fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sevgi Bağı Anaokulu

Özel Sevgi Bağı Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/19:00

Özel Sevgi Bağı Anaokulu Hakkında

İstanbul Avcılar bölgesinde bulunan Özel Sevgi Bağı Anaokulu 2 ve 6 yaş arasındaki çocuklara okul öncesi eğitimi veren bir okuldur. Okulda verilen eğitimler ile akıllı, yetenekli, başarılı, değerlerini bilen, sorumluluk sahibi, çevresi ile iyi iletişim kurabilen ve doğayı koruyan bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır.
Okulda sabah 07.00 ile akşam 19.00 saatleri arasında eğitim öğretim verilmektedir. Çocukların hem sosyal açıdan hem de bedensel açıdan gelişimleri için uygun bir okul binası ve fiziki ortamı sunulmaktadır. Oyun alanları, bahçe, yemekhane ve uyku odası gibi imkanlar bulunmaktadır. Her sınıfta iki tane öğretmen bulunmaktadır; 1 öğretmen 1 yardımcı öğretmen bulunmak üzere. Yabancı dil olarak 5 gün İngilizce eğitim veren okulda müfredat derslerinin yanı sıra montessori eğitimi, robotik dil kodlama eğitimi, geyms eğitimi, drama, müzik ve dans gibi faaliyetler de gerçekleştirilmektedir.
Okulumuzda haftanın 5 günü psikolog eşliğinde gözlem raporu, çocuk testleriyle beraber ayda 1 defa veli semineri yapılmaktadır. Aynı zamanda okulda öğrenci kulüpleri bulunmakta ve çocuklar yeteneklerine göre bu bölümlere yönlendirilmektedir. Servis, güvenlik, yaz okulu ve rehberlik servisi gibi imkanlar da sunulmaktadır. Öğrencilerin hem okulda hem de okul dışında güveliğine önem verilen okulda gerekli tüm güvenlik önlemleri alınmıştır.
Öğrenciler velileri dışında kimseye teslim edilmemektedir. Ayrıca servislerde öğrencilere servis hostesleri eşlik etmektedir. Servis hostesleri ve servis sürücüleri gerekli eğitimleri almış tecrübeli personellerdir. Servis araçları düzenli olarak bakımdan geçmekte olup içinde gerekli tüm ekipmanlar bulunmaktadır.
Özel Sevgi Bağı Anaokulu 'nda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere öğrencilere kahvaltı ara öğün öğle yemeği ve ikindi olmak üzere 4 öğün yemek verilmektedir.Öğleden sonra meyve saatlerimiz ardır. Yemekler okulun yemekhanesinde özenle hazırlanmaktadır. Dengeli beslenme alışkanlığı kazandırmak amaçlanan okulda yemekler sağlıklı besinlerden ve hijyenik koşullarda yapılmaktadır.
Okulun psikolojik danışmanlık ve rehberlik birimi öğrencilerin gelişimine destek olmak için grup çalışmaları yapar, çocuklarla oyunlar oynar. Psikolojik danışman tüm boyunca çocukları gözlemlenmekte ve analizlerini düzenli olarak velilerle paylaşmaktadır.
Özel Sevgi Bağı Anaokulu hizmetleri arasında yer alan yaz okulu eğitim programında çocukların arkadaşları ile vakit geçirmesini sağlamak amacıyla öğretmenler ile birlikte İngilizce, modern dans, gezi, kukla, drama, zeka oyunları, sanat, atletizm, jimnastik, spor, resim, yazı yazma, sinema, yüzme ve matematik aktiviteleri yapılmaktadır.
Okulun hizmetleri arasında servis ve güvenlik imkanları da bulunmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Sevgi Bağı Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Gems ve High Scope

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Anne-Baba Eğitimleri

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

Özel Sevgi Bağı Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 19:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Rusça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sevgi Bağı Anaokulu Yorumları (51)

  • MK

    oğlum 3 yaşında başladı şuan 6 yaşında halen devam ediyoruz bu sene mezun olacak, güvenerek gönderdiğim ikinci evi diyebilirim. okulumuz eğitim öncesi için çok donanımlı en büyük alternatfimiz kocaman bahçesi oğlumun en çok sevdiği yer şu şartlarda oyun oynayıp rahat edebilecekleri genişçe bir alan ve ekipman. öğretmenlerimizde gayet iyi şuana kadar bir sıkıntımızın olmadığı kurum. Nuray hanım müdürümüz her durumda oturup görüşebileceğimiz konuşabileceğimiz imkanı yaratmakta ve çözüm odaklıdır . :)

  • SA

    İçiniz rahatlikla gonderebileceginiz ana kucagi gibi samimi içten sevecen guler yuzlu güvenilir bir kurum.Çocukların güzel sağlıklı beslenmesinden geleceğe güzel bir şekilde hazirlanmasini sağlayan tek adres yazmakla anlatamamki hem sınıflar ferah güneşli tertemiz bahçesi kocaman cocuklar toprakla parkta içice buyuyorlar okulun içinde ayrıca buyukoyun alanı var sevgibag=güven diyorum

  • MJ

    Ben kızım Cansuyu bu okula kaydını yaptırdığım zaman daha bir yaşındaydı başta tedirgin olmuştum tabi daha çok küçüktü sağolsun buranın müdürü Nuray hnm ve çalışanları bana çok yardamcı oldular Allah hepisinden razı olsun ordaki çalışanlar başta Nuray hnm müdürümüz olmak üzere hepisi güler yüzlü tatlı dilli çocuk nasıl eğitiler nasıl alışır hepisi profisyonal şekilde birlik beraberlik bu işin ustaları benim kızım burda büyüdü küçükken öğretmenleri ayaklarında sallayıp uyutdular yemeklerini elleri ile yedirdiler ben bu okuldan çok memnünüm çocuğunuzu gözünüz arkada kalmadan brakabiliceğiniz tek okul burası eğitim de çok iyi inglizce dans bale resm hepisi dahası var çok teşekkürler Sevgi bağı okuluOkul çok gelişmiş bi okul zaten

  • Fb

    Çocuğumun kendini evinde gibi hissettiği heyecanla gidip mutlu bir şekilde döndüğü 2. Evi ♥️

  • EL

    Kasım ayı itibariyle 1 senemizi dolduracağız. Oldukça memnunuz. Oğlumuz üzerindeki olumlu etkiyi gördükçe daha da memnun oluyoruz. Müdüremiz Nuray hanım gayet anlayışlı ve anaç. Öğretmenimiz Gamze hanım ise evimizin bir parçası ❤️ Çok seviyoruz kendisini. Ayrıca okulun konumu, bahçesi, büyüklüğü ideal. Hergün İngilizce dersi veriliyor. İngilizcenin yanı sıra santranç bale yoga jimnastik robotik kodlama vb yan branşlarda mevcut. Kısacası çocuklar mutlu biz mutluyuz. Tavsiye ederiz .

  • SB

    Okulunuzdan memnunum. Kızım çok mutlu orada, öğretmenler çocuklara karşı çok ilgili..

  • GK

    İlk görüşmeye gittiğimizde sevgili Tuğra hanım ile konuştuk. Oryantasyon sürecinden normale geçiş çok zor olur diye düşünmüştüm ama Tuğra hanım bunu o kadar yumuşak bir şekilde sevgiyle yaptı ki. Beklediğimden çok daha kısa zamanda iyi bir sonuç çıktı. Başta oğlumun sevgili öğretmeni Kardelen hanım ve okulumuzun eğitim koordinatörü sevgili Tuğra hanım olmak üzere orda bulunan herkese teşekkür ederim. Oğlumu gözüm kapalı emanet edebildiğim için çok mutluyum.Geliştirilmesi gereken demeyelim de keşke olsa dediğim tek şey kendi adıma keşke yarın gün öğrencileri için de servis olsaydı. Tam gün öğrencileri için servis olanağı var ama yarım gün gelen öğrenciler için maalesef yok. Bizim için kışın gelip gitmek otobüsle çok zor olacak. :)

  • Ög

    Hersey çok başarılı adı gibi sevgi dolu çok memnunum iyiki oğlum için sevgi bağını seçmişim

  • KA

    Kurum kreş donanımına sahip,bahçesi doğal yaşam alanı olmuş çocuklar için.Hem parkında oynuyorlar,hem kilimleri serip oturup kitap okuyup,etkinlikler yapıyorlar.Öğretmenlerimiz ilgili,pedagogumuz işinin ehli,ingilizce öğretmenimiz eğlenceli bir şekilde dersini işliyor,kızım okulunu çok seviyor,bizde

  • Sk

    Ben çok memnunum kızım çok mutlu okulda kreşe gidiyor öğretmenini çok seviyor bana bazen öğretmenim gibi uyut yedir diyor beni çok mutlu ediyo. Aktiviteleri oyunları cocukların gelişimi için çok yararlı ingilizce öğretmenimiz yabancı onuda cok seviyor yeni oyunlar aktiviteler öğreniyor bence düşünen veliler için en iyi önerim kesinlikle aklınız kalmadan gönderebilirsiniz.

  • Td

    Kızım 2 yaşından beri özelsevgibağında şu zamana kadar herhangi bir sorun yaşamadık okulun kurucusu Nuray hanım çok tatlı ılımlı sevecen bir öğretmen iyiki yollarımız keşizmiş okulda olduğu zaman kızım hiç aklım onda kalmıyor güvenli bi yerde kaldığını biliyorum çünkü

  • ÖU

    Bir öğretmen anne olarak gayet memnunum herkes çok ilgili eğitim olanakları çeşitli materyallerle donanımlı güvenli bir okul Girişte zaten hemen pedagog ile karşılanıyorsunuz daha ne istersiniz çoğu okul bırakın pedagog bulundurmayı normal psikolog bile bulundurmuyor İngilizce eğitimini direk ana dili İngilizce olan bir öğretmenden alıyorlar bu da önemli bir faktör. Kurucusu hanımefendi kibar ve sevecen biri her türlü konuda yardımcı oluyor .Kameralara veli erişimi olan bir uygulama olabilir.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Ek

    Temiz bir okul öğretmenleri ve çalışanları çocuklara karşı duyarlı ve sevgi doluAslında çocuklarımızın sabah öğlen ve ikindi de yedikleri yemekleri yada yemedikleri şeyleri yazan hergün bir çizelge gönderilmesi

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz

  • EE

    Bebeğim bu kreşte büyümekte bu kreşte eğitimine devam etmektedir. Kreşe bıraktığım zaman içimde rahat, aklımda rahat, biliyorum ki emin ellerde; okul öncesi eğitiminde, mesleğinde uzman öğretmen kadrosuyla her zaman yanımızda olduklarını bilmek büyük mutluluk veriyor

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • EE

    Kardeşimin okulu En küçük kardeşim burada eğitim almaktadırGeceleride açık olsa

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • ŞE

    Geleceğimize hazırlanmak için Sevgi Bagındayız

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • KH

    Kızım bu ekimde başladı okula ilk etapta alışabilecekmi diye çok korktum ama sanki aylardır bu okula gidiyormuş gibi her sabah aynı heyecan ve mutlulukla okula gidiyor. Bu kısa süreçte kızımdaki gelişim inanılmaz. Ayrıca besin alerjimiz sebebiyle yaşadığım tüm korkuların üstesinden geldiler hep destek oldular. Başta kurum sahibi Nuray hanım, sorun olsun olmasın hep destek olan Psikoloğumuz Demet Hanım ve öğrencilerinin üzerine titreyen Gamze Hanım iyi ki varsınız. Sayelerinde gözüm arkada değil.Her okul her kurum gibi mutlaka eksikleri ve geliştirilmesi gereken yanları vardır. Kurum bunun farkında ve sürekli çalışma içersindeler

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Sh

    Ben 3 senedir gonderiyorum memnunun herkese teşekkür ediyorumokulumuz yeni zeten geliştiriyorlar hergün kendini

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Ga

    Öncelikle çabalarınız için ve emekleriniz sonsuz teşekkür ediyorum ...Okulunuzdan her konu da her konuda memnunum gerek hijyen konusu olsun gerek Öğretmenleriniz olsun ben iki kızımı da önce Allah'a sonra size gözüm kapalı emanet ettim Allah razı olsun çocuklarım uysallaşti düzenleri oldu Eğitim konusun da çok Bilgi edindiler Annen Baba olarak farkındayız tekrar dan teşekürlerOkul çok temiz ferah ve hijyenik

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • AY

    Çalışan bir anne olarak gözüm arkada kalmadan çocuğumu emanet edebiliyorum. Bu dönemde benim için en önemlisi bu. Çocuğum 2 yaşında ve tuvalet eğitimi henüz almadı. Herşeyiyle çok güzel ilgileniyorlar. Beslenmesi olsun sağlık durumları olsun eğitimli ve bilinçli ekibiyle yanımızdalar. Herşey için çok teşekkür ediyorum.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • DK

    Okulumuza severek gidiyoruz oğlum çok mutlu okulunda öğretmenlerini arkadaşlarını çok seviyor iyiki de tanişmışım sizinle

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • SA

    Kendine ait bahçesi olan temiz ve güven veren bir okul, Çok memnuniyetle tercih ettiğimiz, gözümün hic bir şekilde arkada kalmadığı, Çocuğumun keyifle zaman geçirdiği güvenilir ve başarılı bir anaokulu. Teşekkür ederiz Nuray hanım ve tüm Hocalarımız...

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • SA

    Kendine ait bahçesi olan temiz ve güven veren bir okul, Çok memnuniyetle tercih ettiğimiz, gözümün hic bir şekilde arkada kalmadığı, Çocuğumun keyifle zaman geçirdiği güvenilir ve başarılı bir anaokulu. Teşekkür ederiz Nuray hanım ve tüm Hocalarımız...

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Gs

    Merhabalar Öncelikle nuray hanim ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkür ederim gerçekten çok iyi bir ekip işini düzgün yapan çocuklarımıza kendi evlatları gibi bakıp ilgilenen okul çok teşekkür ederim çok memnunum

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • İI

    Öğretmenimizden ve okulumuzdan çok memnunum. Oplumu gönül rahatlığıyla bırakıyorum. Gözüm arkada kalmıyor.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • SE

    Sevgi Bağı Anaokulunda kızım yaklaşık 3 yıldan fazladır devam ediyoruz. Çok memnunuz .özellikle fuat ögretmen ve psikolog demet hnm çok ilgililer.Gözümüzden sakındığımız çocuklarımızı sizlere emanet etmekten dolayı çok mutluyuz.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Ek

    Öğretmenleri çok güler yüzlü ve sevimli öğrencilere ve biz velilere çok duyarlı

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • ÇK

    Bizim okuldaki ilk senemiz ilk okul deneyimimiz iyiki Sevgi Bağı Anaokulunu tercih etmişiz her bir öğretmenimize ayrı ayrı teşekkür ederim. herzaman hiç eksilmeyen sevgi ve ilgileri için ayrıca minnettarım.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • FA

    2aydır sizinle birlikteyiz gayet memnunuz guvenle tavsiye ediyorum. Güler yüzlü ögretmenlerımızede tesekur ederiz.Gayet hersey tam ve temiz hijyenik.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • oğlumu daha yeni verdim ama öğretmenlerin ilgisinden cok memnunuz 2 yaşında ki oğlum hiç sorun yaşamadan severek alıştısosyal medya kullanımı cok az biraz daha canlı tutulabilir

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Bm

    Çocuklarınızı guvenerek bıraka bilecegiz bir okul aklınız hiç cocugunuzda kalmıyor almaya gıttıgımızde gülerek çıkıyor buda dünyaya bedel bence

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Bc

    Ikiz cocuklarim gidiyor 1 senedir cok mutlu ve huzurluyuz iyiki sizlerleyiz

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • LU

    Ben oğlumu 3 yaşından buzamana kadar sevgi bağı anaokuluna gönderiyorum şuanda oğlum 5 yaşında çoğu kreş araştırmasındaydım ve iyiki burası nasip oldu bize okul müdürümüz Nuray hanımın sevgisi samimiyeti ve güveni mükemmel bir insan.öğretmenimiz Fuat bey okadar iyi merhametliki ilgisi bilgisi oğlumda farklılıkları o bana gösterdi benim oğlum Fuat beyle okula dair herşeyi çok sevıyor pedoloğumuz Demet hanımda aynı şekilde yakından ilgili güler yüzüyle samimiyetiyle bizlerle sürekli iletişim halinde ve iyiki sizlerleyim çok teşekkür ediyorumOğlumun kas gelişimine çok iyi geldi arkadaşlarıyla iletişimi paylaşımı yemek yeme düzeni bütün kural ve düzenleri çok daha iyi pekiştirdi.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • DG

    Bizim okul hikayemiz çok uzun bir mesele aslinda hiperaktif ve pek kural tanımayan bir çocuk annesi olarak giitigim bütün okullardan geri çevrilirken sevgi bağı ile tanıştık okul müdürü Nuray hanım o kadar iyi bir insan ki anlayışını ve sabrını bizden hiç esirgemedi ve hep daha iyi olmamız için bize çok yardım etti oğlumu kendi çocuğu gibi kucakladı aylar oldu hala devam ediyoruz tabi ki başladığımız noktadan çok daha iyi durumdayız. Oğlum şu an daha sakin arkadaşlarıyla oynayan sosyal bağı daha kuvvetli okul kurallarını bilen ve uygulayan bir çocuk öldü. sevgi bağı öğretmenleri, Müdürü, yemekcisi, tüm çalışanların samimiyeti ve emeği sayesinde. Bu okuldaki herkes çocuk için en verimli olanı size veriyor psikolog couklara gerekli testleri yapıp onlarla yakından ilgileniyor. Şimdi mutlu bir anne olarak şunu söyleyebilirim ki iyi ki varsın Sevgi bağı anaokulu ve iyi ki yolumuz sizinle karşılaştı.Okul her bakımdan donanımli ve kendini her daim genişleten ve yenileyen yeniliklere açık bir okul o sebeple biz söylemeden zaten geliştirilmesi gerekilen herşeyi geliştiriyorlar.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Fk

    Kreşe ilk başladığımız günden beri güleryüzünü ve sıcaklığını hiç kaybetmeyen müdüremiz Nuray hnm ve değerli öğretmenleri tebessümlerini hiç eksik etmedi. O sıcaklığı hep hissetirdiler. Yapılan etkinliklerde hep özenli oldular. Çocuklarımıza verilen önemi ve özeni hep gösterdiler. Bu saydığım sebeplerden dolayı okulumuzdan Çok memnunuz.çocuklarımızın Renkli dünyalarını hep aydınlatmaya devam edin. Sevgiler..Park- bahçe düzeninin biran önce yapılması, veli- öğretmen- öğrenci etkinliğinin olması( kahvaltı organizasyonu gibi), eğitim takviminin velilerinde bilgisinde olması..

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • PP

    Çocuğumuz okula çok severek gidiyor, çocuklar üzerindeki ilgi alakanız için teşekkür ederiz.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • EE

    Sevgi bağı anaokulu yoneticilerine ve ogretmenlerine çocuğumuza göstermiş olduğu samimi ilgiden ve verdikleri güzel eğitimden dolayi cok tesekkur ediyoruz Egitici ve guvenilir anaokulu

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Çok memnunuz, iki çocuğumu verdim, ilk başta her anne gibi tereddüt ettim. Ama okula geldim konuştum, ve herkesle tanıştıktan sonra bütün tereddütum geçti. Benim cocuklarim çok mutlu, her sabah severek uyanıyorsan ve okula gidiyorlar. Iyiki varsınız, iyiki sizi tanıdım. Iyiki çocuklarımı sizin okulunuza verdim. Benim gibi tereddüt eden anne babalar varsa, hiç tereddüt etmeden çocukları verebilirsiniz derim.Karate olursa çok sevinirdim, ve balet dans ile piyano dersler olursada çok güzel olurdu.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Zk

    Tam bir aile sıcaklığında gönül rahatlığıyla çocuğumuzu emanet edebileceğimiz bir yerHer şeyiyle çok iyiler tüm sevgibağı çocukları anaokulları çalışanlarına teşekkür ederim

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Rb

    Okul tam bir aile ortamı çoçuklarla çok iyi ilgileniyorlar sosyal aktivelwri çok iyi

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • Mt

    Gözümüz arkadan kalmıyor çocuklarımıza bizim kadar ilgi alaka ve şefkat ile yaklaşımlarına hayranım

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • PP

    Çocuğumuz okula çok severek gidiyor, çocuklar üzerindeki ilgi alakanız için teşekkür ederiz.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • PP

    Çocuğumuz okula çok severek gidiyor, çocuklar üzerindeki ilgi alakanız için teşekkür ederiz.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • SA

    İki çocuğum var daha öncede kızımı sevgibağı anaokuluna göndermiştim memnuniyetimden dolayı oğlum da şu an Burada okuyor çocuklarınızı güvenle teslim edebileceğiniz aile sıcaklığında bir okul

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • DY

    Oğlumu bir tanıdığımın tavsiyesi üzerine buraya gönderdim. Daha yeni başlamamıza rağmen ben ilgilerinden, şefkatlerinden çok memnunum. Heleki kurumun sahibi Nuray Hanım bir harika. İlginize alakanıza ve verdiğiniz tüm emeklerinize teşekkür ederim.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • EB

    Komşumuz çocuğunu bu okula gönderiyordu çocuk sürekli bize anlatıyordu okulunu ne kadar sevdiğini biz de kızımızı bu okula göndermeye karar verdik kayıt yaptırmaya gittiğimizde daha ortamın sıcaklığı ve çocukların huzurlu olması ne kadar haklı olduklarını gösterdi bize. Çok güzel okul.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • FU

    Bahçesi bakımlı ve temiz çocuklar oyun oynarken yaşanabilecek olası bir kazaya karşı önlemler almışlar. aynı hassasiyet bina içinde de geçerli temizliğe çok dikkat ediyorlar.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • DS

    Rehberlik servisi oldukça ilgili çocuğumda davranış bozukluğu varmış meğer biz farketmemiştik okulda rehberlik irimi bu durumu farketmiş bizimle de konuştular ve çocuğumla ilgilendiler şimdi öyle bir sorunu kalmadı eskisi gibi davranmıyor.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • AG

    Biricik yavrumu bu okula gönderiyorum dersler oyunlarla yaparak yaşayarak gözlemleyerek işleniyor çocuklara ezberci bir eğitim vermiyorlar anlamasını ve kavramasını sağlıyorlar. eğitiminden yana çok memnunuz. diğer verilen hizmetlerden de bir şikayetimiz yok sadece yemek çeşitliliğini arttırsalar daha iyi olabilir.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • AK

    Kızım bu sene bu okula başladı ders çeşitliliği çok, fiziksel imkanları da gayet iyi kaliteli bir eğitim veriyorlar. Okulda güvenlik de çok iyi çocuklarımıza okul içinde ve dışında çok ilgili davranıyorlar.

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

  • ET

    Sevgi Bağı çocuklara branş derslerinin yanında saygılı, kendisini ve çevresini seven, duyarlı bireyler olmayı öğretiyor. Çocuklarla kendi çocuklarıymış gibi ilgileniyorlar. Böyle duyarlı ve güvenilir bir eğitmen kadrosu bulmak çok zor

  • Özel Sevgi Bağı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sevgi Bağı Anaokulu İletişim Bilgileri

Üniversite Mahallesi, Dilber Sokak, No:6 , Avcılar/İstanbul
0 212 963 2082
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum