fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Penguen Anaokulu

Özel Penguen Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 12:00/17:00

Özel Penguen Anaokulu Hakkında

Özel Penguen Anaokulu sabır ve fedakarlığı esas alarak öğrencilerinin gelişimini güvenli bir biçimde karşılamayı amaçlamaktadır. Bahçelievler bölgesinde merkezi bir konumda bulunan özel anaokulu, kaliteli eğitim çalışmaları sürdürmektedir. Okulun temel hedefi çocukların zihinsel ve sosyal olarak gelişimlerini tamamlamaya yardımcı olmaktır. Bu sebeple Montessori, Regio-Emilia, Waldorf gibi eğitim yaklaşımları okul için temel alınmaktadır. Okulda çocukların mental ve fiziksel gelişimleri için birçok etkinlik düzenlenmektedir. Türkçe Dil etkinliklerinde öğrencilerin duygu ve düşüncelerini ifade etmelerine, Türkçe'yi doğru konuşmalarına, sözcük haznelerini geliştirmeleri, kitap sevgisi kazanmaları, hayal güçlerinin gelişmesi, sosyal, duygusal ve dil gelişimlerine katkı sağlamak amaçlanmaktadır. Okulda 400 m2 oyun bahçesi bulunmaktadır. Okulun ahşap emprenye (doğayla dost) den imal edilmiş oyun parkları, salıncakları, kaydırakları, bisikletleri, dinlenip bir yemek yiyebildikleri özel yapılmış çardakları mevcuttur. Bahçede çeşitli meyve ağaçları bulunmaktadır. Bunlardan vişne ağacı, elma ağacı, ayva ağacı çocukların en çok sevdiklerindendir. Özel Penguen Anaokulu 'nda ki her şey çocuklar düşünülerek yapılmış ve yapılmaya da devam edilmektedir. Okulda hafta içi her gün uzman psikolog bulunmakta velilere ücretsiz danışmanlık hizmeti verilmektedir. Psikolog gün boyunca çocukların gelişimlerini gözlemleyip her ay bilgi vermektedir. Okulda temizlik ve hijyen kuralları çok büyük önem taşımaktadır. Bir çok hastalığın sebebi iyi temizlenmemiş ortamlar, yiyecekler ve giyeceklerdir. Özel temizlik elemanı sınıfları tek tek temizleyip havalandırılmaktadır. Okulun temel amacı“ Eğitim, planlı ve sistemli bir süreçtir ” ilkesi doğrultusunda anaokulu yaşındaki çocukların sosyal ilişkilerini geliştirmek, yeteneklerini açığa çıkarmak, öğrenmeye ilgi uyandırmak ve yaşayarak öğrenmelerini sağlamaktır. Bu amacı başarıya taşımak için bize yol gösterici bir çok kuramdan faydalanılmaktadır.

Özel Penguen Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Penguen Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Penguen Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Penguen Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Penguen Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Penguen Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Penguen Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Penguen Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Penguen Anaokulu Yorumları (2)

  • EY

    Memnuniyet göreceli bir kavramdır fakat deneyim ve özveriyle severek yapılan işler başarıya ulaşır. 15 yıllık geçmişi olan ve 2 yıldır yeni sahipleriyle birlikte genç ve dinamik ekibiyle birlikte yeniliklere açık inanılmaz sevgi dolu bir okul. Ben çocuğumu gönül rahatlığıyla emanet ettim ve gözüm arkada kalmadan işime gidebildim. Benim için önemli olan Çocuğumun buradan mutlu ayrılıyor olması. Ücret konusunda da çok araştırarak seçim yaptım MEB bağlantılı olması ve merdiven altı okullara bakıldığında makul olduğunu düşünüyorum. Ayrıca ödeme konusunda olabildiğince yardımcı oluyorlar. Penguen Çocuk evine benden

  • GO

    Gözünüz arkada kalmadan rahatça çocuğunuzu emanet edebilirsiniz. Çocuklar en güzel yaşlarını dolu dolu geçiriyorlar gerçekten. Duyarlı ve işini iyi yapan öğretmenlere sahip bir kurum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Penguen Anaokulu İletişim Bilgileri

Komik Hasan Efendi Sokak No:20/1 (Bahçelievler Lisesi Arkası,Caminin Karşısı,)Bahçelievler - İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum