fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pingu's English School Anaokulu

Özel Pingu's English School Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 6
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Pingu's English School Anaokulu Hakkında

Tüm dünyada ve şimdi de Türkiye' de var olan Özel Pingu' s English School Anaokulu, Beykoz Acarkent bölgesinde erken yaşta İngilizcenin tek adresidir. Türkiye Master Franchise şubesi olan Anaokulumuzda eşsiz İngilizce dil eğitiminin yanı sıra Milli Eğitime bağlı müfredatı da paralel olarak uygulamaktayız. Her sınıfta bir İngilizce öğretmeni ve bir üniversite mezunu deneyimli anaokulu öğretmeni bulunmaktadır. 2 Öğretmenli sınıflarımız da çocuklarımıza sıcacık güvenli butik bir ortamda İngilizce eğitimi sunmaktayız. Merkezi İngiltere olan Özel Pingu' s English School Anaokulu programları her çocuk için İngiltere'den getirilen eğitim setleri ve sevimli Pingu karakteri ile İngilizce' yi yaşayarak öğrenme fırsatı sunuyor. Özel Pingu's English School Anaokulu İngilizce eğitim programları İngiltere'den gelen eğitim setleri içerisinde eğlenceli Pingu karakterinin eğitici videolarından oluşan 6-7 dakikalık görsellerin ingilizce öğretmenleri tarafından akıllı tahtada gösteriminden sonra çocuklara interaktif olarak katılım sağlayarak ilgi çekici ve eğlenceli bir öğrenme ortamı sunuyor. Özel Pingu' s English School Anaokulunda programlarımız okul öncesinde 5 gelişim alanını içeren tamamı İngilizce olan " Tam, Yarım, 3 gün, 5 gün " gibi alternatifler sunmaktadır. Haftalık programlarımızda çocuklarımız 3 ayrı branş dersine katılmaktadırlar. Uzman eğitmenler tarafından yapılan Jimnastik, Çocuk yogası ve Müzik dersi branş derslerimizdir. *Özel Pingu' s English School Anaokulunda ayrıca 12-24/ 24-36 aylık çocuklar için de ebeveyn katılımlı ders programları bulunmaktadır. Anne- çocuk oyun programlarımız 10 ve 20 haftalık paketler halinde sunulmaktadır. İngilizce, oyun, müzik, sanat, spor vb. etkinlikler anne çocuk programları arasındadır. *Özel Pingu' s English School Anaokulu bünyesinde eğlenceli Doğum günü partileri de düzenlenmektedir. Her isteğe ve keseye uygun olarak hazırlanan parti paketleri ile Beykoz Acarkent' te hizmetinizdeyiz.

Özel Pingu's English School Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- MEB Odaklı Eğitim

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Metal

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

Özel Pingu's English School Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pingu's English School Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    6
  • Özel Pingu's English School Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Pingu's English School Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Pingu's English School Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Pingu's English School Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Pingu's English School Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Pingu's English School Anaokulu Yorumları (17)

  • MA

    Çok kısa bir sürede sonsuz bir güvene sahip olduğum bir okuldur.Kızımı gözüm hiç arkada kalmadan her bıraktığımda en doğru tercihi yaptığıma inanıyorum.Özellikle yöneticisi Sinem hanım gerçekten çok ilgili,özverili ve profesyonel bir yönetici.

  • SA

    Özellikle içinde bulunduğumuz süreçte tüm hijyen kurallarına riayet eden, son derece sıcak çocuklarınızı güvenle ve rahatça emanet edebileceğiniz bir kurum

  • EE

    Çocuklar için her şey düşünülmüş, okulun yönetimi çok ilgili ve güvenilir. Benim aradığım bütün kriterlere sahip bir okul diyebilirim.

  • S

    Eğitim ve ögretim en üst seviyede. Nezih ve güvenli. Eğitim kadrosu ve idari kadro cok ilgili

  • İA

    Fiziksel şartları olsun öğretmenlerin kalitesi tartışılmaz..Ayrıca pandemi dönemine yönelik aldıkları tedbirler en üst noktada..

  • Küçük yaş Çocuklara hem sevginin , ilginin hem de ingilizce eğitimin verildiği çok güzel butik bir okul. Yeğenim 3 sene gitti. Kurucudan müdürü, öğretmenden şöförüne mutlu ve sevgi dolu bir okul. Yiyeceklerdeki hassas seçimleri, organik tercihleri de ayrıca çocuklara ve sağlıklarına verdikleri önemi gösteriyor. Biz Pingu 120 yıllık köklü bir okul olduğu İçin vermiştik ama Acarkent şubesinin donanımı da bizi ayrı mutlu etti.

  • IB

    Eğitim kalitesi fiziki koşulları mükemmel kesinlike tavsiye ediyorum. Pandemi döneminde de rahatlıkla tercih edilebilir güvenli bir okul.

  • NB

    Gerek eğitimi gerekse ilgi alaka ve çocuklara verilen önem bu işi ne kadar ciddiye aldıklarının göstergesi. En önemlisi de çocukların mutluluğu.

  • Çocukların eğitimi ve gelişimi için önerebileceğim öğretmen kadrosuyla son derece kaliteli bir yer.Düşünmeden rahatlıkla çocuklarınızı emanet edebileceğimiz mutlu hissedicekleri okul.

  • BA

    Kesinlikle tavsiye ederim , ben 4 yaşındaki oğlumu gönderdim çok memnün kaldım....

  • Yk

    Pingu acarkentin içinde yemyeşil sessiz şehrin gürültüsünden uzak küçücük yaştan itibaren severek gittiğimiz okulumuz oldu. anne bebekli gruplarla çocuklara başladık. hem ingilizceyi oyunlar müziklerle dolu bir programda oğlumla tanıştıran hemde okula alıştıran güzel bir sistem. Sevimli pingu karakteri bizimde çocukluğumızdan beri tanıdğımız bir karakter olduğu için kısa sürede uyum sağladık. Katı kurallar, zorunluluklar yok bireysel olarak yaklaşan öğretmenlerle işimiz çok eğlenceli ve kolay oldu.ilk kez ingilizceyi duyan çocuklar diledikleri zaman anaokulu öğretmenleriile de iletişim kurabiliyorlar. Duygusal olarak bu çok önemli. Çocuklarının İngilizceye alışmasını ve sosyalleşmesi isteyen aileler için uygun. Tüm ekibe her sabah gösterdikleri güleryüz için teşekkür ederiz.

  • Yabancı eğitmen gözetiminde İngilizce eğitim verilmesi ebevyen olarak beni mutlu etmektedir. Oğlum Türkiyedeyken iki farklı kültür ile büyümektedir. Pingu Ailesinin şoföründen, eğitmenine, hocalar dahil müdüresinin oğlum ile yakın ilgisinden ve gelişimini takip ederek bana bilgi vermesi çok güven vermektedir. Her hafta yayınladıkları yiyecekleri organik ürün kullandıkları konusunda ikna edici mutfak şeffaflığıda ayrı bir farklılıklarını yansıtmaktadır. Her hafta en az iki aktivite yapıp bunu da sosyal ortamda paylaşmaları da ayrı bir değerdir. Pingu Ailesine kendim ve oğlum adına Değerli katkılarından dolayı teşekkür ederim.

  • K

    Hijyen kurallarına uyum sağlayan eğitim kalitesi çok iyi kaliteli öğretmenler ile çalışan bir kurum

  • EB

    Okulun güvenlik sistemleri çok iyi . Kamera sistemi var . Personel ve eğitmenler kaliteli . Acarkent ve Beykoz konaklarında ki bir çok sporcu , futbolcu,sanatçı,politikacı, iş insanlarının vs vs çocukları bu okulda yada bu okuldan mezun olmuşlar.

  • AB

    Gerek eğitim kalitesi,gerekse fiziki imkanlarıyla ön plana çıkan bir okul.Ayrica basarili eğitim kadrosuna sahip.Çocuğunuzu gözü kapalı emanet edebilirsiniz...

  • Diger okullara arasinda yaptıgım karşılaştırmada egitim ve is disiplini çocuk sevgisini sosyal aktiviteleri ve aile katılımları ile dört dörtluk olabileceginin en iyisi..

  • Za

    Kızım 3 sene çok severek gitti pinguya kızım çok mutlu biz çok mutluyduk.artık 2.sınıfta okulun sahibi sinem hn okadar enerjik ve güleryüzlü ki iuikide yollarımız kesişti.öğretmenler ilgili okulda yapılan yüm gıdalar organik grliyor ve yemekleri müthiş Yok

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pingu's English School Anaokulu İletişim Bilgileri

Acarlar Mah. Acarkent A Kapisi 3. Cadde Acemoğlu Sok. T10/2 Vi̇lla Beykoz İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum