fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Sihirli Kalemler Anaokulu

Özel Sihirli Kalemler Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:00
Öğlenci: 13:00/18:30

Özel Sihirli Kalemler Anaokulu Hakkında

İstanbul Kartal bölgesinde hizmet vermekte olan Özel Sihirli Kalemler Anaokulu ''çocuklarınız bizim için değerlidir'' felsefesi ile yola çıkmıştır. Okulun temel amacı çocukları ilkokula donanımlı ve hazır bir şekilde göndermektir. Okul 3-6 yaş aralığında ki çocuklara eğitim vermektedir ve yaş gruplarına göre sınıflar ayarlanmıştır. Okul sabah 07:30 ile 18:30 saatleri arasında hafta içi her gün eğitim vermektedir. Okulda eğitici birçok etkinlik yapılmaktadır. Bunlardan birkaçı satranç ve müziktir. Müzik eğitimleri ile çocukların işitsel olarak gelişmesi sağlarken aldıkları satranç dersi ile ise mental olarak gelişmeleri sağlanmaya çalışılmaktadır. Çocukların doğa ile iç içe büyümesi gerektiğini düşünen Özel Sihirli Kalemler Anaokulu çocuklarla ilgili birçok doğal etkinlik yapmaktadır bunlardan biri tohum ekme etkinliğidir. Çocukların toprakla temas ederek doğa ile iç içe olması bu tip etkinlikler ile sağlanmaktadır. Velilerle iletişimine de önem veren okul veli öğretmen buluşmalarında çocuklarının oynamış oldukları akıl oyunlarını denemelerini sağlayarak çocuklarının okula neler yaptığını canlı olarak göstermektedir. Okul bahçeli bir alanda bulunmaktadır ve bu bahçe de birçok etkinlik yapılarak çocukların açık alanda vakit geçirmesi sağlanmaktadır ayrıca bu etkinliklerde öğretmenleri çocukların daima yanında olmaktadır. Bahçede yetiştirilen bitkiler ile çocukların doğal yaşama da yakın olmaları sağlanmaktadır. Yapılan yazma etkinlikleri ile çocukların ilkokula hazır olması , yaptıkları el işi etkinlikleri ile de çocukların motor kaslarının gelişmesi sağlanmaktadır. Türkçe etkinlikleri çocukların iletişim kabiliyetlerinin gelişmesini sağlayan oldukça önemli bir etkinliktir bu etkinlik çocukların kelime haznesini geliştirirken nası konuşması gerektiğini öğreten önemli bir etkinliktir. Fen ve doğa etkinlikleri çocukların okul öncesinde içinde bulunması gereken etkinliklerdendir çünkü bu etkinlikler kapsamında çocuklar deneyler yapmakta ve deneyimleyerek bilgi sahibi olmayı öğrenmektedir.

Özel Sihirli Kalemler Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

Özel Sihirli Kalemler Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Sihirli Kalemler Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Sihirli Kalemler Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Sihirli Kalemler Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Sihirli Kalemler Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Sihirli Kalemler Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Sihirli Kalemler Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Sihirli Kalemler Anaokulu Yorumları (4)

  • GB

    Çocuğumu "Sihirli Kalemler"e verme sebebim arkadaşımın çocuğundaki inanılmaz gelişme olmuştu. Çok şaşırmıştım. Kısa bir süre içinde çocuğun olumlu gelişimine şahit oldum. Yavaş yavaş ben de çocuğumu 1-2 saatlik kısa sürelerle okula bırakmaya ve gözlemlemeye başladım. Çocuğum çok mutluydu, okula severek gitmek istiyordu ve artık karar verdim. Burası doğru yer. Benim için gerçekten bu kararı vermek çok zordu. İlk çocuk, deneyim sıfır ve daha önceden başka bir okul sebebiyle yaşanmış kötü bir deneyim. Aklımda çok soru işareti vardı. Çocuğum 2 yaşında konuşamıyor ve altı bezleniyordu. Nasıl başka birine emanet edeceğim diye düşünüyordum. Tüm endişelerim yavaş yavaş yok oldu. Gerek sayın okul yöneticileri olsun gerek öğretmenleri olsun son derece hassaslar. Benimle hep iletişim içerisinde olup objektif bir şekilde yaklaşarak çocuğumla yakından ilgilendiler. Bende çocuğumdaki gelişimi günbegün gördüm. İçim çok rahat. Sayın okul yöneticileri Öznur ve Tülay öğretmenlerim size çok şey borçluyum. Kızımı kendi kızınız gibi severek, şevkatle, büyük özveri ve emekle yetiştiriyorsunuz. Sadece benim kızımı değil bütün öğrencilerinizi.. Teşekkürler.

  • OT

    Kaliteli ve güleryüzü hiç eksik olmayan bir kadroya çocuğumuzu emanet etmenin rahatlığı içerisinde bitirdik okulu. İlkokul sürecinde gerçekten çok yardımcı olacak bir eğitim ve oyun süreci geçirdik hep beraber. Emeği geçen herkese teşekkürlerimi sunuyorum.

  • EG

    Okulun bahçesi ve binası oldukça iyi. Öğretmenlerin çocuklara yaklaşımı ve ders işleyiş biçimleri de çocukların gelişimini olumlu yönde etkiliyor. Okula girince benim de çocuk olasım gelmişti.

  • EM

    Yöneticiler ve öğretmenler oldukça güler yüzlü ve velilere sıcak yaklaşıyorlar. En önemli yönleri ise çocuklarla olan sevgi ve şefkat dolu diyalogları.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Sihirli Kalemler Anaokulu İletişim Bilgileri

Çavuşoğlu Mah. Çoban Yıldızı Cad. No: 57 Kartal/İstanbul
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum