fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu

Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 12
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 10:00/13:00
Öğlenci: 13:00/16:00

Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu Hakkında

Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu, duyarlı ve gelişmiş bir nesil yetiştirmeyi amaçlayan kurucular önderliğinde Milli Eğitim Bakanlığı’na bağlı bir okul öncesi eğitim kurumu olarak kuruldu. Tam zamanlı psikolog desteğinin sunulduğu okulumuzda her çocuğa “birey” gözüyle bakılmaktadır.


Geleceğin özgün çocukları, Atatürk ilke ve inkılapları ışığında, bilimsel testler ve gözlemler doğrultusunda, temel gelişim basamakları desteklenerek, dünya vatandaşı olabilmenin yegane şartı olan İngilizceyi ezberleyerek değil özümseyerek yetişirler.


Eğitime bakış açımız farklıdır; yabancı eğitim yaklaşımları ve uluslararası değişimleri muhakkak takip ederiz. Çocukların duygusal zekalarını geliştirici programlar hazırlarız. Büyük gruplar DNA’yı öğrenirken, 2 yaş itibari ile küçük gruplarla işitsel zekayı geliştirici ve neticesinde konuşma becerilerinin kuvvetlendiği programlar hazırlarız. Bu süreçte kendi kültürümüzün yetiştirdiği örneklerden uzaklaşmadan, Köy Enstitüleri’nde kullanılan “yaşatarak öğrenme” mantığı ile çocuklarımıza değerli bilgileri ezberletmeye değil özümsetmeye çalışırız.


Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu'nda müfredatımız bir çocuğun gelişiminde önemli olan temel alanları destekler nitelikte oluşturulmuştur. Bu alanların gelişimi her çocukta farklı ölçülerde olabilir. Çocukların gelişimsel takibi birbirleri ile kıyaslanarak değil, kendi performansları ölçüsünde ve genel yaş grubu standartlarında değerlendirilir. Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu'nda takip ettiğimiz temel gelişim basamakları şu şekildedir:


Dil Gelişimi


Bilişsel Gelişim


Öz Bakım Becerileri


Sosyal ve Duygusal Gelişim


Psikomotor (Fiziksel) Gelişim


Her çocuğun öğrenme şekli, hızı ve ilgi alanları birbirinden farklıdır. Bu farklılık onların değeridir. Edindiğimiz tecrübeler ışığında her çocuğun muhakkak daha başarılı olabileceği en az bir alan olduğunun bilincindeyiz. Hedefimiz, temel gelişim basamaklarındaki performansları yükseltmek ancak her çocuğun yatkın olduğu kendine özgü alanı belirleyebilmektir.



Bu sebeple, çocuk odaklı yaklaşımın esas alındığı okulumuzda her çocuğun özel olduğunu benimseriz. Çocukların gelişiminin doğru uzmanlar tarafından gözlemlenmesine ve ebeveynlerin yönlendirilmesine önem veririz. Kurucumuz, Nagihan Eryılmaz İstanbul Üniversitesi Sosyoloji ve Atatürk Üniversitesi Çocuk gelişimi mezunu olmasının yanında aynı zamanda Aile ve Çift terapistidir ve ebeveynlere yönelik çalışmalar yapmaktadır. Aynı zamanda Oyun Terapisti olan Psikolog Merve Nur Özmizin önderliğinde hem ebeveynlere hem de çocuklara yönelik çalışmalar devam etmektedir.. Doğuş Üniversitesinde Sosyoloji ve Psikoloji Bölümünde Çİftanadal programı ile mezun olup Anadolu Üniversitesinde Karakter ve Değer Eğitimi Bölümünde Yüksek lisansını tamamlamıştır. Okulumuzda ücretsiz gelişim testleri uygulanmakta ve her çocuğun pedagojik takibi yapılmaktadır.


En kıymetlinizin yetişmesi adına güven, samimiyet, şeffaflık, sağlıklı beslenme, sevgi, spor, yaratıcılık, duygusal gelişim, İngilizce ve özgün bir eğitim arayışındaysanız Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu’nu görmeden karar vermemenizi isteriz.

Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Eklektik Yaklaşım

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Aktif Öğrenme Sistemi

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Öğrenme Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

- Bireyi Tanımaya Yönelik Testler/Uygulamalar

- Anne-Baba Eğitimleri

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Bale ve Dans Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    12
  • Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 10:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu Yorumları (18)

  • EA

    Genel olarak çok memnunuzGenel olarak iyi, sadece bahçe biraz daha geliştirilebilir, küçük bir tranbolin olsa çocuklar için çok güzel olur. Birde yemek tabaklarının değişmesi gerektiğini düşünüyorum, onun dışında herşey gayet iyi düşünülmüş.

  • Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle teşekkür ederiz, oyun odamızda bir trambolinimiz var :) bahçe ve yemek tabaklarıyla da ilgili görüşünüzü dikkate alacağız:)

  • CS

    Oğlumun eğitim hayatına bu okulda başlaması en büyük şansımız oldu

  • EK

    kesinlikle mükemmel insanlar, çocuğum a sosyalken artık sosyalleşti kimseyle iletişim kurmuyor konuşmuyordu. artık çok güzel konuşuyor ve insanlarla iletişim kabiliyeti gelişti, sadece okulda arkadaş edinmekle kalmayıp, dışarıda site bahçesinde farklı sosyal alanlarda da arkadaş edinmeye başladı, el ve motor becerisi oldukça gelişti. yemek ve uykusu düzene girdi hepsinden çok memnunum yenidoğan bebeğimde büyüsün hemen vereceğim

  • İO

    Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu ailesiyle yaz döneminde tanışıp çok memnun kaldık. Çok profesyoneller 15 yıldır bu meslekte oldukları çok belli yaptıkları işi iş olarak görmemeleri olağanüstü. Oldukça Şeffaf ve dürüstler. Öğretmenlerimizde alanında eğitimli ve tecrübeli. Kurumda çalışan herkes çok merhametli ve vicdanlı. Hijyen koşullarına çok dikkat ediliyor ve yemekleri çok lezzetli, istediğiniz zaman okul müdürlerine ve öğretmenlerinize rahatlıkla ulaşabiliyor görüşme talep edebiliyorsunuz. Gözümüz hiç arkada kalmadan çocuğumuzu emanet edebiliyoruz. iyi ki varsınız

  • Hb

    Oğlumu anaokuluna yazdırmak benim için çok kaygılı bir süreçti, bu nedenden dolayı geçen seneden beri çok okul gezdim ve görüşmeler yaptım fakat hepsi fazlasıyla ticari ve samimiyetsizdi. Benim için en önemlisi gerçekten çocukları seven onların duygularına inebilen,anlayıslarıyla o sabrı ve ev sıcaklığını sunan bır kurum olmasıdır. Zozan hanımın yaptığımız görüşmede ki pozitif enerjisi, samimiyeti, sunduğu imkanlar ve görüşme esnasında oğlumla olan profesyonel iletişiminden dolayı tercih ettik. Okulumuza başladıktan sonra gözlemlemelerimiz sonucunda eğitim modeli, etkinlikleri, branş dersleri, aile katılım etkinlikleri hepsi özenli ve güzel ama en önemlisi çocuklarımıza verdikleri doyumlu sevgi ve güven işte burada Kurucusu Psikolog Zozan Hanım olmak üzere öğretmenlerimiz ekip bir harika. Pandemi dolayısıyla sürekli evde ananesiyle olan oğlum dışarı çıktığımızda parka veya oyun evlerine götürdüğümüzde yaşıtlarıyla oynamazdı ve bu durum eşimle beni çok kaygılandırırdı, okula yazdırmamızın en büyük nedenlerinden biride buydu yaşıtlarıyla iletişim kurmaması. Okula baslamamızla ilk 2 hafta dan sonra İnanılmaz bir değişim ve gelişim gördük, bu durum eşimle beni çok mutlu etti . Herkes gibi benimde çocuğum çok kıymetli ki ben birazda evhamlı bir anneyimdir. Çocuklarınızın, gelecekten Ruhsal, Fiziksel ve Duygusal gelişsin, hem eğlensin hem öğrensin diyorsanız, arkanıza bakmadan zozan hanıma ve ekibine gönül rahatlığıyla bırakabilirsiniz. Bütün çocuklar gibi bende Zozan hocamızın sıcak samimi İçtenliğine hayranım işini hakkıyla ve bu denli özveriyle yapmasına ayrıca saygı duyuyor ve kendisine çok teşekkür ediyorum.

  • BN

    Oğlumu evimize yakın olan bir anaokuluna vermiştik , bu okuldaki personelin ve öğretmenlerin ilgisizliğinden ve sevgisizliğinden çok rahatsızdık ve oğlumu okuldan almak zorunda kaldık. Özgün Fikirler Anaokulu ile buluşmamız bir arkadaşımız vesilesiyle oldu.. Şuan oğlum çok mutlu , okulumuzda öğretmenlerin sıcak kanlılığı samimiyeti beni de oğlumu da çok memnun etmekte. Ayrıca okulun temizliği ve yemekleri çok iyi.. yemek yemeyi sevmeyen ve oldukça zayıf olan oğlum her öğlen bütün yemeklerini büyük bir iştahla yemesi ve üzerine kilo bile alması ailecek bizi çok mutlu etti. Ebeveynler olarak okulumuzun çocuğumun üzerinde kişilik gelişimine çok katkısı olduğunu görmekteyiz... Başta okul kurucusu Zozan hanıma, tüm ekibe sonsuz teşekkürler.. Okulumuzu tüm okul arayan velilere kesinlikle tavsiye ederim...

  • ck

    Zozan Hanım ve ekibi şahane. Özellikle ekibin hepsinin çok ama çok güler yüzlü olması bizlere ve çocuklarımıza fazlasıyla yansıyor. bundan dolayı da çocuklarımız okula girerken ve çıkarken çok mutlu. Eğitimleri ve etkinliklerinden çok memnunuz. Bölgede bulunan en ideal okul. Gönül rahatlığıyla teslim edebilirsiniz evlatlarımızı.

  • Sk

    Çocuğunun üstüne titreyen tüm annelere pimpirikli bir anne olarak gönül rahatlığı ile tavsiye ediyorum. Yönetim kadrosu, kurucular, öğretmenler ve tüm ekibi ile aile gibi hissedeceğiniz tek yer. Sonsuz güven ile içim rahat. Sevgiler

  • MY

    Öncelikle okul müdürümüz Zozan Hanıma çocuklara olan naif yaklaşımından, titizliğinden, ve disiplinli tutumundan dolayı çok teşekkür ederim. Çocuğum okula ilk günden adapte oldu .Hiç aklımızın kalmadığı , her an iletişimde olabildiğimiz müthiş bir okul.

  • Oğlum 3 sene gitti.kızımda 3 senedir gidiyor.Nil Hn ve kıymetli ekibi ile asla pişman olmazsınız..olumsuzluk göreceli bir kavramdır.herkes kendince yorumlar.bana göre bir olumsuzluklarını bunca senedir görmedim.

  • Fv

    Özellikle okul müdürümüz Nil hanım ı hem bir veli hem de bir eğitimci olarak takdir ediyom çocuğumun hem akademik gelişimi hem psikolojik gelişimini titizlikle takip edip her adımda bizi öğretmenlerimizi yönlendiriyor iyi ki özgün fikirler anaokulu ile yolumuz kesişmiş...

  • o

    öğrenciye ve veliye değer veren, yemek menusuyle fark yaratan değerli okulumuz

  • Çalışan bir anne olarak aklım kalmadan işe gidebiliyorsam sevgili okulumuz sayesindedir.Gün içerisinde okulumuzdan geçilen sürekli ve en şeffaf bildirimler okulumuzun en önemli tercih sebebidir.

  • Oa

    Tam 3 sezon ve artık mezunuz. Biz tanıştık ve vazgeçilmezimiz oldular. Detay yazmayacağım ama tanışıp araştırdığınızda anlayacaksınız. Güven, güncellik, kaliteli ve etkili eğitim için kesinlikle tafsiye ediyorum. Okul yönetimi ve öğretmenlerimize bize kattıkları her şey için çok teşekkür ediyorum.

  • HA

    Okul öncesi eğitim için güvenebileceğiniz bir okul. Çalışan öğretmenler ve yönetim çocuklarla ilgili ve en önemlisi bilgili ve donanımlı insanlar. Hem fiziksel hem mental eğitime gereken önemi verdiklerini düşünüyorum.

  • SK

    Çocukların mutluğunu sağlığını ve eğitimini her şeyden önce düşünerek hareket eden harika insanlar. iyi ki tanımışız özgün fikirleri.

  • UT

    süper eğlenceli ve çocukların çok mutlu olduğu biricik okulumuz. okula girer girmez herkesin yüzünün gülmesi hem bizim hem çocukların enerjisi inanılmaz gerçekten.

  • Atatürk ilkerine bağlı düzgün bir kurum. Etkinlikleri ve psikolojik rehberlik desteğiyle de hem çocukların hem velilerin her zaman yanımızdalar.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Tatlısu Minik Ellerim Anaokulu İletişim Bilgileri

Tatlısu Mah. Mohaç Sok. No:23 Ümrani̇ye / İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum