fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Özgün Yetenekler Anaokulu

Özel Özgün Yetenekler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:45/18:30

Özel Özgün Yetenekler Anaokulu Hakkında

Özel Özgün Yetenekler Anaokulu Küçükçekmece'de 3 ve 6 yaş aralığındaki öğrencilere eğitim veren bir kurumdur.
Okul sabah 07.45'da eğitime başlamakta ve saat 18.30'a kadar faaliyet göstermektedir. Okul velilerin ulaşım konusundaki endişelerini gidermek için öğrencilerin rahat ve güvenli ulaşımını sağlayan servis hizmeti vermektedir.
Böylelikle öğrenciler rahat bir şekilde okula ulaşırken velilerin de içi rahat etmektedir.
Okul öğrencilerini her anlamda donanımlı bireyler olarak yetiştirmeyi kendine amaç edinmektedir. Bu amaca uygun olarak öğrencilerin çok çeşitli aktiviteler yapmasına olanak tanıyan fiziksel imkanlar bulunmaktadır.

Okulumuz atölye sistemli dönüşümlü eğitim vermektedir. Özel Özgün Yetenekler Anaokulu'nda Bulunan;
1. Seramik Atölyesi; Öğrencilerimizin çamuru tanıma ve şekil verme becerilerini ortaya çıkarmayı amaçlamaktadır.
2. Robotik Kodlama Atölyesi; öğrenme ve yenilenme becerileri, yaratıcılık ve yenilenme becerileri, eleştirel düşünme ve problem çözme becerileri, iletişim ve işbirliği becerilerini geliştirmemizi sağlar.
3. Drama ve Dans Atölyesi, Drama, çocukların sanatçı ruh taşıyan bireyler olarak yetişmesinde de önemli rol oynar. Dans Çocuklarda estetik duygusunun ve bilincinin gelişmesine katkıda bulunur.
4. Evde Yaşam Atölyesi, Daha önce herhangi bir mini ev yapımı tecrübesi olmayan çocuklarımızın ev yaşamına dair tecrübe kazandırılmasını sağlar.
5. Uzay Gözlem ve Matematik Atölyesi, Uzaydaki her çeşit değişikliği gözlemlemek, veriler toplamak, incelemek için kurulabilirler. Buna bağlı matematik çalışmak bilişsel yetenekleri arttırır ve kişiye farklı bakış açıları kazandırır.
6. Akıl ve Zeka Atölyesi, Akıl ve zeka oyunları , çocukların ve yetişkinlerin strateji geliştirme , planlama , mantık yürütme – mantıksal bütünleme , görsel-uzamsal düşünme , sıradışı düşünme , dikkat – konsantrasyon , hafıza ve bellek alanlarında gelişimini sağlar.
7. Değerler Eğitimi Atölyesi, en temel amacı çocuklara evrensel değerlerin önemini erken yaşta kavratmaktır.
8. Ahşap Atölyesi, Materyal üretmek ahşabın rengi ve dokusu insanda “sıcaklık”, “rahatlık” ve “rahatlama” duyguları ortaya çıkarıyor.
9. Masal Atölyesi, Masal dinleyen çocuğun hayalgücü artar, dikkati, hafızası, dil becerisi ve kelime dağarcığı gelişir. Merakı artar ve soru sorar. Espri anlayışı gelişir, ilişkileri güçlenir, empati yapma becerisi güçlenir.
10. Müzik Atölyesi, çocukların kendilerini ifade etme ve iletişim kurabilme yeteneklerini geliştirebilmesi bakımından oldukça önemli bir etkiye sahiptir.
11. İngilizce Dil Atölyesi, Yeni bir dil öğrenimi o dilin ve kültürün tüm bilgilerini de kişilere katar. Kültürleri anlamak dünyaya farklı bakabilmek için en önemli unsurdur.
12. Fen Stem Atölyesi, Bireyin analiz yeteneğini geliştirir. Birey, STEM disiplini sayesinde karşılaştığı bir problemi öncelikle analiz edecek ve bu analize göre çözüm önerileri sunacak veya problemi çözebilecektir.
13. Görsel Sanatlar Atölyesi, Çocukların yaratıcılık yönlerini geliştirmek. Temel sanat bilgilerini çocuğun yetenek düzeyine paralel olarak kazandırmaktır.
14. Hobi Bahçesi, üzerinde sebze ve meyve yetiştiriciliğinin yapılabildiği alanlara ya da arazilere denir. Üretim toplumu bilinci kazandırır.
15. Lego Yapı İnşa Atölyesi, Belli kasları ve el becerisini güçlendirmeye yardımcı olur . Duygusal anlamda çocuklara dokuları ve renkleri tanıtmaya yardımcı olur
16. Hayat Becerileri Atölyesi, Şehir yaşamı ve karmaşası içerisinde meslek rolleri ve bunları tanıma imkanı sağlar.
17. Spor Salonu, Vücut dayanıklılığını artırır, esneklik verir. Kemikleri güçlendirir ve kemik yoğunluğunun artmasını sağlar. Vücut enerjisinin artmasını sağlar, zindelik verir.
18. Oyun Bahçesi, Çocuk oyun oynayarak kendini keşfeder, geliştirir, dünyayı tanır ve dünyanın işleyişine uyum sağlamaya çalışır. Fiziki mekan olarak tüm materyalleriyle okulumuz içerisinde bulunmaktadır.

Jimnastik Eğitimi ve Taekwondo Eğitimi Spor Salonu içerisinde profesyonel branş öğretmeni tarafından verilmektedir. (Haftada bir gün)

Mini Voleybol, Mini Futbol, Badminton, Masa Tenisi Öğrencilerimizin salonumuz ve açık havada oynayabileceği kendilerini geliştirebilecekleri ve enerjilerini atabilecekleri şekilde brans sporları da okulumuzda mevcuttur.
Modern Dans Eğitimi Dans ve Drama Atölyesi içerisinde profesyonel branş öğretmeni tarafından verilmektedir. (Haftada bir gün) Müzik Eğitimi Müzik Atölyesi içerisinde profesyonel branş öğretmeni tarafından verilmektedir. (Haftada bir gün) Değerler Eğitimi tüm sınıflarda profesyonel branş öğretmeni tarafından verilmektedir. (Haftada bir gün) İngilizce Dil Eğitimi İngilizce Dil Atölyesinde profesyonel branş öğretmeni tarafından verilmektedir. Tüm kurum personeli ve öğretmenlerimiz dil eğitimini destekleyecek şekilde ingilizce konuşmaktadır. İngilizce Dil Eğitimi her sınıf düzeyine her gün ve her adımda ingilizce anlayışıyla devam etmektedir. (Haftada her gün)
Küçükçekmece'de bulunan Özel Özgün Yetenekler Anaokulu Beslenme 3 Öğün Katkısız Doğal Yemek Menülerimiz kendi aşçımız tarafından mutfağımızda özel olarak hazırlanmaktadır. Yemek listemiz beslenme uzmanı ve diyetisyen tarafından hazırlanmış beslenme alışkanlıklarını geliştirmeye yönelik çeşitli menüler içermektedir. Sabah Kahvaltısı; Çeşitli doyurucu doğal yiyecek ve içecek seçenekleri ile farklı kahvaltı türevleri, Öğle Yemeği; Her öğün farklı çorba, et, tavuk, balık, tahıl ve sebze yemekleri, İkindi Kahvaltısı; Siyez unlu mamüller, doğal meyveler vs. Tüm ürünler kendi mutfağımızda pişirilmektedir.

Özel Özgün Yetenekler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Diğer

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Ayda 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

Özel Özgün Yetenekler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Özgün Yetenekler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Özgün Yetenekler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:45 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Özgün Yetenekler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Özgün Yetenekler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Özgün Yetenekler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Özgün Yetenekler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Özgün Yetenekler Anaokulu Yorumları (19)

  • FS

    Kurumun, kurulusu ve isleyisi gercekten kaliteli bir yaklasim sunuyor. Cocuklarin ihtiyaclari, veli beklentileri karsilaniyor. Ogretmenler surekli gelisime acik sekilde guncelliklerini koruyorlar.

  • Öğretmenleri ve Uzman kabrosu ile çok kaliteli bir okul öğretmenleri tecrübeli ve sınıfları çok çeşitli çocuklar için hem öğreniceği hem eğleniceği sınıfları mevcut

  • Evlatlarımız bizim canımız ciğerimiz Onlar için en iyisini hepimiz isteriz Çok okul araştırdık ama en iyisi özgün Yetenekler dedik Neden ? Çünkü aklınız kalmıyor herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş ki gözünüzün arkada kalması mümkün değil gönlünüz rahat ediyor 2 senedir bu okulda oğlumuz öğrenim gördü gerçekten gelişimi ve davranışları gözle görülür farkedildi Kurum öğrencilere daha ne katsak diye sürekli yenilikler takip ediyor Sınıf öğretmenlerinin ilgi alakası her zaman ulaşılabilir olması çok güzel ayrıca İngilizce ağırlıklı olması da güzel. Öğrencilerin her hafta öğrenim planları paylaşılıyor müzik dersi ,dans dersi,değerler dersi,tekwando dersi,jimnastik dersi istisnasız her hafta çocuklar için programda yer alıyor Bunun dışında ekstra seramik ,çömlek,Ebru sanatları gibi birçok ekstra faaliyetler yer alıyor ayrıca rehberlik hizmeti de bulunmaktadır Yemekleri okulun kendi bünyesinde çocuklara özel hazırlanıyor ve gerçekten sağlıklı ve dengeli bir liste paylaşılıyor sabah kahvaltıları, öğle yemekleri ,ikindi öğünleri çocuklara sunuluyor. Biz çalışan anne -baba olarak gönlümüz içimiz rahat 2 yıl çocuğumuzu kuruma emanet ettik bir kere bile gözümüz arkada kalmadı Kaliteli bir kurum kesinlikle tavsiye ederiz Değerli öğretmenlerine ve Yasin Bey e ilgisi alakası sevgisi için çok teşekkür ediyoruz Emeklerinize yüreklerinize sağlık..

  • HB

    Okulumuzdan ve siz değerli hocalar ve çalışanlara çok teşekkür ediyorum

  • AK

    3 yaş oğlum işin ara dönemde kayıt yaptırmam gerekiyordu. Bu süreçte fazlasıyla okul araştırdım. Özgün yetenekler okulu oryantasyon süreci çok çok iyi öğretmenleri ve tüm personelleri de çok yakından ilgilililer. Yeni dönem içinde kaydımı yenilettim.

  • MO

    Okul öncesi eğitimin çocuğun temelinin sağlam olmasında ki etkileri dünya araştırmaların açık ve net çok şanslıyız. Sevgi ,saygı,muhabbet,oyun, eğlence... aile ortamı,anne eli lezzeti~~~bir çocuğun mutlu olması için herşey özgün yeteneklerde. Teşekkür ederiz:)Oyun bahçesi biraz daha yeşillik alanı olabilir. Okul aile sistemi daha düzenli giriş yapılabilir.

  • NA

    Çocuğumdaki gelişme ve değişimler için minnettarız. Zor taraftarlarını eğitimle ilgiliyle ve sevgiyle törpüleyip hem bizim hayatımızı hem de çocuğumuzun hayatına sihirli değnek etkisi yaptınız. Teşekkürler Branş öğretmenlerinden daha verimli faydalanmayı söyleyebilirim. Dans öğretmenin en azından iki hafta da bir farklı müzik ve farklı dans figürleri yaptırması çocukların derse olan ilgisini artırır hem de gelişimlerine daha olumlu katkılar sağlayacağını düşünüyorum.

  • ÜT

    Çocuğumuzun gelişimi, özgüveni ve ilkokula hazırlığında çok faydalı bir yıl geçirdik. Çocuklara ilgi yıl boyunca hiç değişmedi. çocuğum ilkokulda bu ilgiyi göremeyince ne yapacağız :). Özellikle öğretmenimize ve kurum yöneticilerine teşekkür ederim.

  • ÖN

    Özgün Yetenekler Anaokulu tanıştığımız ilk günden beri ailemizin bir parçası. Kızımızın sağlıklı bir ortamda yaşına uygun aktivitelerle desteklenerek hem bakımına hem de gelişimine önemli katkılar sağlamaktadır. Hergün düzenli İngilizce, branş öğretmenleri ile yapılan müzik, jimnastik, dans, tekvando okulun temel öğretimleridir. Bunun yanı sıra geniş bahçesi ve Spor salonunda kızımızın enerjisini rahatça boşaltabileceği eğlenceli etkinlikler kızımızı da bizi de mutlu etmektedir. Kısaca aile ortamı sıcaklığında profesyonel eğitim ve öğretim veren mükemmel bir kurum. İyi tanışmışız.

  • N

    Bölgenin en iyi okulu diyebilirim. Profesyonel bir kadrosu var. Zaten bir kez görüşmeye gitmeniz yeterli kalitesini anlamak için.

  • İki yıldır kızımı bu okula gönderiyorum, çok memnunun, sürekli değişmeyen ve oturmuş bir öğretmen kadrosu var, öğretmenler sürekli eğitimlere katılıyorlar, donanımlılar, bahçesinin olması ekstra avantaj, canımız öğretmenimiz Gülşah Güver, okul müdürü Yasin Şahin’ e buradan teşekkürler ..

  • S

    Kızımın çok severek gittiği, akşamları bir türlü ayrılamadığı okulumuz. Gerek öğretmenleri gerek yöneticilerin özverili çalışmaları son derece memnun edicidir. Hem akademik anlamda çocuklarımızın gelişimlerine katkıda bulunuyorlar hem de mutlu bir gün geçirmelerini sağlıyorlar. Müzik, ingilizce, tekvando,dans,jimlastik gibi ekstra derslerde çocukların ilgilerini yüksek tutmayı da başarıyorlar. Yöneticilerin ilgisi ve sıcaklığı sayesinde aile ortamı samimiyetini veli olarak yaşayabiliyorsunuz. Tüm bunlar dışında okulun fiziki koşulları Istanbul şartlarını göz önünde bulundurursak son derece yeterlidir. Bahçelerinde oyun alanları mevcuttur ayrıca bahçedeki hayvanlar; tavşanlar,ördekler,tavuklar,horozlar çocuklarımıza hayvan sevgisini aşilayabilmemiz noktasında son derece etkili olmuştur... Sonuç olarak annelere tavsiye ettiğim, icleri rahat bir şekilde gönderebilecekleri bir okuldur.

  • Özel özgün yetenekler Anaokulu Küçükçkmceye kazandırılmış en büyük eserlerden biridir kurucularına ve yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum tüm aile bireylerini bu okulda çocuklarımızın geleceği için hiç vakit kaybetmeden kayıtlarını yaptırmalarını öneriyorum iyiki kızım sizin okulda teşekkür ediyorumSorunsuz çok memnunum

  • Na

    Kapıdan ilk girdiginizde itibaren güven ve sevgi var Ogretmenleri Etkinlikleri yemekleri ben bu kadar memnun kalacağımızı düşünmemiştim. Uzun bir süre sıkılır istemez diye düşünürken Kızım her gün keyifle gitti okulaMemnunum bir eksik göremiyorum

  • GA

    Ben ortaokul Türkçe öğretmeniyim Özgün Yeteneklere iki yıldır gönderiyorum çünkü okuldan gerçekten çok memnunum. Zaten okulumuzdaki mümkün olan tüm öğretmenler istisnasız Özgün Yetenekleri tercih etti. Çeşitli branşlarda spor, müzik, zeka oyunları, el beceresi için montesory eğitimi, ahşap atölyesi vs... kaliteli eğitim vermektedir. Atölyeler sürekli kullanım halinde. En önemlisi idare her zaman işin başında, takibinde üstelik biz velilere, öğrencilere ve öğretmenlerine karşı Güler yüzlü. Çocuklar okulu oyun eğlence ve bilgi yeri olarak kavradığı için sabah çocuğu okula bırakırken değil akşam geri alırken zorlanmaktayız :) Üstelik okulda sürekli daha iyi ne yapabiliriz, kendimizi nasıl geliştirebiliriz anlayışı hakim. Biz bu sene ilkokula başlayacağız Yeniden çocuğum olduğunda çocuğumun adresim belli, içim rahat :) Kısaca herkese tavsiyemdir.Zaten sürekli gelişim halinde, bu çizgiyi bozmamalarını rica ediyorum.

  • Eğitim açısından gerek öğretmenler gerek Müdürümüz her konuda Müthiş eğitim. Öğretmenlerin sadece vazife değil annelik iç güdüsü ile yaklaşımları vardır. Okulumuz kültür,eğitim,öğretim,yardımcı destek açısından Her türlü etkinlikleri olan özellikle çocuğum için tekwando çok sever kendisi,çok güzel yönlü okuldur. Çok farklı olduğunu bir kerede daha dile getirmek ve çocuklarını yazdırmak isteyen velilerin gözü kapalı güvenip gönderebilecekleri bir yerdir.

  • Pb

    Öncelikle bu kadar güler yüz bu kadar samimiyetten ötürü öok teşekkür ederim Oğlum çok öabuk adapte oldu ve gelişimdeki farklılıklar beni çok mutlu ediyor okulu tercih ettiğim için çok memnunumVeli ile çocuk hakkında görüş bildirimi toplantı yetersizliği

  • Rb

    Okul düzenli ve temiz okul müdürü çok deneyimli o yüzden de profosyenel çalışıyorlar biz çok memnun kaldık kızımız 3 senedir gidiyor

  • Sa

    10 çok başarılı tam bir eğitim kurumu.Bir çok alanda başarılı belki spor iyi havalarda bahçede yapılabilir.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Özgün Yetenekler Anaokulu İletişim Bilgileri

Tevfikbey Mah. Süreyya Sok. No: 33 Küçükçekmece / İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum