fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu

Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 12:00/17:00

Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu Hakkında

İstanbul Beykoz’ da sabah 07:00 akşam 19:00 saatleri arasında okul öncesi eğitim vermekte olan Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu çocukların güvenli ve sağlıklı bir ortamda bulundukları, ihtiyaçlarının eksiksiz karşılandığı bir okuldur. Okulun bahçesinde oyun alanları ve oyun parkı bulunmaktadır. Yaz okulu uygulaması ile 12 ay hizmet veren okulun bahçe ve binasında özel güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Çocuklara haftalık program dahilinde verilen Tiyatro ve Drama dersleri, onların yaratıcı düşünce modellerini geliştirmekte, özgüvenlerini artırmaktadır. Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu eğitim sisteminde çocukların dokunarak, görerek, deneyerek ve sebep-sonuç ilişkisi kurarak öğrenmeleri temel alınmıştır. Tüm yaş guruplarına verilen İngilizce dersleri ve 5-6 yaş gurubuna verilen ilkokula hazırlık branş dersleri çocukların eğlenerek ve konuların bilincine vararak öğrenmelerini desteklemektedir.Eğitim programı çocukların gelişimlerine ve ihtiyaçlarına uygun olarak Milli Eğitim Bakanlığı’nın öngördüğü şekilde hazırlanmaktadır. Çocukların deneyimleyerek öğrenebilmesi için tüm dünyada uygulanan yöntemlerden olan ; Montessori,Regio Emillia, Çoklu Zeka, Waldorf, High Scope çocukların ihtiyacı doğrultusunda yıllık programın içine özgün bir programla uygulanmaktadır. Öğrencilerin okul öncesi dönemde kazanması gereken becerileri kazandırmak amacıyla Türkçe Dil etkinlikleri, dramatizasyon, müzik, orff, ince-motor çalışmaları, bedensel oyunlar, çizgi çalışmaları, boyama çalışmaları, kavram çalışmaları, fen-doğa çalışmaları, genel kültür çalışmaları, yaratıcılık becerisi çalışmaları, değerler eğitimi, scamper (beyin fırtınası), problem çözme, farklı düşünme çalışmaları, dikkat becerisi çalışmaları, matematik çalışmaları, okuma yazmaya hazırlık, akıl ve zeka oyunları, mandala, davranış eğitimleri, beslenme eğitimi, öz bakım çalışmaları, bulmaca ve sudoku çalışmaları, örüntü çalışmaları, oluşum çalışmaları, proje çalışmaları, sanat etkinlikleri, sözlük çalışmaları ve çoklu zeka etkinlikleri gerçekleştirilmektedir. Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu 'nda bulunan yemeklerin taze, organik ve ev usulü olarak hazırlanmasına dikkat edilmektedir. Gün içerisinde çocuklara kahvaltı, 1. ara öğün, öğle, 2.ara öğün ve ikindi kahvaltısı olmak üzere 5 öğün yemek verilmektedir. Ayrıca okula uzak mesafede oturan çocuklar için servis imkanı da sağlanmaktadır.

Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu Yorumları (6)

  • A

    Üç çocuğumda anaokulu eğitimini Sevinçli Çocuklar Anaokulunda tamamladı. Şeffaf, tarafsız, adaletli ve güvenilir bir eğitim kurumu olduğundan içiniz rahat çocuğunuzu kayıt ettirebileceğiniz bir anaokulu olduğundan hiç şüpheniz olmasın.

  • ED

    Bünyesindeki tüm çocukların geleceklerini en iyi şekilde tayin edebilecek içeriklerle birlikte çalışmalarını sürdüren süper bi eğitim içeriği ve harika öğretmenlerle velileri öğrencileri hiç bir zaman yalnız bırakmayan her yönden muhteşem bir anaokulu.

  • MG

    Kızıma kazandırdığınız sayısız özellik ve güzel huy için ne kadar teşekkür etsem azdır sizlere. 1 sene boyunca yavrumu birlikte büyüttük ve bu süreçte onca güzel şey yaşadık. Arkadaşlığı sosyalliği kendi ayakları üzerinde durmayı doğru karar vermeyi ve daha sayamayacağım onlarca şeyi sizinle birlikte öğrendik iyi ki varsınız.

  • DT

    Bundan daha güzel bir okul hayal bile edemem. Baştan sona her şey çocuklar için düşünülmüş harika bir anaokulu. Oğluma benden daha iyi baktılar diyebilirim. Okulda öğrendikleri ve okulun ona kazandırdığı özellikler ile ilkokul sürecine sapasağlam bir şekilde hazır olarak girdik. Tüm öğretmenleri kutlarım.

  • ED

    Öğretmenlerin işini çok sevmesinden dolayı çocukların okula alışma süreleri ve gösterdikleri gelişim gerçekten takdiri hak ediyor diye düşünüyorum.

  • EB

    Kızımızı okula göndermeden önce bir çok endişelerimiz vardır okula alışabilecek mi öğretmenleriyle ve arkadaşlarıyla anlaşabilecek mi diye ancak okula adımımızı attığımız ilk andan itibaren öğretmenlerimizin ve yöneticilerin harika yaklaşımında dolayı çok kısa bir süre de kızımız okula alıştı.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sevinçli Çocuklar Anaokulu İletişim Bilgileri

Kavacik Mah. Otağtepe Cad. Kavakli Çikmazi, No:13, Beykoz/İstanbul
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum