fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sancaktepe Erse Anaokulu

Özel Sancaktepe Erse Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Sancaktepe Erse Anaokulu Hakkında

İstanbul Sancaktepe'de eğitim-öğretim veren Özel Sancaktepe Erse Anaokulu 2 ile 6 yaş aralığındaki çocuklara hizmet vermektedir. Anaokulu 5 katlı büyük bir bina ve geniş bir bahçeye sahiptir. Anaokulunda okul saatleri 07:30 ile 19:00 arasında devam etmektedir. Anaokulunda sürekli olarak kurumda bulunan bir psikolojik danışman bulunmaktadır. Anaokulunun eğitim anlayışında çocukların duygularını, tüm ihtiyaçlarını ve bireysel farklılıklarını ön planda tutarak eğitimsel yaklaşımlarda onların tüm gelişim alanlarını desteklemek vardır.
Özel Sancaktepe Erse Anaokulu'nda yemekhane de çocukların gelişimlerine uygun yemekler verilmektedir. Beslenme programları ve yemek listeleri uzmanlarca hazırlanmış olup çocukların sağlıklı gelişimine önem verilmektedir. Anaokulunda uyku odası bulunmakta olup çocukların en önemli ihtiyacı olan uyku için tam donanımlı odalar hazırlanmıştır. Oyun alanları gerekli malzemelerle donatılmış olup çocukların eğlenerek öğrenmesi için gerekli tüm malzemeler ve materyaller mevcuttur. Sınıflarda masalar, sandalyeler, panolar, yazı tahtaları doğal ahşap malzemeden tercih edilmiş olup çocukların sağlıklı ortamlarda eğitim görmesine önem verilmektedir.
Anaokulu bahçesi güvenlik açısından tam donanımlı olup park da çocukların sağlıklı zihinsel ve psiko motor gelişimi için gerekli tüm oyuncaklar bulunmaktadır. Anaokulunda servis hizmeti sunulmakta olup birçok semte ulaşım sağlanmaktadır. Ulaşım sırasında servislerde güvenliği sağlayan servis görevlileri bulunmaktadır. Güvenlik hizmetleri güvenlik görevlileri ve kameralarla sağlanmaktadır.
Özel Sancaktepe Erse Anaokulu'nda rehberlik hizmetleri psikolojik danışmanlar ve sınıf öğretmenleri tarafından verilmektedir. Oyun grupları küçük yaşlarda eğitime başlayan çocuklarda uygulanmakta olup eğlenerek öğrenmelerine zemin hazırlanmaktadır. Anaokulunda verilen yaz okulu sistemiyle yaz aylarında da çocukların bilişsel gelişimi ihmal edilmemektedir. Anaokulunda organik beslenmeye dikkat edilmekte olup sağlıklı ve doğal gıdalar, şişe sütler tercih edilmektedir.
İngilizce dil eğitimi verilen anaokulunda görsel materyaller ve eğlenceli kartlarla yabancı dilin içselleştirilmesi sağlanmaktadır. Jimnastik eğitimi verilen anaokulunda sağlıklı psikomotor gelişimi için çeşitli spor aktiviteleri yapılmaktadır. Çocuklara görsel sanatlar ve dans eğitimleri verilerek sanatsal alanlarda gelişimleri sağlanmaktadır. Müzik kulübü, gezi kulübü gibi çalışmalar yapılıp aktif yaşantılar geçirerek öğrenme üzerinde durulmaktadır. Seramik çalışmaları yapılmakta ve yaparak yaşayarak öğrenme gerçekleşmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Sancaktepe Erse Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Eklektik Yaklaşım

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- P4C Eğitim Sistemi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

Özel Sancaktepe Erse Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sancaktepe Erse Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Sancaktepe Erse Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sancaktepe Erse Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sancaktepe Erse Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Sancaktepe Erse Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sancaktepe Erse Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sancaktepe Erse Anaokulu Yorumları (24)

  • EK

    Fiziki donanım, öğretim yöntemleri ve ilgi anlamında çok memnunuz. Öğrencileri okula gelmeye hevesli bir okul ortamı oluşturulduğunu düşünüyorum.

  • YE

    Okul çok temiz ve düzenli. Eğitim programı aktif ve dolu. Öğretmen geri bildirimleri anlık olarak yapılıyor. Güvenlik önlemleri ve uygulamaları da bizden tam puan aldı.

  • MA

    Düzenli, dikkatli, çocukların bakışı ve yaklaşımı çok iyi. Öğretmenimizden çok memnunuz, çocuğumuzu geliştirmek için özel ilgisini ve dikkatini esirgemiyor. Çok güzel ilerliyoruz. Çocuğumuzun geliştiğine şahit oluyoruz. Tüm Erse Sancaktepe çalışanlarına teşekkür ederiz.

  • MY

    Bahçenin büyük olması, yemekhanenin ferah olması ve çalışanların güler yüzlü olması mutlu bir şekilde eğitime devam etmemizi sağlıyor. Emeklerinize sağlık

  • Et

    Tam bir eğitim kurumu. Çok memnunuz! Emeklerinizi için teşekkür ederiz. Her şeyin aynı kalmasını dileriz.

  • ZB

    İlgil, alaka ve her zaman sorunlarımızın çözümü için çaba sarfediliyor. Ayrıca İngilizce eğitiminin verimli olduğunu düşünüyorum.

  • AY

    Güvenliği, ilgili olunması ve her ay farklı etkinlik planlamalarının olması tercih etme sebeplerimizdendir.

  • CB

    Öğretmenlerimizin çocuğuma sevgi dolu, ilgili ve şefkatli yaklaşımından dolayı çok memnunuz.

  • YK

    Çocuğumun yediği veya yemediği öğün bilgilerinin her gün verilmesi, temizlik konusunda yeterli olunması ve öğretmen ilgisinin çok iyi olmasından dolayı memnunuz. Teşekkürler Erse

  • ÖK

    Öğretmenlerin öğrencilere karşı ilgi ve alakaları son derece iyi ve öğretmenler işini iyi yapıyor.

  • ÖK

    Branş derslerinden çok memnunuz (İngilizce, Drama, Modern Dans, Satranç...) en kuvvetli yönü okulumuzun. Ayrıca bale ve jimnastik gibi yetenek geliştirme programlarının okul içerisinde olması büyük avantaj.

  • GC

    Güvenilir, temiz ve huzurlu bir ortama sahip. Çocuğumuzu güvenle ve severek gönderiyoruz. Gelişiminde başlangıçtan itibaren çok katkı sağlandı. Öğretmenlerimize emeklerinden ötürü teşekkür ederiz.

  • Güvenliğe çok önem veren bir baba olarak Erse Anaokullarını tercih etme kararı aldım bundan 1 yıl önce. Kapıda tam zamanlı güvenlik görevlisi olduğunu söylediklerinde randevu oluşturdum. Okulu gezerken pencerelerde koruma, kapılarda parmak koruyucu, merdivenlerde file ve kaymayı önleyen bantları görünce içim tamamen rahat etti. 1 yıldır da aynı titizlikle çocuk güvenliğine önem veriyorlar. Erse Yönetimine teşekkür ederim.

  • YD

    Bizim için eğitim programındaki zenginlik çok önemliydi. Erse’ye gittiğimizde de branş ders sayısının gayet fazla olduğunu gördük. Ayrıca bu derslerin her birine farklı eğitmenlerin giriyor olması bizi daha da mutlu etti. Başarılarınızın devamını dilerim

  • Büyük oğlum Erse Madenler şubesinden mezun olmuştu. Sancaktepe'ye taşındıktan sonra küçüğü için de Erse Sancaktepe şubesini hiç düşünmeden tercih ettik. Aynı eğitim kalitesini hiç bozmadan devam ettiriyorlar. Harikasınız. Sevgilerimle

  • SA

    Anaokulu standartlarının çok üstünde bir okul öncesi eğitim kurumu. İyi ki Erseyi keşfetmişiz. Herkese kesinlikle tavsiye ederim

  • ZE

    Pandeminin yoğun olduğu Kasım 2020 ayında başlattık yavrumuzu Erse Anaokuluna. Süreci gerçekten çok başarılı yönettiler. Sosyal mesafe, sınıf mevcutları, gıda politikaları, eğitim programlarındaki güncellemeler, sağlığı koruma uygulamaları... Veli olarak hepsine şahit olduk ve takdir ettik. Hissettiğimiz bu güven duygusuyla kızımı gözüm kapalı emanet ediyorum Erse'ye. Bu yıl mezun olacağız. iyi ki ERSELİYİZ

  • ST

    Okula ilk başladığımızda henüz kapıdan girerken ağlayan kızım, şimdi akşamları okuldan çıkmamak için ağlıyor. Kızıma okulu sevdiren Hülya Öğretmenimize, müdürümüz Müjde Hanım'a ve tüm Erse ekibine çok teşekkür ederim. Başarılarınızın devamını dilerim.

  • Çok mutluyuz, okulumuzu çok seviyoruz. Oğluma kattıklarınız için, özellikle de yeme alışkanlığını kazandırdığınız için çok teşekkür ederiz. Sevgilerimizle

  • ME

    Okulu ilk gezdiğimizde içerinin ferahlığı ve temizliği bizden tam puan aldı. Eğitim alanlarını gördüğümüzde ise okul gibi okul dedik. Her şey ince düşünülerek oluşturulmuş. Jimnastik atölyesi, sanat atölyesi, sinema salonu, dans atölyesi, lego odası bile var. En önemlisi de bu alanların sürekli olarak kullandığının sistemden gelen fotoğraflardan görebiliyor olmam. Emeklerinize sağlık

  • EE

    Cok arastirma yaptik ve sonunda Erseli olduk. Bizi oncelikle fiziki yapisi ve kurumsal bir okul olmasi etkiledi. Veli olduktan sonra gerek okul iletisimi gerekse cocugumdaki gelisimin gozle gorulur olmasi bizim ne kadar dogru bir karar verdigimizi gosteriyor. Cocugumuz mutlu biz mutlu!

  • İY

    Bahçesine hayran kaldığımız, tavukların, tavşanların piknik ve oyun alanlarının tadını doya doya yaşadığımız okulumuzu çok seviyoruz. İyi ki ERSE!

  • EY

    Sancaktepe bölgesinde modern ve kurumsal bir okul açmalarından dolayı kuruculara teşekkürü borç bilirim. İki çocuğum için de en iyisini bulduğumdan dolayı çok mutlu hissediyorum. Kayıt olduktan sonraki geçen 2 yıl içerisinde çocuklarımın takibini bir gün olsun bırakmayan okul müdiremize ve çocuklarımın çok kıymetli öğretmenlerine sonsuz teşekkürler.

  • Fb

    Yaklaşık 1,5yıl oldu oğlum erseli gönül rahatlığıyla tercih edebileceğiniz tabir yerinde ise kusursuz bir okul. Eğitim sistemi öğretmenleri hijyeni yemeği vs hiçbir sorun yaşamayacaksınız emin olun .çocuklar mutlu anneler mutlu benim gibi çok araştıran tüm annelere tavsiye edebilirim gönül rahatlığı ile.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sancaktepe Erse Anaokulu İletişim Bilgileri

Abdurrahmangazi Mah. Hızırbey Cad. No:11, Sancaktepe /İ Stanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum