fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu

Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:30/12:30
Öğlenci: 12:00/16:30

Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu Hakkında

Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu, öğrencilerini aile sıcaklığındaki yuvasında, İstanbul'un Sancaktepe ilçesinde karşılamaktadır. 2,5 - 6 yaş arası eğitim veren bu kurum, çocukların fiziksel, bilişsel ve zihinsel gelişimini destekleyici eğlenceli oyunlar ile çocuklarda kalıcı öğrenme sağlamaktadır. Sabah öğrenciler 07.30 ve 09.00 aralığında okula giriş yapabilmektedir. Bu süreç içerisinde erken gelen öğrencilerle arkadaşlarını selamlama ve günaydın etkinlikleri yapılmaktadır. Çoklu Zeka Modeli ve Montessori eğitim sistemini benimseyen bu kurum, öğrencilerinin yaparak ve yaşayarak öğrenmesini desteklemektedir. Çocukların gelişim döneminin en önemli olduğu evresinde, okul öncesi eğitimde fark yaratan anlayışıyla, öğrencileri, sorumluluk alabilen, öz güvene sahip, yaratıcı fikir üretebilen, mutlu çocuklar olarak yetiştirmektedir. Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu, öğrencilerini Atatürk ilke ve devrimleri doğrultusunda yetiştirmektedir. Gelecek nesle parlak bireyler yetiştiren bu okul, Atatürk'ün izinden giden, çağdaş, lider, fikri hür bireyler yetiştirmeyi amaçlamaktadır.
Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu, çocukların sağlığını oldukça önemsemektedir. Fiziksel gelişimin en doğru şekilde gerçekleşmesi amacıyla yemekhane hizmetini hijyenik şartlarda öğrencilere sunmaktadır. Aynı zamanda organik beslenmeye oldukça dikkat eden bu kurum, öğrencilerinin sağlıklı ve düzenli beslenme alışkanlığı kazanmasını gözetmektedir. Hafta sonu ve yaz okuluyla tüm sene eğitim vermeye devam eden Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu, öğrencilerine servis imkanı da sunmaktadır. Güvenle ulaşımı sağlanan öğrenciler, severek ve heyecanla okullarına gelmektedir.
Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu, robotik ve kodlama dersleriyle, çocukların, analitik düşünme becerisi, problem çözme kabiliyeti, yaratıcılık ve üretkenlik gibi birçok yeti kazanmasını amaçlamaktadır. Aynı zamanda, çocukların sosyal becerilerinin de gelişmesini önemseyen bu okul, öğrencileri için birçok etkinlik ve aktivite düzenlemektedir. Bu etkinlikler dahilinde; ingilizce ve ispanyolca çift dil eğitimi, Speaking (Native speaker) akıl ve zeka oyunları, piyano, orff, modern dans, drama, sinema, tiyatro, yoga, bale, binicilik, yüzme gibi birçok aktivite bulunmaktadır. Geleceğe emin adımlarla ilerleyen, okul öncesi dönemde, eğitim basamaklarını sağlam temellere dayandıran anaokulu öğrencileri, ilkokul döneminde okula alışma sürecinde zorluk yaşamamaktadır.
Tüm gün eğlenerek öğrenen, potansiyellerini ortaya çıkaran çocuklar, 16.00'dan 18.30'a kadar okuldan ayrılabilmektedir.

Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 16:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu Yorumları (25)

  • Şş

    Sancaktepe de o kadar okul gezdim ki, sosyal donatilariyla, eğlenceli bir ortamıyla olsun, çocukların canı sıkılmayacağı ve en önemlisi öğretmen kalitesiyle çocuğumu rahat bir şekilde okula gonderiyorum.çocugumdaki degisimi çok farkettim.Iyiki varsınız.

  • NA

    Merhabalar. Benim çoçuğum iki yıldır Bahçe Anaokulu'na gidiyor. İlk sene Sancaktepe' de iyi bir araştırmadan sonra böyle güzel bir bahçeye, etkinlik odalarına, ağaç ve hayvan türlerine sahip bir okul diye Bahçe Anaokuluna çoçuğumu kaydettim. Verdikleri kaliteli eğitim ve sahip oldukları eğitim kadrolarından dolayı ikinci sene gözüm kapalı çoçuğumu bu okula gönderdim. Bu seneki öğretmenlerinden çok memnun. Anaokulu için son derece ideal bir okul.

  • NK

    Sancaktepe Bahçe anaokuluna yıldız verecek olursam o kadar yıldız vermek istiyorum ki anlatamam. zaten yorum alanınada o kadar yıldızı sığdırmak imkansız. Eğitim, fiziki aktivasyon alanları, yemek rasyoları, çocuklarla birebir ilgilenme, oyun alanları mükemmel.hele hele çocukların oynayabileceği kocaman bahçesi ve bahçedeki ağaçlar, tavuklar ki çocuklara tabiat ve hayvan sevgisini öğretiyor.İdarecileri, eğitim kadroları ve diğer çalışanlar takdire şayandir. Çocuğumu gönül rahatlığıyla bahçe anaokuluna her sabah teslim ediyor ve gönül rahatlığıyla her akşam güven içinde teslim alıyorum güler yüzlü personellerden. Teşekkürler Sancaktepe Bahçe Anaokulu, binlerce kez teşekkürler.İyiki sizi tanımışım, iyiki varsınız.

  • YD

    Her açıdan donanımlı bir okul ,uzman kadrosuyla çocuğunuzu güvenerek emanet edebilirsiniz ,sonsuz sevgi ve eğlencenin içinde kaliteli vakit geçirebilir eğlenerek ögrenebilir

  • GC

    Oğlumu güvenli ellerine teslim ettiğimde sadece 2.5 yaşındaydı ve ben her sabah içim rahat ,gözüm arkada kalmadan ,huzurla gönderdim çocuğumu.Evladıma evladı gibi yaklaşan ogretmenimiz , okul müdürümüz ve diğer tüm çalışanlara sonsuz teşekkürler.İyi ki yollarımız kesişmiş sizlerle...

  • KA

    Çok güzel bir okul.Çocuk okula zevkle gider. Çeşitli menüler.Güzel ve büyük bir bölge.Birçok hayvan. Çocuklar için hayvanlarla iletişim kurmak çok önemlidir

  • Okulumuz gercekden cok iyi ozel kolejlerde bu kadar iyi egitim veremez iyiki sizin okulunuza kayitliyiz tek sıkıntımız ögretmenlerimizin cocuklarımızla birlikte bir üst sınıfa gecemesi her sene ögretmen degismesini istemiyoruzOkulumuz elinden geldiginin fazlasını yaptı sadece kış mevsiminde spor salonuna elektrikli soba yerini klima olsa iceri daha guzel ısınır ve daha güvenli olur ister istemez dogum gunu etkinlikleri yapiyoruz veliler olarak zaten elinizden geldiginizin fazlasini yaptiniz yapiyonuzda okul isi etkinliklerde iyisiniz egitim konusu ayri guzel zaten basarilarinizın devamı insallaj

  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel dilekleriniz için çok teşekkür ederiz. :)

  • Es

    Her anlamda kendini geliştiren, tecrübeli kadrosuyla çocuğumun gelişiminde çok büyük katkıları oldu. Biz bu sene mezun olduk ama eminim kızım bu bahçede geçirdiği güzel günleri öğretmenini hep hatırlayacak ☺️ Kısmetse oğlum da anaokulu yaşına geldiğinde yine kapısını çalacağız ☺️ Bu vesileyle yine herşey için çok teşekkür ediyorum

  • Rd

    Her aile çocuğunu teslim edeceği insana güvenmek ister. Bahçe Anaokuluna çocuğumu teslim ettiğimde aklımda hiç bir acaba kalmıyor çünkü biliyoeum ki benim kadar iyi bakıyorlar onlara güvenim sonsuz. Çocuğumun 2 yılda konuşmayı öğrendi yemek yeme alışkanlığı edindi tuvalet eğitimi aldı. Biz birlikte çok yok katettik. Emeği geren Reyhan hanıma esra ve aslı öğretmenlerimize çok teşekkür ederim seviyoruz sizi ❣️Benim eksik gördüğüm bir yanı yok zaten onlar o kadar işlerini iyi yapıyorlarki ne konuda kendilerini geliştirmeleri gerektirdijlerini biliyor ve hemen uyguluyorlar.

  • AA

    Çok memmunum gözüm arkada kalmıyor güveniyorum

  • CA

    Güleryüzlü ve özverililer...değerli olduğunuzu hissettiriyorlar ayrıca okulun bahçesi de mükemmel

  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz :)

  • Okulun bahçesi okuldaki öğretmenlerin sevgisi okula yeni eklenen parkiin buyumesi survivor parkuru hepsi cok ama cok iyi kizim okulda cok mutlu

  • SA

    Okuldan geçen sene mezun olduk ama oğlum Deniz, sınıf öğretmenini her fırsatta ziyaret eder. Dolayısıyla bende yenilenen ve genişleyen açık ve kapalı alan aktivitelerinin yapımına şahit oluyorum. Keşke diyorum çocuk olsaydım

  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Mezun olmanız birbirimizden haberdar olmamıza engel olmadı olmamalı zaten sonraki okullarında da takipteyiz sizleri. Yorumunuz için teşekkür ederim

  • Okulumuz gerçekten her yönüyle muhteşem. Bahçesi çok büyük. Yeni projeleri hayata geçmek üzere. Survivor parkuru, kum havuzu, softplay oyun alanı, mini kepçeler, akülü araç parkuru, mini hayvanat bahçesi vs... herkese tavsiye ederim.Eksik olduğunu düşündüğüm herşey yeni projelerinde var.

  • ZA

    2 yaşından küçük ikizlerim için başta çok endişelenmistim bilmediğim bir yere bırakma konusunda. Ama su an içim çok rahat birakiyorum onlari. Güvenli, eğlenceli, guleryuzlu eğitmenlerle dolu. Gönülden teşekkür ediyorum.

  • HB

    Her şeyden önce çocukları seviyorlar. Bakın bu benim için en önemli kriterdir. Sadece idareci ve öğretmenleri değil, orada çalışan herkes çocuğuma sevgiyle bakıyor. Bunu gördüğüm için de gözüm arkada kalmıyor. Gelelim diğer meselelere. Çocuğumun oynayabileceği, bir nebze de olsa tabiatı tanıyabileceği kocaman iki bahçesi vardı sene başında. Ben bundan bile çok memnunken onlar ne yaptı? Gittiler yan taraftaki araziyi de satın alıp bahçenin birini daha da büyüttüler. İçine şu anda aktivite parkurları inşa ediyorlar. Yani gelişmeyi, daha iyisine ulaşmayı hedefliyorlar ve bu anlayışla bana göre başarılı da olacaklar. Bahçede tavşanından kaplumbağasına, köpeğinden tavuğuna türlü hayvanlar; dutundan üzümüne türlü meyveler var. Çocuklar dalında meyve görüyor , eliyle koparıp yiyor en azından. Bu da kanımca az şey değildir. Eğitici kadrosu da gördüğüm kadarıyla hayata farklı pencerelerden bakan ama çocuk sevgisinde buluşmuş güzel insanlardan oluşuyor. Bu yıl en hoşuma giden şey ellerinde bayraklar, ağızlarında marşlarla 23 Nisan'da çocuklarla kortej oluşturup yürümeleri oldu. Kendi çocukluğumu hatırladım. Eleştirebileceğim ne var diye düşünüyorum. Sözleşme dışında kalan her aktivite için ayrıca para almaları geliyor aklıma. Ama bu da isteğe bağlı, isteyen göndermiyor. Bir veli ve öğretmen olarak bu okulu beğeniyorum. Umarım eğitim anlayışları böyle devam eder.E kreş uygulamasında bildirim mesajı gelmemesi benim için en büyük sorun.

  • Gb

    Minik oglumu 2 ay oldu yazdirali cok mutlu hocalar kendi evlatlari gibi ilgileniyor oğlumu okula birakirken birakin ağlamayi arkasina bile bakmiyor çok memnunum tavsiye ederimHafta sonu cumartesi gunude acik olmasini isterdim kurumsal olmayan is yerleri cumartesi gunleride calismak zorunda kaliyor

  • S

    Kızım iki sene bahçe anaokuluna gönderdim bu sene mezun oldu ...okulun temiz olması bütün etkinliklerin özenle yapılması en başta kaliteli ve güven vermesi benim için çok önemliydi ki öyle de oldu reyhan öğretmenimze emekleri için çok teşekkür ederim iyi ki tandk sizi

  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kaliteli eğitim ve yaparak yaşayarak öğrenme mottomuzla daha çok fayda sağlamak isteriz. Güzel dilekleriniz için teşekkürler :)

  • TA

    Okul işleyişinden,öğretmen ve tüm personellerimizden gayet memnun olduğumu belirtir ve teşekkürlerimi sunarım.

  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kaliteli eğitim ve yaparak yaşayarak öğrenme mottomuzla daha çok fayda sağlamak isteriz. Güzel dilekleriniz için teşekkürler :)

  • DO

    Çocuğumu güvenle teslim ettiğim bir kurum olmanız sanırım bizim için yeterli bir sebep. müdür öğretmen diğer çalışanların özveri ile çalışıp çocuklarımıza güzel vakit ve eğitim verdiğiniz için hepinize ayrı ayrı teşekkürlerimi sunarım.

  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kaliteli eğitim ile birlikte güvenilir olmak ve yaparak yaşayarak öğrenme mottomuzla daha çok fayda sağlamak isteriz. Güzel dilekleriniz için teşekkürler :)

  • MT

    Çocuklara yaklaşımları eğitimleri hersey cok guzel ve kaliteli bir okul. Eğitimciler işlerini en güzel şekilde yapiyorlar. çocuğumuzu güvenle emanet edebiliyoruz. Bahce olanaklari da pek cok okula gore cok daha iyi

  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kaliteli eğitim ve yaparak yaşayarak öğrenme mottomuzla daha çok fayda sağlamak isteriz. Güzel dilekleriniz için teşekkürler :)

  • AB

    Çocuğumun hem mutlu olduğu hem öğrendiği bir anaokulu olması çok güzel. Bahçe içinde ferah sınıfları, herkese öneriyorum. Öğretmenler ve ayrıca branş dersler bir bütün olarak çok başarılı seçilmiş. Çocuğum bir birey olarak hem kendini mutlu hem de başarılı hissettiği bir okulda büyüyor ve aile olarak güvenle gönderiyoruz.

  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kaliteli eğitim ve yaparak yaşayarak öğrenme mottomuzla daha çok fayda sağlamak isteriz. Güzel dilekleriniz için teşekkürler :)

  • İg

    Okul gerçekten çok güzel eğitim açısından etkinlikleri aktiviteleri ve cok kiymetli ogretmenleriyle güzel bi egitim sağlıyor doğa ile iç içe olması hayvanlarla iç içe olması çocukların günümüz de botonlasmadan uzakta tutabilmeleri en cazip gelen yerlerden biri olmasını sağlıyor

  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kaliteli eğitim ve yaparak yaşayarak öğrenme mottomuzla daha çok fayda sağlamak isteriz. Güzel dilekleriniz için teşekkürler :)

  • Sa

    Çok güzel bir okul öğretmenlerimiz gayet iyi müdüremiz çok şirin bir bayan öğrettikleri şeyler çok faydalı ve yararlı bayağı aktiviteli:)))

  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kaliteli eğitim ve yaparak yaşayarak öğrenme mottomuzla daha çok fayda sağlamak isteriz. Güzel dilekleriniz için teşekkürler :)

  • Çocuğum bir yıl içerisindeki değişimini okulun eğitimine borçluyuz çok memnunum

  • Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Memnuniyetimizin ve eğitim de iş birliğimizin karşılıklı olduğunuzu bilmenizi isteriz :)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sancaktepe Bahçe Anaokulu İletişim Bilgileri

Eyüp Sultan Mah. Bayram Sok. No: 20, Samandıra, Sancaktepe / İstanbul
0 216 706 6892
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum