fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu Hakkında

"Yeni Nesil Anaokulu" sloganıyla Pendik'te öğrencilerine hizmet veren Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu, 3 - 6 yaş aralığındaki öğrencileri bünyesine kabul etmektedir. Bu okul, çocuklara sıcak bir yuva sunan öğrenci merkezli yaklaşımla eğitim veren bir kurumdur. Bu okulda Waldorf eğitim sisteminen esinlenerek belirlenen eğitim programı benimsenmektedir. Bu eğitim anlayışıyla; çocukların oyun oynayarak öğrenmesi sağlanır. Öğretici oyunlarla; yaparak ve yaşayarak öğrenmenin kapıları açılmaktadır. Oyun oynamanın hayat provası olduğunu ön gören bu kurum, öğrencilerinin sosyal gelişimlerini bu şekilde desteklemektedir. Waldorf eğitim anlayışında öğrenciler farklı yaş gruplarıyla da çeşitli oyunlar oynayabilmektedir. Bu kurumda yaş grubuna göre ayrı sınıflar olsa da toplu oyun zamanlarında, öğrenciler her yaş grubundan arkadaşlarıyla zaman geçirip, oyun oynayabilmektedir. Çocuklara sevgi ve saygı öğretilmekte ve bunu tüm çevresine, arkadaşlarına ve ailesine karşı göstermesi gerektiği savunulmaktadır.
Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu, öğrencilerini monotonluktan uzak tutmaya çalışmaktadır. Bu nedenle farklı alanlarda dersler işleyerek, eğitici oyunlar oynayarak, şarkılar söyleyerek eğitimi hem yer, hem çeşit olarak farklılaştırmaktadır. Psikolojik danışmanların da bulunduğu bu kurumda, çocukların oyun esnasındaki davranışları gözlemlenmektedir. Aynı zamanda öğrencilerin oyun oynarken arkadaşlarına karşı davranışları, sosyal iletişimleri ve uyumu analiz edilmektedir. Bu kurumda çocukların, fiziksel, bilişsel ve zihinsel gelişimleri ayrıntılı bir şekilde incelenerek, velilere düzenli olarak aktarılmaktadır. Diğer yandan, 15-35 aylık öğrencilere ebeveynli oyun grubu hizmeti verilmektedir. Bu süreçte yeni girdiği ortamda tedirgin olan ve alışma sorunu yaşayan öğrenciler için kısa zamanda onları okula alıştıracak birçok sevgi dolu yöntem bulunmaktadır. Koşulsuz sevgiyi hisseden öğrenciler, alışma konusunda çok daha kısa süreler harcamaktadır.
Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu, çocukların kültürel ve sosyal özellikler kazanmasını oldukça önemsemektedir. Bu bağlamda okulda tiyatro ve sinema gösteriyle öğrencilere birçok kazanım sağlanmaktadır. Okul dışında yapılan geziler ve aktivitelerle öğrencilere birçok deneyim kazandırılmaktadır. Tüm bu sebeplerden dolayı Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu, çevrede tercih edilen okul öncesi kurumlardan biri olmaktadır.

Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Waldorf Pedagojisi

- MEB Odaklı Eğitim

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu Yorumları (38)

  • Ko

    Kızımın bu sene 2. Senesi. Biz çok yol katettik. Sosyalleşme , paylaşma, kendini daha iyi ifade edebilme öncelikli olarak ve tabiki aldığı eğitim. Gönül rahatlığıyla çocuğumu bırakabildiğim bir kurum. Özellikle de bir konuda kafanıza birşey takıldıysa söylediğinizde anında dönüş alabiliyorsunuz , bence bu çok önemli bir konu . Öğretmenlerin yaklaşımı çok güzel. Biz çok memnunuz . Tavsiyemdir.

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    OKUL ÖNCESİ SÜREÇ GEREKTİREN BİR YOL.ÇOCUĞA FIRSAT VERDİĞİNİZDE HER ŞEYİ EN GÜZELİYLE ALABİLİYORLAR.ÖNEMLİ OLAN HER ÇOCUĞUN KENDİNE ÖZEL OLDUĞUNU UNUTMAMAK.OKULUMUZDA ÇOCUKLARIN BİREYSEL ÖZELLİKLERİ DİKKATE ALINARAK ONA GÖRE BİR EĞİTİM SİSTEMİ UYGULUYORUZ.AİLE -OKUL-ÖĞRETMEN İŞBİRLİĞİ ÇOK ÖNEMLİ,HER ZAMAN İÇİN OKUL PSİKOLOĞUMUZ OLSUN İDARE VE ÖĞRETMENLERİMİZ ÇOCUKLAR İÇİN BURDAYIZ HER ZAMAN BİZLERE ULAŞIP HER KONUDA DANIŞABİLİRSİNİZ.

  • Su

    Okulumuzu çok seviyoruz. Çocukların ilgileri becerileri çok önemseniyor ve sürekli velilere bilgilendirme yapılıyor. Biz çok memnunuz aklınızın geride kalmayacağı bir yer Kreş ve okul öncesi için gayet yeterli olduğunu düşünüyorum .

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    BİZLER DE SİZLERİ ÇOOOK SEVİYORUZ.HEP EN İYİSİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ

  • Sb

    İlk kızımı verdim çoook memnunum şimdi diğerinde ekip oturmuş bir ekip ve harika çok ilgililer güler yüzlü dikkatli özverililer her bir öğrencileri ile tek tek kendi çocukları gibi ilgileniyorlar en sevdiğim yanı spor salonu var kas gelişimlerine çok büyük destek okulun müdürü her konuda çok titiz dikkatli takipli güler yüzlü ve çoook sabırlılar on numara beş yıldız

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOOK TEŞEKKÜR EDERİZ GÜZEL YORUMUNUZ İÇİN..ÖNCELİKLE EN KIYMETLİLERİNİZİ BİZE EMANET EDEN SİZ DEĞERLİ VELİLERİMİZ İÇİN EN İYİ HİZMETİ SUNMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPIYORUZ.

  • TD

    Kizim seçerek gidiyor arayipta bulamadığım hersey mevcut gerçekten yeni nesil anaokulu softplay oyun alani her gün gym eğitimi birçok branş derdi ile eğlenerek öğreniyorlar

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    EN ÖNEMLİSİ ÇOCUKLARIN MUTLU OLMASI,KENDİNİ GÜVENDE HİSSETMESİ VE EĞLENİYOR OLMALI.EĞİTİM VE ÖĞRETİMİ EN İYİSİYLE VERMEYE ÇALIŞIYORUZ.

  • ME

    Derya öğretmen ve Mücahit öğretmen başta olmak üzere tüm çalışanlar özveriyle işlerini yapmaktadır. Teşekkür ederiz.

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.4 KADROLU SINIF ÖĞRETMENİMİZ,KADROLU BEDEN EĞİTİMİ ÖĞRETMENİMİZ,YARDIMCI ABLAMIZ,AŞÇIMIZ VE OKUL ÖNCESİ ÖĞRETMENİ İDARECİMİZ İLE KALİTELİ EĞİTİM VERMEYE DEVAM ETMEKTEYİZ

  • Hi

    Oğlum buraya kayıt olmadan önce Sultanbeyli de farklı bir özel okula gidiyordu. 1 seneden fazla gittiği bu okulda resim yapmaktan,2 çizim yapmaktan öteye gidemediler maalesef. O okuldan verim alamayınca bu okula kaydettik. Tek kelime ile on numara bir okul. Oğlum sabahları neşeyle kalkıp okula gidiyor.Hem Derya öğretmenimiz hem çalışan diğer öğretmenler çok sıcak kanlı ve güler yüzlü. Eğitim olarak herşey düşünülmüş. Çocuğunuzun asla sıkılmadan vakit geçireceği bir okul. Bütün branş derslere alanında uzman eğitmenler geliyor. Çocuğunuzun gelişmesini istiyorsanız başka okul aramayın bence. Gözü kapalı evlatlarınızı teslim edebilirsiniz.Herşeyi ile on numara bir okul.

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ederiz.Çocuklar için en iyisi olması için hep çalışacağız ..ÇOCUKLARIN HER BİRİ AYRI BİR BİREY OLARAK KABUL EDİLİP ONLARIN İSTEKLERİ GÖZ ÖNÜNDE BULUNDURULUP EĞİTİM SİSTEMİMİZİ BU ŞEKİLDE DEVAM ETTİRİYORUZ

  • Gelismini her cocugun itinayla takibi alaninda okul olarak konum olarak tek..brans ders sayisi ve spor diil beyin ve bedenen en faydali jimnastik egitimi veriyo olmasi okuldan iceri girince kac yas gurubu olursa olsun mutlu cocuk sesleri ile karsilaniyo olmak herseyi anlatiyo.yonetim den ögretmenlere herkez isini gerekn disiplin saygi ve en onemlisi sevgiyle yapiyo olmalari cocuklarimiz icin en buyuk şans.

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ederiz,çocuklar bizim için çok önemli,ingilizce,ispanyolca,drama,dünya dansları,müzik ve ritim,piyona,tekvando,satranç branş derslerimiz ve profesyonel spor salonumuzda her gün hareket eğitimi jimnastik derslerimizle çocuklarımızın her alanda gelişimini desteklemekteyiz

  • MK

    Merhabalar.Okul öncesi eğitim de evlatlarımızı ilkokula özgüveni yüksek bir birey olarak hazırlayan, hijyen kurallarının en üst seviyede olduğu,yemek konusunda özenle seçilen listeler,spor faaliyetleri açısından Pendik ve çevresinde bu kadar donanımlı bir okul daha yok bence.Öğretmenlerimiz ve tüm çalışan ekibin güler yüzü,samimiyeti sayesinde gözüm asla arkada kalmıyor.Hepinize ayrı ayrı çok teşekkür ediyorum...

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ..HEP DAHA İYİSİ İÇİN ÇALIŞACAĞIZ..

  • GK

    Merhametli, anlayışlı ve sabırlı duruşlarıyla çocukların kalbini fetheden öğretmenleri ve idaresiyle Wellkids tam bir sevgi yuvası.

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

  • Ee

    Merhaba yaklaşık 8 aydan beri Wellkıds ailesi ile birlikteyiz başta kurucu müdür Vildan hanım ve ekipi öyle iyiler öyle sıcak kanlılar ki bunu gerçekten samimiyetimle söylüyorum bu işi sevmeyen kimse yapamaz. Oğlumuzda okulu çok sevdi. Her konuda sizlere destekler öğretmeniz Funda hanım ve Öznur hanım dünya tatlısı ,çoçuklara nasıl davranılması gerektiğini çok iyi biliyolar 8 ayda çok şeyler öğrendik. İyiki Welkıds diyorum.

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ..HER ZAMAN LAYIK OLMAYA ÇALIŞACAĞIZ..

  • NK

    Başta samimi tavırlarıyla öne çıkan kurucusu Vildan hanım ve o güzel eğitim kadrosu.. İyi ki yollarımız kesişmiş birlikte eğleniyor, büyüyor ve gelişiyoruz. 2 farklı yabancı dil eğitimi sayesinde çocukların farklı dillere yatkınlık kazanması muazzam. En önemlisi koşarak okula giden kızımın eve döndüğünde öğretmenlerini dilinden düşürmemesi ve hepsinden sevgiyle bahsetmesi. Küçük yaşta jimnastiğin öneminin farkında olarak gelişmiş bir spor aktivite alanına sahip olup tam zamanlı bir spor öğretmeninin olması da cezbedici bir diğer yanı. Gerek çeşitli branş dersleri gerekse çeşitli atölye, aktivite ve branş dersler sayesinde çocukların keşfetmesine fırsat sağladıkları için tüm wellkids ailesine teşekkür ederim.

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ..DAHA İYİ OLMA YOLUNDA AMACIMIZ.. ÖNCE ÇOCUKLAR ...

  • EP

    Biz çok memnunuz çünkü Oğuzum mutlu biz mutlu, öğretmenleri çok ilgili , evde yemek yemekte zorlandigim oğlum , okulunda severek yiyor, Herkese tavsiye ediyorum İyiki welkids ❤️

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    TEŞEKKÜR EDERİZ İYİ Kİ YOLLARIMIZ KESİŞMİŞ İYİ Kİ TANIMIŞIZ SİZLERİ

  • MK

    Pendik ve çevresinde her konuda bu kadar donanımlı bir anaokulu daha yok . Eğitiminiz,ilginiz,sevginiz,titizliğiniz için çok teşekkür ederim.İyi ki Wellkıds İyi Gelecek Anaokulu ..

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    KIYMETLİ DÜŞÜNCENİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ..HER ZAMAN İÇİN EN İYİSİ İÇİN ÇABALACAĞIMIZDAN ŞÜPHENİZ OLMASIN

  • GG

    İki senedir aynı okula gidiyoruz. Öğretmenler iyi bir eğitimci ve öğretici çocuğum okula giderken çok mutlu ve istekli bu her şeyden önemli bence…

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    HER ŞEYİN ÇOK DAHA İYİ OLMASI İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPMAYA DEVAM EDECEĞİZ..ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

  • Bt

    Kolay iletişim sağladığım, kaliteli ve çocuğumuza okula sevdiren bir kurum.

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ

  • mA

    kızım 2 senedir wellkids e gidiyor ve bi 2 sene daha gidecek çok memnunum. kızımdaki gelişmeleri bu sene daha net gördüm. Alışma sürecimizi atlattıktan sonra şimdi her sabah okuluma gidicem öğretmenimi ve arkadaşlarımı özledim diye uyanıyor. Kaliteli, düzenli ve sistematik bir eğitim veriyor. Günlük hayatımızda bizim bile dikkat etmediğimiz görgü kurallarını (teşekkür etme, afedersin deme, üst değiştirirken bakılmamısı gerektiği, birşey istersen rica etme vb) kızımda gördükçe iyiki diyorum, iyiki wellkids.

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    GELİŞİMLERİ BİRLİKTE GÖZLEMLEMEK,BÜYÜDÜKLERİNE BİRLİKTE ŞAHİT OLMAK PAHA BİÇİLMEZ..TEŞEKKÜR EDERİZ

  • Ilkokul öğretmen yönetici arkadaş deneyimimiz oldu iyi ki olmus dedigimiz her gune emek veren önce ögretmenimiz gamze hanim, sonra diger ogretmenler ve vildan hanim...Eğitimin yaninda verdikleri sevgi alaka ve ilgi sabir ebeveyin olarak bile yapimiyorken bunu başarmalari bizi huzurla okula gondermemize vesile oluyo. Herkes okul aciyo ama Welkids olarak ögretmenin yaninda eğitiyor olmalari farklarini ortaya koyuyu, yazmaya satirlar yetmez egitime ogluma veli olarak bana verdiginiz degere teşekkür ederim. İyi ki Welkids iyi ki sizler.umarim ve dilerim mekan olarak daha buyuk binada hizmet verir ve herkes yararlanır...

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    EN DEĞERLİ VARLIKLARINI BIRAKAN SİZLERİN GÜVENİ VE ÇOCUKLARIMIZIN MUTLULUĞU HER ŞEYDEN ÖNEMLİ ...TEŞEKKÜRLER..

  • GK

    Bir çok okul önerisi aldığım halde Wellkids öğretmenlerini çok samimi bulduğum için oğlumu Wellkidse yazdırdım ve bir gün bile acaba mi demedim. Montessori eğitimin dilden düşmediği bir dönemde Waldorf sistemini bu kadar güzel uyguladıkları için Wellkids öğretmenlerine hayranım. Oğlumun orda değerli olduğunu görmek beni çok sevindiriyo . Çocuklarımız için büyük şans teşekkürler Wellkids ❤️Başlarda keşke kamera kayıtlarından gün içerisinde bizimle paylaşım yapılsa diye düşünüyordum ama oğlumun memnuniyetini gordukce bu fikre olan gereksinimim azaldi

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZZZ GÜZEL VE SAMİMİ DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN ...O ZAMAN İYİ Kİ KESİŞMİŞ YOLLARIMIZ DİYORUZ:)

  • Ko

    Çocuklara karşı yaklaşım çok güzel çok sıcakkanlı bir kadrosu var . Velilere karşı da yaklaşım şeffaf çocuklarla ilgili geri bildirimleri kesinlikle objektif bir düşünceniz olduğunda gayet güzel sizi dinleyip geri dönüş sağlıyorlar. başta kurucusu Vildan hanım olmak üzere tüm öğretmenlere teşekkür ederim

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    DAHA İYİ OLMAK İÇİN ELİMİZDEN GELENİ YAPACAĞIMIZDAN ŞÜPHENİZ OLMASIN ..TEŞEKKÜR EDERİZ GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN

  • Okulumuz çok guzel kızım 3 yaşında kendisinin dil gelisimi başta olmak üzere bize çok katkı sağlamıştır.funda hocamıza teşekkürler Zeynep çuha

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    CANIM ZEYNEBİMİZ ..ÇOK SEVİYORUZ ONU DA DİĞER ÇOCUKLARIMIZ GİBİ..İYİ Kİ KESİŞMİŞ YOLLARIMIZ

  • ÖK

    Kurumun kendisi olsun yöneticisi ve öğretmenleri olsun hepsi tam anlamıyla HARİKA çocuklarımız cok şanslı bu kurumda iyiki welkids....O kadar düşündüm ki değiştirilmesi gereken birsey bulamadim...

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    ÇOK TEŞEKKÜRLER ..

  • Ee

    Okuldan çok memnunuz öğretmenler çok ilgili ve alakalı iyiki yollarımız keşişmiş gönül rahatlığı ile tavsiyeSabah kahvaltısının biraz daha geliştirilmesini önerebilirim

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    GÜZEL DÜŞÜNCELERİNİZ İÇİN ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ,ÇOCUKLARIN İYİLİĞİ GELİŞİMİ İÇİN HER ÖNERİYE AÇIĞIZ :)HER ŞEYİN EN İYİSİ OLMASI İÇİN ÇABADAYIZ...

  • Şt

    İki yıl boyunca kızımın bir dönemde oğlumun ilk öğretmenleri oldunuz sizleri çok seviyoruz çok ilgili ve gözüm kapalı emanet edebildiğim kişilersiniz ilk başta kaydettirmemizin en büyük nedeni hergün cimnastik olmasıydı ama bu kadar candan ve sevecen bir aile ile kızım ve oğlum hergün okula heyecanla gittiler okulu sevdirdiğiniz ve 1. Sınıfa her yönüyle hazırladığınız için çok şanslıyız.Okulumuzun sınıflarının küçük olmasından dolayı sınıf mevcutlarının az tutulması gerektiğini düşünüyorum. Ailelere gün içinde yapılan etkinliklerin haftalık olarak bilgilendirmesinin yapılmasını ve evde yapılabilecek tekrar önerilerinde bulunulmasını isterdim.

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumlarınız için teşekkür ederiz. Sınıflarımızda kapasite fazlası öğrenci alınmadı. Eğitimde kalite düşmeye başladığı an sınıf mevcudu fazladır diyebiliriz. Fakat bir sınıfta en fazla 17-18 kişi yardımcı öğretmenler eşliğinde ve eğitim kalitesinden ödün vermeden bir dönemi kapattık. Yapılan etkinliklerimiz programımız 'wellkids'ten günlük resim ve bilgi olarak bilgilendirilmesinin dışında haftalık ve aylık gelişim notlarının özenle yazılmaktadır. Etkinlik bilgilerinin ve gelişimle ilgili haftalık aylık notların veli tarafından özenle takip edilmesi gerek ki ebeveynde net bilgiye sahip olsun.. Ayrıca kurumumuzda kiminle görüşmek istenirse gün içinde rahatlıkla ulaşılabildiğinden merak edilen her şeyi yüz yüze konuşabileceğinizi belirtmek isterim. SEVGİLER

  • GY

    Oğlumun okulu şuan ilk okullu olduk ayrıldık Harika bir ortam gözü kapalı emanet edin yavrularınızı zaten yöneticinin bir anne olması kadar değerli birşey olamaz anne şefkati ev sıcaklığı daha nedenirki onlar en güzelini zaten takip edip yapıyorlar gün geçmesinki yeni bir tedbir yeni bir önlem yeni bir oyun yeni bir aktivite eklemesinler harikasınız durmak yok devam

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz,sevgiler..

  • Dk

    Gözünüz arkada kalmadan çocuklarınız hem evindeymis gibi hemde tam donanımlı eğitim alabildikleri yeni nesil bir anaokulu ben tanıştığımıza çok memnun oldum

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizler de sizleri tanıdığımız için çok mutluyuz.Sevgiler

  • LK

    Cıvıl cıvıl öğretmenler ve neşeli bir ortam. Çocukların gelişiminin önemli bir amaç olduğunu düşünerek her bir eğitim metotlarını uygulayan harika bir eğitim mücahitlerinin bir arada çalıştığı okul. Sizleri seviyorum başta Vildan öğretmen olmakla hepinizin emeğine saygılar. Yaşasın "Well Kids"

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok çok teşekkür ederiz

  • EG

    Wellkids çocuklar için bilgi dolu bir okul hem fiziki sporuyla hem de akademik çalışmalarıyla bizim kalbimizi fet eden bir okul kattıkları başarı ve özveri için öğretmenlerimize teşekkür ederim

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizler de güzel düşünceleriniz için sizlere çok teşekkür ederiz.. Sevgilerimizi sunuyoruz.

  • RK

    oğlum için gerçekten adı gibi iyi gelen bir okul..iyi ki varsınız.sizin de çocuğunuza ''İYİ GELECEK ANAOKULU'' eminim İYİ GELECEK:)HER ŞEY MÜKEMMEL..DONANIMLI SPOR SALONU VE BESYO MEZUNU ALANINDA UZMAN ÖĞRETMENLERİYLE KADRO MÜKEMMEL..

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler..

  • BB

    Vildan hanim başta olmak üzere tüm öğretmenler birbirinden değerli kızım daha önce 3 yıl başka okula gitmişti son zamanlarda değiştirmek istiyordum Vildan hanimla tanışmıştık ve aynı hafta okula değiştirdim kızım ilk günden hemn alıştı ki önceki okulda bu süreç 3 hafta sürmüştü ... tüm öğretmenler okulun eğitimi sosyal alanları imkanları gezileri haftalık programları dolu dolu 3 yılda bir kere bile geziye gitmeyen kızım bu okulda 2 ayda belki 10 kez geziye gitti çok eğleniyor hafta sonları bile okula gitmek istiyor buna sebep olan tüm well Kids ailesine teşekkürlerimi sunuyorum hiç duşenmeyin cocuklarinizi gönül rahatlığı ile bu okula verebilirsiniz

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Övgülerinize her zaman layık olmaya çalışacağız . Her şey çocuklar için..

  • Ök

    Mükemmel okul Mükemmel ogretmenlerimiz iyiki welkids Okulumuz o kadar harika ki... oğlumdaki olumlu gelişmeler herseyin yerinde mükemmeliyetçi bir kurum olduğunun göstergesi ... herseyiyle harika % 100 güvenilir %100 hijyenik %150000 sevgi iyiki welkids...

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • Ös

    Kesinlikle cocuklarinizi gönül rahatligiyla emanet edebileceginiz cok güzel bir okul.3 yıl boyunca oglumla devam ettik.akademik egitimi ve spor etkinlikleri mükemmel.Hijyene cok buyuk önem veriliyor.Butun yonetici ve egitimci arkadaslarimiza tekrar tekrar tesekkur ediyorum.

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz her zaman için en iyisi için çalışacağız ...

  • Gg

    5-6 yaş grubu oğlumuzu gönderdik çok memnun kaldık öğretmenlerimiz çok ilgili tavsiye ederim…

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz:)

  • SY

    Oğlum bir buçuk yıl gitti wellkidse o kadar güzel bir aile ortamı var ki iyi ki gondermisim ☺️

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    İyi ki diyebiliyor olmanız çok önemli bizim için ..Çok teşekkür ederiz..

  • Sy

    Çok memnunumEkip çok başarılı ve ilgili ekstra birşeye gerek olmadığını düşünüyorum

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Başarı hepimizin iyi ki varsınız,birlikte daha iyi başarılara imza atmak dileği ile..

  • SP

    Gayet başarılı ve ilgili bir okul...Oğlumuz sevdi,hiç sorun yapmadan gidip,geliyor...

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Verdiğimiz sözlerin her zaman arkasında olduk ,bundan sonrada öyle olacak inşallah. Çocuklarınızın mutluluğu bizim mutluluğumuz iyi ki varsınız

  • ŞC

    Gerçekten çok özverili ve ilgili çalışanların olduğu bi kurum çok memnunuz. Özellikle büyük bir spor salonunun olması çocukların hareket kabiliyeti açısından çok faydalı olduğunu düşünüyorum.

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • EA

    Anne kadar güvenilir ve sevgi dolu bir kurucu. Eğitim, eğlence yani çocuklar İçin olması gereken her şeye sahip harika bir okul. Çocuğunuzu gözü kapalı teslim edebilirsiniz.

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz..

  • Hp

    Tüm öğretmenler ve sahibesi Vildan Hnm o kadar ilgili ve donanımlılar ki oğlum ilk zamanlar eve gideceğimiz zaman ağlayarak kurumdan çıkıyordu :) iyi ki yollarımız kesişmiş

  • Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için çok teşekkür ederiz.Hep daha iyisi için emek vermeye,çalışmaya devam edeceğiz inş..

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pendik Wellkids İyi Gelecek Anaokulu İletişim Bilgileri

Sülüntepe Mah. Yunus Emre Cad. No:17A Pendik / İstanbul
0 216 706 6875
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum