fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sevgi Çemberi Anaokulu

Özel Sevgi Çemberi Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 11:00/16:00

Özel Sevgi Çemberi Anaokulu Hakkında

İstanbul Maltepe 'de bulunan Özel Sevgi Çemberi Anaokulu 2013 yılından bu yana bilimin ışığı altında donanımlı sınıfları, alanında uzman eğitmenleri ve kaliteli eğitim imkanları ile çocuklara okul öncesi eğitim veren bir kurumdur. Okulda verilen eğitimlerle başarılı, ülkesini temsil eden, temel becerilere sahip, araştıran, sorgulayan, değerlerini bilen, çevresini koruyan ve sorumluluk sahibi bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır. Özel Sevgi Çemberi Anaokulu 'nda uygulanmakta olan eğitim modelleri çocukların bireysel farklılıkları göz önüne alınarak hazırlanmaktadır. Okulda çocukların ezber yoluyla değil deneyerek, araştırarak, görerek ve tecrübe ederek öğrenmeleri sağlanmaktadır. Ayrıca çocukların daha kalıcı bilgiler elde edebilmeleri için görsel zekası gelişmiş olan çocukların resimlerle ve video filmlerle öğrenmeleri sağlanırken, bedensel zekası olan çocukların dokunarak, deneyerek ve uygulayarak öğrenmeleri sağlanmaktadır. Matematiksel zekaya sahip çocuklar mantığa dayalı, sebep sonuç ilişkileriyle öğrenirken, müziksel zekaya sahip çocuklar müzikle, dilsel zekası olan çocuklar ise dinleyerek ve okuyarak öğrenmektedirler. 3-6 yaş arasında verilen İngilizce eğitimi çocuklar için daha yararlı olmaktadır. Bu yüzden Özel Sevgi Çemberi Anaokulu 'nda 3-6 yaş arasında ki çocuklara İngilizce dil eğitimi verilmektedir. İngilizce eğitimi verilirken çocukların derslerden zevk almalarını sağlamak için etkinliklerden, oyunlardan ve hikayelerden yararlanılmaktadır. Özel Sevgi Çemberi Anaokulu 'nda çocukların kişisel becerilerini ortaya çıkarabilmeleri, sanat zevkine sahip olabilmeleri ve fiziksel gelişimleri için sanat derslerine ağırlık verilmektedir. Sanat derslerinde çocuklara bale, drama, modern dans ve folklor eğitimleri verilmektedir. Okulda 3 yaşından itibaren çocukların iskelet yapısındaki gelişimleri için yüzme eğitimi verilmektedir. Çocuklarda 3 yaşında başlayan yüzme eğitimi, iskelet yapısının gelişiminden iştahına kadar olumlu katkı sağlamaktadır. Özel Sevgi Çemberi Anaokulu 'nda çocuklara psikolojik destek ve danışmanlık hizmeti sağlanmaktadır. Psikolojik destek ile çocukların dönem içerisindeki performansları düzenli olarak takip edilmekte ve analizlerde bulunulmaktadır. Müdahale edilmesi gereken durumlar fark edildiğinde en hızlı şekilde aile bilgilendirilir ve uzman yönlendirmesi sağlanarak olası vakit kaybının önüne geçmeye çalışılır. Okulda bulunan yemekhanede hazırlanan yemeklerin meyve ve sebzeden oluşmasına, organik olmasına en önemlisi çocukların günlük olarak almaları gereken besin değerlerini karşılamasına önem verilmektedir. Gün içerisinde çocuklara sabah kahvaltısı, meyve saati, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı olmak üzere dört öğün yemek verilmektedir. Tüm yemekler T.C. Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı izin belgeli ve hijyen sertifikalı mutfakta denetimli olarak hazırlanmaktadır. Ayrıca okulda çocuklara servis imkanı da sağlanmaktadır.

Özel Sevgi Çemberi Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Sevgi Çemberi Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sevgi Çemberi Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Sevgi Çemberi Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 11:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sevgi Çemberi Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İtalyanca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sevgi Çemberi Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Sevgi Çemberi Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sevgi Çemberi Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sevgi Çemberi Anaokulu Yorumları (1)

  • NK

    Başta idil Hanım Hakan Bey Olmak üzere bütün sevgi çemberi ailesine tşk ederim.Kızım çok mutlu ve okulunu öğretmenlerini severek gidiyor. İçimiz gönlümüz rahat bir şekilde okula gönderiyoruz.Sevgili İdil Hanım elinden geldikçe fazlasıyla desteklerini esirgemiyor. iyi ki varsınız Sevgi Çemberi :)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sevgi Çemberi Anaokulu İletişim Bilgileri

Feyzullah Mah. Plaj Yolu Cad. Şükran Sok. No:4 Maltepe / İstanbul
0 216 706 6895
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum