fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu

Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 13:00/13:00
Sabahçı: 18:00/13:00
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu Hakkında

2-6 yaş grubuna eğitim veren Özel Sevimli Pıtırcık anaokulu, saatleri 08.00-19.00 saatleri arasında hizmet vermektedir. Sınıfları on beşer kişilik olan okulun psikolojik danışmanlık desteği bulunuyor. Okul iki katli müstakil bir binadan oluşuyor. Okulun oyun bahçesi ve oyuncakları muhteşem. Hepsi çocukların sağlıkları gözetilerek sağlanmış. Okul çerçevesinde temizlik kurallarına son derece büyük önem veriliyor. Okulun uyku odası, yemekhanesi, bahçesi de mevcut. Güvenlik ve servis hizmetlerinin yanı sıra rehberlik ve yaz okulu hizmetleri de var. Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu bünyesinde sanat ve spor etkinlikleri, yabancı dil eğitimi ve her gün farklı bir faaliyet yer alıyor. Milli Eğitim Bakanlığı programının uygulanmaktadır. Okulda çocuklar, çocuk sağlına zarar vermeyen malzemelerle üretilen mobilya, oyuncak ve materyaller ile donatılmış, trafikten ve şehir karmaşasından uzak bir ortamda eğitim görmektedirler. Çocuklar, bol güneş alan sınıflarda ve güvenli oyun bahçesinde çeşitli dersler ve çalışmalar ile, zihinsel ve bedensel gelişimlerini hızlandırıp, sosyal ve dil yönü gelişmiş; sorgulayan, araştıran, kendine güvenen bilinçli bireyler olarak yetişirler. Çocuklar sabahları tereyağı, süt, peynir, zeytin, reçel ve yumurtadan oluşan zengin bir kahvaltıyla güne başlarlar. Öğle yemeğinde protein ve vitamin dengesini gözeten bir menü ve ikindi kahvaltısında da çok sevdikleri kek, kurabiye, börek, çörek tarzı yiyeceklerle beslenirler. Yemekler Mecidiyeköy'de ki anaokulunda aşçılar tarafından hazırlanmaktadır. Çocuklar her gün öğle yemeğinden sonra yaşlarının gerektirdiği kadar uyurlar. 2001 yılında deprem yönetmeliğine göre inşa edilen Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu binasının, Mühendisler Odası ve BİMTAŞ tarafından onaylı Depreme Karşı Dayanıklılık raporu vardır. Okulda Milli Eğitim Bakanlığı müfredatının yanı sıra, çocuklarımızın sosyal ve fiziksel çevrelerini en iyi şekilde kavramalarına yönelik, yaşayarak ve sorgulayarak öğrenmeyi hedefleyen, aktif öğrenmeye dayalı bir eğitim sistemi olan PYP (Primary Years Programme) yöntemi uygulanmaktadır. Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu'nda gün içerisinde çocuklarla birlikte Türkçe, İngilizce, drama, satranç, sanat, spor, bilgisayar, kitap, evcilik, fen ve doğa, blok ve kukla aktiviteleri yapılmaktadır.

Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 13:00 - 13:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 18:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu Yorumları (5)

  • ad

    Yakınımızda böyle kapsamlı bir okul olduğu için şanslıyız. Güzel olanaklar sunuyorlar ve çocuk eğitimi için ne gerekiyorsa yapıyorlar. Velilerle günün her saati her an iletişim halindeler ayrıca.Çalışanları ve yöneticileri güler yüzlü. İstediğim zaman arayıp çocuğum hakkında bilgi alabiliyorum.

  • Okul öncesi kazanımlara ve ilkokul öncesi gerekli yeteneklerin edinimi için yapılan çalışmalardan kızımız çok olumlu yönde etkinlendi. Her gün yeni bir şey öğrenerek evde tekrar etmesi okulu ve öğretmenlerini sevmesi ne kadar doğru bir anaokulu tercihi yaptığımızın göstergesi.

  • OT

    Okul içi ve okul dışı etkinliklerle programını çocukların mutluluğu ve yaşadıkları çevreyi daha iyi anlamaları üzerine oturtmuş bir sistemi olduğu için sevimli pıtırcık anaokulunu tercih ettik. Her şey çok güzel devam ediyor. Şimdilik olumsuz bulduğumuz bir yan okulla ilgili.

  • EF

    Oğlumun bu okulda güvende olduğunu bilmem gerçekten içimi rahatlatıyor. Önce huzur sonra eğitim dolu bir yer. Rahatlıkla tavsiye edebilirim araştıran velilere.

  • ŞÖ

    Anaokulumuzun eğitiminden, öğretmenlerimizin ilgi ve alakasından özellikle materyal dersimiz çocuklarımızın hayal gücünün genişlemesinde büyük rol alıyor.Kullanılan mobilyaları zaman içinde doğal olarak yenilenmeye ihtiyaç duyuyor,yenilerlerse herşey tamamlanmış olacak.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sevimli Pıtırcık Anaokulu İletişim Bilgileri

Esentepe Cad. Sebzeci̇ler Sok. Aytaç Apt. No:1/1 Meci̇di̇yeköy-Şi̇şli̇/İstanbul
0 212 963 2073
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum