fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu

Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:00/12:30
Öğlenci: 12:30/16:30

Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu Hakkında

Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu, tecrübeli eğitim kadrosu ve aile sıcaklığındaki okul ortamı ile eğitim hizmetlerini sürdürmektedir. Yemekhane, uyku odası gibi imkanları bünyesinde bulunduran kurum, öğrencilerinin rahat bir ortamda eğitim görmesi için çalışmalarını gerçekleştirmektedir. Bu amaç doğrultusunda servis olanağı hizmete sunulmaktadır. Kaliteli eğitimin, başarılı öğrenciler yetiştireceğinin farkında olan Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu, çalışmalarını her geçen gün yenilemekte, modern eğitim metotlarını takip etmektedir. Benimsediği felsefe ile mutlu, çalışkan, başarılı öğrenciler yetiştirmeyi hedefleyen kurum, çocukları yeni hobiler ile tanıştırmakta, yeteneklerini belirlemelerine yardımcı olmaktadır. Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu, çocuklara akademik anlamda değer katmanın yanında onları çeşitli sanat ve spor aktiviteleri ile buluşturmaktadır. Bu sayede çocukların zihinsel ve bedensel gelişimleri desteklenmektedir. Öğrencilerine tam donanımlı bir eğitim hizmeti sunma gayreti içerisinde olan kurum, çocukların sosyal becerilerini geliştirmeye odaklanmaktadır. Bunu sağlamak amacıyla oyun grubu hizmetini bünyesinde bulundurmakta, çocuklara arkadaşlarıyla beraber aktivite yapabilecekleri alanlar yaratmaktadır. Okul dönemi içerisinde çocukların takibi uzman eğitmen kadrosu tarafından gerçekleştirilmekte, eksik kaldıkları noktalara gerekli müdahaleler yapılmaktadır. Eğitimdeki verimi üst seviyelere taşımak amacıyla aileler ile iletişim kurulmakta, bilgi alışverişi sağlanmaktadır. Öğrencilerini gelecek eğitim hayatlarına hazırlamanın yanında gelişen dünyaya uyum sağlamalarını amaçlayan kurum, İngilizce eğitimini bünyesinde bulundurmakta, çocuklara dil eğitimi konusunda köklü bir temel sunmaya çalışmaktadır.

Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

- Gems ve High Scope

- Waldorf Pedagojisi

- Proje Temelli Öğrenme Eğitim Modeli

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Diğer

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Ayda 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 16:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2,5-6
  • Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu Yorumları (17)

  • Bir baba olarak, gözümün arkada kalmadığı değerli Büşra hocamızın yeri geldi bir abla gibi iletişimi bizim için o kadar değerliydi ki çocuğumun her an neler yaptığını bizimle paylaştı bu konuda şükranlarımı sunmak istiyorum, Bugün ilk kreş günümüz ve dünyalar tatlısı oğlum yerini ve hocalarını çok sevdi hepsi birbirinden iyi birbirinden güzel ilgileri beni öyle aşırı mutlu etti ki kesinlikle, hiç şüphe duymadan böyle bir planınız varsa bırakın demek istediğimi o zaman daha iyi anlıyacaksınızdır , Büşra Hocamıza ve Diğer Öğretmenlerinize çok ama çok teşekkür ediyorum iyi ki varsınız iyi ki sizi tercih etmişiz.Sadece bir noktada, okulun bahçe katında merdiven iniş çıkışının yanları açık orayı kapatma şansınız var ise daha mükemmel bir seviyeye gelir çocuklarımız oradan güvenle bir şekilde inip çıkabilirler sadece bu yönde bir geliştirme olursa mükemmel olur.

  • Ss

    Çok başarılı. Benim en önemli kriterim sevgi dolu olunmasiydi. Çocuklarım çok küçük akademik başarıdan çok sevgi dolu huzurlu bir ortamda olmaları çok önemliydi. Layıkıyla yapıyorlar.Şartlar elverseydi toprak bir bahçe harika olurdu çocuklar bütün negatif enerjiyi atardi

  • Biz ve kızımız Lina Ahsen için en büyük önceliğimiz olan sevgi şefkat anlayış ve doğru iletişimi sağlayan bir sınıf öğretmeni ve bu konuda takip eden destek olan yön veren bir idarenin olması büyük bir şans. Mustafa Kemal Atatürk’ün “Eğitim, çocuğu sevmekle başlar” sözünü en doğru şekliyle uygulayan, hayatını çocuklara ve eğitime adadığı her halinden belli olan çocuklarımızın meleği eğitim kadrosuna büyük gayretleri için çok teşekkür ederiz. Elini hiçbir zaman bırakmadığımız gözümüzü ayırmadığımız en kıymetlimiz çocuklarımızı okula teslim ettiğimiz andan itibaren arkamızı dönmeden güvenle bırakabilmemizi sağlayan tüm eğitim kadrosuna AltınBaşak Anaokuluna çok teşekkür ediyoruz.Her şey çok güzel ki bir eksiğinizden çok fazlanızı düşünüyoruz Allah yüzünüzdeki gülümsemeyi eksik etmesin.

  • Kızımın kişisel gelişiminde etkin rol oynayan her gün yeni beceriler kazanmasını sağlayan gerek spor resim yabancı dil alt yapısını kazandıran sosyalleştirerek ozguvenli olmasinda,el becerisini geliştiren eğitici ve öğretici eğitimlerinde, öğretmenlerimizin sevgi ve ilgisiyle mutlu bir çocuk olmasını sağlayan yuvadir.Öğrencilerin gelisimleri ile ilgili aylık bilgilendirilme yapılması.

  • NC

    Anlayışlı, yol gösterici, çok bilgili ve kıymetli bir müdireye sahip olan bir okul. :) Çocuk yetiştirirken işbirliği yapılacak en doğru adres.-

  • Benim özel gereksinimli oğlum var. Okulda herkes onu o kadar iyi tanıyor ki hizmetliler öğretmenler ve idareciler hepsi koordineli bir şekilde ilgileniyorlar onunla en çok da bunu seviyorum oğlum orda evinde gibi yaşıyor. Bahçe etkinlikleri ve temiz hava almaları benim için çok önemli hava soğuk bile olsa gerekirse montlar giyilir diz battaniyeleri örtülür ateş yakılır o bahçeye çıkılır. Okul çalışanları özel günlerde öyle hazırlıklar yapıyorlar ki bunları işini sevmeyen biri yapamaz. Bu kadar istekli ve verimli çalışmaları ancak mutlu olduklarında mümkün bu da yönetimden geçiyor eminim ki kurum yöneticimiz Büşra hanımın bunu ilgisi ve adaleti ile sağlıyor.

  • GE

    Kızım 2 yaşındayken başladı. Açık söylemek gerekirse Müdüremiz Büşra öğretmenimizin anaç yapısı beni çekendi. Sonradan gördüm ki çoçukların temizliğinden yemeğine ilgilenen ablalar ve öğretmenler o kadar bağlıki aile bağı gibi hiç pişmanlık yaşamadım. Özel günleri hiç atlamamaları çocuklara dramadan tutunda motor gelişimi vb bütün her şeyi aşılayacak ortam hazırlamaları taktire şayan. Hatta bazı günler gecelere kadar hazırlık yaptıklarını da gördük. Kısacası gözüm arkada değil. Ben şunu duyacağımı hiç sanmazdım kızım öksürüyordu alerjikti ateş yok kusma yok ishal yok ama göndermek istemedim alerjik olmazda çoçuklara bulaşır diye Müdüremizin dediği bu çoçuklar toplu ortama girdiler bu sınıf bitine kadar bunu yaşayabilirsiniz ama bulaşıcı bir sey olmadıkca KIZIMIZI GÖNDERİN ÖZLEDİK demişti. Bu yüzden gözüm arkada değil. Eğitim konusunda da 3 yaş olduğumuzda derslerimizin başlayacağını şimdi ki Venüsler sınıfından görüyorum. Yüzünden gülücük eksik olmayan stajyer öğretmenimiz Büşra öğretmenden Gülten öğretmene sınıf öğretmenimiz Güzel öğretmene bu platformdanda tekrar teşekkür ederim çocuklarımıza güzel baktıkları için.

  • Ak

    Okulu okulda bırakmayan çocukların her sıkıntılarıyla ilgilenen öğretmenler düşünüyorsanız tam olarak Altınbaşak diyebilirim. Etkinliklerde özel günlerde anlatıp geçiyim demeyen her özel günde animasyonlar dramalarla görsel olarak hafızlarda iz bıraktırır.kendi çocuğum adına söylemem gerekirse okulun bütün öğretmenleriyle arası iyidir bunun da sebebi öğretmenlerin hiç biri sen benim sınıfımın öğrencisi değilsin dememeleri Bana göre herseyleri ile dört dörtlükler

  • cs

    Çözümsüz sorun, cevapsız sorularla asla kalmadık. Her zaman iyi ki dedik eğitimleri öğretmenleri tek kelimeyle muhteşem. İyi ki yollarımız kesişmiş ♥️Bence diğer okullar düşünmeli altınbaşak eğitimine yetişebilmek için neler yapabiliriz diyerek

  • SB

    Öğretmenlerimizin ve diğer çalışanların çocuklara karşı tutumu şahane.Bence çoğu zaman çocuklar kendilerini ailesinin yanında gibi hissediyor.Öyle anaç öyle merhametli ki her çalışan içim güven dolu gönderiyorum.Hepsinin emeğine sağlıkSınıflara çocuklara ait dolap yapılıp yedek eşyalar orda kalabilir.Sistem üzerinden çocukların yemek bilgisi ve ne kadar yeyip yemedikleri velilere iletilebilir.Teşekkürler

  • FD

    Çocuklarımın ilk éğitim hayatlarının başladığı kreş ve gerçekten öğretmenlerin ilgisi "sevgisi" ve de bilgisi okadar iyi ki burada eğitim anlamında çok değerli kazanımları oldu. Eğitim yöntemlerinin iyi olmasının yanında en önemlisi ben ve çocuklarım mutlu ve huzurluyuz. Sabırlı ve sevgi dolu çalışmalarının uzun yıllar devamını diliyorum, iyi ki Altınbaşak Anaokulu ile yollarımız kesişmiş.Aynen devam....

  • Gt

    Çok severek ve güvenerek oğlumu yolluyorum Asla gözüm arkada kalmıyor Buda bir anne için yeterlidir.Eğitimleride çoçuklara inanılmaz geçiyor her gün hissediliyor.Başarılarının devamını tüm kalbimle diliyorum Her yaptıkları harika çok fazla bilinçli eğitimciler her yaptıkları zaten yenilik ✨

  • zg

    Okulun tüm çalışanları sevgi dolu gönül rahatlıgıyla gözümüz arkada kalmadan çocugumuzu emenet ediyoruzakşam çıkış saati biraz daha esnek olabilir çalışma saatlerimize uygun olamsı açısından

  • Kp

    Müdüründen, öğretmenine, görevlisine kadar güler yüzlü özenli, gözüm kapalı emanet edeceğim bi yer iyiki yollarımız kesişti ve iyiki varsınız.Herşey için teşekkür ederiz.

  • Şy

    Kızımı 1 yaşındayken vermek zorunda kaldım ilk başta çok tedirgindim sürekli napıyor diye merak etmeme gerek kalmadan öğretmenlerimiz her anını bize fotograf video ile gönderiyorlardı aklım hiç kalmıyordu kücücuk bir kırgınlıgını hissetseler hemen bize bildiriyorlar ben ordaki öğretmenlerimizi bir anne abla olarak görüyorum gözüm kapalı kızımı nasıl ananesine teslim ediyorsam okulumuza aynı şekilde teslim ediyorum ve kızım çok seviyor hergün farklı bir aktivite olduğu için gülerek oynayarak okula gidiyoruz hafta sonları okulun önünden geçtiğimizde ben okula gidiceğim dediğinde biz çok mutlu oluyoruz öğretmenlerimiz olsun okul müdürümüzden aşçımıza yardımcı ablamıza kadar herkezin emeği çok burada anlatılmakla bitmeyecek onca güzel şeyler varki denemeden kimse anlayamaz o yüzden iyiki tanımışım iyiki böyle güzel insanlar öğretmenlerimiz var

  • Bt

    Okul değil ev sıcaklığı öğretmen değil hepsi birer anne sevkatiyle işlerini yapıyor. Öğrenci değil bir annenin yavrusu titizliği ile işlerini yapan muhteşem bir kadro var. Herşeyi en ince ayrintisina kadar düşünen birlik beraberlik içinde çalışan muhteşem bir aile sıcaklığı var. Egiticilik üst seviye, sıcak kalplilik üst seviye başka birşey kalmıyor zaten iyi ki sizi bulduk oğlum çok şanslı şahane okulunda çok mutlu iyi ki

  • Ü

    Ticarethane değil, eğitim kurumu. net. Gerek kurum sahibi gerek öğretmenleri, gerekse aşçısı ile mükemmel bir kurum

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Şişli Altınbaşak Anaokulu İletişim Bilgileri

Halil Rıfat Paşa Mah. Dereboyu 1 Sok. No:33, Şişli / İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum