fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu

Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00

Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu Hakkında

Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu, 2 ve 6 yaş aralığındaki öğrencileri bünyesine kabul eden bir okul öncesi eğitim kurumudur. Ümraniye bölgesinde bulunan kurum, öğrenci merkezli eğitim anlayışıyla ders planlarını hazırlamaktadır. Akıl ve zeka oyunları, robotik ve kodlama, satranç eğitimleri ile çocukların analitik düşünme ve sorgulama becerileri desteklenmektedir. Yaratıcı drama ve dans etkinlikleri ile öğrencilerin beden dilini keşfetmeleri ve kendilerini ifade etme becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir. Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu, bünyesinde bulundurduğu uzman psikolog ve rehber öğretmenler sayesinde öğrencilerin akademik, sosyal, bilişsel ve fiziksel gelişimlerini yakından takip etmektedir. Çocuklar hakkında gerekli bilgilendirmeler ailelere düzenli olarak yapılmaktadır. Öğrencilerin ilgi ve yeteneklerini keşfetmelerine fırsat sunan kurum, bu alanlarda öğrencilerin kendilerini geliştirmeleri için gereken desteği sağlamaktadır. Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu, İngilizce dersleri ile öğrencileri belirli bir dil seviyesine ulaştırarak ilkokul kademesi için hazır hale getirmektedir. Kurum tarafından sağlanan oyun grubu etkinlikleri ile çocukların hem sosyalleştiği hem de eğlendiği ortamlar oluşturulmaktadır. Çocuklarının yaz okulunda da eğitime devam etmesini isteyen veliler için kurum yaz döneminde de eğitim faaliyetlerini devam ettirmektedir. Öğrencilerin güvenli bir şekilde ulaşımlarının sağlanabilmesi için kurum tarafından servis hizmeti sunulmaktadır.

Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu Yorumları (13)

  • GY

    Oğlum 2,5 yaşında Renkli Kuşaklar Anaokulunda eğitim hayatına ilk adımını attı. 3 yıldır değerli Eğitmen kadrosu ile çok güzel bir yol katettik. Okulumuzun sınıfları yemekhanesi ve özellikle bahçesi hiç bir yerde bulamadığımız aradığımız tüm güzelliklere ve özelliklere sahip. Yönetim ve tüm kadrosu ile ihtiyacınız olduğunda iletişimde olabildiğimiz çoçuğumuzun duygusal sosyal ve akademik açıdan gelişiminde oldukça katkısı olan bir okul. Gönül rahatlığı ile tüm çevreme tavsiye edebildiğim bir kurum.

  • Benim ilk kızım bu okuldan mezun o kadar memnun kaldım ki diğer kızımı da yıllar sonra aynı kadro ile renkli kuşaklara vermeye karar verdim ve ne kadar doğru bir karar verdiğimi bir kez daha yinelemek isterim eski uzman kadrosu ile çocuklarımıza bizim veremediklerimizin fazlasını veren ana kucağı gibi saran bir ekip olduğu için coook memnunum ingilizce olsun görsel sanatlar olsun satranç olsun her alanda muhteşem eğitim verdikleri için renkli kuşaklara çok teşekkür ederim emeklerinize sağlık iyiki sizleri tanıdık

  • HK

    Sıcak, sevecen, çocuğunuzun ev rahatlığında hissedeceği, evde yediği yemeklerden, kahvaltılardan farksız bir yer arıyorsanız doğru adrestesiniz

  • AK

    Kızımız için okul arayışındayken tanıştık ve başka biryer ile görüşmeden hemen kayıt ettirdik kızım hergün istekli gidiyor çok şey öğrendi öğretmenlerimiz çok içten samimi ilgililer seneye de burayadayız

  • NK

    İkizlerim 2 yıldır Renkli Kusaklar Anaokuluna gitmektedirler.Okuldan öğretmenlerden koruyucu Eda hm.gercekten çok memnunuz.Sıcak ortam, ilgi ,sarfettikleri çaba gercekten önemli bir veli için, ki bunlar okulda mevcut.Kesinlikle tavsiye edeceğim bir okul.Teşekkür ederiz Renkli kuşaklar Anaokulu.

  • DY

    Deneyimli eğitim kadrosuna sahip, çocuklarınıza aile ortamındaki sıcaklığı sağlayan , güvenerek çocuğunuzu gönderebileceğiniz bir okul. Büyük bir bahçesinin olması çocuğunuzun doğa içinde öğrenmesini ve eğlenmesini sağlıyor. Sağlıklı yemekler ve hijyen konudunda da çok başarılar. Tüm zorluklara rağmen pandemi sürecini de çok başarılı yönetiyorlar.

  • AB

    Okuldaki öğretmenleri henüz tanımıyorken beni çeken kısmı yemek listesi(sabahları cornflex veren okullar var) ve bahçesi olmuştu. Öğretmenler de son derece ilgili ve sıcaklar. Çocuğum her gün yeni bir şey öğreniyor. Okula gönderdiğimizde henüz konuşamıyordu, şimdi kendisini çok iyi ifade edebiliyor ve ilk 1 ayda harika bir sıçrama oldu. Emeği geçen her bir öğretmenime minnettarım.İş yerindeyken bazen açıp canlı olarak izleyebilmek isterdim. Sık sık fotoğraf-video yükleyerek açığı kapatıyorlar diyebilirim.

  • Sz

    2 çocuğunda bu okulda eğitim gormekde okulun ve eğitimcilerin farkını sizlerde göreceksiniz güvenerek gönderebiliyorum teşekkür ederim

  • Çy

    Okulun eğitim kalitesinden çok memnunum. Eğitmenlerimiz işlerini çok profesyonel yapıyorlar ayrıca çocuklara karşı son derece sevgiyle yaklaşıyorlar. Çocuğum Renkli Kuşaklar anaokuluna gittiğinden bu yana gelişim becerilerinde artış olduğunu gözlemliyorum. Her sabah anaokuluna çok mutlu gönderiyorum Böyle iyi bir anaokulunda eğitim aldığı için çocuğum adına çok şanslı ve mutlu hissediyorum kendimi.

  • Oğlum iki yıldır okulundan eve geldiğinde mutlu geliyor, sabahları da koşarak okuluna gidiyor. Durumun bu şekilde olması bence kurumun başarısı sayesinde. Oğluma okulu sevdirirdiler. Gerçekten ilgililer sevecenler ve çok değerli bir kadrosu var. Oğlumu her sabah gözü kapalı gönlü rahat emanet ediyorum bir anne daha ne isteyebilir ki? İyi ki sizi tanıdım Renkli Kuşaklar ❤️

  • Gy

    Kesinlikle gozunuz kapali emanet edebileceginiz bir okul. Yemekle4i temizlogi egitiminden cok memnunuz. Personel cok guler yuzlu.

  • ŞK

    Renkli kuşakları ailesi ile tanıştığımızda kızım 2,5 yaşındaydı okula ilk başladığımız süreçte annesi olarak benim de kaygılarım vardı fakat kurumdaki öğretmenlerin güler yüzlü ve sıcak tavırları kızıma olan güzel yaklaşımları durum yönetimi ve bize yaptıkları doğru yönlendirmeler ile benim önyargılarını ve korkumu ortadan kaldırdı. İyiki Renkli Kuşaklar ailesiyle tanışmışız. Verdikleri güven,sevgi , anlayış ve sabır için bütün kurum çalışanlarına teşekkür ederim.

  • DD

    Kızım 2 yıldır bu okulda eğitim alıyor, kurucusu öğretmenleri ve her bir personeli çok kıymetli. Öncelikle eğitime gönül vermiş bir kurum olması bizim için önemli bir kriterdi. İyi ki varsınız Renkli Kuşaklar

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Renkli Kuşaklar Anaokulu İletişim Bilgileri

Ihlamurkuyu Mah. Çanakkale Cad. No:91, Tepeüstü, Ümraniye / İstanbul
0 216 706 6887
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum