fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Özlenen Çocuk Anaokulu

Özel Özlenen Çocuk Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 09:00/13:00
Öğlenci: 12:00/16:00

Özel Özlenen Çocuk Anaokulu Hakkında

Milli Eğitim Bakanlığı bünyesinde ve İstanbul Eyüp’te faaliyetlerine devam eden Özel Özlenen Çocuk Anaokulu butik anaokulları listesinde yer alıyor. Okul öncesi minikleri 3 ve 6 arası gruplayarak eğitim veriyor. Sabahları 09.00’da başlayan eğitim çalışmaları akşam 17.00’ye dek sürüyor. Bu sürekli eğitim vermek için oldukça uzun bir süre, bu yüzden kurum aynı zamanda çalışan anne ve babalara destek vermek amaçlı kurulmuş bir gündüz bakım ve gözetim evi olarak da değerlendirilebilir. Bu destek çalışması zaten bakanlığın programında yer alan amaçlardan biridir ve devletin sosyal hizmet politikaları içindedir. İstanbul’da çalışan nüfus böylece çocuklar için güvenli ve programı belli eğitim kurumlarını tercih etmiş olmaktadır. Uyku odası, yemekhane, bahçe ve oyun parkı fiziksel imkanlar arasındadır. Bütün bu çalışmalar talep halinde yaz okulu şeklinde ayarlanabilir ve okul dışı etkinlikler hariç bunun için velilerden ek ücret talep edilmez. Ayrıca bu kuruma şehit ve gazi çocuklarının ücretsiz olarak kabul edildiği açıklanmaktadır. Özel Özlenen Çocuk Anaokulu İstanbul Eyüp gibi kalabalık bir semtte olmasından dolayı ulaşım sorununu servisler yardımıyla çözümlemiştir. Servislerde belirlenen güzergahların dışına çıkılmaz ve anne baba harici üçüncü kişilere çocuklar teslim edilmez. Miniklerin hareket imkanını sağlamak amaçlı kullanılan oyun parkı büyük ve bol materyallidir. Çocuklar güven içinde oynayabilirler. Türkçeyi düzgün kullanma, başlangıç eğitimine dayalı şarkılarla İngilizce, resim boyama, dans dersleri, org destekli müzik ve ritim dersleri okulun eğitim çalışmaları içindedir. Kurum aynı zamanda milli ve manevi değerler eğitimi üzerine yoğunlaşmakta ve öğrencilerine Kuran eğitimi vermektedir. Ekolojik eğitim, müze ziyaretleri, müzelerin içindeki atölye faaliyetlerine katılma, yaparak öğrenim esasına dayalı deneyler, kukla faaliyetleri ve palyaço gösterileri gibi etkinlikler de uygulanan programlar içinde sayılmaktadır. Yemekhane temiz ve bakımlıdır. Özel Özlenen Çocuk Anaokulu'nda çocuklara sabah ve ikindi kahvaltısı ile öğle yemeği verilir. Yemekler dengeli beslenme listeleri dikkate alınarak hazırlanır, büyüme çağındaki çocukların kalori ihtiyaçlarına göre belirlenir. Yemek numuneleri 24 saat süreyle buzdolabında saklanır, ayrıca aylık yemek listeleri velilere yollanmaktadır. Okul zaten velileri de eğitimin bir parçası olarak görmektedir.

Özel Özlenen Çocuk Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

- Okulda hazırlanıyor

Özel Özlenen Çocuk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Özlenen Çocuk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Özlenen Çocuk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Özlenen Çocuk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Özlenen Çocuk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Özlenen Çocuk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Özlenen Çocuk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Özlenen Çocuk Anaokulu Yorumları (6)

  • DT

    Bugun mezun olup gozumuz yaşlı ayrıldık okulumuzdan.1 yıldır hayatımıza dokunan sevgili Merve öğretmenim ve Nihal öğretmenim sizlere nekadar teşekkür etsek az kalır.calisan bir anne olarak çocuğumu sizlere emanet ettiğim andan itibaren gönül rahatlığıyla tereddütsüz işe gittim.Hayatimizı guzel dokunuşlarla kolaylaştırınız. Egemen ve ben sizlerle yolumuz kesiştiği için çok sansliyiz.cocuklara olan sevgi dolu yaklaşımları olan, özverili çalışan ogretmen kadrosuyla kesinlikle tavsiye edeceğim bir okul

  • SY

    Verilen hizmetlere ve eğitim kalitesine göre fiyatları çok uygun. Okul temiz ve donanımlı ayrıca yemekleri de gayet iyi çeşitlilik çok ve sağlıklı. Güvenlik üst seviyede. eğitimi, öğretmenleri de iyi aradığımız her şeyi bulduk bu okulda.

  • ŞA

    Kızımı bu okula göndermiştim. Okul kızıma pek çok şey kattı aile ortamı, güzel arkadaşlıklar bir yana çok da iyi bir ön hazırlık oldu ilkokula. Şimdi çok rahat özgüveni tam bazen okulunu özlüyor ama ilkokulda da çok mutlu öğretmenlerine ne kadar teşekkür etsem azdır.

  • KA

    Okula şehit ve gazi çocuklarını ücretsiz almalarını takdir ediyorum. Okulda pek çok etkinlikle çocuklara yardımlaşmayı, topluma faydalı bireyler olmayı, arkadaşlığı, çevreyi korumayı bunun gibi bir çok güzel davranışı aşılıyorlar. Bu da en güzel eğitim

  • KT

    Çocuğumu özlenen çocuk'a gönderiyorum eğitimi gayet iyi gerek yabancı dili olsun gerek branş dersleri ve sosyal faaliyetleri çocuklar için çok faydalı. ilkokula hazırlık sağlarlarken çocukların yeteneklerini keşfetmeleri sosyalleşmleri de sağlanıyor.

  • SA

    Fiziksel imkanları çok iyi diyebilirim bir anaokulunda olması gereken her şey var okulda sınıfları donanımlı bahçesi de geniş ve yeşillik oyuncaklar çocukların olası bir kaza yaşamalarını önleyecek şekilde seçilmiş. Çalışan kadrosu işini severek yapıyor bu durum da çocukların kendilerini evlerinde gibi hissetmelerini sağlıyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Özlenen Çocuk Anaokulu İletişim Bilgileri

Düğmeci̇ler Mah. Düğmeci̇ler Cad. No:35, Eyüp/İstanbul
0 212 963 2075
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum