fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

Özel Sevgi Çocukları Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 08:30/12:30
Öğlenci: 13:00/17:30

Özel Sevgi Çocukları Anaokulu Hakkında

Özel Sevgi Çocukları Anaokulu İstanbul Bağcılar Kirazlı Mahallesindedir.

Özel Sevgi Çocukları Anaokulu olarak bizler; çocuklarımızın bütünlüğünü gözeterek, bilişsel, psikolojik, bedensel gelişimlerini destekleyen eğitimler vermeyi; çocuklarımızın kişilik özelliklerini, bağımsızlık, yaratıcılık, sorumluluk ve paylaşma duygularını geliştirmeyi; toplum kurallarını öğrenmeyi ve yerinde kullanabilmelerini sağlamayı; liderlik duygusunu ve öz bakım becerilerini geliştirmeyi, ilgi duydukları konulara kolayca konsantre oldukları gibi diğer konulara da konsantrasyon sağlamaları için motive etme, meraklı aktif ve araştırmacı birer birey olmaları için yaratıcılık ve yeteneklerini desteklemeyi; doğa ve dünya ile bağlantılı ve iç içe olmalarını, evlerindeki sıcaklık ve güven duygusunu okulumuzda da yaşamalarını ve her şeyden önemlisi mutlu olmalarını hedefliyoruz.

Aynı zamanda her çocuk biricik ve kendine özgüdür ilkesinden hareketle, her çocuğu kendi içinde değerlendirerek gelişim alanlarını gözlemleyip sizlere aktarıyor ve desteklenmesi gereken alanlara göre eğitim programları belirliyoruz. Kurumumuzda olan tüm öğrencilerin önce sosyal duygusal alanda gelişimlerini daha sonra bilişsel olarak başarısının ilerlemesini hedefleyerek, özgüvenli, kendisini rahatlıkla ifade edebilen başarılı çocuklar yetiştirmek en önemli misyonumuzdur.

Her çocuk masalın birer kahramanıdır. Biz çocuklarınızın kitabındaki hayatını şekillendirecek ilk sayfalar olduğumuzun bilincinde olarak Sevgi Çocukları Anaokulu olarak birey olma yolunda attıkları ilk adımlara eşlik ederek en temel ihtiyaç sevgi, ilgi ve güven eşliğinde verimli bir eğitim sunuyoruz.

Özel Sevgi Çocukları Anaokulu'nda Sınıflarımız bölgenin en geniş ve ferah fiziksel yapısına sahip okuludur. Sınıflarımızın hepsi güneş almakta ve her sınıfımız da sınırlı sayıda öğrenci bulunmaktadır.
Okulumuz da her sınıfa özel olarak müzik köşesi, kitap köşesi, mutfak köşesi, tamir köşesi bulunmakta ve her sınıfın öğrencileri için özel olarak tasarlanmış ayakkabı ve mont asacakları vestiyer bulunmaktadır. Sınıflarımız dışında bir kapalı oyun atölyemiz, ferah geniş bir yemekhanemiz, kız/erkek ayrı tuvalet ve lavabolarımız vardır.
Bölgesinde 400 M2 bahçeye sahip, kum havuz tekniği olan tek kurumdur. Bahar dönemi ile birlikte tüm tarımsal faaliyetleri bahçemiz de ki gerçek çim alanımızda sürdürecek, çocuklarımızın doğayla iç içe yaşayarak, dokunarak öğrenme tekniğini ile etkinliklerimizi tamamlamayı hedefliyoruz.

Özel Sevgi Çocukları Anaokulu eğitim kadrosu alanında uzman eğitimcilerden oluşmaktadır. Her sınıfımız da 2 öğretmen ve tam zamanlı bir çocuk uzman klinik psikoloğumuz yeni eğitim öğretim yılında velilerimizin destekçisi olacaktır.
Psikoloğumuz sınıf içi ve bireysel gözlemler ile değerlendirmelerini sizlerle paylaşacaktır. Gelişim testleri ve Metropolitan İlkokula Hazırlık testi ile değerlendirme yapıp raporlama yapacak olup, veli görüşmelerinde gelişim alanlarını destekleyici önerilerde bulunmak adına sık sık görüşmeler planlayacaktır. Kadromuzun tamamı iletişime açık, veli ile irtibata önem veren kişilerden oluşmaktadır.

Özel Sevgi Çocukları Anaokulu M.E.B müfredatına ek olarak fark dersleri verilmektedir. Fark dersleri öğrencileri akademik olarak farklı gelişim alanlarına destek sağlaması gözetilerek belirlenmektedir. Okulumuzda uygulanan dersler ile düşünmenin bir yetenek değil, geliştirilebilir zihinsel bir süreç olduğu gerçeğinden hareket edilerek; ilkokul kademesinden itibaren düşünmenin temellerini oluşturmak hedeflenmektedir.

Öğrencilerimiz Avrupa Dilleri Ortak Çerçeve Programı (Common European Framework of Reference for Languages) standartlarına göre pre A1 starters, A1 movers seviyesinde yabancı dil eğitimi alırlar.

ESL (English As a Second Language) eğitimi ile okul öncesi öğrencilerimizin yabancı dili içselleştirerek günlük yaşamının doğal bir parçası haline getirmeleri hedeflenmektedir.

Bunun yanı sıra öğlencilerimize kodlama, robotik, müzik, beden eğitimi ve spor, görsel sanatlar, ekoloji, değerler eğitimi, akıl zeka oyunları, satranç, drama, Montessori dersleri de verilmektedir.
Tüm branş derslerimize alanında uzman öğretmenler destek vermektedir. Okulda yaz okulu ve kış okulu uygulaması bulunmaktadır. Sınıflarımız çocukların yaşı ve gelişim alanlarına göre belirlenmektedir. Özel Sevgi Çocukları Anaokulu eğitim anlayışında kurumun hedefi geleceğe dönük, araştıran, sorgulayan, toplum kurallarına saygılı, özgüven sahibi bireyler yetiştirmek vardır. Bu doğrultuda her zaman kendini yenileyen ve geliştiren kurum, günden güne eğitim alanında yaptıkları ile saygınlığını arttırmaktadır.

Sevgi ile öğretilen her şeyin kalıcı olduğuna inanıyoruz. Hayatın ilk adımları Özel Sevgi Çocukları Anaokulu'nda atılır..

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Sevgi Çocukları Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Gems ve High Scope

- SCAMPER Tekniği

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Mesleki Rehberlik

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Sevgi Çocukları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sevgi Çocukları Anaokulu Yorumları (82)

  • EA

    YAĞIZ ALİ ilk haftalarda inat ve ağlama krizleri vardı (okulda tanılırdı ) :) ama bu durumu okul idaresi olarak gerek yardımcı öğretmenler gerekse kendi öğretmenimizle çok iyi bir şekilde atlattık (çabaları için onlara çok teşekkür ediyorum buradanda ) okulun temizliğinden tutun yemekleri ilgileri çok güzel ... tavsiye ederim bağcılar civarından anaokulu düşünenler için :)

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • İyiki iyiki iyiki sevgi çocukları çocuğumda gördüğüm olumlu değişiklikler beni fazlasıyla mutlu ediyor. Çocuğumun sadece oyun oynamaya değil gerçekten eğitim gördüğünü hissediyor ve görüyorum . Okulun idaresi öğretmenleri pedogogu gerçekten bu işe kendilerini adamışlar . Her bir çocuğa aynı özveri ve hassasiyetle yaklaşıyorlar . Fiziki şartlarını zaten giden herkes görecektir . Kusursuz olarak tasarlanmış herbir noktası özel olarak düşünülmüş . Tedirgin olacağınız veya aklınızın kalacağı hiçbir nokta bırakmamışlar . Teşekkürler

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Fk

    Çocuğuma kattıklarınız için ne kadar teşekkür etsem az çok çekingen olan kızım 2 ayın sonunda artık arkadaşlarıyla çok güzel iletişim kuruyor . Tam pes edecekken bana verdiğiniz destekler gerçekten çok değerli . Okulun imkanları zaten tartışılmaz . Her bir ebeveynin kesinlikle görüp tecrübe etmesi gereken muazzam bir okul ❤️

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Em

    Gerçek bir bahçesi olan çocukların nefes alabileceği tamamen şeffaf eğitim ilkesiyle eğitim öğretim veren kurumsal bir eğitim yuvası . Kurum müdürü sibel hanım ise tecrübesini olduğunca aktarıyor . Her bir çocuğa kendi çocukları gibi yaklaşıyor . Güvenimiz tam iyiki sevgi çocukları .

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ka

    Söyledikleri herşeyi yapan hatta fazlasını yapan güvenilir gerçek samimi bir kurum iyiki yollarımız kesişmiş .

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Cc

    Eve gelen etkinlikler zaman zaman sizi duygulandırıyor zaman zaman mutlu ediyor. İşin içine aile katılımını dahil etmeleri okulla birlikte harika oluyor. Çocuğum orada olduğu için iş yerinde rahat bir şekilde çalışıyorum. Güvenim sonsuz tavsiye edeceğim tek kurum.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ak

    sevgi çocuklarında başta Sibel hanım ve akademik kadro harika. Okulun sınıfları ve bahçesi tam olarak çocuklar için dizayn edilmiş. Gelişiminin hızla ilerlediğini gördüğüm kızımın gelişim raporlarını aylık psikologdan duymak çok kıymetli. Teşekkürler Sevgi çocukları ailesi.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Uy

    Hiç alışmayacak sandığım bir süreç yaşadık. Ben pes etmek istediğimde bize bırak diyen Sibel hanım ve Sıla hanım ne kadar haklılarmış. 1 ay içerisinde azalarak ağlamaları tamamen bitti. Şimdi okula koşarak geliyor akşam eve dönmek istemiyor. Desteğiniz inanılmaz oryantasyon sürecinde sakın pes etmeyin onlara güvenin. Aileden biriymiş gibi olduklarını gördükçe içiniz rahat edecek.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ad

    Kayıtta bahsedilen içeriklerin tamamını görüyoruz. Hepsi de nitelikli alanındaki kişilerle yapılıyor. Kızım ingilizce öğretmeni ve Sibel hanım için severek geliyor. Çok mutluyuz.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • By

    Bağcılar bölgesinde ne kadar okul gezerseniz gezin müdürünün yaklaşımı ve okul içeriği açısından daha iyisini bulamayacaksınız. Farkı ben gördüm boşuna gezmeden gözünüz kapalı kayıt yapabilirsiniz.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Öc

    Benim kızımın dil ve yeme problemi vardı. Yemeklerin tamamı okulda yapılıyor ve harikaymış öğretmen ve psikolog iş birliği içinde yemeklerden yemeye başladı. Kelime artışlarını tahmin edemezsiniz. Sizinle tanıştığım için çok mutluyum.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ak

    Kurumun sınıflarınızı görmenizi tavsiye ederim. Çocuklar için okulun içinde her şey düşünülmüş. Öğretmenler çok ilgi alakalı Sibel hanım okul müdürü her zaman sizinle iletişime açık ve çocuklara gözü gibi baktığını görünce rahatlıkla emanet ediliyor.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • My

    İyi ki iyi ki dediğim her günü ayrı güzel olan bir anaokulu. Bahçesi o kadar büyükki çok merak ediyorum kışın bile bu kadar verimli kullanılıyorsa yazın neler yapılacak. Branş öğretmenleri çok yetkinliği olan isimler. Sibel hanım çocukların hepsini kendi çocuğu gibi sahiplenmiş o kadar belli ki. Hem donanım hem aile sıcaklığı istiyorsanız doğru adres.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Bağcılarda hiç bir okulda mahremiyet bu kadar önemsenmemiş. Kız erkek tuvaletleri birbirinden ayrı ve öğretmen desteği ile mutlaka tuvalete gidiyor çocuklar. Sınıflarda iki öğretmen var ve hepsi birbirinden sevgi dolu. Sibel hanım ve Sıla hanıma gün içinde çok hızlı şekilde ulaşıp bilgi alabiliyoruz. Çocuğumu halası bile alsa kimlik kontrolü ile teslim ediliyor. Kısa sürede aile gibi olduk anlatmakla bitmeyen okul bu aile ile mutlaka tanışmalısınız.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ys

    Öğretmenlerin tamamı alanında uzman kişilerden oluşmakta, Yardımcı öğretmenler bile çocuk gelişimi mezunu. Fiziksel olarak sınıfları çok ferah gidip görmeden karar vermeyin kesinlikle kayıt olacağım dersiniz. İnsanın çocuk olası geliyor.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Sk

    Benim kızım tek kelime bile konuşamıyordu. Kelime artışları 2 ayda olur mu demeyin oldu ve biz çok mutluyuz .

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Nt

    Ben çok kaygılı bir anneydim ama Sibel hanım ile tanıştıktan hemen sonra çok rahat bir şekilde emanet ettim oğlumu. Kaygılarınızı anlıyor olması anne oluşundan ve sizi rahatlatmak için her türlü iletişimi sağlıyor çok kıymetli teşekkürler.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Branş öğretmenleri her biri alanında uzman olan kişilerden oluşan kadrosu, fiziksel yapısı ve iletişime çok açık bir okul oluşu bizi mutlu ediyor.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Mo

    Kızımdaki gelişmeleri fark ederken aynı zamanda öğretmen ve psikolog gözlemlerinin sık sık bizimle paylaşılıyor olması benim için çok kıymetli. Bütün öğretmenler güler yüzlü ve sevgi dolu.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Mg

    Gerçekten Bağcılar bölgesinde temel eğitimin iyi olmasını isteyen aileler tek adres olmalı. Biz çok kısa sürede çok iyi ilerlemeler gördük.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Okuma yazmaya hazırlık sınıfında olan oğlum kuralları okul sayesinde öğrendi. Öğretmeninin etkisi her anlamda görünüyor. Her zaman iletişime geçip konuşabiliyoruz. Yemekler çok çeşitli ve çocuğum yeme problemi olmasına rağmen severek yiyor. Çok teşekkürler❤️

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Şy

    Bayrampaşa’dan Bağcılara geliyorum. Kurumu o kadar beğendim ve süreçte de beni hiç üzmediler ki yol gözümde büyümedi hiç. Branş derslerinin profesyonelliği ve çeşitliliği, çocuk klüpleri hiç bir okulda yok. Sibel hanım her zaman iletişime geçeceğimiz bir müdür. Bunlar benim için önemli olduğu için uzakta bile olsa mezun olana kadar burda olacağız.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Md

    Okula ilk görüşmeye gittiğinizde sizi karşılayan okul sahiplerinin profesyonelliği ve aileden biri gibi olmaları o güveni bize verdi. Söylenilen şekilde de 2 ayı bitirdik. Bağcılar çevresinde herkese öneriyorum .

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Evde her gün öğretmenini ne kadar çok sevdiğini söyleyen bir Asya var. Yemeklerini anlata anlata bitiremiyor. Sizinle yollarımız kesiştiği için çok mutluyuz.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • İz

    Tüm okulun adı gibi sevgi ile çalıştığını her gün görüyor ve hissediyorum. Değişimler hızla kızımda oldu. İyiki sevgi çocuk ailesi diyorum. Sibel hanım bir anne olmanız bizi çok rahatlatıyor.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Oa

    Okula girer girmez bahçenin büyüklüğü ve sınıfların ferahlığı benim kayıt olmama neden olmuştu. Öğretmenlerin hepsi alandan kişiler. Kurumda tam zamanlı psikolog bulunuyor. Bahçe özellikle sık kullanıldığından çocuklar sınıflarda sıkışıp kalmıyor biz çok mutluyuz ailecek.Kesinlikle tavsiye edeceğim bir okul.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ss

    Yeme problemi olan bir çocuğum vardı. Çözebileceklerini söylediklerinde çok kaygılıydım ama gerçekten de 2 ayın sonunda asla yemediği yemekleri yediğini gördüğümde dünyalar benim oldu. Emeğiniz için teşekkür ederim.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ni

    Benim oğlumun oryantasyon sürecinde çocuğum kadar benimle ilgilenen bir okul. Psikolog her gün okulda alışmayacak sandığım oğlum 1 ay içerisinde okula koşarak gelmeye başladı. Sibel hanım ve Sıla hanımı dinleyerek yol aldım şimdi çok eğlendiğini ve eğitici etkinliklerle dolu günler geçirdiğini biliyorum iyiki varsınız.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • At

    Bütün branş öğretmenleri alanında uzman, özellikle İngilizce öğretmeninin aksanı harika ve çok çabuk öğreniyor kızım. Okulun içine girdiğinizde çocuk olmak istiyorsunuz. Her şey düşünülmüş harika bahçesi olan bir okul. Kurum içi etkinlikler her gün dolu dolu etkinlikler eve de gönderilince çok mutlu oluyoruz. Teşekkürler

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Okulun müdürü Sibel hanım her an çocuklarımız ile ilgileniyor ve ulaşılabilir bir şekilde çözüm odaklı. Öğretmenler iletişime çok açık ve hepsi sevgi ile bu işi yaptığını yansıtıyor bizlere. Çocuğum en kıymetlim sizlere emanet gözüm arkada değil.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ba

    Kızımın ilk okul deneyimine böyle bir okulda tamamlaması çok büyük şans. Kapıdaki çocuğumu alan öğretmeninden personeline kadar herkes güler yüzlü sevgi dolu. Okulda her gün bir branş ders oluyor. Çocuğumun dolu dolu geçirdiğini her an hissediyorum.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Bz

    Sizinle tanıştığım için içim çok rahat. İlk yaptığımız görüşmede ne varsa aynı içerik ve ilgi alaka devam ediyor. Her gün dolu dolu ve oğlum hastayken bile okula gitmek istiyorum diyor.Bu bağın mimarı sizlersiniz. Teşekkürler

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ea

    İyiki diyorum … aile sıcaklığı çocuklara olan ilgi alaka ve herşeyin şeffaf oluşu benim için çok önemli ve değerli. Okulun sosyal imkanları ise inanılmaz güzel bahçesi kocaman yemyeşil bir bahçe ile yaz aylarında çocukların inanılmaz bir aktivite alanı mevcut . Sınıflar ise gerçekten çok ferah . Gözüm hiç arkada kalmıyor . Kurucu müdür sibel hanım ve bütün emeği geçen herkese sonsuz teşekkürler bize böyle bir imkan sundukları için ❤️

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • SD

    İsminin hakkını veren; "sevgi" dolu ve profesyonel bir kadroya sahip olan okul. Yeni bir okul olmasına rağmen oturmuş bir sistemleri, gerçek bir "çocuk gelişimci" kurucusu ve harika fiziksel koşulları var. Mutlaka gidip görmenizi tavsiye ederim

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Da

    Okul daha içeri girer girmez geniş yemyeşil bahçesiyle içinizi ferahlatıyor. İç ortamdaki alanlar ise ferahlığıyla ve genişliği ile evet budur dedirtiyor.yemekleri temizliği ise mükemmel gözümüz arkada kalmadan güvenle bırakıyoruz çocuğumuzu iyiki karşılaştık .

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Okul tahmin ettiğimden de iyi kayıt aşamasında verecekleri eğitimleri anlattıklarında açıkçası önyargılıydım ama söyledikleri ve taahhüt ettikleri bütün eğitimleri sevgi ile gerçekten veriyorlarmış bunu çok net gördüm çocuğumdaki değişimleri inanılmaz derecede gözle görebildim önyargılarımı kırdığınız için teşekkür ederim . Çocuğumun Güvenilir bir aile ortamında sevgi ile birşeyler öğrenmesi çok güzel bir duygu teşekkürler sevgi çocukları

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Sd

    Tek kelimeyle mükemmel bir okul yemeğinden temizliğine öğretmeninden pskoloğuna yönetim kadrosu ise gerçekten tecrübeli olduklarını belli ediyor . Okul bağcılarda gördüğüm en donanımlı ve eğitim işini hakkıyla yapan bir kurum. Çocuğumun okul önyargısını sevgiyle aştığınızı görmek ise beni hayliyle memnun ediyor ve çok mutluyum. Emeğiniz için binlerce kez teşekkürler

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Sd

    Öncelikle merhabalar gerçekten bahçesiyle içerinin ferah ortamıyla tam manasıyla okul diyebileceğiniz bir ortam temiz geniş basık olmayan bir ortam da çocuklarımız hayata ilk adımı burda atacaklar . Yöneticilerinden Sibel hanım ise gerçekten çok ilgili herşeyiyle birebir ilgileniyor . Hiçbir soru cevapsız kalmıyor . Öğretmen kadrosuda gayet profesyonel . Seneyede beraberiz iyikii ❤️

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • SG

    Okulun fiziki şartları standartların çok üzerinde. Öğretmen kalitesi çok iyi, özellikle de Müdüre Hanım tüm velilerle çok ilgili ve güleryüzle yaklaşıyor.Çok memnunuz.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • FG

    Kızımı göndermek için çok okul ile görüştüm ama sevgi çocukları anaokulu kadar güzel içten karşılayan bir idareye denk gelmedim. Bu kadar güzel bir ekibi bünyesinde bulunduran bir okula kızımı gönderdiğim için hem benim içim çok rahat hem kızım çok mutlu. Sizi seviyoruz sevgi çocukları anaokulu iyiki karşımıza çıktınız

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • ua

    Öğretmenleri, çalışanları, güler yüzlü müdürü ile çocuğunuzu düşünmeden teslim edeceğiniz bir eğitim kurumu. Sınıflar havadar ve temiz. Özellikle bahçesi çocukların oyun zamanları ve aktiviteler için çok uygun.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Okul gercekten beni tatmin etti.ilgi alakadan aşırı memnun kaldım okulun imkanları bekledıgımden daha fazla ogretmenlerin samimiyeti asırı hosuma gitti müdüre sibel hanımda bu alanda deneyımli oldugu cok belliydi emeğinize sağlık.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Zt

    Bağcılarda o kadar kurum gezdik ki çok şükür sevgi çocuklarına rastladık o kadar ilgili ve alakalilarki gözümüz kapalı güveniyoruz .müdüremiz Sibel hanım her bir çocuğa kendi çocuğu gibi alakalı okulun imkanlarına ise söyleyecek hiç bir şey yok bu kadar donanımlı bir okul daha görmedim Bağcılar'da iyiki sevgi cocuklari anaokulu ❤️

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Merhabalar normal sartlar'da yeni bir okula tereddütle bakariz fakat bizim cok hoşumuza gitti gayette ilgi ve alakalılar suan hersey güzel elit bir yer tavsiye niteliğindedir guven verdikleri için tesekkurlerbence ideal eksik bir yer gormedik

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • HE

    Konsept sınıfları çok iyi düşünülmüş.Guleryulu öğretmenleri sayesinde çocuğum severek okula gidiyor.Temiz güvenilir.Hic tereddüt etmeden çocuğunuzu gönderebileceğiniz bir okul. .

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Fy

    Gerek öğretmenler gerekse müdür ve işletme çok duyarlı ve ilgililer . Herşeyiyle çok memnunuz bize böyle bir deneyim yaşatıyor olduğunuz için teşekkür ederim .

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Aile sıcaklığı, güvenliği, yeniliği, sevgiyi ve kaliteli eğitimi için Sevgi Çocukları Anaokulu bir ebeveynin en sağlıklı tercihi.Verdiği eğitimiyle ve şefkatiyle tam bir yuva ortamı var eksik bir yanını görmedim.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ae

    Kaliteli eğitimcileri ve eğitimi ile çocuklarınızı gönül rahatlığıyla emanet edebilirsinizHer şey üst düzey bence

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ae

    Bölgesinde en verimli anaokulu olduğunu düşünüyorum . Herşey en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş hiçbir masraftan kaçınılmamış . Sibel hanım çok ilgili bir yönetici seneye de birlikte olacağımızı umuyorum

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • ŞD

    Buraya okul demek bence haksızlık olur burası adeta eviniz diyebileceğiniz bir yer. Çocuklarınızı emanet ettiğiniz bir yuvadan çok onları her açıdan geliştiren koruyup kollayan bir yer. Çalışanları güler yüzlü ilgili baştan aşa bulunmaz bir nitelikte okul

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • GD

    Gerek yönetim gerekse öğretmen kadrosu ile tercih sebebi olabilecek bir kurum. Materyaller, eğitim içerikleri vs. bir kurumda olması gereğinden daha fazla içeriğe sahip. Gönül rahatlığı ile geleceğiniz olan çocuklarınızı teslim edebileceğiniz bir ortam.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Öz

    Bu çevrede gördüğüm en kaliteli okul diyebilirim . Gerek sosyal alanları gerek sınıfları okul son sistem yepyeni ve mis gibi bahçesine hele diyecek hiçbirşey yok . Müdüresi sibel hanım ve pedegogu sıla hanımın ilgisi ap ayrı bir güzellik öğretmenleride gayet profesyonel gönül rahatlığıyla çocuğumu gözüm arkada kalmadan bırakıyorum Kızımı bu okula yazdırdığım için çok mutluyum iyiki Sevgi çocukları anaokulu

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • AD

    Bizim bugün ilk günümüz olacak.Makesef ki geç başladık.Birkaç sefer görüşmeye gittim.Tertemiz sıcacık bir ortam, çok ilgili güler yüzlü öğretmenler ve görevliler, tertemiz bir mutfak güzel kokan yemekler

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • SK

    Öğretmenlerimiz donanımlı ve muhteşem bağcılarda arastirdigimiz en geniş ve ferah sınıflara sahip. Çocuğumun gelişimi için göstermiş oldukları özen ve ilgileri muhteşem başta müdürümüz ve değerli öğretmenlerimize minnettarım ıyıki sevgi çocukları anaokulu diyorum.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ha

    Okul ve öğretmen kadrosuyla mükemmel hizmet veren.pedegog desteği ile ailelere yardımcı olan. Harika bir okul. Gönül rahatlığı ile oğlumu gönderiyorum.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • ES

    Çalışan bir anne olarak gözüm kapalı evladımı güvenebileceğim bir okul gerek Sibel hanım gerek psikologumuz sıla hanım ve öğretmen kadrosuyla mükemmel bir okul diyebilirim 2. Ayimiza girdik ve oğlumun konuşması gelişti ve güzelleşti yeni yeni cümleler kurup kendini daha doğru ifade etmeye başladı üstelik benden ayrılmayan beni bırakmayan evladım simdi anne okula gidicem diyerek hazırlanıyor ve çok severek ve isteyerek gidiyor hergun farklı şeyler öğreniyor ve evde öğrendiklerini evde tekrar etmesi çok hoşumuza gidiyor iyiki karşıma çıkmış ve iyiki sizleri tanımışım sevgi çocukları anaokulu kadrosuna çok teşekkür ediyorum.❤️❤️

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Okulun fiziki şartı sınıfların gunes alması Temız olması güçlü kadrosu bahcesının olması benim ıcın aradığım hersey mevcut memnunum

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Okulumuza kızım çok severek gidiyor. Okul kadrosu, eğitimciler ve psikoloğumuz gayet aydın ve kibar insanlar.Okul kurucumuz herşeyden önce bir anne ve çok güler yüzlü bir eğitimci.Eda Hanım öğretmenimiz çok büyük şansımız ve kızıma anne sevgisi ile yaklaşıyor.Sila Hanım kriz dönemimizi çok iyi yönettiği için teşekkürlerimi sunarım.İyi ki yollarımız kesismis güzel insanlar

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • ZK

    Çocuğum okula severek gidiyor. Hergün arkadaşlarıyla çok güzel etkinlikler yapıyor. Bu etkinliklerin bize günlük olarak atılan resimlerini tüm aile sabırsızlıkla bekliyoruz. Hergün her çocukla bu kadar özel ilgileniyor olmaları gerçekten çok takdir edilesi birşey.Herkese tavsiye ediyoruz

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • AK

    Anne şevkati ile sarılan ,en bilge kendi branşlarında öğretmenler ile eğitim veren, asla gözünüzün arkada kalmadığı bir okul. Hergün çocuğunuzun geliştiğini öğrendiğini görmek paha biçilemez gerçekten en samimi duygularımla yazıyorum

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Eğitim ve fiziki koşulları ile Bağcılarda bir çok okul gezdik en iyisi olduğu için karar verdik. İyiki bu kararı verdik dediğimiz 1 ayı tamamladık. Mezuniyete kadar Sevgi Çocukları Ailesi ile birlikte olacağımızı düşünüyorum. Sıla hanım ve Sibel hanım bizimle her konuda çok ayrıntılı ilgileniyor. Öğretmenler Güler yüzlü ve iletişime çok açık. Teşekkür ederiz

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • YK

    Eğitim kurumu konusunda doğru bir karar verdiğimizi her seferinde dile getiriyoruz.Gerek öğretmenlerin ilgisi aktiviteleri gerekse okul içindeki aile ortamı.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Sy

    Öncelikle kızımı böyle kaliteli bir ortamda okula başlattığım için çok mutluyum.okulun fiziki şartları mükemmel oldukça büyük bahçesi ferah sınıfları geniş yemekhanesi kapalı oyun alanı tam anlamıyla çocuklarımızı özel hissettiriyor.Eğitim olarakta profesyonel odaklı ilerliyor olması bizi hayliyle mutlu ediyor . Müdüresi sibel hanım pedegogu sıla hanım ve profesyonel öğretmen arkadaşlara teşekkür ederim . İyiki yollarımız kesişmiş ☺️

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Da

    Oğluma anne sevgisinden sonra sizin sevginiz çok iyi geldi. Hem eğlenip hem de öğrendiği bir ortamda tam gün vakit geçiriyor. Geniş bahçesi olan bölgedeki tek okul olması ve branş derslerinin çeşitliliği sebebi ile sizi tercih ettik. Sibel hanımın ilgisi ve Sıla hanımın izlenimleri bizim için çok kıymetli. İlkokula kadar sizinle olacağız. Teşekkür ederiz

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Ty

    Çocuğuma sevgi dolu bir ortamda eğitici bir ortam yarattığınızı her gün hissediyorum. Programlar çocuklarımız için dolu dolu geçmekte. Branş dersleri hiç bir okulda bu kadar yoğun verilmiyor. Çocuklar branş derslerinde çok eğlendiklerini anlatıyorlar. Her şey için Sibel hanım, Sıla hanım ve öğretmenlerimize teşekkür ederiz. İyiki ikinci ailemiz oldunuz.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • FE

    4 yaşındaki oğluma ikinci yuva olduğunuz için, kaliteniz için okul müdürüne ve öğretmenlere çok teşekkür ederim

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • SD

    Çocuğumu oraya gönderdiğimden beri gözüm hiç arkada kalmıyor. Hem eğlendiğini hem de öğrendiğini biliyorum ve görüyorum. Her gün yeni bir ilerleme ile gelmektedir.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • BB

    Okulumuzdan, okul yöneticilerimizden ve öğretmenlerimizden çok memnunuz. Güvenilir ve donanımlı bir okul diyebiliriz

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • VG

    Bir anne olarak bir okuldan beklentim güler yüz, ilgi ve sevgi olmalıdır. İlk başlarda biraz tereddütlerim vardı ama şuan hiç pişman değilim. Biz biraz alışmakta zorlanmıştık ama hem okul Müdiremiz Sibel hanım hem okulumuzun psikoloğu Sıla hanım hem de sınıf öğretmenlerimiz çok yardımcı oldular şuan kızımı gülerek içeriye bırakıp gülerek alıyorum o yüzden İyiki sevgiçocuklarıanaokulu ❣️

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • 3 yasındaki oğlumu her gün gönül rahatlığı ile bırakıyorum ilgileri egitimleri cok iyi okul çok hijyenik yemekleri çocuklara göre yapılıyor güvenliği çok iyi öğretmenlerin öğrencilere ilgisi sevgisi istediğiniz zaman çocuğunla ilgili videolara bakabiliyorsunuz her konuda şahane bir kurumher konuda iyi zaten

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Kurum ve eğitmenler çok güler yüzlü ve hoş görülürler çocuğumu gönül rahatligiyla bırakıyorum.Ögretmenlerimizin etkinlikleri ve öğretimi de mükemmel♥️♥️

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Gk

    Öğretmenlerimiz çok ilgili ve güleryüzlüler çok memnunum okulumuz çevredeki en iyi okul diyebilirim eğitimlerinde aynı sekılde

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • mk

    okuldan çok memnunum çocuklarımın değişimini gün ve gün görebiliyorum iyiki buraya vermişim eski okulları hiç iyi değildi iyiki karşıma çıkmış 1 ayda konuşmaya başladılarmemnunum okuldan

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • TE

    Çok ilgili, güvenilir, hijyenik ve çocuklar için her şeyin en iyisinin düşünüldüğü bir okul. Oğlumu kime emanet edeceğimi düşünürken uzun araştırmaların sonucu keşfettim. İçim rahat bir şekilde gönderiyorum. Bir sürü faydalı aktivite ve ders yapılıyor. Çocuğunuzu, gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz bir yer arıyorsanız, burası işte o okul.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Okul yönetiminden öğretmen kadrosuna kadar sevgi dolu ve güvenilir bir okul.Evet çok yeni fakat o sıcaklığı ve sevgiyi çocuklarımıza aktardıkları için buradan da teşekkür etmek isterim.Baska bir ilçeden çocuğumu bu okula getiriyorum ve tereddüt etmeden..İyi ki yollarımız kesişti güzel insanlar..Kızım öğretmenini çok seviyor.Eda öğretmenimiz ve diğer öğretmenlerimiz iyi ki varsınız

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • İk

    Çok çok memnunuz okulumuzu seviyoruz Sibel hanım ve sıla hanımı çok seviyoruz

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • İk

    Biz okulumuzdan çok memnunuz oğlum hemen alıştı pedogomumuz sıla hanım ve müdiremiz çok güleryüzlü çok ilgili çok tatlılar ❤️

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • AK

    Çalışan bir anne olarak gözüm kapalı emanet edebileceğim temiz düzenli ilgili bir okul.ozellikle öğretmen kadrosuna hayran kaldığım ve baştaki müdürümüzden psikolog Sıla hanıma kadar çok değer verdiğim iyiki karşıma çıkmış dediğim bir okul.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • MT

    Hepimizin çocuğu çok değerli gözün arkada kalmadan güvenebileceğiniz tek yer diyebilirim Gerek olsun konumu,yapılan aktiviteler,çocuklara yaklaşım ,yemek alışkanlıkları,saygı,hoşgörü ,değerler eğitimi herşeyi ile mükemmel kendi çocukları gibi görüp değer veriyorlar bütün çocuklara, içim o yüzden çok rahat kızım ve ben çok mutluyuz teşekkür ederiz.Okulumuz mükemmel emeğinize sağlık başarılar dilerim.

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • Okulumuzun kurucusu sinel hanım psikoloğumuz sıla hanım ve bütün öğretmenlerim son derece ilgili ve güler yüzlüler benim gözüm arkada deyil Şimdilik yok olursa güncelleme yapıcam

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • ŞC

    Kurumda çalışan herkes çok ilgili oğlum her gün yeni bir bilgiyle çok mutlu geliyor

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • NG

    Bağcılar mevkinde gördüğüm en donanımlı okul diyebilirim ilgileri anlayışları tabiki herşey karışıklı ama işte budur diceginiz bir okul Okulun müdüründen psikologuna isteidginiz saat ulaşabiliyorsunuz . Valla iyi ki yollarımız kesisti

  • Özel Sevgi Çocukları Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Kıymetli Velimiz ; Değerli yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sevgi Çocukları Anaokulu İletişim Bilgileri

Kirazlı Mah. Mevlana Cad. No:75-77A Bağcılar / İstanbul
0 212 963 2087
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum