fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sarmaşık Anaokulu

Özel Sarmaşık Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00

Özel Sarmaşık Anaokulu Hakkında

Özel Sarmaşık Anaokulu, 2000 yılından beri alanında en iyisini amaçlayarak, çocuğun çok özel ve çok değerli olduğu bilinciyle çalışmakta olan bir kurumdur. Okulda çocuklara beceri ve yaratıcılıklarını özgürce koyabilecekleri sağlıklı, eğlenceli, güvenli ve öğrenmeye ilgi uyandıran bir ortamda, kendine güvenen sorumluluklarını taşıyan, kendini değerlendirebilen, yaşadığı dünyaya duyarlı, ilkeli bireyler olarak yetiştirmek amaçlanıyor. Alanında başarılı öğretmenlerle çalışarak, çocukların düşünme yeteneğini geliştirerek, değişen ve gelişen dünyaya uyum sağlayan hayat boyu öğrenmeye açık bireyler yetiştirmeyi kendilerine hedef edinmişlerdir. Eğitim kadrosu, pedagoji, çocuk gelişimi ve anaokulu öğretmenliği bölümlerinden mezun eğitimcilerden oluşmaktadır. Okulda 2003’ten beri akıllı tahta kullanılmaktadır ve çocukların güvenliğini sağlamak için güvenlik kameraları bulunmaktadır.Sağlık konusunda son derce titiz bir tutum sergilemektedirler. Hastalıkların okula bildirilmesi ve hastalık sonrası doktor raporunu okula gelirken getirilmesi tüm çocukların sağlığını korumak açısından önemlidir.Ailelerin onayı olmadan okulda hiçbir ilaç verilemez. İlaç verilebilmesi için doktordan okula gitmesinde sakınca yoktur yazısı ile ilaçlarını kullanım zamanını ve dozunu bildirmeniz gerekmektedir. Bütün çocuklar okulda ve serviste olası kazalara karşı sigortalıdır. Özel Sarmaşık Anaokulu 'nda tüm yemekler dengeli beslenme ilkelerine göre sağlıklı koşullarda günlük taze ve kanserojen içermeyen maddeler kullanılarak okul mutfağında hazırlanmaktadır. Cuma günleri ve gezi günlerinde çocukların rahat edebilmesi için okulun eşorfmanları ve sarmaşık tişörtlerini giymeleri gerekmektedir. Çocuklar servis şoförü ve aracıyla, öğretmenler refakatinde yolculuk etmektedirler. Özel Sarmaşık Anaokulu çocukların mutluluğu için ailelerle ortak yaşantının okul-aile işbirliği ile sağlanacağına inanarak bu doğrultuda hareket etmektedir.Veli görüşmeleri, ailelerle gerçekleştirdikleri aktivite toplantıları, anneli ve babalı saatler, velilerin okul yaşantısı ile daha yakından ilişki kurması için yapılan etkinliklerdir.Yıl içinde okulun uzman psikologu, aileleri yönlendirmekte ve destek vermektedir.Ayrıca her 19 Mayıs’ta Sarmaşık Çocuk Evi Pikniği yapılmaktadır. Tüm velilerin birebir ilişki kurması ve düzenledikleri veli yarışmalarıyla çocukların dünyalarını renklendirmek ve onları mutlu etmek amacı gütmektedir. Okulda çocuklara erken yaşta farklı dil bilinci oluşturmak, özgüven sağlamak ve beyin güçlerini arttırmak amacıyla Almanca ve İngilizce dil eğitimi verilmektedir. Ayrıca okulda öğretmenler çocuklarla birlikte bale, çoklu zeka, drama, halk oyunları, montessori eğitimi, satranç ve orff çalışmaları yapmaktadır. Özel Sarmaşık Anaokulu 'nda yaz okulu eğitim programı da uygulanmaktadır. Yaz okulunda çocuklara birlikte 4 haftalık bir sürede yüzme, binicilik, treking, futbol, voleybol, ilk yardım, yön bulma, hayvan bakımı ve bahçıvanlık gib eğitimler verilmektedir.

Özel Sarmaşık Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- MEB Odaklı Eğitim

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Veliler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Psikolojik Danışma

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Sarmaşık Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sarmaşık Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Sarmaşık Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Sarmaşık Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sarmaşık Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Sarmaşık Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sarmaşık Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sarmaşık Anaokulu Yorumları (8)

  • NE

    En başta yöneticileri,öğretmenleri ve tüm personelleri çok ilgili.Okul öncesinde çocuğunuzdaki bireysel farklılıkları ve eksiklikleri çook güzel gözlemleyip size yol gösterici oluyorlar.Bu durum çocuğunuzun eğitim ve öğretim hayatına güzel bir temel oluşturulmasını sağlıyor. Değerlendirmeleri objektif.Ben iki kızımı da Sarmaşık Anaokuluna gönderdim,çook memnunum her anlamda

  • sarmaşık anaokulu bana yapmam dediğim en başlıca şeyi yaptırdı. oğlumu asla küçük bir apartmandaki okula yollmayacağım diyordum. bir arkadaşım elimden tuttu buraya götürdü. okulun binası bir yana dersleri, hocaları herşeyle çok ilgililer. hala büyük bahçeli, daha büyük okullar hayalim ama çocuğum o kadar mutlu ki onu buradan koparmayı şu an düşünmüyorum.

  • RG

    son derece ilgili,kibar bir ekibe sahip olan bir okul. Anlayışları, ilgileri, sabırları için çok teşekkür ederim.

  • TA

    Bu bölgedeki en iyi anaokulu olabilir. Fiziksel imkanları, yapılan sosyal faaliyetler, eğitim kalitesi bakımından hiç bir eksiği yok. İyi ki kızımı bu okula kaydettirmişim diyorum. Bizim ikinci yuvamız oldu. Bu güzel ekibe ne kadar teşekkür etsek azdır.Yemek çeşitleri arttırılsa ve gezi etkinlikleri biraz daha sıklaştırılsa daha iyi olur

  • OY

    Bu okulda geçirdiğimiz kısa süreyi asla unutmayacağız. Oğlumun ilk okulu, ilk öğretmenleri oldular. Pozitif yaklaşımları, güler yüzlü olmaları, samimiyetleri bizi çok mutlu etti. Hepsine gönülden çok teşekkür ederiz. Sevgili veli adayları, Çocuklarınızın güvende olduğu, her bir çalışan tarafından ayrı ayrı sevildiği, ilgi gördüğü, çocuklarınızın her gün biraz daha fazla geliştiğini göreceğiniz bu okulu kesinlikle tavsiye ediyorum.

  • MU

    Rengarenk çevresi bir yana bahçe etkinlikleri bizi çok çekmişti ilk okula geldiğimizde. bisikletler havuz. fiziksel özellikleri çok iyi bir okul. eğitim bazında da şu ana dek bir sorunumuz yok. el işi benzeri işlere oldukça önem veriyorlar.

  • AA

    Yaz okulu ile tanışıp sene içinde de okulu tercih ettik. fazlasıyla memnunuz okulun çocuğumuza kattıklarından

  • YU

    rengarenk okulun eğitimi de çok çeşitli ve öğrenci odaklı. MEB programı haricinde uyguladıkları çokverimli bir program olmaması düşündürüyor sadece

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sarmaşık Anaokulu İletişim Bilgileri

Emin Ali Paşa Cad. No:24 Suadiye - Kadıköy - İstanbul
0 216 706 6875
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum