fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Taylan Anaokulu

Özel Taylan Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 07:30/13:30

Özel Taylan Anaokulu Hakkında

İstanbul Pendik' te bulunan Özel Taylan Anaokulu güzel bahçesi, donanımlı sınıfları ve alanında tecrübeli uzman kadrosu ile 3-6 yaş aralığında ki çocuklara okul öncesi eğitim veren bir kurumdur.
Okulda dürüst, değerlerinin bilincinde, mutlu, sorumluluk sahibi, barışık, çevresine karşı duyarlı, çevreyi koruyan, sıcakkanlı ve çalışmayı seven bireyler yetiştirmek amaçlanmaktadır.
Özel Taylan Anaokulu çocukların sağlıklı beslenmesi için özel bir çaba göstermektedir. Okulda sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı servisi bulunmaktadır. Okul kendi hazırladığı meyve sularını ve çayları kullanmaktadır. İçerdikleri yüksek şeker ve katkı maddeleri nedeniyle hazır meyve sularını kullanılmamakta, bunun yerine okul mutfağında hazırlanan doğal şekerli kompostolar veya yine el yapımı olan ıhlamur-karışık meyve gibi meyve çayları tercih edilmektedir. Hazır gıdalar tercih edilmemektedir. İçerdikleri katkı maddeleri nedeniyle çocuklara patates – mısır cipsi, hazır çorbalar, et suyu/tavuk suyu tabletleri, hazır köfte, patates kroket, ketçap, mayonez gibi hazır ürünleri kullanılmamaktadır.
Okulun bahçesinde büyük kaydırak ve tırmanma grubunun olduğu arka park, salıncak grubu ve büyük tahterevallinin olduğu ön park ve oyun evi, küçük kaydırak grubu, küçük tırmanma elemanlarının olduğu arabalı park olmak üzere toplam 3 park grubu bulunmaktadır. Ayrıca gemi şeklinde kum havuzu ve bahçe oyuncakları bulunmaktadır. Bahçede geniş gölgelik alan sağlayan çok büyük çam ağaçları, ıhlamur, elma, armut, kiraz ağaçları ve değişik bitkiler ile dolu, bu sayede ilgi çekici ve güzel olmasının yanı sıra çocukların mevsim değişiklerini farkına varmalarını da sağlıyor. Çocuklar için özel tasarlanmış yüzme havuzunda her detay 3-6 yaş çocukları düşünülerek yapılmıştır. Okulda çocuk merkezli Etkin Öğrenme ve Çoklu Zekâ Modeli esas alınarak 3-6 yaş grubu çocuklarının tüm gelişim alanlarındaki becerilerinin geliştirilmesi hedeflenmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Taylan Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Hibrit Eğitim Modeli

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

Özel Taylan Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Taylan Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Taylan Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 07:30 - 13:30 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Taylan Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Taylan Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Taylan Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Taylan Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Taylan Anaokulu Yorumları (36)

  • HA

    Oglum okul öncesi ve daha once hic okul, kreş vs. deneyimimiz olmadi. Acikcasi diğer tum ebeveynler gibi adaptasyon ve akliniza gelebilecek tum konularda ciddi anlamda kaygilarim vardi. Pendik'teki tum okullari 2 sene boyunca ziyaret ettim, takip ettim, yaptiklari ve soyledikleri her seye dikkat ettim. O kadar cok havada kalan vaadleri vardi ki okullarin. Sonra asıl onemli olanin cocugun akranlari ile guvenilir, cagdas ve merhametli egitmenlerle fiziki kosullari iyi olan bir yerde olmasinin en temel gereklilik ve yeterlilik olduguna karar verdim. Taylan Anaokulu tam olarak böyle bir yer. Fazlası var eksigi yok. Yemekler okulda yapiliyor ve çok lezzetli oldugunu düşünüyorum çünkü sonra evde "okulun mercimek yemegi cok güzel, okulun domates çorbası cok guzel, okulun yaptığı gibi makarna, bezelye cok guzel vs." gibi seyler duymaya basliyorsunuz cocuklardan

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Okul öncesine kadar hiç eğitim almamış olmasına rağmen bu kadar mükemmel bir çocuk yetiştirdiğiniz için biz teşekkür ederiz Hülya Hanım.

  • Merhaba, iki oğlum da Taylan anaokulunda. 3 yıldır tecrübe ediyoruz. Bütün öğretmenlere ve Emel hanıma göstermiş oldukları ilgi ve sevgiden, sabır ve özveriden dolayı teşekkür ederim. Özellikle Maida öğretmen ve Lale öğretmene özel olarak teşekkür ederim. Çocuklarım sayenizde okula koşarak geliyorlar. Gözüm hiç arkada değil. Bide büyük oğluma sebzeyi sevdirdiğiniz için ayrıca teşekkür ediyorum

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bize güveniniz ve desteğiniz için biz çok teşekkür ederiz Emine Hanım. Ayrıca babaanne ve amcanın destekleri çok kıymetli.

  • Mk

    Güzel eğitim veren, yönlendiren, düşünceli öğretmenlere sahip, iyi öğrencileri olan canım okulumuz. Her şey için teşekkür ederiz

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür teşekkür ederiz sevgili velimiz.

  • Sb

    Taylan anaokulunda ilk yılımız , öğretmenlerimizin desteği ve ilgisiyle oğlum çok kısa sürede adapte oldu ve çok sevdi okulunu. Özellikle Lale öğretmene minnatarız oğlumun ona karşı sevgisi öğretmenimizin çocuklara yaklaşımı ve ilgisi , bizlerle olan iletişimi gerçekten çok kıymetli çok teşekkür ederiz. Çalışan herkes güler yüzlü ve ilgili. Okulun şahane bi bahçesi var çocukların en çok ihtiyacı olan şey bu. Bu sayede güzel havalarda bahçede çok keyifli vakitte geçiriyorlar.

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuz için çok teşekkür ederiz Serpil Hanım. Hep iyi öğretmenlerle güzel bir eğitim hayatı diliyoruz oğlumuza.

  • İC

    Kızım 1 senedir Taylan anaokuluna gidiyor farklı bir okuldan geçiş yaptık sonuç inanılmaz kizimdaki değişime inanamadik her gün okula çok istekli gidiyor iyiki yollarımız kesişti öğretmenlerin ilgisi sevgisi şefkati harika okul müdürümüz Emel hanım da çok ilgili çok güler yüzlü maddiyat onlar için en son geliyor. Bunu hissttirmeleri çok güzel çok memnunum. Hijyen konusunda da çok titizler herşey için çok teşekkür ediyorum ❤️Herşey mükemmel

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz yorumunuz için Meltem Hanım. Gece'nin okula koşarak geliyor olması da bizim motivasyonumuz. Önceliğimiz her zaman çocuklarımızın okula mutlu gelmeleri, akademik kısım ise okul aile iş birliği ile kolaylıkla çözülüyor gerçekten.

  • Do

    Kızım tam 1 senedir taylanda. Okulun hijyeni, egıtımı, öğretmenlerin ilgisi ile benim için 10 üzerin 100

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz

  • EZ

    Hem Fiziki şartlar anlamında hem akademik anlamda Yılların tecrübesi ile Pendik’in en donanımlı Anaokulu. Kızım Eliz 3 yıl eğitim aldı ve ilkokula tam anlamıyla hazır bir şekilde 1. Sınıfa başladı. Başta Canan hanım ve Müdürü Emle hanımın hem profesyonel hem anaç yaklaşımları hem öğretmen kadrosunun kalitesiyle çocuğunuzu tereddütsüz emanet edebileceğiniz eksiksiz bir eğitim kurumu. Fiziki olarak binanın müstakil oluşu hem deprem anlamında güvenli hem çocukların bahçe etkinlikleri anlamında çok avantajlı ve yaz aylarında havuzun keyfini çıkarmaları cabası. Eğitim anlamında her biri alanında uzman branş öğretmenlerinden aldıkları eğitim çocuğunuzda başladığı andan itibaren gelişmeyi gösteriyor. Buradan tüm kadroya, Emel hocam ve Canan hocama emeklerinden dolayı bir kez daha minnet ve teşekkürlerimi iletiyorum

  • EZ

    3 yıl kızım eğitim aldı hem akademik hem sosyal imkanları ile mükemmel eğitimi olan bir okul. Başta Canan hocam ve sevgili Müdürü Emel hocamın profesyonel sistemleri ve anaç tutumlarıyla tecrübeli öğretmen kadrosu ile hem güvenilirlik anlamında hem eğitim anlamında kusursuz bir süreç geçirdi kızım Eliz Arın… tekrar minnet ve teşekkürlerimi sunarım

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz güzel yorumunuza çok teşekkür ederiz Elif Hanım, Okulumuz sizin gibi bize desteğini esirgemeyen velilerimizle her yıl çok daha profesyonel ve keyifli

  • Bizim Taylan anaokulununda 3. Senemiz ☺️ Gerek okulun idari kadrosu gerek öğretmenleri ile bizim için vazgeçilmez bir okul oldu. Kızım severek gidiyor. İlgi ve alakalarından dolayı minnettarım

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz Mükerrem Hanım. Bizde kızımızın hem gelişimine hem büyümesine sizlerle birlikte şahitlik ettiğimiz için ve sizler gibi dostluklar kurduğumuz için minnetarız.

  • HK

    Güvenlikli,temiz,ferah sunıflarıyla kocaman havuzlu meyve ağaçlarıyla dolu bahçesi ,güleryüzlü personeliyle her daim yanınızda olan bir okul.Gönül rahatlığıyla çocuğunuzu teslim edebilirsiniz.

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuza teşekkür ederiz, çocuklarınız güvenli ellerde

  • BM

    3 okul değiştirdikten sonra içim rahat bir şekilde devam ettiğimiz okulumuzdur. Oğlum severek gidiyor.mutlu ve huzurlu. Eğitimden önce oğlumun mutlu olması önemliydi her zaman. Okulda ikinci yılımız. Ve gözüm kapalı gönderiyorum. İyi ki siz diyorum. Yaz okulumuzda çok keyifli geçti. Havuzu , meyve ağaçları 3 farklı parkıyla çocukları bahçeye doyuran bir kurum. Servis hizmeti de bulunuyor. Servis ekibi işinde profesyonel. Öğretmenleri ve müdüresi çocuklarla aile gibiler. Etkinlikler ve geziler ile çocukların zamanı dolu dolu geçiyor. Merkezde olmasıda konum açısından en büyük avantaj. İyi ki varsınız.

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuza çok teşekkür ederiz. Çocuklarımızın mutluluğu ve doğru gelişimleri her zaman önceliğimizdir.

  • DD

    Gönül rahatlığı ile çocuğunuzu teslim edeceğiniz Pendik merkezde kocaman bahçe içinde güzel bir okul.Tavsiye ederim.

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Öncelikle çok teşekkür ederiz. Böyle bir lokasyonda bu kadar geniş bir bahçeye sahip olmamız, çocuklarımızın hem fiziksel gelişimi hem de keyifli zaman geçirebilmeleri adına en büyük avantajımız

  • KG

    Etkinlikleri çk güzel,güvenlikli ve temiz.Tavsiye ederim.

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz yorumunuza. Gerçekten çocuklarımız söz konusu olunca güvenlik ve hijyen şart oluyor.

  • BA

    Muhteşem bir okul,mutlaka ziyaret ederek sizler karar vermelisiniz.Biz yaz okuluna gidiyoruz çok memnunuz.İdarenin ilgisi,sevecen yaklaşımı fiziki şartlar,güvenilirliği harika.Şiddetle tavsiye ederim.

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bu zarif yorumunuza teşekkür ederiz. Yaz okulunda çok eğlendiğimiz doğrudur, böyle şahane bahçeye bir de havuz eklenince çocuklarımıza da tadını çıkarmak düşüyor.

  • ED

    Benim torunum bu okula gidiyor,şuana kadar bir sıkıntı yaşamadık,bundan sonrada yaşamayız inşallah.Öğretmenleri çok iyi,o yaşta çocukların oyuna daha çok ihtiyacı var.Bu konuda ben hep oyun oynamalarını istiyorum ama anne babası ders istiyorlar.Bu konuda anlaşamıyoruz.Onun dışında yazın bahçesi ve havuzu çok güzel.

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Anneanne ve babaannelerimizin emeği çok fazla ve kıymetlilerimiz gerçekten, bir de yorum yapmanız bizi çok mutlu etti, teşekkür ederiz. Tabiki önceliğimiz mutlu vakit geçirebilmeleri ama algıları da o kadar açık ki ,yaş gruplarının kazanımlarına uygun hazırlamış olduğumuz profesyonel eğitim programımız ile en iyi şekilde mezun etmek ise bizi çok mutlu ediyor.

  • MY

    Bir çok okul dolaştım fakat içime sinen sadece Taylan anaokulu oldu.Fiziki şartları ve eğitimi çok güzel ve sevgili dolu çocuklar yetiştiriyorlar.Ben memnunum ,tavsiye ederim.

  • Ad

    Sevgi dolu çocuklar yetiştiren ,güveni bir okul.Tavsiye ederim.

  • Sk

    Pendik bölgesinin çizgisini bozmadan devam eden amacı çocuk yetiştirmek olan ticarethane olmamayı başaran nadir kurumlardan birisi.Çocuklarınızın keyif alacağı bahçeye ve etkinliklere sahip bir kurum.Pişman olmazsınız...

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bizi bu kadar iyi anlayıp tanımladığınız için çok teşekkür ederiz.

  • BY

    Eğitim odaklı,başarılı,emniyetli,haftanın beş günü ingilizce eğitim veren çok yönlü bir kurum.Tavsiye ederim.

  • MP

    Bu kadar betonlaşmanın içinde çok nadir raslayabileceğiniz türden fiziki şartları,kocaman bahçe,her çeşit meyve var vede tabi havuz olması daha cazip kılıyor.Çocukların nefes alabileceği bir yer.Ben eğitimciğim ve her sabah önünden geçiyorum,güzel havalarda sürekli cıvıl cıvıl çocukları bahçede oynarken görüyorum.çok keyifli gözüküyorlar.Çocuğum yok ama olsa buraya vermek isterim.

  • JM

    Başarılı mutlu çocuklar yetiştiren ,güvenilir,gülen yüzlü personeli ve bahçesi,havuzuyla fark yaratan bir kurum.Bu tür kurumların çoğalması dileğiyle...

  • AS

    Benim için yaşam alanı çok önemli,bugüne kadar gittiğim ana okulları evden bozma ,tamamen ticari kaynaklı bir algı oluşturdu bende.Ancak Taylan anaokuluna girdiğim andan itibaren güler yüzlü hocalarıyla birlikte hiçbir masraftan kaçınılmamıış ortamını gördüğümde çok mutlu oldum.Bu tür eğitim odaklı kurumların sayısının artması dileğiyle...başarılarınızın devamını dilerim...

  • AM

    Sevgi dolu huzur içinde işini yapan uzman kadrosu ile mükemmel bir okul.Disiplinli,çağdaş ,kaliteli eğitimle ön planda.Tavsiye ederim.

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz. Sizin aracılığınız ile çocuklarımıza anne şefkatiyle yaklaşırken hem eğitimleri hem de öz bakım becerilerini en iyi şekilde veren güzel öğretmenlerime ben de çok teşekkür ederim.

  • my

    Biz bu bölgenin yabancısıyız,ilk taşındığımızda bir çok anaokulu dolaştık hiç biri içimize sinmedi,en son Taylan anaokuluyla tanıştık,kontenjanı dolu idi biraz bekledik ama iyi ki beklemişiz.Eğitimi her şeyden önemlisi güvenilirliği bizim için çok önemli .Herkese tavsiye ederim.Başarılı bir okul.

  • MY

    Biz bu bölgenin yabancısıyız,ilk taşındığımızda bir çok anaokulu dolaştık hiç biri içimize sinmedi,en son Taylan anaokuluyla tanıştık,kontenjanı dolu idi biraz bekledik ama iyi ki beklemişiz.Eğitimi her şeyden önemlisi güvenilirliği bizim için çok önemli .Herkese tavsiye ederim.Başarılı bir okul.

  • DA

    Yüksek duvarlarla çevrili ,dört bir tarafı kameralarla gözetlenen emniyetli,havuzlu kocaman bahçesi var.Eğitim kalitesini Pendik bölgesinde yaşayıp da bilmeyen yoktur.Çok eski bir okul olup ismini yıllarca kalitesi ile ön plana çıkarmıştır.Taylan ana okulunu görmeden başka bir yerle kesinlikle anlaşmanızı tavsiye etmem.Görün konuşun siz karar verin.Başarılarınızın devamını dilerim.

  • OT

    Şüphesiz anaokulu seçerken dikkat edilecek en önemli unsur öğretmen. Bir okulun vizyonunu belirleyen, okulu yukarı taşıyacak ya da aşağılara çekecek olan şey de öğretmenleri. İçten, çocukları ve işini seven, kurumda çalışmaktan mutlu, iletişime açık, kendine ve çalıştığı kuruma saygı duyan tecrübeli bir öğretmen her şeyden önemli ve bunun yanı sıra Okulun sahibi /yöneticisi/müdürü, konusunda eğitimli ve tecrübeli olmalı. Sorumlu kişiyle tanışmak size okulun genel felsefesi konusunda ipucu verebilir. Her seferinizde karşınızda muhatap bulabileceğiniz, iletişime ve işbirliğine açık bir yönetici temsilcisi olmazsa olmazı,Okul, çocukları akademik olarak yükleme amacını gütmeden; onların merakını canlı tutan, kendini keşfetmesine olanak tanıyan, özgür seçimler yapabileceği, öğrenmeyi öğrenme imkanını veren bir eğitim felsefesini benimsemiş olmalı.Biz bu kriterlerle çocuğumuzu Taylan ana okulununa başlattık ve fazlasıyla memnun kaldık.Tavsiye ederim. Teşekkürler Taylan anaokulu..

  • BK

    Eğitim anlamında çok başarılı ve güvenilir bir kurum.Son zamanlarda ana okullarında yaşananlara bakınca özellikle biz çalışan annelerin çocuğumuzu emanet edeceğimiz yerleri birbirimize tavsiye etmemizin önemli olduğunu düşünerek yazıyorum.Çünkü bende daha önce bir çok okul gezdim ne yazık ki bir kötü tecrübemde oldu.Sonrasında Taylan anaokuluna tavsiye üzerine başladım ,iyi kide başlamışım,çok çok memnunum:) güler yüzlü işini bilen personeli,branş dersleri,haftanın beş günü İngilizce ve Almanca eğitimi,drama,kodlama ve yaz döneminde tabi ki havuz bizim en çok sevdiğimiz.İsminin hakkını veren okul...Tebrik ederim...

  • PK

    Pendik bölgesinin maddi ve manevi kalbur üstü dediğimiz kısma hitap eden bir okul.

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz. Evet Pendik bölgesinin en köklü okullarından biriyiz ve kurucumuzdan idarecimize öncelikle öğretmeniz, bundan dolayı kaliteli bir programla devam ediyoruz. Lokasyon olarak ta bölgenin nezih bölümünde yer almamız da bu şekilde düşündürebilir.

  • GC

    Yemyeşil kocaman havuzlu bahçesi ile güler yüzlü personeli ilk göze çarpan özelliği.Bunların yanında akademik anlamda çok iyi ve yeniliklere açık bir okul.Benim için çocuğumun mutlu olması paha biçilmez.Tebrik ederim.

  • AD

    Eğitim odaklı,modern çok yönlü eğitim, çeşitli branş dersleri,eğitimdeki kalitesi,temizliği,bahçesi,güler yüzlü personeli..güvenle çocuğunuzu emanet edebileceğiniz bir okul.

  • Fk

    Benim kızım 2016 da hazırlık sınıfından mezun oldu ve okula başladı. Taylan anaokulundan gelen çocuklara başarılarından dolayı okul idaresi özel bir sınıf oluşturdu ve özel etüt programları hazırladılar. Eğitim anlamında ben çok çok memnun kaldım. 2 yıl boyunca gönül rahatlığı ile çocuğumu emanet ettim . Ücret diğer kurumlara göre biraz fazla ama inanın sonuna kadar hak ediyorlar. Verdiğiniz ücretin sonuçlarını okul döneminde görüyorsunuz. Teşekkürler Taylan anaokulu. Bana göre Anadolu yakasının en iyi anaokulu

  • YA

    Pendik bölgesinin en eski ve köklü okulu.Eğitim odaklı,havuzlu büyük bahçe içerisinde çocuklarımızın güvenliği için her şey düşünülmüş.Güleryüzlü ve işini iyi bilen eğitimciler.

  • ÖÇ

    Ben yavrumu anaokulunda daha çok sağlıklı beslensin ve rahat edebilmesini isteyerek bir araştırma yapmıştım. Bu araştırmalarımızın sonucunda tercih ettiğimiz taylan anaokulu beklentilerimizi karşıladı. Tüm ekibe teşekkür ederim.

  • Özel Taylan Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    çok teşekkür ediyoruz güzel yorumunuz için. Yavrularınız bizim de yavrularımız, evde nasıl besleniyorlarsa okulda da aynı şekilde özen göstermekteyiz. Okulumuzda paketli gıda kullanılmamakta olup tüm öğünler mutfağımızda hazırlanmaktadır.

  • ET

    Çocukların çocukluklarını yaşamalarına fırsat verebilen kurumlar gittikçe azalırken böyle anaokulları bulunmaz kıymet gerçekten.

  • AB

    yemyeşil bir bahçe ve çocuklar için özel tasarlanmış havuza sahip,güler yüzlü ve işinde uzman çalışanlarıyla kaliteli eğitimin Pendik merkezdeki temsilcisi.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Taylan Anaokulu İletişim Bilgileri

Yeni Mahalle Süreyyapaşa Cad. No: 10 Pendik / İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum