fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Özgür Nesiller Anaokulu

Özel Özgür Nesiller Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Özgür Nesiller Anaokulu Hakkında


GELİN BİZİ YAKINDAN TANIYIN
PEKİ BİZ KİMİZ ?
Özel Özgür Nesiller Anaokulu , Ümraniye Atakent Mahallesi'nde bulunan ve 2,5 - 6 yaş grubu öğrencilere hizmet veren bir okul öncesi eğitim kurumudur. Okulumuz sabah 07:30 - 19:00 arasında hizmet vermektedir. Tam gün, yarım gün, oyun grubu ve yaz okulumuz katılım sağlayabileceğiniz seçeneklerdir. Her sınıfımızda 2 öğretmen bulunmaktadır. 1 sınıf öğretmeni ve 1 yardımcı öğretmenimiz tüm gün çocuklarla gelişimlerini destekleyici etkinliklerle eğitim gününü tamamlamaktadır. Yardımcı öğretmenlerimiz çocuklarımızın sosyal gelişimlerini desteklemek ve kişiye bağımlılığı azaltmak için düzenli periyotlarda kendi sınıflar arasında değişerek her öğrenciyi tanımakta ve sınıflarda çeşitlilik sağlamaktadır. Dil eğitiminde küçük yaşta gelişiminin önemini bilerek erken yaşta dil gelişimini sağlamaya özen gösteriyoruz. 20 yıllık kolej deneyimi olan Native İngilizce ve İspanyolca öğretmenimiz okulda bulunduğu süre içerisinde her kavramla ilgili pekiştirmeler yaparak öğrenmeyi kalıcı hale getirmektedir.
Okulumuzda Beslenme; Okulumuzda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün yemek verilmektedir. Paketli ürünler kullanılmamakla birlikte organik beslenmeye dikkat ederek, öğünlerde mevsiminde sebze-meyve, ev yapımı yoğurt ve ev yapımı reçel ve marmelatlar sıklıkla tüketilmektedir. Çikolata gibi zararlı tatlılar yerine tahin-pekmez tüketilerek çocuklarımızın tatlı ihtiyacını karşılamaktayız.
Hijyen; Her gün 2 kez tüm sınıflarımız ve tuvaletlerimiz temizlenir. Öğrencilerimizin sınıftan ayrıldığı yemek ve oyun saatlerinde sınıflar havalandırılarak temiz hava akışına özen gösterilir. Periyodik ilaçlamalarla zararlı mikroplardan ve bakterilerden çocuklarımızı koruyor ve düzenli kontrol mekanizmalarıyla sık sık denetliyoruz.
Servis; Araçlarımızda bulunan hosteslerimiz çocukların ulaşım esnasında güvenliklerini sağlamaktadır. Aile veya ailenin bildirdiği kişiler dışında öğrenciler yabancı kimselere teslim edilmemektedir. Çocuklarımızın serviste veya trafikte aşırı vakit geçirmesini önlemek için geliştirdiğimiz servis sistemiyle öğrencilerimiz kısa sürede evlerine ulaşmaktadır.
Vizyonumuz; Her yerde ve her zaman başarılı olacak, geleceğe şimdiden hazır, Kendini özgürce ifade edebilen, Atatürk İlke ve İnkılaplarına saygılı, düşünen, sorgulayan, mutlu, doğa sevgisi ve çevre bilinci yerleşmiş, paylaşmayı bilen ve seven, başkalarının hak ve özgürlüklerine saygılı, ahlaklı, uygar ve özgür nesiller yetiştirmektir.
Misyonumuz; Özel Özgür Nesiller Anaokulu 'nda Çocuklarımızın tüm yeteneklerini açığa çıkarmak potansiyellerinin en üst noktasına kadar gelişimlerini sürdürmelerine imkân sağlamak Bu çerçevede okulumuzda büyüyen çocuklar; ülke geleceğine olumlu katkılarda bulunacak çocuklar olacaktır. Okulumuz tüm çocuklarımızın bireysel farklılıklarını gözeten dünya standartlarındaki eğitim anlayışı ile yüksek akademik standartlara sahip çağdaş dünyaya ayak uydurabilen sevgi ve saygı çerçevesinde kendi ayakları üzerinde durabilen yeniliklere açık milli ve manevi değerlere sahip bireyler yetiştirmek , Çalışanlarının ve velilerinin bu okulda olmaktan mutluluk ve gurur duyduğu, bir kurum olmayı amaçlar. Ve bu değerler doğrultusunda Atatürk ilke ve devrimlerinden hiçbir zaman ödün vermemeyi kendine ilke edinir.
-Sabah en dış kapıda çocuk teslim alınmaktadır.
-Çocuklarımız ve öğretmenlerimizin sağlığı için randevusuz görüşme yapılmamaktadır.
Çalışma Günlerimiz; Özel Özgür Nesiller Anaokulu Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olarak, yılın 12 ayı hafta içi 5 iş günü 07:00 – 19:00 saatleri arasında eğitim vermektedir. Hafta sonları ve Milli Eğitim Bakanlığının duyurduğu resmi tatillerde kapalıdır.
Programlarımız;
Tam Gün: Hafta içi 5 gün 07:30 – 19:00 arası
Yarım Gün (1): Hafta içi 5 gün 07:30 – 13:00 arası
Yarım Gün (2): Hafta içi 5 gün 13:00 – 19:00 arası
Oyun Grup : Hafta içi 5 gün 10:00 – 12:00 arası
Haftanın Günleri
Pazartesi- Paylaşım Günü
Salı-Kitap Günü
Çarşamba-Bilim Günü
Perşembe-Puzzle / Yap Boz / Kutu Oyunları Günü
Cuma- Eğitici Belgesel Günü

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Özgür Nesiller Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- MEB Odaklı Eğitim

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

Özel Özgür Nesiller Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Özgür Nesiller Anaokulu Yorumları (82)

  • EB

    Herkese çok teşekkür ediyorum çok ilgili ve alakalı bir eğitim kurumu kurum yöneticisi Özlem Hanım ve öğretmenimiz Yağmur hanım'a ayrıca teşekkür etmek istiyorumTeşekkürler zaten eğitim alanında gerçekten çok iyiler

  • TY

    Öğretmenlerimizin ilgi ve alakalarından oldukça memnunuz. Oğlumuzun gelişimini gördükçe biz de anne ve babası olarak mutlu oluyoruz. Bu sebeple de ikinci yıl tercihimiz Özgür Nesiller’den yana oldu. Özgür Bey ve ekibine teşekkürler

  • Se

    Okulumuzdan cok memnunuz. Öğretmenimiz ve okul yönetimi cok ilgili gönül rahatlığı ile çocuğumu okula birakabiliyorum.

  • Yaklaşık iki yıldır oğlumuz mutlu ve severek gidiyor, sınıf öğretmenimiz ve diğer branş eğitmenleri çok tatlı ve profesyonel

  • ŞC

    Benim oğlum 2 senedir özgür nesiller anaokulunda verdiğiniz eğitim gösterdiğiniz ilgi sayenizde bayağı yol katettik oğlum her gün severek okula gidiyor ve harika eğitim alıyor gönül rahatlığı ile gönderebilirsiniz iyiki Özgür nesiller anaokuluna göndermişiz diyoruz

  • 3 senedir çocuğumu bu okula gönderiyorum.27 aylıkken verdim.İlk defa çocuğumu aile dışında bir yere bırakmıştım doğal olarak tereddütlerim vardı ama kısa sürede bu tereddütlerim yok oldu.Asla aklım kalmadı.Son derece güvenilir, şefkatli öğretmenleriyle aile ortamı sağlayan bir okul aynı zamanda branş dersleriyle çocuğumun iyi bir eğitim almasında faydalı oldu.Sibel öğretmenim en küçük yaş grubunda kendi çocuğu gibi çocuğumu sahiplendi ona ayrıca teşekkür ediyorum.Kurucuları Özlem hanım, Özgür bey çok iyi insanlar, diğer öğretmenlerimiz de saygıdeğer ve güleryüzlüler.Teşekkürler

  • BK

    Okuldan ve öğretmenlerden çok memnunum.Dersler çok verimli geçiyor.Branş dersleri oğlumun gelişimine çok katkı sağlıyor.Yapılan etkinlikler,çalışmalar çok katkı sağlıyor.

  • ZT

    Çocuğunuzu güvenerek teslim edeceğimiz bir kurum. Kişisel eğitimi çocuğun kendi becerilerini geliştirmesinde hertürlü desteği alabileceğiniz sıcak ev ortamı havasında kesinlikle tavsiye edeceğim bir okul.

  • CN

    Arkadaşımın tavsiyesi ile tanıştığım iyi ki de tanıştığım ve kopamadığım bir okul özellikle eğitim sevgi ve özverinin bir arada olduğu herşeyin çocukların mutluluğu için özenle hazırlandığı bir okul. Çocukların hergün ısrarla okula gitmek istedikleri bir kurum iyi ki tanışmışız diyorum ve herkese de tavsiye ediyorum. İyi ki Özgür Nesiller.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.Sevgiler

  • SG

    Bu sene hazırlık sınıfın dan mezun olduk. Üç yıldır bu okuldaydık okulun ilgi alakası çok muhteşemdi hiç bir sorun yaşamadığım hergün güleryüzle karşılandığımız sevgi dolu bir yer. Kurucumuz Özlem Hanım’a öğretmenimiz Cansel Öğretmen’e sonsuz teşekkürler

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.Sevgiler

  • SG

    Özgür Nesiller Anaokulu adını çok duyduğumuz bir okuldu gidip görüştük ve çok güzel bir ilgi alaka ile karşılandık. Tereddüt etmeden çocuğumuzu hergün emanet ettiğimiz bir kurum oldu bizim için özellikle okulun bahçe büyüklüğü ferahlığı ve geniş oyun alanı olma olasılıkları, öğretmenlerin güleryüzlü ve işinde uzman eğitimciler olması bizi gerçekten çok mutlu ediyor. Herkese tavsiye ederim herşey için çok teşekkürler.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.Sevgiler

  • UM

    Kızımız 3 yıl bu okula gitti. Okul imkanları, sevgi dolu, alanında uzman öğretmenler ile üst düzey bir eğitim alıyorsunuz. Evladınızi gönül rahatlığıyla teslim edebileceğiniz profesyonel bir okulAçıkçası biz bütün hizmetlerinden memnunduk

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.Sevgiler

  • GM

    Benim için en büyük kriter her zaman iletişimdi.Özgür Nesiller Anaokuluna gelmeden önce başka bir okulla kötü bı deneyim yaşamıştık.Olmasi gereken ne varsa sizinle oldu Eğitim önce iletişimle başlar dedi Sevgili Kurucuları Özlem hanım çokta doğru söyledi çok teşekkürler desteğiniz için ❤️

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.Sevgiler

  • FD

    Kızım için okul araştırırken ( parkta karşılaştığımız birilerinin) tavsiyesiyle görüşmeye geldik iyi ki geldik ismini çok duyuyordum zaten bide tavsiye edilince çok daha memnun kaldım

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.Sevgiler

  • Hd

    Okulda ki herseyden cok memnunuz degerli egitimcilerle dolu Atatürk ün izinde çocuklar yetistiriyorlar. Çok güler yüZlü herkes ilgileri yaklaşımlari eğitimleri hersey dort dörtlük çocuğumuz mutlu bizde cok mutluyuz tesekkurlerrrrr

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok Teşekkürler.Sevgiler

  • Öa

    Öğretmenlerin çocuklara karşı sevgi dolu tutumu gerçekten çok önemli çocuğum severek gidiyor okulu hergüne özel yapılan aktiviteleri çok özenli buluyorum aktivitelerde çocuğumunda eğlendiğini ve bilgilendiğini gördükçe ne kadar doğru bir okula yazdırdığımın farkına vardım

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.Sevgiler

  • Nf

    Kızım sabahları erken kalkıyor öğretmenimi çok özledim. Anneciğim okula gidelim bende çok mutlu oluyorum çocugum mutlu sibel öğretmenimize çok teşekkür ederim. Tam teşekküllü bir okul çok teşekkür ederim. Özlem hanım

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.Sevgiler

  • AK

    Öncelikle Özgür Nesiller çalışanlarina çok teşekkür ederim.Gerek eğitim olarak ,gerekte öğretmenleri olarak ben ve oğlum çok memnunuz özelliklede Sibel öğretmenimizden, kendisine çok teşekkür ediyoruz ben oğlumu başka bir okuldan alıp araştırmalarım sonucu buraya verdim ve iyikide vermişim, önceki okuluna zorla götürdüğüm oglum ,bu okula koşarak gidiyor ,iyiki varsınız hersey için teşekkürlerBence gelistirilecek birsey yok ,herşey çok iyi

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.Sevgiler

  • Daha önce deneyimlediğim okullar arasından en iyi okul diyebilirim kızım severek gidiyor özellikle öğretmeniz sibel hanımdan çok memnunuz çocuğum çok istekli gidiyor okula okulun ilgisi yemekleri eğitimi oldukça güzel gözünüz kapalı güvenebilirsiniz Bence herşey oldukça güzel daha fazlasına gerek olduğunu düşünmüyorum

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.Sevgiler

  • YD

    Kızım 2 yıldır sizinle bu sene son senemiz ve şimdiden üzülüyorum sizden nasıl ayrilcaz bilmiyorum.Dürüstlüğünüz her zaman şeffaf oluşunuz size duyduğum güven sonuz iyiki Özgür nesiller anaokulu ❤️ Verdiğiniz eğitim çocuklara karşı yaklaşımınız her zaman teşekkür etme ihtiyacı hissettirdi bize

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.Sevgiler

  • Am

    Biz bu sene mezun olduk yıllardır birlikte iletişim halinde olduğumuz çok kıymetli eğitimcilerle dolu aile ortamı hep çok şanslıydık bize kattiklariniz için herşey için çok tesekkur ederiz iyi ki sizi tanidik okul Kurucuları Özlem Hanım Özgür Bey siz zaten bir aileydiniz bizi de dahil ettiniz sonsuz teşekkürler sizi hiç unutmicaz

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.Sevgiler

  • Ak

    Merhabalar biz bu okuldan mezun olduk bize kattiklari hersey icin cok tesekkur ederiz.Özgür Nesiller Anaokulu iyiiki varsiniz

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Merhaba çok teşekkür ederiz değerli yorumlarınız için.sevgiler.

  • AE

    4senelik okul öncesi döneminde ilgi ve alakadan dolayı teşekkür ederiz. Güzel izlenim bırakarak ayrıldık. İlk okula başladık ama hala anaokuluna gitmek isteyen bir çocuk öldüPedegog olabilir. Sezonluk değilde devamlı öğretmenleri olursa daha iyi hale gelebilir.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler sizleri tanımak güzeldi Ayten hanım :) Pedegog desteği olarak hafta da 2-3 kez bizimle olan çalışma arkadaşımız var Onun dışında bize dışarıdan Destek olan Klinik Psikoloğumuz var. Kendinize çok iyi bakın:)

  • Bg

    Özgür Nesiller anaokulu bir veli olarak şunu diyebilirim ki başarılı özverili ve en önemlisi çocuklarımıza değer verip herseyini takip eden her daim ilgili ve alakali başta öğretmenimiz Sultan hanim Özlem hanım ve Özden hanıma sonsuz teşekkürler iyiki Özgür Nesiller anaokulu oğlum çok severek ve isteyerek mutlu olduğu yer...

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler :)

  • ÇK

    Okul yönetiminden ve öğretmenlerinden memnunuz çocuklarımızda memnun bir sıkıntı yaşamadık şimdiye kadar umarım bundan sonrada böyle güzel devam eder herkese teşekkürler

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz :)

  • Ea

    Bu 2.yilimiz içim rahat bi şekilde çocuğumu gönderiyorum. Sultan ogretmenimizle başladık yola ve bence çok sansliyiz

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizde sizleri tanıdığımız için çok şanslıyız teşekkürler :)

  • ZA

    Oğlumu Özgür Nesiller'e kayıt ettiğim için çok mutluyum keşke daha önce kesişmiş olsaydı yollarımız. Eğitim olarak branş dersleri ilgi alaka mükemmel. Emeklerinden dolayı Özden hanıma İrem öğretmene çok teşekkürler.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler :)

  • Ba

    Okulumuzu çok seviyoruz ,iyi ki yollarımız kesismisHer çocuğa ait adına boyalar,kalemler,kısacası ders için gerekli materyaller .

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Her çocuk için Kırtasiye malzemesi ayrı ayrı alınıp kalem kutularına konuluyor her çocuğun kitabı kalemi oyun hamuru vs vs şahsına özeldir bizde merak etmeyin :) Biz teşekkür ederiz sizleri tanımak çok güzel :)

  • BA

    İlk okulumuz ve iyiki bizim okulumuz. Ögretmenlerimiz ve çalışanlar hepsi birbirinden değerli ve güleryüzlüler

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler :)

  • İkizlerimin 3 yıldır severek ve koşarak gittikleri bir okul. Güler yüzlü, ilgili ve duyarlı eğitimcilerin bulunduğu bir kurum. Çocuklarim özgür nesillerde olmaktan mutlular ve doğal olarakta bizlerde mutluyuz.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler Yüksel hanım bizde sizleri tanıdığımız için mutluyuz çocuklarımızın iyiliği,geleceği,eğitimi için birlik beraberlik içinde olmaktan çok memnunuz :)

  • AA

    Son 1 yıldır 4 yaşında ki kızımızı gönderdiğimiz Özgür Nesiller gerçekten samimi ve aile ortamını barındıran bir okul. İlk tanışmada Özden Hanım ile görüşmüştük ve onun samimiyetine güvenerek kızımızı yollamıştık. İlgi ve alakaları gerçekten paha biçilemez. Teşekkürler Özgür Nesiller.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizleri tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.

  • NK

    Kızım çok mutlu gidiyor. Öğretmenlerimiz de son derece ilgililer. Her açıdan okulumuzdan çok memnunuz.Oyun parkına daha da özen verilirse güzel olur

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz...

  • EA

    Kayıt için ilk özgür beyle görüşmüştük,internetten görüp beğendiğim okul için net kararımızı daha o zaman verdik .samimiyetine ve oğlum için iyi olacağını zaman anladık.sagolsunlar bizi okul başlayınca da hayal kırıklığına ugratmadilar.ogretmenimizi okulun ilk günü gördüğümde hem oğlumla hem benimle iyi ilişkiler içerisinde olacagimizi düşünmüştüm , kendisiyle aynı enerjiyle devam ediyoruz

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizleri tercih ettiğniz için ve değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz.

  • 4 yaşındaki oğlum geçen yıl Özgür Nesiller Anaokulunda eğitim hayatına başladı. Her şeyiyle çok güvenilir bir okul. Eğitimi ve öğretmenlerin ilgisi için özellikle teşekkür ederim.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz.

  • Ds

    Biz 3 senedir bu okuldayız hiç bir sorun yaşamadık hem eğitim yönünden hemde okul yönetimi yönünden gayet guzel

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz.

  • TK

    Okula alışma konusunda çok tereddütlerim vardı ancak tüm bu tabuları önce Özden hanım sonrasında ise Sultan hanıma oğlumun ilgisi sayesinde yıktık. Yemediği şeyleri Sultan hanım sayesinde artık yiyor. Aktiviteler, ek atölyeler, beceri ve öğrenim anlamında ne kadar doğru tercih yaptığımın kanıtısınız. Kendimizi aile içinde gibi hissediyoruz. İyiki Özgür nesiller Anaokulunu tercih etmişiz. Ayrıca Nazlı öğretmenimiz, Özgür bey ve Özlem hanıma ilgilerinden dolayı da teşekkür ederiz. Elif hanımın lezzetli yemeklerini de unutmayalım bir teşekkür de ona..

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizleri tercih ettğiniz için ve en değerli varlığınız evladınızı güvenerek teslim ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.

  • Okulumuzdan çok memnunuz iyi ki yollarımız kesişmiş. Herzaman özenli ve çocukları güvenle teslim edebileceğimiz bir okul. Teşekkürler Özgür Nesiller Anaokulu ♥️Veli toplantısı

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.

  • ZD

    Özgür nesiller bizim için özel bir okul Oğlum bu okuldan mezun seve seve gidip geldi okuluna butik şiirin bir okul sahibi Özgür bey gerçekten ilgili mütevazı beyefendi bir insan şimdi de kızım başladı

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz.

  • Ça

    Oğlum 2 senedir bu okula devam etmekte ve çok mutlu gidip geliyor her akşam uzun uzun neler yaptığını anlatıyor çok araştırma yaparak bulduğumuz okulumuzdaki herkese çok teşekkürler

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizleri tercih ettiğiniz için biz teşekkür ederiz.

  • EA

    Çocuğunuzu güvenle emanet edebilmek kadar kıymetli bir şey yok. Sağlığı, mutluluğu ve eğitimi emin ellerde. Güler yüzlü ekibi, ikinci evi hissiyatını veriyor. Eğitimde kaliteden ödün vermeyen, vicdanı ve sevgisi ile çalışan tüm Özgür Nesiller Anaokulu Ailesi ne sonsuz teşekkürler

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizleri tercih ettiğiniz i ve değerli yorumlarınız için biz teşekkür ediyoruz.

  • Çocuğumu güvenerek teslim edebiliyorum. Öğretmenleri ve idere kısmı okadar anlayışlı ve güler yüzlülerki iyiki diyorum her zaman eğitim, temizlik, yemek karşılama herşeyiyle mükemmel bir okul çocuğuma çok şey kattın Özgür Nesiller ve halada katıyorsun. Teşekkür ederim tüm ekibe

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için bizler teşekkür ediyoruz.

  • Rm

    3 senedir çocuğumu güvenle bu okula gönderiyorum hiç başka okul arayışında olmadım yenilikçi kadrosu ve uzman eğitimciler ile birlikte her zaman kendimizi değerli hissettik detaylara giricek olursam çocukların birey olarak yapabileceklerini ortaya çıkarmaları ve sanatsal faaliyetleri benim için çok önemliydi nede olsa alfabeyi ilkokulda da öğrenecekler...bireysel keşif yolculukları drama eğitimleri duyu çalışmaları ve daha bir çok alanda beni tatmin ettiler kızıma da çok iyi geldi ⭐️

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz.sevgiler.

  • De

    Eğitime bakış açısı, temizliği, sevgi ile yaklaşımlarından dolayı çok mumnunuz. Kızımın okula severek gitmesi nedeniyle içiniz cok rahat . Eğitimcileri ve yöneticilerinin sıcak ve güven veren tavırları seçiminizde etkili olmuştu. Özgür nesiller anaokuluna teşekür ederiz.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.

  • Tk

    Eğitimi çocuklara yaklaşımları temizliği en önemlisi anlayışlı ve Güler yüzleriyle bizi çok mutlu eden bir okul.. Oğlumu zorla eve götürmek zorunda kalıyorum bıraksalar okulda kalacak

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.Sevgiler.

  • MA

    Gayet hijyenik, temizlik konusunda her şeye dikkat ediliyor. Çok ilgililer biz çok memnunuz . Herşey için teşekkür ederiz.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz.sevgiler.

  • Gg

    Gerçekten çok beğendim temiz, güvenli, bahçesi güzel ve büyük, çalışanlar güler yüzlü Eylül ayı için kızımın kaydını yapmayı düşünüyorum

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.sevgiler

  • GD

    Daha önce olumsuz bir okul deneyimimiz olmuştu, o yüzden açıkçası çok endişeleniyorduk. Özel Özgür Nesiller Anaokulu sayesinde çocuğum okula severek gidiyor :) Oldukça ilgili ve şefkatliler. Yaptırdıkları etkinlikler de çocuğumun gelişimini ve yaratıcılığını destekleyici nitelikte. Eğer sizler de çocuğunuzun her anlamda gelişimini destekleyen bir kurum arıyorsanız mutlaka bir görüşün derim:)

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • ES

    Eğitimi ve ilgileri çok güzel çocuğumu güvenle bırakıyorum :) Teşekkürler!

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz.sevgiler.

  • MK

    Canımızı güvenle ve huzurla emanet ettiğimiz yer. Gerek mimari yapısından, gerek eğitiminden çok çok memnunuz. Güleryüz, eğitim, anne sıcaklığı arıyorsanız en doğru adres Özel Özgür Nesiller Anaokuludur..

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • A

    Mükemmel bir okul ve mükemmel eğitimler herşeyiyle güvenilir . Güvenle çoçuğunuzu emanet edebiliceginiz ender okullardan biridir

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • HD

    İmkanlar, olanaklar, hijyen, sorumluluk, eğitim, kalite ve profesyonellik üst seviyede. Çocuğumuz okuldan ayrılmak istemiyor)) Öğretmenlerimize, okul personellerine ve Yönetim kadrosuna sonsuz teşekkür ederiz..

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • HM

    Her ebevyn gibi bizde uzun süre okul araştırması yaptık. Sonunda tercihimizi Özgür Nesillerden yana kullandık. Çoğumun özgüven gelişimi, okulda yaptığı etkinliklerden mutluluğu, okulun oğluma kattıkları bize her seferinde iyiki dedittiriyor. Verdikleri eğitim ve çocuğumuzu kendi çocuğu gibi sahiplenmeleri muhteşem bir his okulda olduğu sürece asla aklım kalmıyor. Burdan da kurucuları Özlem Hanım ve Özgür beye çok teşekkür ediyorum

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • Okulda istediğimiz imkana ulaşabildik, veli olarak her isteğimize her sorumuza cevap verebildiler, çalışanlarla aile gibi olduk bu bizim için çok önemli idi.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • OD

    En değerli varlığınız olan evladınızı güvenle teslim edebileceğiniz bir yuva.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.sevgiler.

  • SY

    Oğlum çok mutlu iyi ki Özgür Nesiller ailesine dahil olmuşuz.Kurucuları öğretmenleri çok ilgililer çok iyiler kesinlikle tavsiye ederim Her şey mükemmel, her şey son derece de geliştirilmiş halde

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.sevgiler.

  • Ec

    Çok cok ilgili alakalı güven problemi asla yasamayacagınız işinin ehli öğretmenlerin bulunduğu bir okul emeği gecen herkese teşekkürlerYok hersey olması gerekende cok daha iyi

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.

  • AY

    Oğlum çok mutlu iyi ki Özgür Nesiller ailesine dahil olmuşuz.Kurucuları öğretmenleri çok ilgililer çok iyiler kesinlikle tavsiye ederim

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.

  • Gm

    Çok iyi çok çok okul kurucuları olsun Öğretmenleri olsun o kadar sevgi dolu o kadar ilgililer ki içim çok rahat bi anne daha ne ister ki ❤️ Özgür Nesiller Anaokulunu kesinlikle tavsiye ediyorum

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.sevgiler

  • Um

    2 senedir kızımız Özgür nesiller okuluna gidiyor. Gerek verilen eğitimden,gerek genel yaklaşımlarından çok memnunuz. Kızımız da hem okulunu hem öğretmenlerini çok seviyor ve eğitim almaya başladığı süre boyunca ciddi bir gelişim gösterdi. Emegibgecen herkese teşekkür ederim. Güvenilir bir okul arayan anne babaya gönül rahatlığıyla tavsiye ederim.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz. sevgiler

  • NE

    Kadrosu cok ilgili ve guler yuzlu. Ben cok memnunum.Bahcesi biraz daha büyük olabilirdi.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekür ediyoruz.sevgiler.

  • ÖU

    Okul, kurucuları ve eğitimi harika... Anne olarak çocuğumu güvenerek emanet ettiğim eğitimden memnun olduğum bit okul... Kesinlikle tavsiye ederim.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • Öm

    Bu ailenin içinde olduğumuz icin çocuğum da bende çok şanslıyız

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • EA

    Buraya ne yazsam az kalır gerçekten gösterdikleri titizlik olsun eğitim olsun Güler yüz olsun herşey muhteşem

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.sevgiler.

  • Yeni ve tertemiz bi okul oğlumun hayatında başladığı ilk ve tek okul şimdilik,çok araştırdım bu yüzden kesinlikle beslenme ve hijyen konusunda çok iyiler.Her cebe uygun olmasına rağmen kalite gerçekten güzel.Oğlumdaki gelişim çok büyük hergün çeşit çeşit etkinlikler sayesinde bende yeni şeyler öğreniyorum oğlumdan iyiki diyorum hep iyiki vermişim özgür nesillere, ayrıca instagram paylaşımlarıda gülümsetici :)

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederim. sevgiler.

  • ÖU

    Kızıma çok okul gezdim baktım iyi ki sizinle karşılaştım . Çok memnunum çok huzurluyum. Aile sıcaklığının olduğu gerek Yöneticileri gerekse Öğretmerinin çocuklara Sevgi’yle içtenlikle yaklaşımı önce kızımı sonra beni cok mutlu etti. Hijyene çok özen gösteren bir kurum. Organik beslenme konusunda da harikalar. Asla kapalı ambalajlı ( Çikolata vs) ürün kullanmıyorlar. İyi ki varsın Özgür Nesiller çok teşekkürler bir anne olarak çok mutluyum

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • OD

    Minik yavrunuzu gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz bir aile, Çocuklara müşteri gözüyle bakmayan bir işletmeci, Kendi çocuklarından ayırmayan eğitmenler, Güven ve samimiyet, bir çocuğun ihtiyacı olan yegane şey, sevgi var fazlası ile bu okulda, Teşekkürler Özgür Nesiller.Kusur aramak için çocuğunuzu götürebilirsiniz, Ne güzel ki onlar kimsenin kusuruna bakmıyorlar....

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.sevgiler.

  • ÖM

    Aile sıcaklığının olduğu Yönetimiyle ve Öğretmenleriyle harika bi kadro

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • Ca

    Her gün kapıda bizleri güler yüzle karşılayan enerjileriyle bize ışık saçan Harika kadrosuna ve özgür beye ne kadar teşekkür etsem azdır sanırım . Sayelerinde çok yol katettik kızım mutlu bizler mutlu

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • AY

    Fiyatı piyasanın çok altında olmasına rağmen, eğitim kalitesi gayet iyi. Yemekler yeterli ve sağlıklı, okulun fiziksel koşulları da gayet iyi, bahçesi oldukça büyük, lokasyonu gayet merkezi.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.sevgiler.

  • Gk

    Ozgur nesiller cok yeni bir okul buna ragmen son derece donanımlı gerek akademik yonden gerekse sevgi acisindan cok guvenilir bir kurum...oglum cok severek gidiyor hijyen acisindan benim icin mukkemmel veeee yemekler harika..

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyorum.

  • DB

    Özgür nesiller çok iyi bir okul ogretmenler, yoneticiler çocukları seven kişiler.oğlum okula çok mutlu gidiyor.okul temiz düzenli. Yemekleride guzel sanırım oğlum okula başladığından beri kilo aldı

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • Oy

    Oğlum için çok araştırma yaptım bir çok okulu ziyaret ettim hem gelişimi için hem güvenliği için yaptığım araştırmalarda bana istetiğim güveni veren bir okul. Gözümün arkada kalmadığı mükemmel büyük bahçesi oyun alanları eğitim gereçleri yepyeni ve güvenli bir okul. Okul yetkilisinin konuşması beni çok rahatlattı özellikle ve içim rahat bir şekilde oğlumu kaydettirdim. Güler yüzlü samimi öğretmenleri bir anne sıcaklığıyla yaklaşımları gerçekten mükemmel ve hepsi çok iyi eğitimli ve bilgili insanlar. Gönül rahatlığıyla tavsiye ederim. Teşekkürler özgür bey

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • DG

    Yeni ve tertemiz bir okul. Sıcak ve anne ilgisiyle çalışan öğretmenlere sahip. Cocuklar okulda pişen lezzetli ve doğal ev yemeklerini afiyetle yiyorlar. Bahcesi büyük ve cocuklar icin yeterli oyun alanına sahip. Bireysel Fikrim, Özgür Nesiller Anaokulu Umraniye ve cevresinde bir çocuk için yaşama en iyi başlangıç yaptıracak eğitim kurumudur. Cocuğumun icindeki potansiyelini ortaya çıkarmasında her turlu ilgiyi gosterip , gelişimini destekleyeceklerine inandığım için gönül rahatlığıyla gönderiyorum oğlumu. Üstüne yavrum mutlu bir sekilde gidip geliyor okuluna . Bir anne daha ne ister?

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • HK

    Çok temiz bir okul ve çok güvenilir çalışanları çok güler yüzlü ve güven veriyorlar.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.sevgiler.

  • İÖ

    Yeni olmasına rağmen güvenilir güçlü kadrosu ile özgür nesiller

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • HS

    Yeni ve temiz bir okul. Bir sorun yaşamadık.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.sevgiler.

  • TS

    Güvenilir, hijyen ve sevgi dolu bir ortam. Okul-aile işbirliğine ve iletişimine önem veren, aklınızdaki tüm soruların yanıtı ve endişelerinizin çözüm adresi Özgür Nesiller..

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ediyoruz.sevgiler.

  • F

    Önceliğim kızım için iyi bir okul ve öğretmen bulmaktı çok şükür ikisinden de çok memnunum. Geniş bahçesi, alanında uzman güler yüzlü öğretmenleri/personeli ve okulun temizliği ile iyi bir tercih yaptığıma eminim. Mezun olana kadar burdayız...

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • SA

    Cagdas ve yenilikci bi egitim sistemi, egitim veren ogretmenlerin ve yonetiminin de ticari amacla degil de, gercekten sevgiyle yaptiklarindan emin oldugum bi kadro olmasi en onemlisi guvenilir olmalari. Okulun fiziki sartlarinin da cocuklarin ihtiyaclarini karsiliyor olmasi ve bu kadar cok ozelligi bi arada barindiriyor olmasi gercekten cok guzel. Ve ben cocugumu bu okula gonul rahatligiyla birakabiliyorum. ☺️

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.

  • AK

    Bu okuldan çok memnunum.Güven ve sevgi dolu bir okul.Oğlum okuladan hep mutlu geliyormuş ve ben anne olarak daha çok mutlu oluyorum. Yeni temiz güzel bir okul. Yemekler de çok sağlikli ve lezzetli. İyi ki oğluma bu okula verdim . Tekrar çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız!

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizleri tercih ettiğiniz için çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

  • SO

    Atakentte ikamet ediyorum ve oğlum için en güvenilir en kaliteli okul arayışı için çok okul gezdim ve sonunda buldum.Eğitim konusundan Çok kaliteli temiz ve en başta güven veren bir anaokulu oğlum çok mutlu benim için en önemlisi bu.Müdürümüz nilay hanıma ve öğretmenimiz dilek hanıma alakası icin çok teşekkür ederiz.

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz.sevgiler

  • ÖB

    Yenilenmiş, tertemiz, uzman ve sevgi dolu öğretmenleri ile Atatürk'ün izinde özgür nesiller yetiren bir okul...

  • Özel Özgür Nesiller Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ediyoruz. sevgiler.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Özgür Nesiller Anaokulu İletişim Bilgileri

Atakent Mah. Abdi İpekçi Sok No: 22/1, Ümraniye / İstanbul
0 216 706 6891
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum