fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Şeker Akademi Anaokulu

Özel Şeker Akademi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/19:00

Özel Şeker Akademi Anaokulu Hakkında

Çoklu zeka kuramı, Montessori ve High Scope eğitim sisteminin benimsendiği Özel Şeker Akademi Anaokulu çocuklara interaktif eğitim ile öğrenme fırsatı sunmaktadır. Büyükçekmece ilçesinde bulunan okulumuzda çocukların öğrenme sürecini hızlandırmak adına akıllı tahta uygulaması kullanılmaktadır. Uzman öğretmenler sayesinde çocuklara branş dersleri de verilmektedir. İngilizce ve Almanca olmak üzere iki dil eğitimi sunan anaokulunda İngilizce oyun saatleri de düzenlenmektedir. Her gün İngilizce dersi verilirken haftada bir gün Almanca dersi gösterilmektedir. Görsel sanatlar eğitiminde çocuklar resim, seramik, ebru ve ahşap boyama gibi pek çok etkinlik yapabilmektedir. Drama ve müzik dersleri sayesinde çocuklar eğlenceli dakikalar geçirmektedir. Motivasyon aktiviteleri ile satranç aktiviteleri de çocuklar için önemli bir yere sahiptir.
Çekmeköy'de bulunan
Özel Şeker Akademi Anaokulu’nda branş öğretmenler aracılığıyla pek çok ders verilmektedir. İngilizce ve Almanca en önemli branş derslerin başında gelmektedir. İki yabancı dil imkanı sunan anaokulunda çocuklara dil eğitimi derinlemesine verilmektedir. İngilizce oyun saati sayesinde çocuklar öğrendikleri İngilizce kelimeleri pekiştirme imkanına sahip olmaktadır. Haftada bir gün bale ve dans dersleri de verilmektedir. Resim, ebru, cam boyama gibi görsel sanatlar dersleri çocukların hem yeteneklerini ortaya koymasına hem de eğlenceli vakit geçirmesine zemin hazırlamaktadır. Müzik piyano ve müzik ritim dersleri çocukların müzik yönünün ortaya çıkarılmasını sağlayan branş dersleri olarak tanımlanabilmektedir. Satranç beceri ve koordinasyon dersleri çocukların zeka gelişimine katkı sağlamaktadır. Matematik ve fen branş dersleri sayesinde çocukların ilkokul için bir ön hazırlık yapması sağlanmaktadır.
Büyükçemece'de bulunan
Özel Şeker Akademi Anaokulu’nda çocukların daha kolay ve hızlı bir şekilde öğrenebilmesi ve dersleri keyifli bir hale getirebilmek için akıllı tahta uygulaması kullanmaktadır. Amerika Birleşik Devletleri ve Japonya gibi gelişmiş ülkelerde anaokullarında akıllı tahta kullanım oranı %90’ları bulmaktadır. Çocukların yaratıcılığının ortaya çıkmasını sağlayan akıllı tahta sosyal iletişime de katkıda bulunur. Çocukların kendine olan güvenini arttırırken problem çözme yeteneğini de geliştirir. Akıllı tahta uygulamasının faydaları bir hayli fazladır. Çocukların dil ve matematik yeteneğinin gelişmesini sağlayan akıllı tahtalar çocukların paylaşım ve yaratıcılık duygusunun gelişmesine de olanak sağlar. Aşağıda tarafımıza sıklıkla yönlendirilen sorular hakkında küçük paylaşımlarımız bulunmaktadır; Öğrencilerimizin Perşembe günleri gerçekleştirilen Beceri&Koordinasyon derslerinde ve gezilerde Şeker Akademi eşofmanlarını giyinmelerini rica ederiz. Pazartesi günleri oyuncak paylaşım günüdür, öğrencilerimiz sevdiği bir oyuncakla okula gelebilirler. Çarşamba günleri kitap okuma günüdür, okula gelirken çantalarında bir adet kitap getirmeleri sağlıklı olacaktır. Cuma günleri ise parti günüdür, öğrencilerimiz diledikleri özenli kıyafetlerle okula gelebilirler. Şeker Akademi ailesi olarak şimdiden çok keyifli bir eğitim öğretim dönemi dileriz.

Özel Şeker Akademi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Diğer

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

Özel Şeker Akademi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Şeker Akademi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Şeker Akademi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Şeker Akademi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Almanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Şeker Akademi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Şeker Akademi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Şeker Akademi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Şeker Akademi Anaokulu Yorumları (18)

  • Gy

    Şeker gibi bir okul ❤️ Oğlum 2 yıldır bu okulda yemek konusunda çok zor bir çocuk Tuğçe öğretmen asla hakkın ödenmez sayesinde oğlum herşeyi yiyor ❤️ diğer tüm öğretmenler de Güleryüz’ünüz anlayışınız için çok teşekkür ederiz… eğitimi çok kaliteli bir okul

  • HK

    Tüm öğretmenleri ve görevlileri çok ilgili ve sevgi dolu. Her çocuğa ayrı ayrı özen gösteriyorlar. Güler yüzleri hiç düşmüyor. Branş ders sayısıyla çocuklarla çok yönlü ilgilenebiliyorlar. Eğlenceli ve eğitici bir kurum. Bu kuruma gönderdiğim için çok mutluyum.Dış aktivitelerin daha fazla yapılması gerektiğini düşünüyorum. Sonbahar ve kışında bahçe veya doğa ile ilgili aktiviteler yapılabilir.

  • Se

    Oğlum 2 senenin sonunda şeker akademi den bu sene mezun oldu eğitim standartları yüksek kaliteli bir okul öğretmenleri ilgili özenli güler yüzlü ve sevecen...okul müdürü çalışan personeli işini bilen ve severek yapan insanlar...şeker akademi nin oğluma çok şey kattığını düşünüyorum...(ecem öğretmenimiz iyikimiz) emeği geçen herkeze çok teşekkürler. Gözünüz kapalı tercih edebilirsiniz herkeze tavsiyemdir...

  • GA

    Kurum olarak çok memnunum iki çocuğumda bu okuldan mezun oldu gözüm kapalı emanet ettim

  • Ea

    Biz bu sene mezun olduk 2 çocuğumuda gönül rahatlığıyla bıraktım.hijyen.disiplinli bir okul yemekler güzel branş öğretmenleri seramik hocasından dan ingilizce hocası hepsi harikaydı Hele ki ecem öğretmenimiz onu anlatacak kelimem yok hersey için teşekkür ediyorum.

  • Ag

    Biz bu sene mezun olduk 2Sene devam ettiğimiz okulumuzdan ve başta Ecem öğretmenimiz olmak üzere tüm öğretmenlerimizden inanılmaz memnun olarak ayrıldık. Hepsi çok Güleryüzlü ve çok anlayışlı☺️

  • Ym

    3 senenin sonunda akademik olarak gördüğü branş derslerinin hakkını veren dahada önemlisi kendini kolayca ifade edebilen ,hakkını arayan, hayvanları seven ,yemek seçmeyen, toplumsal kurallara uyan bir evlat var karşımda iyi ki Şeker Akademi diyorum yönetimden mutfak personeline öğretmenlerden servis personeline bir gün bile okul seçimimiz için bizi üzmeyen bir okul hissettirdikleri güven ve sevgi için hepsine ayrı ayrı teşekkür ederim en büyük teşekkürüm de Ecem öğretmenimiz evet bir çocuğun en büyük şansıdır kendisi okul arastiranlara nacizane tavsiyemdir gözünüz kapalı emanet edebileceğiniz bir eğitim öğretim kurumudur Şeker Akademi.

  • DP

    Kızım bu sene Şekerakademi’den mezun oldu. Gerek sınıf öğretmenleri gerek branş öğretmenleri hepsi işini severek yapıyordu. Bu geri dönüşü çocuğumuzun mutluluğundan alıyorduk. Asla pişman olmadım. Bir çocuğum daha olsaydı gönül rahatlığıyla yine Şeker’e gönderirdim ve tanıdığım herkese memnuniyetle öneriyorum. İngilizce, dans, spor, drama, robotik kodlama hepsi çok eğlenceli geçiyordu. Ve çalışan anneyseniz uzun süre çocuğunuzu bırakmak zorundaysanız emin olun çocuğunuz mutlu bir yuva sıcaklığında ve güvenli ellerde olacak.

  • Ze

    Oğlum 3 yıl gitti. Çok araştırdım, tüm ilçeyi okul okul gezdim. Güvenerek emanet edilebilecek bir okul. 16 branş ders ve ögretmenlerini konusmuyorum bile. Her bir ögretmeni Isil Isil. Verilen emekler için çok tesekkürler. Ve en büyük kalp 3 yıl oğlumu benimle büyüten Ecem Öğretmen. Ayağına taş değmesin.Okulun gelistirmesini düsündügüm bir yani yok. Olsa idi oglumu 3 yil göndermezdim.

  • BY

    Branş derslerinin fazla olması büyük bir tercih sebebi, yanı sıra güler yüzlü ve şevkatli öğretmenleride güven sağlamakta

  • Özel Şeker Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Olumlu geri bildiriminiz için çok teşekkür eder, iyi günler dileriz..

  • sy

    Standartları yüksek bir okul kurucusundan tüm ekibe alanında uzman ve çocuklarınızı gözünüz kapalı emanet ediyorsunuz. Her konuda son derece özenli ve dikkatliler. İyi ki Şeker Akademi..

  • Özel Şeker Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Olumlu geri bildiriminiz için çok teşekkür eder, iyi günler dileriz..

  • Ab

    Gerçekten kaliteli bir öğretmen kadrosu var okulu çok beğendik, görmeye gittiğimizde diğer tüm alternatifleri eledik..

  • Özel Şeker Akademi Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Olumlu geri bildiriminiz için çok teşekkür eder, iyi günler dileriz..

  • E

    Çok kaliteli bir okul,kadrosu ise mükemmel.abartı yok gerçekler

  • AT

    Çoklu zeka uygulaması yapılıyor okulda dersler o şekilde işleniyor böylece her çocuğun anlama kapasitesinin farklı olduğunun bilincinde hareket etmeleri çok güzel. Çocuğum okuldayken kendisini özgürce ifade edebiliyor.

  • ED

    Verdikleri derslerle ve hizmetlerle kaliteli bir okul. Çevredeki okullardan sıyrılıyor. Yabancı dil eğitimi de oldukça iyi şarkılarla tekerlemelerle çocukların eğlenebileceği şekilde işliyorlar.

  • M

    Çocuğumun okulu sevgi dolu sıcacık öğretmenleri var çocuklarımızın iyi bir eğitim alması ve okulda güvende, mutlu olması için ellerinden geleni yapıyorlar. Emeklerini ödeyemeyiz

  • Herkes anaokulu açar ama kimse şeker akademi olamaz. Günümüzde anaokulluarının durumu belli. Ve sizlerin güleryüzü ilgisinin çocuklardaki etkisi de ortada iyi ki varsınız ve sektör sizin gibileri örnek almalı

  • US

    işini bilen dinamik bir kadrosu var çocuklar sürekli bir faaliyet içerisinde ve mutlu umarım hep böyle ilgili olurlar işlerine karşı

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Şeker Akademi Anaokulu İletişim Bilgileri

Cumhuri̇yet Mah. Uludağ Sok. No:6, Beykent-Büyükçekmece/İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum