fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Star Kids Anaokulu

Özel Star Kids Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 16
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/19:00
Sabahçı: 07:30/13:00

Özel Star Kids Anaokulu Hakkında

Özel Star Kids Anaokulu ’nda 2 yaşından itibaren 6 yaşa kadar çocukların gelişimi ve yaş seviyesini baz alarak oluşturulan gruplarda tam gün eğitim yapılmaktadır. Çalışan ailelerin çocukları için her gün sabah saat 07.30 ‘da okulda bir sınıf öğretmeni okulda hazır bulunmaktadır. Anaokulu derslikleri, ev ve okul ortamınının bir arada olabileceği donanımda düzenlenmiştir. Star Kids mutfağında hazırlanan sağlıklı sabah kahvaltısı 09.00-09:30’da, öğle yemekleri 12.30-13.00’de, ikindi kahvaltısı 15.00-15:30’da yemekhanede yenir. Öğretmenler Özel Star Kids Anaokulu 'nda aile büyüklerinin yerini alırlar, böylece çocuklar ailelerinin dışında büyüklerle olmayı ve bağımsızlık duygusunu geliştirmeyi öğrenirler. Öğretmenler aynı zamanda arkadaştırlar. Konuşma ve sohbet, günün önemli bir bölümünü alır. Türkçe dil etkinliklerinde dil yeteneği gelişir ve yeni kavramlar öğrenilir. Serbest zaman etkinliklerinde resim yapılır, oyun hamurlarına biçimler verilir ya da ilgi köşelerinde oyunlar oynanır. Bedensel etkinliklerde çocuğun vücudunu dengeli ve koordineli bir biçimde kullanma, paylaşma, kurallara uyma yetenekleri geliştirilir. Sanat etkinliklerinde renk, biçim, duyu ve estetik gelişimini ve yaratıcılığı sağlayacak eğlenceli çalışmalar yapılır. Deneyler, gözlemler, ilk kez tanışılan bilimsel ve doğal olgular merak duygusu uyandırır ve araştırmayı alışkanlık haline getirmeyi hedefler. Kavram, çizgi, dikkat, algı ve bellek gelişimini destekleyici çalışmalar ile okul olgunluğu kazandırılır. Özel Star Kids Anaokulu 'nda yapılan müzik ve dans etkinlikleri ile de ritim ve estetik duyguları geliştirilir, müzik ve hareketin birleştirilmesi sağlanır

Özel Star Kids Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- GeniuSpy Düşünme Becerileri Programı

- Montessori Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Keçe

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

Özel Star Kids Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Star Kids Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    16
  • Özel Star Kids Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Star Kids Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Star Kids Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Star Kids Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Star Kids Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Star Kids Anaokulu Yorumları (4)

  • DB

    Star Kids Anaokulu; Birçok okul gezmemize ve görüşmemize rağmen içimizin ısındığı,aile ortamının hissedildiği ve güvenin tam olduğu bir kurumdur. Kızımın 4 yaşında başladığı okuluna keyifle devam ediyor, anne baba olarak bizim de içimiz rahat. Butik bir okul olmasına rağmen fiziksel imkanlarıoldukça başarılı: Sınıfları çevredeki benzer okullara göre daha geniş ve ferah. Çocukların rahat inip çıkabildiği geniş merdivenler ve yetişkin kontrollü büyük asansör mevcut. Bir çok okul gezdiğimizde yemekhane ve tuvaletleri yüzeysel gösteriyorlardı ancak Star Kids Anaokulu ;hijyen ve temizlik anlamında çok titiz ve hassas bu konuda da kendilerine güvenleri tam bir okul. Her konuda anlık destek veren ve sizi dinleyen asla bıkmayanYöneticilerinin ve öğretmenlerinin olması benim için vazgeçilmez.Okul Yöneticimiz Yasemin hanım,Yönetici asistanımız Seda hanım,Güvenlik sorumlumuz ve Servis görevlimiz Taner Bey ve Öğretmenlerimiz Hilal Baday,Bahar ve Begüm hanım iyi ki sizler ile yolumuz kesişmiş ve sizleri tanıma şansımız olmuş.

  • DB

    Star Kids Anaokulu; Birçok okul gezmemize ve görüşmemize rağmen içimizin ısındığı,aile ortamının hissedildiği ve güvenin tam olduğu bir kurumdur.

  • GK

    Kızımız 3 yaşında başladığı okuluna 2 yıldır keyifle devam ediyor, anne baba olarak bizim de içimiz rahat. Butik bir okul olmasına rağmen fiziksel imkanları oldukça başarılı: Sınıfları çevredeki benzer okullara göre daha geniş ve ferah. Çocukların rahat inip çıkabildiği geniş merdivenler ve yetişkin kontrollü büyük asansör mevcut. Renkli bahçesi outdoor etkinliklerin rahatça yapılabildiği büyüklükte. Oryantasyon sürecinden itibaren çocuğun okulda mutlu olması, severek okula gelmesi önemseniyor. Öğretmenler sevecen, samimi ve ilgili. İletişime açık, çocuk odaklı, güvenliğine önem veren ve titiz çalışan bir yönetim kadrosu var. Branş dersleri ilgili yaş dönemi için yeterli. Özetle 2 yıllık deneyimimize göre, Star Kids Anaokulu; çocukların kaliteli ve sevecen öğretmenlerinin arasında sıcak, samimi, güvenli ve renkli bir ortamda okul hayatına başlangıç yapabileceği, içtenlikle tavsiye edebileceğimiz bir kurum:)Okulla ilgili genel olumsuz bir durum yok. Anlık destek gereken ihtiyaçlarda ise yönetim / öğretmen desteği ile hızlı aksiyon alınarak olumsuz durumlar yaşanmadan memnuniyet sağlanabiliyor.

  • AK

    2 yıldır severek devam ettiğimiz okulumuzda yeni dönemde kayıdımızı yeniledik. En sevdiğimiz yanı tüm eğitmenlerin güleryüzlü ve prfosyonelliğidir.Okul çok temiz.Çocuk odaklı bir kurum veli- aile işbirliğine çok açık.Çocukların guzel vakit geçirebileceği keyifli bir bahçesi var .Okulla ilgili olumsuz birsey olmadığını düşünüyorum. Benim için varolan bir sorun karşısında kurumun takındığı tavır ve tutumdur. Bunu da bu kurum eniyi şekilde yerine getiriyor.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Star Kids Anaokulu İletişim Bilgileri

Madenler Mahallesi, Faruk Nafiz Çamlıbel Sk. No:13, Dudullu Osb/Ümraniye/İstanbul
0 216 706 6880
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum