fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu

Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/18:30
Sabahçı: 09:00/13:00
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu Hakkında

Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu olarak Eğitim-Öğretimin aileden sonraki bu ilk basamağında, MUTLU ve kendilerini ait hissedebilecekleri GÜVENLİ bir ortamda, öğrencilerimizi; Atatürkçü bir çizgide, çağdaş, özgüven duygusu gelişmiş birer dünya vatandaşı olarak yetiştirmeyi hedefliyoruz. 1200m2 ‘lik bir kullanım alanına sahip olan okulumuzda;8 sınıf, 1 uyku odası, 3 yemekhane ve Çam ağaçları arasında bir oyun bahçesi bulunmaktadır. Tüm sınıflarımız gün ışığından maksimum düzeyde yararlanmaktadır. Okulumuzda güvenlik, kamera sistemiyle sağlanmaktadır . Ayrıca sınıflarımız temiz, geniş ve ferahtır. ‘MUTLU ÇOCUK ÖĞRENİR.’ Felsefesiyle kurulmuş olan okulumuz çocukların günlük yaşamda teoriyi pratiğe eğlenceli bir biçimde dökmelerini sağlayan M.E.B.’in belirlediği amaç ve kazanımları sağlayan ancak değişimleri takip eden bir Karma Eğitim sistemiyle yoluna devam etmektedir.
Uzman ve nitelikli öğretmen kadromuzla çocuklarımıza eğlenirken öğrenebileceği, öğrenirken de günlük hayata aktarabileceği bir ortam sunmaktayız. Bilim, sanat, kültür ve sosyal alanında başarılı, mutlu ve çağdaş bir gelecek inşa etmek için çocuklarımızla, ailemizle, psikoloğumuzla el ele vererek ortak bir çaba oluşturuyoruz. Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu’nda her çocuğun akademik performansı ve psikolojik gelişimi ayrı değerlendirilir. Her çocuk birbirinden farklıdır ve yeteneklidir. Aileler de öyle... Bu sebeple, çocuklarımız ile ilgili değerlendirmeleri paylaşırken teke tek veli görüşmelerini psikoloğumuz eşliğinde organize ederiz. Okulumuzda branş derslerine ağırlık vermekteyiz. Haftanın 5 günü yabancı öğretmen eşliğinde İngilizce dersi , haftanın 5 günü Japonca dersi, Bale, Drama, Jimnastik, Yoga, Robotik Kodlama, Satranç, Müzik, Okuma-Yazmaya Hazırlık, Modern Dans, Halk oyunları dersi verilmektedir. Tüm branşlara kendi alanlarında uzmanlaşmış branş öğretmenleri girmektedir. Okulumuzda psikoloğumuz mevcuttur. En değerli varlığınızı bizlere teslim ettiğinizin farkında olup , sorumluluğumuzu yerine getirmek için çok çalışmaktayız.

Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Japonca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu Yorumları (7)

  • Mu

    Okulun temizliğinden,öğretmenlerin sevgi ve şefkat dolu yaklaşımları,çocukların her anında yanlarında olan kurucusu Esra hanıma kadar bir okuldan çok daha fazlası Çınar Anaokulu.Gözüm arkada kalmadan yavrumu emanet edebiliyorum.İyi ki varsınız Çınar Ailesi

  • İm

    Bu zamanda merhametli,ince düşünceli ve iyi niyetli insanlar kaldı mı? dedirtecek kadar her anlamda güvenilirler. Gözümüz kapalı emanet ediyoruz. Her zaman olduğu gibii İyi ki Çınar! :)

  • BE

    Mutlu cocuk ogrenur mottosunu iliklerine kadar benimseyen, eglenerek ogreten, ogretirken ezberletmeyen her cocuga sonsuz sevgi ve saygi besledigini bize hissettiren cocuklarinizi guvenle emanet edebileceginiz bir yer kizim 1.5 yildir bu okulun bir parcasi ve her gun daha nasil gelisebiliriz daha degisik neler yapabiliriz diye yenilikleri oluyor kizim mutlu biz mutlu , baska soze gerek yok.

  • CO

    Tüm eğitim kadrosu ,güvenilirliği ,temizliği ile Pendik'te en başarılı anaokuludur.Oryantasyon sürecini çok iyi yonettiler ,pandemi süresini çok iyi yonettiler iyi ki varlar ...

  • Dc

    Canımı gönül rahatlığıyla bıraktığım bir okul , oğlum isteyerek gidiyor okuluna ve öğretmenini çok seviyor , anlatılmaz yaşanır

  • Ag

    Çocuklarımı gönderdiğim ilk günden beri “iyiki” dediğim bir kurum. A’ dan Z’ ye tüm kadrosuyla bizlere yüksek güven sağladılar. Eğitimi ve tüm olanaklarıyla gerçekten üst seviye bir okul.

  • ŞT

    Kızım daha önce başka bir okula gidiyordu. Tavsiye üzerine Çınar anaokuluna geldik ve iyiki geldik kızım alıştı anne baba olarak güvenle teslim ediyoruz.Tevsiye edebileceğim bir okul

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sapanbağları Çınar Anaokulu İletişim Bilgileri

Yeni Mah. Mithatpaşa Cad. Baharlı Sok. No:3 Pendik / İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum