fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu

Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 17
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/13:00

Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu Hakkında

Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu'nda, çocuk merkezli ve etkin öğrenme odaklı, sorgulama merkezli bir eğitim – öğretim programı uygulanır. Çocuklarımızı şimdiden farklı kültürlerle tanıştırmak ve geleceğe daha iyi hazırlamak için global dünyamızın vazgeçilmez bir gereksinimi olan İngilizce eğitimini yoğun ve doğal olarak vermekteyiz. 2-6 yaş grubunun fiziksel, sosyal, duygusal, zihinsel gelişiminin kendine özgü nitelikleri vardır. Nişantaşı First Learning de çocuklar, işlenen konular üzerinde soru üretmeye ve sorularının yanıtlarını araştırmaya yönlendirilirler. Eğitimci bu aşamada planlayan, rehberlik eden gözleyip değerlendiren ve katılımcı olma yolunda motive eden kişidir.

Eğitim programımız, çocuğun yalnızca sınıf içerisinde değil, dış dünyada da değişik ortamlarda öğrenmeye devam etiği düşüncesinden yola çıkarak, bireyin bütünsel gelişimi üzerinde odaklanmıştır. Çocuğun akademik, sosyal, fiziksel, duygusal ve kültürel ihtiyaçlarına yönelik bir öğretim programı çatısı oluşturulmuştur.
Okulumuzda sınıf dışında, yemekhane, bahçe, koridorlar, her yer bir öğrenme alanıdır ve eğitim buralarda da sürmektedir. Öğrencilerimizin edinmesini ve sergilemesini amaçladığımız kavramlar, bilgi, beceriler, tutumlar ve eylemin dengeli şekilde edinmeleri hedeflenir. Üniteler ve ünite dışında işlenen konular, çocukların bilgiyi ezberlemesi ve hatta yalnızca öğrenmesinden çok, sorgulayarak anlaması hedeflenerek işlenir. Öğrenmeyi değerlendirme sürecine verdiğimiz önem sonucunda yıl içine yayılmış bir ölçme değerlendirme anlayışına bağlı olarak alternatif ölçme değerlendirme araçları kullanılır. Velilerin öğrencinin gelişiminden haberdar olmasını sağlamak amacıyla çeşitli ölçme- değerlendirme ve raporlama yöntemleri kullanılır. Dönem boyunca sizlerle paylaşacağımız Bireysel Veli Öğretmen Görüşmeleri, Gelişim Raporları ve Portfolyo Sunum Günleri sizleri de uyguladığımız programın aktif bir parçası yapacaktır.

Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu'nda kültürler arası anlayış ve saygı yoluyla daha iyi ve daha huzurlu bir dünya yaratmak isteyen, sorgulayan, bilgili ve duyarlı, kendinden farklı olanların görüşlerinin de doğru olabileceğini anlayan, aktif, sevecen ve yaşam boyu öğrenen öğrenciler yetiştirmeyi hedefler. Sorgulama merkezli bu programdan mezun olacak öğrencilerde hangi özelliklerin olmasını umduğumuza ve ne tür bir insanı uluslar arası bir birey olarak tanımlayacağımıza, öğrenmenin sonucuna baktığımızda Öğrenen Profilini görmekteyiz. Öğrenen profili amacımız, eğitim-öğretim programı çerçevesinin çıkış noktası ve öğrencilerimizle çalışmalarımıza son noktayı koyan, son değerlendirme sürecinin de özüdür.

Şişli, Nişantaşı'nda bulunan okulumuz; 19 yıllık binasında deprem yönetmeliğine uygun radyan temeller üzerine kurulmuş ,statik incelemeleri İTÜ tarafından yapılmış olup yerden ısıtmalı sınıfları ile hizmet vermektedir. Nişantaşı bölgesinde ufakta olsa doğal bahçeye sahip olup çok yakınında bulunan parkı da kendi bünyesi içinde kullanabilmektedir. Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu'nda çocuklarımız, global dünyaya farklı kültürlerle iç içe yaşayarak hazırlanırlar. Gerek öğretmen, gerek öğrenci kadrosuyla çok renkli bir profil çizen okulumuz, kültürel zenginlikler açısından da eşsiz deneyimlere ev sahipliği yapar.

Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- (IB) International Baccalaureate - Uluslararası Bakalorya

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Ayda 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    17
  • Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu Yorumları (22)

  • B

    Merhaba, Biz okula bir sene gittik ama keşke daha önce bu okula çocuğumu verseydim dedim.Ve çok memnun ayrıldık çünkü oğlum artık ilkokula başlıycaktı. çocuklara yaklaşımları ve öğrettikleri bilgiler çok değerli.insanları çok sıcak özellikle emine ve enisa öğretmen bu konuda çok iyi. Eminim diğer öğretmenlerde çok iyidir.hergün kapıdan alırken ogün ne yaptıklarını ve birşey olduysa eğer hiç aksatmadan aktarıyorlar. oğluma katkılRı için çok teşekkür ediyorum. Okulun yeri otopark sıkıntısı olduğu için çok sıkıntılı ve hiç ayıracakları bir yer yok ama herkez yola bırakıp çocuğunu alıyor. Okulun içi çok yeni depil açıkcası bir tadilata girmesi gerekiyor o eskiliği belli oluyor. Ama eğitim benim için önemli olduğu için bunu çok dert etmedim açıkcası.İçinin biraz yenilenmeye ihtiyacı var sanki. Otopark sıkıntısı olması. birde çocuklar için bahçe toprak alanda vakit geçirecekleri ekme biçme alanları olsa hoş olabilir. Hayvanlar olabilir tavşan gibi. Bahçe alanın biraz daha geniş olabilir ( ama yeri konumuyla nişntaşı gibi biryer de nekadar mümkün olabilir hak veriyorum:)

  • BA

    Kızıma ve oğluma okulu sevdiren, harika kadrosu ile bir an bile gözünüzün arkada kalmadığı, içeri girdiğinizde buram buram neşe kokan, her öğretmenini ayrı sevdiğimiz, muhteşem okul. Emekleriniz için teşekkürler.

  • Bt

    merhaba öncelikle herzaman güler yüzlü bir ekiple karşılanmak çok güzel. Eğitim tarafında yeni başlamamıza rağmen oğlumdaki değişim fevkelade. Gerçekten çok güzel şeyler ediniyor ve kendini geliştiriyor. İlgili öğretmenlerin çocukla iligli geri bildirim yapmaları güzel.Benim okulla ilgili geliştirmesini istediğim alanların biraz küçük olması bahçe alanının yetersiz oluşu , ama oda nişantaşı gibi bir bölgede olduğu için yer sıkıntısı yaşanması çok normal.

  • İki yıldır çocuğumuz güven ile gidiyor muhteşem Bir ekip

  • MA

    Çocuklara karşı ilginiz bizim için çok değerli. Oğlumdan sürekli yemeklerin çok güzel olduğunu dinlerdim birde öğretmenlerine olan sevgisini gördükçe evimiz gibi bir yer olduğundan hiç şüphem yok.

  • HS

    Öğretmenlerimiz çok ilgili ve çok sevecenler. Çocukların okula alışma döneminde her açıdan çok yardımcı oldular. Oğlum çok yemek seçiyordu okula gittiği ilk aydan itibaren öğretmenlerimiz desteği ile farkı yemekler tatmaya başladı.

  • Bk

    Güleryüzlü sıcak kanlı öğretmenleriyle güzel eğitimleriyle çocuklardaki güzel değişimi farketmemek mümkün degıl ☺️

  • Şö

    Okula başladığımız ilk günden beri sevgisinden , ilgisinden asla şüphe etmediğim öğretmenlerimiz ve okul yönetimine sonsuz teşekkür ediyorum.Tek isteğim oyun bahçesinin daha geniş olması

  • EA

    Çocuğumuzu emanet edeceğimiz anaokulu araştırmaları yaparken henüz çok küçük olduğu için endişelerimiz vardı. Halihazırda okulda eğitim alan öğrencilerin velilerinden olumlu yorumlar almış, yaptığımız ön ziyaretler esnasında çocukların neşeli halleri, eğitmenlerin şefkatli tavırları bizi rahatlatmıştı. Üç sene boyunca ikinci yuvamız First Learning oldu. Süreç içinde gelişimine destek sağlayan eğitmenlerin her biri de arkadaşımız. Çocukların en temel ihtiyacının sevgi olduğunun bilincinde olan, sağladıkları kazanımlar ve verdikleri eğitim neticesinde yaşıtlarına kıyasla daha özgüvenli çocuklar yetişmesine katkı sağlayan bir kurum olduklarını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

  • ÖD

    Her ebeveynin çocuğu çok değerlidir .En kıymetli varlığımız çocuklarımızdir. Her insan gibi çocuğumun güven içinde en iyi şartlarda eğitim alması ve bakılmasını isterim her birey gibi. Nişantaşı First Learning School tam anlamıyla bir bütün ve gönül rahatlığıyla çocuğumu bırakabiliyorm acaba ne olur ne yaptı yemek yedimi uyudumu veya biseye ihtiyaci var mı diye düşünmüyorm. Gerek okul gerek de öğretmenleri çok guleryuzlu ve kaliteli insanlar. Covid gibi bir salginla mücadele ederken hijyen konusunda daha üst bir yer görmedim . İyi ki Nişantaşı First Learning School diyorum ❤️☘️ .

  • GA

    İlk okul yıllarımızı bu okulda geçirdiğimiz için çok şanslıyız

  • GT

    Güven vermeniz ,güler yüzlü olmanız ve aynı zamanda ciddiyetiniz konusunda çok teşekkür ederim.cocuklarimin yoğun bir desteğe ihtiyacı olduğu dönemde bana yalnızlığımı unutturdunuz Allah razı olsun

  • bs

    Biz first learning ve Serpil hanımla biraz geç tanıştık oğlum 3 yasındayken Serpil hanımla tanıştık ve iyi ki iyi ki hayatımıza dokunmuş. oğlumun nişantasında başka bir kreşten olumsuz deneyimi neticesinde kendine özgüveni ve içe kapanıklığı vardı . first learning hilal hanım , cağla hanım , Özge hanım , emine hanım , ve şuanda enise öğretmen bahar hanım , jeede öğretmenle o kadar keyifli güzel vakit geçiriyorki iyi ki karşımıza çıktınız ve bizim hayatımıza dokundunuz . yaşadığımız olumsuz deneyimden sonra hayatımıza hızır gibi yetiştiniz size cok seviyoruz. eğitim anlamında başarıları tecrübelerinizi mezun öğrenci annelerinden dinlemek o kadar gurur veriyor ki bize ..

  • Kesinlikle evlatlarımızı kendi ailelerindenmiş gibi benimseyerek son derece ilgili ve kendi alanlarında çok yeterli bilgi ve beceriye sahipler. Sizlere çok teşekkür ediyoruz sayenizde gözümüz ve kalbimiz evlatlarımızda kalmıyor.

  • MK

    Çok güleryüzlü,sevecen,sıcacık.Tam ailemizden gibiler.Eğitimleri zaten on numara.

  • As

    Oğlumuz akşamları eve geldiğinde sürekli olarak öğretmenlerinden ve öğrendiklerinden bahşediyor . Çok mutluyuz :)

  • nt

    çevredeki diğer anaokullarına göre fiyatı uygun. Çok temiz bir okul. Öğretmenler çok tatlılar ve gerçekten tüm cocuklarla özel olarak ilgileniyor. Ders programları çok güzel bir şekilde hazırlanıyor. Daha ilk aydan kızım benim öğrenmeye başladı.Daha fazla resim, görsel gelse çok daha memnun olucam. Aynı şekilde derste yaptıkları eğitimleride eve gönderilmesi çok iyi olur. Açıkcası kızımın gün içinde ne ders işlediğini daha yakından takip edip biraz daha bende evde katkı sağlamak isterim.

  • EA

    Çocuğumuzu emanet edeceğimiz anaokulu araştırmaları yaparken henüz çok küçük olduğu için endişelerimiz vardı. Halihazırda okulda eğitim alan öğrencilerin velilerinden olumlu yorumlar almış, yaptığımız ön ziyaretler esnasında çocukların neşeli halleri, eğitmenlerin şefkatli tavırları bizi rahatlatmıştı. Üç sene boyunca ikinci yuvamız First Learning oldu. Süreç içinde gelişimine destek sağlayan eğitmenlerin her biri de arkadaşımız. Çocukların en temel ihtiyacının sevgi olduğunun bilincinde olan, sağladıkları kazanımlar ve verdikleri eğitim neticesinde yaşıtlarına kıyasla daha özgüvenli çocuklar yetişmesine katkı sağlayan bir kurum olduklarını gönül rahatlığıyla söyleyebilirim.

  • gy

    Her çocuğun ayrı bir birey olduğunu farkında olmaları muhteşem.2 yıldır oğlum severek gidiyor.Haftasonları öğretmenlerini çok özlediğini söylüyor.Okul çıkışında bugün neler öğrendim diye heyecanla anlatıyor:) En önemlisi bukadar sevgi dolu,muhteşem iletişim kurabilen öğretmenleri bir araya getiren okul müdürümüze teşekkürler..N.B. okulu olmasını istediğimiz okul araştırmasında iyiki karşımıza first learning çıkmış Mutlaka görüşülmesi gereken bir okul,çocukların yüzündeki mutluluğu görünce doğru yerde olduğunuzu anlayacaksınız.

  • NE

    4 yıl süreyle oğlum bu kurumda okul öncesi eğitim aldı. Kadro muhteşem. Güvenli ve sevgi doku bir ortamda, değerlerimizin farkında, iyi insan olma, duyarlılık ve her yönden donanımlı bireyler olmaları için her bir öğretmen ayrı ayrı emek verdiler.İkinci çocuğumu da bu kuruma kayıt yaptıracağım.Songül Hanım çocuklarımıza yemekleri sevdirdi:)Fiziksel yapısı , bahçe alanı ve ortak alanları daha kullanışlı hale getirilebilir.

  • MY

    4 sene kızım bu okula severek gitti, öğretmenleri hem sevgi dolu kalpleriyle hem akademik başarılarıyla çocuklarımızın hep yanında oldu, bizim onlarla bu 4 yıl içinde gerçek bir aile gibi olduk, her yaş grubuna ayrı öğretmen oluşu ayrıca uzmanlık gerektiren bir hassiyetci bir bakış açısı ve bu okulda biz onu gördük, şimdi kızım ilkokula başladı ve biz şuan resmen firstlearning' in ekmeğini yiyiruz, okul müdürü Serpil Hanim herşeyi yakinen takip ediyor, eksik veya geride kaldığını hissettiğim her konuda birebir ilgilendi kızımla, daha 2.5 yaşında kızımı onlara emanet edip hergun işe gittim ve akşama kadar bir kere bile acaba napiyo iyi mi diye düşünmeden calistiysam onların sayesinde, güven en önemlisiydi bizim için ve ben bu konuda bir marka olduklarını düşünüyorum ki akademik başarıları çocukların yeni ojullarindaki farkıyla daha da ön plana çıktı.Ayrica ingilizce öğretmenimiz Türk değil çocuklarla arasındaki bağ çok kuvvetliydi, şahsen hala gönlümüz orda kaldı.Bence hemen bir ilkokul projesi ile bu kaliteli anaokulunun bir üst seviye eğitim hayatına taşınması gerekiyor, keşke olsaydı da çocuğumu oraya gonderebilseydim yine

  • NB

    Cok sevgili okulumuz ailelerin kahramani egitim ogretim hayatina adim attigimiz ilk yillarimizda cocuklarimizi sevgi ve ilgiyle kucaklayan guler yuzu alaninda uzman ve bu bizim icin cok onemliydi uzun yillardir kemiklesmis kadrosuyla devam eden cocugun her ilgi alanina hitap eden bireysel farkliliklara onem veren zengin icerik ve egitim metoduyla ilerleyen cocuklara farkli bakis acisi kazandiran okul oncesi doneminde en mutlu, basarili ufku acilmis bireyler yetistiren okulumuz cok seviyoruz iyi ki birlesmis yollarimiz egitiminin surekliligi sayesinde cocuklarimiz ile bizde yeniden ogreniyor gelisiyoruz

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Nişantaşı First Learning School Anaokulu İletişim Bilgileri

Teşvikiye Mahallesi, Dutluk İçi Sokak, Davaz Apartmanı, No:2, Şişli / İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum