fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Pinokyo Anaokulu

Özel Pinokyo Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:00
Sabahçı: 07:30/12:00

Özel Pinokyo Anaokulu Hakkında

Özel Pinokyo Anaokulu İstanbul’un Pendik ilçesinde 2010 yılında Milli Eğitim Bakanlığı ve Aile ve Sosyal Politikalar Bakanlığına bağlı olarak hizmet vermeye başlamıştır. Okul 3-6 yaş aralığındaki çocukların kişisel ve zihinsel gelişimlerine katkı sağlamaktadır. Okulda eğitim saatleri 07:30 ile 19:00 saatleri arasındadır. Çalışanların en büyük derdi olan okul saatleri burada çalışan ailelerin derdine derman olmaktadır. Okulda öğrencilerin yaş gruplarına göre 15 er kişilik sınıflar oluşturulmuştur. Okulda eğitimci kadrosunun yanında bir de psikolojik danışman görev yapmaktadır. Psikolojik danışman ailelerin istedikleri her an görüşme sağlamaları için hizmet vermektedir. Okulda eğitim verilen sınıfların haricinde küçük yaş gruplarının öğle uykuları için bir de uyku odası mevcuttur. Okulun bir yemekhaneye sahip olması “çocuğum ne yiyecek” derdinin de ortadan kalması için önemli bir unsurdur. Yemekhane çocuklar için hazırlanan yiyecekler hijyen kurallarına uygun olarak mutfak personeli tarafından hazırlanmaktadır. Okulun temizlik hizmetini profesyonel temizlik şirketlerinin temizlik personelleri vermektedir. Okulun ve öğrencilerin güvenliği yine bir profesyonel ekip tarafından sağlanmaktadır.
Özel Pinokyo Anaokulu 'nda hem iç mekan hem de dış mekan oyun alanları, bu oyun alanlarında da çocukların eğitici oyunlar oynamasına olanak sağlayan ekipmanlar bulunmaktadır. Okulda uygulanan başlıca eğitimler, yabancı dil olarak İngilizce, spor dalları olarak jimnastik ve yüzme, sanatsal olarak ise bale, modern dans, tiyatro, drama ve görsel sanatlardan oluşmaktadır. Okulda öğrencilerin zihinsel gelişimlerine büyük ölçüde katkı sağlayan satranç kulübü bulunmaktadır. Burada öğrenciler düşünerek uygulamayı öğrenmektedir. Satranç eğitimi konusunda uzman bir eğitim tarafından verilmekte ve çocuklar okullar arası turnuvalara hazırlanmaktadır.
Özel Pinokyo Anaokulu 'nda bulunan müzik kulübü, öğrencilerin müzik aletlerine yatkınlığını ölçme ve var ise yeteneklerini değerlendirme amacına hizmet etmektedir. Müzik kulübünde de yine uzman müzik eğitmenleri hizmet vermektedir. Öğrencilerin okula ulaşımını rahat bir şekilde sağlamaları amacıyla da okul servisi hizmeti verilmektedir. Okul servisi ücretleri, okul hizmet bedelinden ayrı bir şekilde değerlendirilmektedir. Çocuklara resim derslerinde boyama etkinlikleri, elişi kağıtları ile yaratıcı etkinlikler yapılmaktadır. Çocukların doğum günlerinde okulun belirlediği saatlerde arkadaşları ile eğlenerek doğum günü kutlamanın heyecanı yaşatılmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Pinokyo Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Pinokyo Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Pinokyo Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Pinokyo Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Pinokyo Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Pinokyo Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Pinokyo Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Pinokyo Anaokulu Yorumları (9)

  • AB

    Okuldaki öğreticiler harika. Çocuğum her gün okula koşa koşa ve coşkulu gidiyor. ortamından,eğitiminden ,disiplininden,temizliğinden,yemek menüsünden ve en önemlisi öğretmenlerinden çok memnunuz. Her branştan öğretmen olması ve o branşın dersini uzmanından alması artı bir yön. Güvenle eğitimin olduğu kaliteli güler yüzlü personelin olduğu bir eğitim yuvası.Eksik bir yön göremedim

  • Özel Pinokyo Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz

  • Ad

    Temizligi, ogretmenlerin ilgi ve alakasi son derece iyi. Egitim konusuda da, ogretmen kadrosunun iyi oldugunu dusunuyorum.Donem icerisinde okul disinda da etkinlik yapmalari hos olabilir. Tiyatro, müze gezileri vs.

  • Özel Pinokyo Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Dönem içinde okul dışı etkinlikler ile çalışmalar planlanmaktadır. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • İÇ

    Öğretmenler, okulun genel tutumundan ve programından memnunuz. Çocuğumuz da gayet keyifle gidiyor.

  • Özel Pinokyo Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Ma

    Tek kelimeyle söylemeliyim ki mükemmel bi yer öğretmenleri personellerı hepsi güler yüzlü ayrıca İbrahim bey ilgisi için teşekkür ederimBence daha fazla şubeniz olmalı

  • Özel Pinokyo Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Tk

    Oglum 6 yaş ,kızımda 4 yaş grubunda eğitim aldılar.Biz çok memnun kaldık ama en önemlisi çocuklar hergun isteyerek gittiler okula ve eğlenerek öğrendiler çocuklarım üzerindeki pozitif katkılarından ötürü Pinokyo okuluna bir kezde buradan teşekkür ediyorum.

  • Özel Pinokyo Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • yt

    Oğlumuzu güvenle emanet edebileceğimiz bir okul istiyorduk, ancak bunun yanında eğitime dair deneyimleri ve bakış açılarıyla içimizi rahatlatan bir okul oldu. Güler yüz ve samimiyetle ve kendilerine olan güvenleri , eğitim konusuna hakimiyetlerini gösteriyor. Yabancı dil eğitimleri, branş dersleri , okulun temiz ve düzenli olması , sağlıklı ve doyurucu öğünlerin olması konusunda pozitif bir okul. Oğlum 1 yıldır Pinokyo kreşe gidiyor ve 6 yaşına kadar devam etmeyi düşünüyoruz. Teşekkürler Pinokyo KREŞ.

  • Özel Pinokyo Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • Bi

    Eğitim yöntemi, çocukların her yönden gelişimlerinin takibi ve bu konuda yapılan geri bildirimler, faaliyetler, kullanılan materyaller, öğünlerde sunulan besinler ve sayamadığım daha pekçok konuda kaliteli ve özverili olmalarının yanısıra,güleryüzlü,samimi, anne misali sevgi ve merhamet dolu yüreği olan harika insanların hizmet verdiği bu okula çocuğumuzu gönderdiğimiz için çok mutluyuz.Teşekkürler Pinokyo kreş ailemiz,sizleri çooook seviyoruz,iyi ki varsınız

  • Özel Pinokyo Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz

  • FT

    Yaklaşık bir yıldır kızım Pinokyo kreşe gidiyor. Kişisel gelişimi olumlu yönde gelişti. İkili diyaloglarda ciddi ilerleme oldu. Yaz dönemi için yüzme eğitimi başladı ve çok mutlu. Çocuklar mutlu olunca biz velilerde çok mutlu oluyoruz. Teşekkürler Pinokyo…Kendini sürekli ileri taşıtan bir kurum olduğunu düşünüyorum. Zaten Nuriye hanım ve okul müdürü Dilek hanım bizler için en iyi şartları hazırlıyorlar. Teşekkürler.

  • Özel Pinokyo Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • BD

    2 yıldır oğlum pinokyo okulunda çok memnunuz faaliyetleri çok güzel öğretmenler güler ilgili çok ilgili

  • Özel Pinokyo Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Pinokyo Anaokulu İletişim Bilgileri

Yeni̇şehi̇r Mahallesi̇, Eşref Bi̇tli̇s Cad. Dumankaya Trend Si̇tesi̇ Anaokulu Bi̇nasi 1-5 Zemi̇n Kat, Pendi̇k / İstanbul
0 216 706 6873
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum