fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:45
Sabahçı: 09:30/13:00
Öğlenci: 13:30/17:00

Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu Hakkında

"Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu, çocukların; fiziksel, zihinsel ve psikolojik gelişimlerini ve bireysel farklılıklarını değerlendiren, özgüvenlerini, yaratıcılıklarını ve öğrenmeye olan isteklerini arttırarak potansiyellerini doğru yönde kullanan mutlu bireyler olmalarını hedefleyen bir eğitim anlayışına sahiptir. ''2019-2023 eğitim- öğretim yılında anaokulumuz KAYNARCA bölgesinde fark yaratmak için öğrencileriyle buluştu."" Bundan sonraki yıllarımızda değerli öğrencilerimizin en kıymetli yıllarını doğru planlamak için hizmet vermeye devam edeceğiz.
Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu'nda MEB müfredatına uygun eğitim programı hazırlanmaktadır. Değerler eğitimi verilmektedir. İngilizce akademik ve tam zamanlı olarak haftanın 5 günü verilmektedir. Satranç vb. eğitimlerle zeka ve beyin gelişimlerine destek olunmaktadır. 3-6 yaş, çocukların tüm karakter, kişilik ve eğitimlerinin temelinin atıldığı yıllardır. Hedefimiz çocuklarımızın zihinsel, duygusal ve davranışsal gelişimlerini mili ve manevi değerlerin ışığında çağdaş temeller doğrultusunda geliştirmektir..
Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulumuzda beslenme olarak; kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi öğünü verilmektedir. Yemek listesi aylık olarak çocukların gelişimine destek olacak şekilde uzman önerileri dikkate alınarak hazırlanmaktadır. Yemeklerimizde doğal tereyağı, zeytinyağı ve sıvı yağ harici yağlar kullanılmamaktadır. Katkı maddesi olan yiyeceklerden ve hormonlu gıdalardan uzak durulmaktadır. Meyve sularımız taze ve yazdan komposto yapılmış meyvelerden yapılmaktadır. Yemeklerimiz kendi mutfağımızda hijyenik bir ortamda ve günlük hazırlanmaktadır.
Anaokulumuzda yabancı dil eğitimi haftanın 5 günü tam zamanlı olarak verilmektedir.. Bu sayede çocuklar yabancı dil eğitimini daha fazla saat görürler. Ayrıca yabancı dili konuşma şansı buldukları için de çok daha iyi öğrenirler. Dil, tüm zihinsel süreçlerimizle ayrılmaz bir şekilde iç içe geçmiştir. Düşünmek, hatırlamak, kavramak, dikkatini yöneltmek, algılamak vb. tüm zihinsel faaliyetlerde dil vardır. Dil ve zihin birbirine paralel gelişmektedir. Bu nedenle çocuğun dil gelişimi onun tüm zihinsel gelişimini desteklemektedir. OKÇULUK VE JİMNASTİK
Hem vücut sağlığı, hem ruh sağlığının iyileşmesi, kendine güven kazanmak, vücudun daha güçlü olmasının verdiği keyif ve diğerlerine saygılı olmayı öğrenmek sporun çocuklara kattığı olumlu özelliklerdendir. Disiplin ve kuralları özümsemeyi eğlenceli hale getiren spor ve jimnastik faaliyetleri eğitimimizin olmazsa olmazıdır.
Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu’muzda Sosyal etkinlikler aylık düzenli bir şekilde planlanmaktadır.
-Doğa gezileri
- At binme
- Hayvanat bahçesi
- Akvaryum
- Cinema
- Buz Pisti
-Yüzme
DEĞERLER EĞİTİMİ
Çocuklarımızın sağlıklı kişiliğinin temel taşlarını oluşturan toplumsal ve evrensel değerleri kazanmalarını ve kişiliklerinin her yönüyle geliştirmelerini sağlamak, onları bu değerleri bir yaşam biçimi haline getirmiş bireyler olarak yetiştirmek amacıyla uygulanan Değerler Eğitimi projesiyle milli ve manevi değerlerini tanıyıp bilen ve tüm evrensel inanç ve değerlere saygılı nesillerin yetişmesi sağlanmaktadır.
KİTAP VE OKUMA ETKİNLİKLERİ
Kitap, çocukların kelime hazinesini oluşturur, geliştirir. En basit kelimeden uzun ve karmaşık cümleler kurmasına kadar onun için rehber niteliği taşır. Yaşadığı dünyayı anlamlandırmasında yardımcı olur. Hikaye kitapları ise; onların sosyal becerilerini geliştirir, duyguları ve insan ilişkilerini anlamasına yardımcı olur. Okulumuzda çocuklarınız kitaplarla dost olur ve onları hayatlarının başucuna koyar.
SANAT ETKİNLİKLER
Sanat, insanın çevresiyle etkileşim içinde olmasını, etrafında olan bitene daha duyarlı olmasını, özgür düşünebilmesini ve kendini özgürce ifade etmesini sağlar. Okulumuz çocuklarımızın sanatsal duyarlılık kazanabilmeleri, el-göz koordinasyonunu güçlendirip el becerilerini geliştirebilmeleri için farklı yöntem ve teknikler kullanarak ilk kez karşılaştıkları sanatsal faaliyetlerle eğlenirken öğretmeyi sağlamaktadır.
TÜRKÇE DİL ETKİNİKLERİ
Çocuklarımızın dil konuşma becerilerinin gelişmesi, buna bağlı olarak da kendilerini her yaş ve dönemde doğru ve etkili bir biçimde ifade edebilmeleri için öncelikle Türkçemizi tanıyıp sevmeleri gerekmektedir. Okulumuz çocuklarımıza küçük yaşlarda dil gelişimlerini destekleyici ana fikir içerikli şiir, şarkı, tekerleme ve bilmecelerle, soru cevap ve beyin jimnastiği gibi yöntemlerle geleceğe hazırlamaktadır.
MUTFAK ETKİNLİĞİ
Çocuklar, mutfakta besin hazırlama çalışmalarında karşımdaki her bir maddeyi ölçme, karıştırma, yiyeceklerin yapı, renk değişimlerini inceleme, karışımları koklama ve tatma gibi pek çok şeyi öğrenebilirler. Çocuklar mutfak çalışmalarında yönergeleri takip edebilirler. Sağlıklı ve iyi yiyecekleri tadabilirler. SATRANÇ Çocuk oyun boyunca etkin bir düşünme pratiği içerisindedir. Hamle düşünür, oyun kurgular, nasıl yanıt alacağını hesaplar ve bu canlı süreci oyun sırasında hep yaşar. Dikkati, öngörüyü, kapsamlı düşünmeyi, sabırlı olmayı, ölçülü ve soğukkanlı olmayı geliştiren satranç kurallara ve rakibe saygılı olmayı da öğretir.
Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu'nda Güvenlik:
Okulumuz MEB'in belirlediği her türlü güvenlik standartlarına uygun haldedir. 24 saat güvenlik kameralarıyla izlenmektedir ve merdiven, bahçe, kapı, pencere olacakta tüm tedbirler alınmıştır. Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu'nda Mobildiri uygulaması vardır. Veliler IOS ya da Google Play ile uygulamayı indirip çocuklarını takip edebilmektedir. 7/24 çocuklarıyla ilgili bilgileri takip edebilecekler. Mobildiri veli ile anaokulun arasında cep telefonu üzerinden sağlıklı ve doğru bilgi akışını sağlayan bir sistemdir. Bu sistem sayesinde veliler, çocuklarıyla ilgili resimleri, öğün öğün yemek raporunu, günlük faaliyetlerini, bültenlerini,duyuruları, yemek listelerini, aylık programlarını, fiziksel gelişim çizelgesini, videolarını cep telefonundan takip edebilmektedir. Ayrıca velilerimiz anlık olarak kurumla veya öğretmenle mesajlaşabilmektedir.

Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- SCAMPER Tekniği

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:45 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:30 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu Yorumları (19)

  • GT

    Mutlu,huzurlu,ilgili ve her konuda size yardımcı olabilecek yönetim ve öğretmen kadrosu çok güzel.İyi ki tanımışım sizleri

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz Değerli Velimiz sizlerde iyi ki ailemize dahil olmuşsunuz.

  • AY

    Gözüm arkada kalmadan acaba demediğim güzel öğretmenleriyle özel ilk adım akademi anaokulu diyorumHerşey düşünülmüş

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizde sizlere çok ama çok teşekkür ediyoruz. Bu güveni sizlere yansıttıysak ne mutlu bizlere.

  • Aile sıcaklığını aratmayan ilkadım okulumuz ve herbiri ayrı kıymetli öğretmenlerimiz veliyi anlayan dinleyen işletme gibi değil gerçek bir okul gibi  yönetilen aile hissi veren bir kurumdur birçok konuda özverili olmalarının yanı sıra anne misali  sevgi ve merhamet dolu yüreği olan okulumuzda sevginizi ve emeğinizi yavrularımızdan esirgemediğiniz için sonsuz teşekkürlereğitim yönetimi çocukların takibi yapılan faaliyetler kurum pisikoloğu destekli çocuk gelişim ve öğrenimleri bu konuda geri yapılan veli durum bildirimleri

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel Yorumunuz İçin Çok Teşekkür Ederiz. İşini Sevgi,Özveri ve İsteyerek Yapan Herkesin Karşısındaki kişiye yansıttığı gerçek duygulardır bunlar. **Önerileriniz bizler için Çok değerli. En kısa sürede değerlendirilecektir.

  • Me

    Çocuğumu güvenle teslim ediyorum size. Teşekkürler bana bu güveni sağladığınız için.♥️

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizler Çok Teşekkür Ederiz. Hayatta her şeyden Çok Çok Daha Değerli Canınız,Kanınız Olan Yavrularınızı Bizlere Güvenerek Emanet Ettiğiniz için.

  • Yd

    Okulmuz ve değerli öğretmenlerimiz kıymetlidir bizim için sizlere mintarız eğitm açısından çok iyi bir okuldur tavsiye ederiz

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. İlk Adım Akademi Anaokulu Velileri Her daim bizler içinde çok değerli ve kıymetlidir...

  • DE

    Bütün ögretmenlerimize ve emegi gecen herkese ilginiz ve emekleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Memnuniyetiniz İlk Adım Akademi Anaokulu Ailesi olarak bizleri çok mutlu etti.

  • Nu

    Öncelikle kurucusu Nilgün hanım çok güler yüzlü sevgi ve şefkat dolu çok teşekkür ederim emeğine. Kızımın öğretmeni eda öğretmenin çocuklara yaklaşımı sevgisi titizliği ve öz verisi takdire şayan kızımın gelişimi oldukça güzel ilerliyor iyi ki eda öğretmenle yollarımız kesişmiş kızımın üçüncü okulu keşke daha önceden tanışsaymışız okulumuzla.

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz; Güzel yorumlarınız bizleri çok mutlu etti. İşimizi en layıkıyla yapmaya özen gösteriyoruz. Biz teşekkür ederiz.

  • AC

    Okulumuzdan çok memmunuz eğitim olarak çok başarı teşekkür ediyorum öğretmenlerimiz de başarılı

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünce ve görüşleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • Ct

    Kurum dan memnunuz olması gerektiği gibi ilgili ve sevgili egitmenler eşliğinde çocuklarımızı güvenerek emanet ediyoruz

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Tam eğitimli ve donanımlı kadromuzla en iyisi için çabalıyoruz. Güzel düşünceniz için çok teşekkür ederiz.

  • Ch

    Çocuklarım bu okulda büyüdü diyebilirim güler yüzleri ve çocuklar üzerindeki çabaları çok iyi başarılarının devamını dilerim

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için biz teşekkür ederim. Temelinde sevgi olan bir kurumda her şey çok güzel gider.

  • RG

    Özel ilk adım Akedemi ye çok teşekkür ederim 5yaşındaki oğlum çok güzel eğitim alıyor sorular soruyor şarkılar söylüyor matematik harfleri yazıyor İngilizce ve Arapça spor ve bir çok etkinlikler arkadaşlarıyla uyumu yemek yemezdi artık yiyor çalışan Anne olarak aklım kalmıyor hocalarımız Anne gibi ilgileniyorlar ne desem azdır Çok teşekkür ederim Özel ilk Adım Akedemi...Okulda etkinlikler çok güzel yaz kampı olsun isterdim düşüncem..

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceniz bizi çok mutlu etti. 20 Hazirandan itibaren oyun- yarışma ağırlıklı olacak şekilde yaz okulumuz başlayacaktır.

  • Gc

    İyiki gönderdim kızımı çok iyi ilgileniyorlar harika şeyler öğretiyorlar Allah hepsinden razı olsun iyiki siz

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.

  • St

    Herşey tam istediğim gibi iyiki bu güzel okulumuza oğlumu vermişim Nilgün hanım Canan öğretmenimiz ve yasemin öğretmenimiz iyiki varlar çok memnunum

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceniz için çok teşekkür ederim. En iyisi olana kadar çalışmaya üretmeye devam edeceğiz.

  • SU

    Güler yüzlü samimi uzman kadrosu bizim ve çocuğumuz için çok önemli çok memnunuz en önemlisi çocuğum mutlu teşekkürler

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle güzel yorumunuz için biz çok teşekkür ederiz. Yeniliğe açık her daim yeni şeyler öğrenip öğrendiğimizi çocuklarımıza aktarmak gayemiz.

  • Hg

    Kizim 1 yildir gidiyor okulunda mutlu ogretmenlerini ve arkadaslarini seviyor

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Temeli sevgi olan okulumuzda bütün çocuklarımız çok mutlu.

  • YT

    Kizimi kizi gibi goren okul daha başka ne beklenir ki?Gereken herseyi yapiyorlar olumsuz bi durum soz konusu degil

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunu için çok teşekkür ederiz. Bütün çocuklarımıza bir anne şefkati ve sevgisiyle yaklaşmayı amaç edinen bir görüşümüz var. Her şeyin Temeli Sevgidir...

  • FR

    Okuldan çok memnunum herkese tavsiye ederimOkuldan çok memnunum herkese tavsiye ederim suanlik geliştirilecek bi yanı olduğunu düşünmüyorum

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceniz için çok teşekkür ederiz. Elimizden gelenin en iyisini yapmaya özen ve gayret gösteriyoruz.

  • GT

    Öğretmenlerimiz ve müdürümüz çok samimi ve ilgililer çözüm odaklılar iyi ki Özel ilk adım akademiye vermişim Güzel oğlumuKendi bünyesinde servis olanağı olmasını isteriz

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Temelinde Sevgiyi benimsemiş bir kurumuz. En kısa sürede kendi kurumumuza ait Servis olanağımız başlayacaktır.

  • FB

    Bütün ekibi bugün 1 Mart kutluyorum hepiniz harikasınız. Evladım size emanet ve güvenerek gönderiyorum her gün. Teşekkür ederim sabiriniz için saygımı sunuyorum.Her zaman yapılacak geliştirmeler yanlar vardır şimdilik hizmetinizden memnunum. Siz hep yeniliği ve gelişmeye açıksınız.

  • Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz. Yeniliğe açık yeni şeyleri öğrenmeye çabalayan bir kurumuz. En iyisi olana kadar öğrenmeye ve öğretmeye devam edeceğiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pendik İlk Adım Akademi Anaokulu İletişim Bilgileri

Kavakpınar Mah. Abdi İpekçi Cad. No:78/1 Pendik/İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum