fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/17:00

Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu Hakkında

Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu, uzman ekibi tarafından etkin öğrenme yöntemleri ve becerileri dikkate alınarak geliştirilen eğitim programları sunmaktadır. ÇAMLICA ÇOCUK ve TÜZDER Yayınları eğitim materyalleri kullanılarak zenginleştirilen eğitim programında, çocukların zihinsel, sosyal, duygusal ve ruhsal potansiyellerine bütünsel bir yaklaşımla destek olunmaktadır. Aynı zamanda küçük yaştaki öğrencilerin merak ve araştırma duygusunu artırmak için çeşitli atölyeler ve aktiviteler düzenlenmektedir.
Okul bünyesinde bulunan uzman psikologların yapmakta olduğu bireysel gözlem ve projektif testlerle gelişim rehberliği, eğitim rehberliği, oyun terapisi ve aile danışmanlığı hizmetleri hizmetleri de Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu'nda sunulmaktadır. Böylece, küçük yaştaki bireylerin zihinsel, sosyal, duygusal ve ruhsal potansiyellerine bütünsel bir yaklaşımla destek olunmaktadır. Okulun öncelikli hedefi küçük bireylerin kendi potansiyelini ortaya çıkarmak ve onları geleceğe hazırlamaktır.
Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu, öğrencilerin potansiyellerini keşfetmelerine ve geleceğe hazırlanmalarına odaklanırken her öğrencinin bireysel değerini ön planda tutar. Eğitim programları, çocukların merak ve araştırma duygularını geliştirmeyi amaçlamakta ve onları aktif katılımcılar haline getirmek için çeşitli atölye çalışmaları düzenlemektedir.
Fiziksel imkanlar açısından zengin bir ortama sahip olan Soğuksu Gölbaşı Anaokulu; yemekhane, kapalı spor salonu, sanat atölyesi, oyun alanı, bahçe, mutfak atölyesi gibi alanları fiziki olanaklarına dahil etmektedir. . Ayrıca, rehberlik hizmetleri, yaz okulu, servis imkanı, hafta sonu eğitimleri, organik beslenme programları gibi hizmetler de kurumda öğrencilere sunulmaktadır.
Dil olanakları kapsamında İngilizce ve Arapça dillerine yoğun bir şekilde önem verilirken, sportif ve sanatsal faaliyetlerde de çeşitlilik sağlanır. Dekoratif sanatlar, drama, görsel sanatlar, jimnastik, el sanatları, yoga, pilates gibi aktiviteler öğrencilerin gelişimini desteklemek amacıyla düzenlenir.
Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu'nda çeşitli kulüpler ve etkinliklerle öğrencilere gezi imkanı, akıl ve zeka oyunları, değerler eğitimi gibi fırsatlar sunulur. Bu şekilde, Gölbaşı Anaokulu öğrencilerin sağlıklı bir şekilde gelişimini desteklemekte ve ilk adımları sağlıklı biçimde atmalarını sağlamaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Veliler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Ahlak Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Arapça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu Yorumları (18)

  • Kızım 5 yaşında ilk okul deneyimimiz tavsiye üzere gittiğimiz bu okulda benim kzımda çok mutlu hatta bize az söylemişler Bir anne sevgisiyle herkonuda donanımlı güleryüzlü bir kadro daha girişten tertemiz muhabbetleri kapıdan hissediliyor sizler gibi okullar hep varolsun tüm karoya çok çok teşekkür edeerim

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    KIYMETLİ VELİMİZ öncelikle çok teşekkür ederiz değerli yorumlarınızdan dolayı bu yorumları okumak ve duymak bizleri çok mutlu ediyor tüm ekibimiz olarak öğrencilerimize iyi bir gelecek iyi bir okul öncesi eğitimle hayata kazandırmak için tüm gayretimiz ile devam edeceğiz inşallah.

  • Kıymeli öğretmenlerim sizlere nasıl teşekkür edeceğimi bilemiyorum kızım 4 yaşında faha önce bikaç okul tecrübemiz oldu ama hep sıkıntılarla karşılaştık ama sizlerin sevgisi çoklara yaklaşımınız okadar güzelki herşekilde hissediliyor şuanda yatilde bile gelmek istiyor okula iyiki yolumuza çıktınız sizler gibi kurumlar hep var olsunGayet yeterli

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    kıymetli yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz efendim Soğuksu gölbaşı anaokulu olarak tüm öğrencilerimiz için hem maddi ve manevi değerler iyi bir okul öncesi eğitimi sağlamak için tüm ekibimiz ile gayret içerisindeyiz çok teşekkür ederiz

  • MY

    Değerli Öğretmen arkadaşların emeklerine sağlık. Çocuğumuza gerçek bir Anne gibi eğitim verdiler. Teşekkürler

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz efendim. tüm personel kadromuz kıymetli öğrencilerimize en güzel eğitimi vermek için gayret ediyoruz tüm öğrencilerimizin okul öncesi eğitimleri çok önem arz ediyor sizlere ve tüm velilerimize teşekkür ederiz efendim

  • AK

    Hayırlı günler, Benim de bir eğitimci olarak çocuğumu güvenle öğretmenlerine teslim ettiğim bir eğitim kurumudur. Normal derslerin yanında manevi değerlere de yer vermesi benim tercih etme sebeplerimden en önemlisiydi. Çünkü hepimizin bildiği gibi "şimdiki zamanda" merhametli , vicdanlı çocuk yetiştirmenin ne kadar önemli olduğunu biliyoruz. Bu manada unutulmaya yüz tutmuş değerlerimizi Soğuksu Gölbaşı Anaokulu sayesinde canlı ve güncel tutmaya çalışıyoruz. Oğlumu bu sene 5 yaş grubuna kaydettirmiştim. Şu an yaz okuluna da kaydettirdim. Bu eğitim öğretim yılını daha bitirmeden seneye de kaydımızı yeniledik. Tüm ebeveynlere Soğuksu Gölbaşı Anaokulu 'nu tavsiye ediyorum. Ve buradan da başta Aynur Hocam olmak üzere tüm öğretmen arkadaşlarıma ve çalışanlara teşekkürlerimi sunuyorum.

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz efendim böylesine güzel yorumları okumak bizleri çok mutlu ediyor. Soğuksu gölbaşı anaokulu olarak tüm öğrencilerimize gayret ve özveri ile onlara iyi bir gelecek iyi bir okul öncesi eğitimi vermek için gayret göstemekteyiz değerli yorumlarınızdan dolayı çok teşekkür ederiz.

  • FA

    İlgili ve özverili olan öğretmenlerimizden ve okulumuzdan çok memnunuz☺ Seneyede kaydımızı yaptırdık. İyiki varsınız ☺

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ederiz değerli yorumlarınızdan dolayı inşallah seneye daha ziyade memnun olmanız dileği ile

  • ZA

    Bir çocuğun en büyük şansı ilk egitimcisidir. İlk öğrenilen bilgi taş üzerine yazılan bilgidir. Güzel tertipli samimi bir eğitim sistemine sahip bir okul

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    öcelikle değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz efendim soğuksu gölbaşı anaokulu olarak öğrencileri okulu ve eğitim ortamını sevdirecek ortamlar hazırlayıp onların en iyi şekilde okul öncesi eğitimlerinin almaları için tüm personelimizce gayret göstermekteyiz

  • AT

    5 yaşındaki oğlumun seneye gitmesi için kaydını şimdiden yaptırdım. Özellikle eğitimcileri ve çalışanlarının anne olması büyük bir ayrıcalık. İlgili sıcak ve temiz bir ortama sahip. Değerler eğitimi konusunda önceliğim olduğu için bu muhitte tek geçerim. Aynur hanım ve çalışma arkadaşlarına özverili eğitim sergiledikleri için çok teşekkür ederim.

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    soğuksu gölbaşı anaokulu olarak kıymetli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz efendim öğrencilerimizn maddi ve manevi gelişimleri çok önemli bu hususta tüm personelimizce gayret göstermekteyiz efendim.

  • Kreşe giriş yapınca temizliği, öğretmenlerin bilgili, ilgisine hayran kalıcağınıza eminim. Oğlum 3 yaşinda çok memnun kaldık faydasını gördük önümüzdeki sene için kayıdımızı da yaptırdık. Emeklerine sağlık hocalarımızın..

  • h

    Kızımın ilk öğretmeni ilk okulu kızım hepinizi çok seviyor teşekkür ederim emekleriniz sabriniz için

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Degerli Velimiz;Ailemize hoşgeldiniz ,Sizleri aramızda gördügümüz için sevinçliyiz :) sürekli yenilenen yeni branşlarımızla her geçen gün yenilenmek bizleri de çok mutlu ediyor :)değerli görüşlerinizi bizlerle paylaştığınız için teşekkür ederiz

  • YD

    Bir eğitimci olarak gözüm kapalı emanet ediyorum güzel emanetimi.. Evladınızı sizden daha güzel düşünen bir kadro. Maddi manevi eğitimi tam anlamıyla özümseyen, helal ve temiz gıdaya dikkat eden, hijyenik , ferah bir okul. Bahçesinin olması , dalından meyve yemeleri ayrıca güzel olan yanı.. Teşekkür ediyoruz , emeklerinizin karşılığı ödenmez..

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz Kıymetli Görüş ve Değerlendirmenizi bizlerle paylaştığınız için teşekkürlerimizi sunarız .Çocuklarımız herşeyin en iyisini hak ediyorlar Her daim Başarılar Dileriz

  • ÖF

    Okulunuz mükemmel hem maddi hemde manevi eğitim ve öğretim sunuluyor bu imkanlar her okulda olmalı

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu şekilde güzel şeyler duymak bizi oldukça mutlu ediyor teşekkür ederiz efendim

  • Mk

    Çok güzel,sağlıklı,temiz,maddi ve manevi her türlü eğitimin verildiği bahçesi güzel ve ferah olan bir okulO kadar iyiki geliştirmeye gerek yok

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli Velimiz Bu şekilde güzel şeyler duymak bizi oldukça mutlu ediyor :) Okulumuzda ki bütün çocuklar bizim yavrularımızdır önce Allaha sonra bize emanettir. Bizleri tercih ettiğiniz için teşekkür ederiz .

  • 5

    Bir öğrencinin olabileceği en hijyen eğitici ve öğretici proğramlar çok samimi ve milli ve manevi değerleri önemseyen muhteşem bir kadro ev sıcaklığında hayalleri ve hedefleri olan öğretmenlerimize ve idari kadroya çok teşekkür ederiz böyle kurumlar hep varolsunlarGayet yeterli şartları var

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu güzel yorumlariniz için çok teşekkür ediyoruz

  • İi

    Kaliteli egitim İlgi ve alaka güzel Okulun bahcesi mükemmel Güvenle ögrencileriniz gönderebilirsiniz.

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz değerli yorumlarınızdan dolayi

  • TG

    Okul öncesi eğitim olarak kısıtlı olmayıp bir ömür devam edegelen gerek dini gerekse ahlaki değerlerin öğretildiği bir anaokulu. Herkese tavsiye ederim

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • My

    Fiziki ve ruhi açıdan Aile sıcaklığını verebilen Bir kurum . Eğitim kadrosunu tebrik ediyorum

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz efendim

  • Okulun geniş,güzel bir bahçesi var.Ev sıcaklığında.Öğretmenleri güleryüzlü vé içten

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkürler.

  • EK

    Bizim ilk okul deneyimimiz kafamızda çok soru işareti varken başladı eğitim hayatımız ama öğretmenlerimizin emek ve gayretleri sayesinde bu sureci çok güzel geçirdik. Çok samimi ,içten, özenli bir eğitim dönemi oldu bizim için. Aile ortamı, ev sıcaklığı sundukları için tüm kurum çalışanlarına teşekkürlerimi iletmek isterim.

  • Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz efendim

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Soğuksu Gölbaşı Anaokulu İletişim Bilgileri

Cumhuriyet Mah. Goncagül Sok. No:30 Küçükçekmece/İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum