fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pamuk Prenses Anaokulu

Özel Pamuk Prenses Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00

Özel Pamuk Prenses Anaokulu Hakkında

İstanbul, Ümraniye’de bulunan Özel Pamuk Prenses Anaokulu çocukların özellikle kendilerini en rahat ifade ettikleri alan olduğu bilinci ile oyun etkinliklerine ağırlık vermektedir. Çocukların kendilerini içinde rahat hissedecekleri 380 metrekarelik iç mekanda ferah sınıflarla donanmış üç katlı bir binada hizmet vermektedir. Oyun salonu, uyku odaları, yemekhane ve tabii sınıflar tam olarak çocukların ihtiyacı olduğu biçimde ve onların sevebileceği şekilde dekore edilmiştir. Okul bünyesinde farklı yaş grupları için düzenlenmiş geniş ve aydınlık 6 ayrı sınıf bulunmaktadır. Her mevsim kullanılan 310 metrekarelik okul bahçemizde park alanı, bahçe satranç alanı ve hobi bahçesi bulunmaktadır. Okul bahçesinde bulunan hobi bahçesinde çocuklar kendi yetiştirdikleri meyve ve sebzeleri tüketerek ve elbette Türk gıda kodeksine uygun olarak seçilmiş yiyeceklerle, beslenme uzmanlarına danışılarak, çocukların gelişimini destekleyecek şekilde beslenme listeleri hazırlanmıştır ve uygulanmaktadır. Hijyen ve güvenlik tedbirlerinin üst seviyelerde tutulduğu okula Milli Eğitim Bakanlığı tarafından “Beyaz Bayrak” verilmiştir. Çevre bilinci oluşturmak, geleceğimiz çocuklarımızın yollarına ışık tutmak adına okulda “Minik Tema” ve “Eko Okul” projeleri kapsamında çalışmalar yapılmaktadır. Yıl boyu tohum ilkeleri ve çevre destekli çalışmalar sürdürülmektedir. Okulda uygulanan eğitim programları “Montessori, Gems, Stem ve Kozmik Eğitimi” de içine alan yıllık programlarla çocuklara uygulanmaktadır. Özel Pamuk Prenses Anaokulu çocukların aldıkları satranç, akıl oyunları, jimnastik, zumba, İngilizce (haftada 3 gün), orff ve drama gibi branş dersleri onların bir yandan yaratıcı düşünce sahibi olmalarını sağlarken bir yandan stratejik düşünce gelişimini yapılandırmaktadır. Bu süreç çocukların özel ilgi alanları ve yeteneklerinin belirlenmesini kolaylaştırmaktadır. PDR birimi ise çocukların sosyal ve psikolojik gelişimlerinde bilimsel destek sağlamaktadır, düzenli aralıklarla sağlanan veli görüşmelerinde çocuğun birebir gelişimi takip edilmektedir. 23 yıldır hizmet vermekte olan Özel Pamuk Prenses Anaokulu’nun amacı keşfeden, araştıran, yaratıcı, özgüveni yüksek ve mutlu çocuklar yetiştirmektir.

Özel Pamuk Prenses Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

Özel Pamuk Prenses Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pamuk Prenses Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Pamuk Prenses Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Pamuk Prenses Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Pamuk Prenses Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Pamuk Prenses Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Pamuk Prenses Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Pamuk Prenses Anaokulu Yorumları (24)

  • EK

    Öğretmenlerimizin hepsi çok tatlı 2022 yılından beri bu okuldayız. Çözüm odaklı ve esnekler çalışan anneler için son derece önemli bir konu bu. Bir sürü okul gezip kocaman bir soru listesiyle gittim. Sabırla hepsini cevapladılar . kapıdan çıktığımda eşime bu okul ben kararımı verdim dedim. Kızım da mutlu :)

  • TD

    Kurumunuz ve öğretmenlerinizin hizmetinden aile ortamınızdan ve sıcak kanlılığınızdan çoçuklarımıza ilginizden çok memnunum sonuna kadar emeklerinizin karşılığını almanızı dilerim çok teşekkürler

  • MA

    Üç defa okulun binası değişen bir okuldan yirmi yıldır aynı yerde reklamsız, mütevazı ve de eğitime çok önem veren mükemmel insanların çalıştığı bir anaokulu. Başta dilek, özlem ve de kadriye hocalarimizin büyük emeklerinin karşılığını ödeyemeyiz. Çocuğumuzun kişilik gelişimine ve sosyal gelişimine ve de akademik gelişimine verdikleri önem için hepsine çok teşekkür ediyorum. Inşallah yıllarca aynı yerde aynı anlayışla güzel çocuklar yetiştirirsiniz.

  • ME

    Kızım son anasınıfı senesini burada geçiriyor. Asla pişman olmadık. Öğretmeni çok deneyimli, alanında etkin ve yetkin. İletişim dozu mükemmel, ihtiyaç duyduğunuz her zaman iletişim kurabilirsiniz ancak sırf memnun etmek için saçma bi yakınlık kurmuyorlar. Samimiyetsiz bir iletişim yok. Kızım mutlu gidip geliyor.

  • ED

    Okulu bir öğretmen arkadaşımızın referansı sayesinde tanıdık. Eşim ve ben de öğretmeniz. Şu anda 4 yaş 5 aylık olan oğlumuz geçen yıl içinde kısa ve çok olumsuz bir ana okulu deneyimi yaşamıştı. Bu yüzden oldukça tedirgindik ancak ilk görüşmemizden itibaren hem okul yönetimine, hem öğretmenimiz Merve Hanım'a hem de yardımcı personele çok güvendik ve yaklaşık bir buçuk aydır hiçbir olunsuzlukla karşılaşmadık. Buradaki herkes ne yaptığını biliyor ve çocukları gerçekten seviyor. Eğitimbilimsel yöntemlerin sevgi ile harmanlanmış olmasından çok mutluyuz. Oğlumuzdan bir yaş kadar büyük olan bir kızları olan aile dostlarımıza da tavsiye ettik. Muhtemelen kısa süre sonra onlar da okulumuzu deneyimleyecekler. Herşey için çok teşekkür ederiz.Şu ana dek okulun geliştirmesi gereken bir yanı olduğunu tespit etmiş değiliz.

  • ky

    oğlum 3 senedir yaz kış bu okulda eğitim almaktadır. Çok memnunuz emin ellerde ve güvende olduğundan hiç kuşkum yok. eğitimleri ve öğretmenlerimiz harika.

  • GT

    Çok memnunuz. Tuğba Hocam, Kadriye Hocam, Zeynep öğretmenim hepsi rengarenk yaptı kızımın hayatını. Hep gülen yüzünüzle güne başlamamızı sağladığınız için ayrıca teşekkür ediyorum. Bir sürü kurum araştırıp en doğru kararı vermişim. Atakent'in en iyi okulunda olduğumuz için çok şanslıyız. :)

  • YD

    Okuldaki 3. senemiz bu sene mezun olacağız. Okula ilk başladığımızda konuşma geriliğimiz vardı. Hem destek almamızda hem süreci yönetmemizde o kadar yardımcı oldunuz ve hayatımızın en korktuğumuz döneminde bize öyle destek verdiniz ki.. Tavsiye üzerine kayıt olduğunuz okulumuzdan herkese binlerce tavsiyeyle mezun olacağız. Hepinizi çok seviyoruz.

  • GT

    İki çiçeğimin de mutlu büyümesinin tek sebebidir okulumuz. Ağır bir lohusalık döneminde önce büyük kızımın hayatına ışık tuttunuz, sonra anne-baba olarak bize ve sonra da küçük kızıma. Tuğba Hanımdan Kadriye Hanıma, Şahiste Teyzeden Cansu Öğretmene, Zeynep Öğretmenden Dİlek Öğretmene heeeeeerkese çok teşekkür ederiz.Lütfen hiç değişmeyin. İyi ki varsınız. İyi ki çocuklarımı siz büyüttünüz.

  • DK

    Okulda öğretilen ilk şey bir topluma ait olma ve özgüven. Göz boyayan kolej binaları gibi bir binası yok ama eğitimi göz kamaştırıyor. Her branşı tattıran her branşta çocuğunuzu izleyip sizi yönlendiren sevecen öğretmenler yuvasına minnettarız

  • B

    Okulumuz kuralları , disiplini , tutarlı tavırlarıyla net bireyler yetiştirmektedir. Gözü kapalı güvendiğimiz , sıradışı bakmayı , görmekle bakmak arasında ki farkla görmeyi öğreten okulumuzda çocuğumuzun olması bizi mutlu ediyor. Yiyeceklerde çok hassaslar fast food ve ya geçiştirici değil tertemiz anne yemeğini iyi kaliteli yiyeceklerle yediriyorlar.

  • MD

    Kızımı tavsiye üzerine verdiğim 2. Anaokulu. Kızım benim 3. çocuğum. Şimdiye kadar gördüğüm en ilgili, en başarılı, en düzeyli okullardan belki de ilk sırada yer alan alan okullardan biri. Kesinlikle kendinizi aileden biri olarak görüyorsunuz.

  • TD

    Çocuğunuzun kendi kendine yetebilecek bir yetişkin olmasını istiyorsanız okuyun derim.Tanıdığım harika öğretmenleri harika eğitim anlayışı ile süsleyen güzel bir kurum. Kızım 2,5 yaşından beri onlarla ve ben iyi ki diyorum. Özel okulların , kreşlerin müşteri mantığından çıkabilmiş eğitimci yaklaşımı ile çocuğumun her anını izleyen , her takıldığım noktada cömertçe yardımcı olan özgüvenli bir Mislina yetiştiren okulumuzdur. Çocuğunuzun beceri ve yeterliliklerini değerlendirip size bunları açıkca söyleyen , eksik olduğu noktalarda ve sizin eksik olduğunuz noktalarda sizi tatlı tatlı uyaran kişilerle donatılmıştır. Mezuniyet senenizde sizinle okul araştıran ömür boyu da haberdar olmak isteyen güzel kadınlar diyarı.Okulun olumsuz yönet ilkokulu olmaması biz ilkokulda kime güvenebileceğiz :)

  • MS

    İstanbul'da yaşayan ve büyükleri yanında olmayan bir aile olarak büyüme sürecinde birbirimize bağımlı hale geldik oğlumla. Pedagog tavsiyesiyle okula başladık. Alışma sürecimiz uzun sürdü iki ay boyunca okuldan biri gibi ben de eşlik ettim oğluma. Her hallerine, her anlarına birebir şahit oldum ve en doğru kararı verdiğimi anladım. Başta Şeyda öğretmenimiz ve Dilek öğretmenimize , Tuğba hanıma ve Kadriye hanıma çok çok teşekkür ediyoruz.

  • GT

    Elimizde notlarımız bir sürü okul gezdikten sonra karar verip başladık ve şimdi ikinci yılımızı tamamlayıp mezun oluyoruz. Güler yüzünüzle her sabahımızı aydınlatıp kızımızı böyle özgüvenli bir çocuk yaptığınız için Allah hepinizden razı olsun. İyi ki varsınız.

  • YA

    İki komşumun çocuğu da buradan mezun oldu, gittikleri süre boyunca hep çok memnunlardı. İlkokulda ikisi de hep öğretmenlerinden övgü aldılar. Yavrum bebekken ben de arkadaşlarımla çocukları almaya gittiğimde kapıdaki öğretmenlerin güleryüzlerinden çok etkilenmiştim, kendi kuzumu da 3 yaşına gelince buraya verdim. Ne kadar doğru bir karar olduğunu her geçen gün daha iyi anlıyorum. 3 yıllık maceramız bu yıl ilköğretime başlayacağımız için bitiyor. İnşallah bir ilköğretim de açarlar diye dua ediyoruz. Emekleri ödenmez.

  • SD

    Oğlum 2 yıldır bu okulda. Öğretmenlerini ve okulu inanılmaz seviyor. Öğretmenimizden, aşçımıza herkes çok ilgili. İyi ki hayatımıza girdiniz. Dİkkat problemi olan çocuğum özgüven kazandı sayenizde teşekkür ederim.

  • Y

    Öğretmen ve hizmetlilerin çocuklara olan ilgisi beni çok memnun etti ben bir anneanneyim torunum bu okula başladı

  • T.

    Öğretmenlerin çocuklara olan ilgi ve alakası beni çok memnun etti

  • SU

    Bu civardaki en köklü anaokullarından biri. Anaokulu eğitimi iyi biliyorlar. Çocukların yaklaşımlarını neye tepki vereceklerini ezberlemişler sanki. Kızımızda bizim bile farkedemediğimiz ufak bir kızarıklığı görecek kadar ilgililer çocuklarla. Büyük bir bahçesi var çocukların eğlenebildiği, koşup rahatlayabildiği, sınıflar da geniş ve ferah, İngilizce derslerine yabancı hoca giriyor.

  • HG

    Milli Eğitime bağlı aile sıcaklığını gerçekten de yakalayabilmiş güvenilir bir kurum. İlkokula kadar devam ettik. Çevremdeki insaların çocukları da gidiyor ve herkes memnun.

  • bu

    İki çocuğumda ilkokula burada hazırlandı. İkisinin de şimdiki eğitimlerinden gurur duymamızı sağlayan bi yer varsa o da pamuk prenses anaokuludur. Teşkkürler emekleriniz ve ilginiz için.

  • BA

    Daha ilk günlerden sevgimizi ve saygımızı kazanan çocuklarımızı mutlu etmeyi bilen ve sağlıklarını gelişimlerini önemseyen bir okul olduğu için memnunuz. Okulu merak edenlere tavsiye ederim gidin görüşün ne demek istediğimi anlayacaksınız :)

  • AZ

    Okula yeni başladığımız andan itibaren çok öğretmenlerin birebir ilgisiyle karşılaştık. Okula alışma sürecinde ellerinden gelen tüm yardımı bizden esirgemediler. Yavrumuz çok mutlu ve biz de çok memnunuz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pamuk Prenses Anaokulu İletişim Bilgileri

Reşi̇tpaşa Cad.bariş Sok.no:1/A Atakent-Ümrani̇ye-İstanbul
0 216 706 6885
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum