fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Renkli Uçurtma Anaokulu

Özel Renkli Uçurtma Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/16:30

Özel Renkli Uçurtma Anaokulu Hakkında

Özel Renkli Uçurtma Anaokulu, İstanbul’da Ataşehir ilçesinde İçerenköy semtinde eğitim hizmeti vermekte olup eğitim faaliyetlerine 2012 eğitim yılında başlamıştır. Okul; hızla değişen ve gelişen dünyada, duruşunu, kaygısını ve hedefini kaybetmeden, bilimsel ve entelektüel birikimi ile hayatı ahlaki temelde şekillendirerek, insanlığa ümit, sevgi ve özgüven aşılayan öncü nesiller yetiştirmek ve öğrencilerin ülke değerlerini tanımış ve özümsemiş, zamanın getirdiği bilgi ve teknolojilere hâkim, kendisi ve sosyal çevresi ile barışık, kendine güveni yüksek bireyler olarak hayata ve okula en iyi şekilde hazırlamak ve huzurlu bir çocukluğun ardından hayat sahnesinde başrol üstlenebilecek yaşamlarında iz bırakacak değerleri özümsemiş başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmeyi amaçlamıştır. Okulda öğrencilere genel kültür, müzik, okuma ve yazma yöneltici çalışmalar, modern dans, yüzme, İngilizce, satranç dersleri verilmektedir. Özel Renkli Uçurtma Anaokulu 'nda genel kültür dersi kapsamında çocukların yaşadığı ülkeyi ve diğer ülkeleri tanıyabilmelerini, dünya tarihinde iz bırakmış buluşları olan meşhur insanları ve buluşlarının önemi öğretilmektedir. Müzik dersi kapsamında müzik aletlerinin ses farkındalığını ve nasıl kullanıldıkları hakkında bilgi edinebilmelerini, klasik müziğe karşı çocukların kulak eğitimini kazanarak müzikte seçici olabilmelerini hedeflenmektedir. Halk oyunlarında çocukların ritim ve vücut koordinasyonunu geliştirerek Türk kültürüne ilgi uyandırmak, farklı yörelerin ve farklı giyim şekillerinin olduğunu kavratılabilmesi ayrıca grupla birlikte hareket edebilmeyi ve bir ürün ortaya koyma zevkini tatmaları amaçlanmaktadır. Modern dans dersinden uzman öğreticinin eşliğinde çocukların yaş ve seviyelerine uygun olarak kas gelişimini destekleyici, vücut esnekliğini arttırıcı hareketler ve müzik ritmine uyum sağlama, dans eşleriyle beraber ortak bir ürün ortaya koydukları çalışmalar uygulamaktadırlar. Okuma ve yazma yöneltici çalışmalar dersinde öğrencilerin ilkokula hazırlığı sağlanmakta ve okuma – yazma pratiği çalışmaları yapılmaktadır. Yüzme dersinde Özel Renkli Uçurtma Anaokulu ile anlaşmalı yüzme kulübünde haftada iki gün sadece yaz okulu programı kapsamındaki öğrencilere verilmekte, çocuklara doğru nefes almak, doğru vücut pozisyonlarını kullanmak, su üzerinde kalmak ve yüzme stillerinde nasıl yüzülebileceği öğretilmektedir. İngilizce dersinde çocuklara şarkılar, hikâyeler, boyamalar gibi aktivitelerle çocuklara İngilizceyi sevdirmek ve geleceğe yönelik temel oluşturmak amaçlanmıştır.

Özel Renkli Uçurtma Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

Özel Renkli Uçurtma Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Renkli Uçurtma Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Renkli Uçurtma Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 16:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Renkli Uçurtma Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Renkli Uçurtma Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Renkli Uçurtma Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Renkli Uçurtma Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Renkli Uçurtma Anaokulu Yorumları (6)

  • EK

    muhteşem bir eğitim sistemi var cocuklara bir anne şefkati ile yaklaşıyorlar çocugunuzu gözünüz kapalı bırakabilirsiniz. Ben çok Çok Kreş ve Okul Gezdim En son Renkli Ucurtma Anaokulunu Duydum Keşke Daha Önce Bu okulu duysaymışım çok memnun kaldım Tüm Renkli Ucurtma Ailesine Teşekkür Ederim

  • PD

    Sanatsal derslerde başarılı buluyorum kızım pek çok şey öğrendi hem de çok eğlendi. okulunu öğretmenlerini ve arkadaşlarını çok seviyor. okula hevesle gidiyor.

  • EA

    Kızımızın okulu. Dil eğitimi bakımından memnunuz hikayelerle, oyunlarla çocuklara İngilizce'yi sevdirmeye ve temellerini aşılamaya çalışıyorlar ve başarılı da oluyorlar. Pek çok gezi etkinlikleri var ve öğretmenleri gezilerde çocukların güvenliği için çok hassas davranıyorlar.

  • OA

    Yeni bir okul olmasına rağmen disiplinli eğitim konusunda eksiksiz bir okul komşularımızdan da çocuklarını bu okula yollayanlar var hiç olumsuz bir yorum duymadım. Biz de çok memnunuz sadece bahçesinin daha büyük olmasını isterdik.

  • A

    Oğlumuzu bu okula gönderdik. Çok memnun kaldık. İyi bir eğitim veriliyor ve sosyal etkinlikleri geizleri çocukların sosyalleşmesinde ve özgüvenlerinin artmasında çok etkili. Güvenlik üst seviyede.

  • ET

    Verdiği hizmet iyi olmasına rağmen (eğitim kalitesi, fiziksel ve sosyal imkanları) pek bilinmeyen bir okul. Biz çocuğumuzu gönderdik son derece memnun kaldık. Özellikle çalışanları çok nazik ve içten insanlar.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Renkli Uçurtma Anaokulu İletişim Bilgileri

İçerenköy Mah. Karaman Çi̇ftli̇k Yolu Sarmaşik Sok. No:9 Ataşehi̇r/İstanbul
0 216 706 6887
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum