fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Şişli Anaokulu

Özel Şişli Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/18:00

Özel Şişli Anaokulu Hakkında

1999 yılında kurulan Özel Şişli Anaokulu İstanbul'un Şişli ilçesinde okul öncesi alanında eğitim vermekte olan beyaz bayraklı bir kurumdur.
Sanatsal, sportif, kültürel ve akademik konularda tam donanıma sahip olan Özel Şişli Anaokulu, Bomonti' deki merkezi lokasyonu ile ulaşım kolaylığı sağlamaktadır. Okulumuzun içerisinde müzik&orf atölyesi, bale&modern dans, yüzme, yoga, üretim&marangozluk atölyesi, spor salonu, ekolojik bahçe, gezi kulübü ve rehberlik atölyeleri bulunmaktadır.
Tiyatro, müze, sergi gezileri ve doğa yürüyüşleri ile çocuklara hem eğlenceli anların tadını çıkarma fırsatı hem de farklı alanları görmeleri sağlanmaktadır.
Şişli, Bomonti'de bulunan okulumuzun bünyesinde bulunan yeşil bahçe ve oyun alanları ile çocuklar toprağa temas ederek rahat bir şekilde hareket edebilecekleri kaliteli zaman geçirme fırsatına sahip olurlar.

Özel Şişli Anaokulu'nda her yaş grubuna haftalık 10 ders saati İngilizce eğitim verilmektedir. Okulumuzda okul ile aile arasındaki iletişim ve öğrenciler ile ilgili bilgilendirmeler okul cep uygulaması üzerinden yapılmaktadır.

Çocuklar kaç yaşında olurlarsa olsunlar, dünyalarına berrak fikirlerin girmesine izin verildiği taktirde filizlenirler. Filizlenen o yemyeşil tohumlar, fidan olmaya başlar. Minicik yüreklerin kalbine tek tek tohumlar ekmeye kendini adamış bir aile olarak; o tohumların, dev birer ağaca dönüşeceklerini biliriz...

Özel Şişli Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- MEB Odaklı Eğitim

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Gems ve High Scope

- SCAMPER Tekniği

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- İdareciler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Yüzme Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Native Öğretmen

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Yönlendirme

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Gems Materyalleri

- Çocuk Spor Aletleri

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

- Keçe

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- 2 Haftada 1 kere

Özel Şişli Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Şişli Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Şişli Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 18:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Şişli Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Şişli Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Şişli Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Şişli Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Şişli Anaokulu Yorumları (22)

  • KE

    SADECE EĞİTİMİ İLE DEĞİL OĞLUMUN MUTLULUĞU VE VELİ OLARAK İÇİM RAHAT BİR ŞEKİLDE GĞN BOYU EMANET ETTİĞİM BİR ANAOKULU ÖZEL ŞİŞLİ ANAOKULU.ÖĞRETMENLERİMİZ BAŞTA OLMAK ÜZERE HEPİNİZE ÇOK TEŞEKKÜRLER.

  • AY

    Kızım 3 yıl gitti ve çok memnun kaldım. Okula hazır bir şekilde başladık. Teşekkür ederim tüm öğretmenlere ve yöneticilere emekleri için

  • Merhaba, iki çocuğumda okul öncesi eğitimlerini bu okulda okudu ve biri hala devam ediyor. Gönül rahatlığıyla verebilirsiniz :) İki çocuğum içinde hiç bir problem yaşamadım severek gittiler.

  • P

    We are in İstanbul from 3 months and the biggest oure trouble was finding kindergarten for my 4yo son. For me the most important thing was communication cause he knows only Russian and a bit English.. And after a long searching we found sisli ozel anaokulu,with english lessons twice a day, and russian speaking teachers.Also a great program of classes, dancing, music, swimming, carpentry. I'll definitely recommend you to my friends. Thank you for a great job.

  • Kızım Eylül 3 ay önce başladı kurumunuza. Öğretmenlerinize ve idarecilerinize oryantasyon sürecindeki destekleri için çok teşekkür ederim. Kızım havuzu ve yeşil alanınızı çok seviyor. Gelişimine gösterdiğiniz ilgi ve destek için sizlere çok teşekkür ederim. Haftalık yaklaşık 15 ders saati İngilizce eğitiminizi arttırabilirseniz çok sevinirim. Yabancı dil eğitimi bizim için çok önemli ve kızımda bu konuda çok hevesli.

  • ZO

    Çocuğumuzu güvenle teslim edebileceğimiz hijyen ve pandemi koşullarına tam uyum sağlayan, bizleri ve evladımızın mutlu bir ortamda eğitim görmesini bizlere sunan Şişli Anaokuluna , Kurum müdürü Özgür Bey’e Faruk Bey ve Sidal Hanımla birlikte tüm öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

  • MA

    Oğlum Can’ı güvenle gönderdiğim, kurucusundan müdürüne, öğretmenlerinden personeline kadar sonsuz sevgi ve saygı duyduğum okuldur kendileri

  • DA

    Her sabah gönül rahatlığı ile çocuğumu bıraktığım bir okul.Genis bahçesi ve oyun alanlarının rahat oluşu bizim için büyük bir avantaj.Kurum yöneticileri ve öğretmenlerimiz cok güler yüzlü ve çocuklarla cok ilgililer. Iyi ki yolumuz kesismis .

  • GY

    Harika bir yönetim ve harika öğretmenler içerisinde çocukların sevgiyle yetiştirildiği bir kurum. Çocuklarımız güvenle ve binbir emekle eğitiliyor, öğreniyor ve gelişiyorlar. Ne çok teşekkür etsek az gelir.

  • YE

    Çocuklarınızı güvenle teslim edebileceğiniz,oğlumun çok eğlendiği harika bir okul. Okulumuzun eğitiminden çok memnunum. Ogretmenlerimiz çok güleryuzlü ve ilgili, alanlarında deneyimli kişiler. Okulun temizliği çok iyi ve bu konuda çok dikkatliler Ben gönül rahatlığıyla çocuğumu emanet ediyorum. okul yetkililerine de çok teşekkür ederim .

  • A

    Oğlum 4 yaşında bu yıl başladık. Öğretmenimiz sayesinde alışma süresini güvenli ve çok mutlu geçirdik. Sevgiler dilerim.

  • OĞLUM EFE Yİ 2 YILDIR YOLLUYORUZ.OKULUMUZDAN HER YÖNDEN ÇOK MEMNUNUZ.EMEĞİ GEÇEN İDARECİLERİMİZE, ÖĞRETMENLERİMİZE TÜM EMEKLERİ İÇİN TEŞEKKÜR EDERİZ.ÖNÜMÜZDEKİ SENE DE OĞLUMU YOLLAYACAĞIM.TEREDDÜT ETMEDEN, GÜVENLE YOLLAYABİLİRSİNİZ.

  • Sk

    Kizimi iki yildir gözü kapalı gönderiyorum. Cok memnunuz. Öğretmenleri, calisanlari ve mudurumuz Faruk bey sagolsunlar evinizdeki gibi bir aile sıcaklığıni hissettiriyor. Hem kaliteli, hem donanimli hem de çocuklarınızi iciniz rahat ederek gondereceginiz bir anaokulu. Herkese tavsiye ederim.

  • Ny

    Bir kaç başarısız okul deneyiminden sonra yollarımız keşişti. Oğlum 6 aydır okuluzda, öğretmenini ve okulunu çok seviyor. Öğretmenlerimiz çok ilgili. Okula uyum sürecinde gösterilen ilgi ve gayret için çok, teşekkür ederim. Tam anlamıyla bizim için ikinci yuvamız oldu şişli anaokulu. Çok kaygılı bir ebeveyn olmama rağmen gözüm arkada kalmadan işime gidebiliyorum.

  • AG

    2 aydır iki oğlumu da emanet ettiğim ve iyiki dediğim Anaokulu.Arama sürecin de bir çok okul gezdim ve aklımda hep soru işaretleri oldu. Faruk bey ile ilk görüştüm. Canayakın ve ilgili yaklaşımı ile tüm sorularımın yanıtını buldum.Ve okulu gezdiğimde çok beğendim. Kapalı ve açık havuzları, domates ve salatalık yetiştirdikleri yeşil alanı, parkı çok güzel. Ve sevgili Öğretmenlerimiz çok ilgililer. İki oğlumda her okuldan geldiklerin de tüm gün yaptıklarını heyecanla anlatıyorlar ve öğrendiklerini uyguluyorlar. Ve yemek seçiminde de çok ayrıntılı düşünüp bize haftalık iletiyorlar. Ve günlük yaptıklarını uygulama üzerinden öğrenebiliyoruz. İlginiz için çok teşekkür ederim. İyiki tanışmışız.

  • Deneyimli öğretmenleri ve yöneticileri bulunan, okul içinde sunduğu havuz ve yeşil alan imkanıyla diğer okulların sahip olmadığı özelliklere sahip bir kurum. Oğlum 2 senedir Bu okula gidiyor ve okulunu, arkadaşlarını, öğretmenlerini çok seviyor.

  • Fy

    Oğlum Mete 4,5 yaşında başladı Şişli Anaokulu'na. Oğlum soru sormayı, sorgulamayı bilen, daha hevesli, sosyal ve daha yaratıcı bir çocuk oldu okulunuz sayesinde. Açık alana sahip olmanın avantajlarını sonuna kadar kullanıyorlar ve önlemleri hiçbir zaman gevşetmediler pandemi sürecinde. Öğretmenleri uzun yıllardır alanda çalışan, çocuklara bilgi ve deneyimi aktarmak bir yana, onların kendi keşif ve öğrenme yolculuklarına rehberlik eden kişiler. Fiyatı yüksek gelebilir ama sunduğu branş dersleri ve ekstra şeyler ile bunu hakkettiklerini düşünüyorum.

  • GE

    KIZIMI İKİ SENEDİR GÜVENEREK EMANET ETTİĞİM BİR OKUL ŞİŞLİ ANAOKULU.TÜM ÖĞRETMENLERİ VE KURUM YETKİLİLERİ GÜLERYÜZLÜ VE ALAKALI.KAFAMDAKİ SORU İŞARETLERİNİ GİDEREREK GÜVEN OLUŞTURDUKLARI İÇİN KURUM YETKİLİLERİNE TEŞEKKÜR EDERİM.YABANCI DİL ÖĞRETMENİMİZ ULİANA ÖĞRETMENİMİZE AYRIYATEN ÇOK TEŞEKKÜR EDİYORUM.KIZIM HEM ÖĞRENİYOR HEM EĞLENİYOR.

  • GK

    Daha içeri girer girmez burnunuza gelen kek kokusuyla, yeşil park alanıyla ve okulun temizliğiyle ve öğretmenleriyle farkını hemen gösteriyor Şişli anaokulu. Kızım Defnenin okulda 3.senesi ve bu sene sonunda ilk okula başlayacak. İlk deneyimimizi burada yaşadığımız için çok şanslıyız. Keşke ilk okulu da olsaydı da orada devam edebilseydik.İlk okulu olabilir

  • Kızım Adayı 2 senedir gözüm arkada kalmadan emanen ettiğim bir ev. Okulun çocuklara yaklaşımı, eğitim kalitesi ve öğretmenleri çok iyi. En önemlisi çözüm odaklı yaklaşan bir kurum. Bahçede doğayla iç içe olma fırsatı sunması beni en çok mutlu eden tarafıydı. çocuk odaklı ilerlemesi ve mutlu bir aile ortamı sunması merhaba çok iyi.Servisi olmaması bizi zorlayan tek tarafıydı

  • DK

    Kurucusundan eğitim danışmanına,öğretmeninden personeline aile sıcaklığı hissettiğiniz bir kurum.Çocukların yaş düzeylerine uygun eğitim anlayışı,sosyal etkinliklere önem vermesi,havuzundan bahçesine çocukların her türlü konforu düşünülerek hazırlanmış bir ortam,sevgi yuvası.Oğlumun 3 yıl süren okul öncesi deneyimini Şişli Anaokulu ile yaşadığımız için çok şanslıyız. İyi ki yollarımız kesişti❤️

  • As

    Kızım 3 ay once okula başladı. Oncesinde pilav, makarna dışında yemek yemeyen bir çocuktu Elif ogretmeminini cok sevdi. Cok kısa sürede yemek alışkanlıkları değişti birçok yemegi artık yemeye başladı. Öğretmenimizi çok seviyoruz Teşekkürler Şişli Anaokulu.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Şişli Anaokulu İletişim Bilgileri

Cumhuriyet Mah. Gökkuşağı Sok. No: 8/A Bomonti-Şişli / İstanbul
0 212 963 2081
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum