fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu

Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:00

Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu Hakkında

Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu, öğrencilerini akademik başarılarının yanı sıra sosyal ve duygusal anlamda gelişmiş bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlayan özel bir anaokuludur. Kurum, öğrencilerinin ihtiyaçları doğrultusunda sürekli kendini geliştiren dinamik bir eğitim yapısına sahiptir. Öğrenci odaklı ve kalıcı öğrenme eğitici kadrosu tarafından esas alınmaktadır. Kurumda, Montessori, GEMS, Sorgulamaya Dayalı Öğrenme, Sosyal-Duygusal Öğrenme ve Scamper yaklaşımları ile eğitimler verilmektedir. GEMS Programı ile Fen ve Matematiği ortak bir payda da birleştirerek, öğrencilerin gelişen dünyayı anlamlandırmaları desteklenmektedir.
Montessori Yaklaşımı ile öğrencilerin etkinliklere kendiliğinden dahil olması ve yeteneklerini geliştirmesi amaçlanmaktadır. Sorgulamaya Dayalı Eğitim Modeli ile öğrenme, sorular sorarak ve araştırarak desteklenmektedir. Scamper ve Duyusal Öğrenme ile çocukların yaratıcı düşünmesi geliştirilmektedir. Aynı zamanda Sosyal ve duygusal beceriler ile kişinin günlük yaşantıyı sürdürmesi ve sağlıklı olarak gelişmesi için duygusal zeka çok önemlidir.
Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu'nda öğrencilerin gelişimini sağlamak amacıyla sosyal ve fiziksel etkinlikler düzenlenmektedir. Düzenlenen bu sosyal ve fiziksel etkinlikler öğrencilerin, bilişsel ve fiziksel gelişimini desteklemektedir. Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu'nda branş dersler de oldukça önemlidir. Yabancı dil eğitimi olarak İngilizce dil eğitimi verilirken ikinci yabancı dil olarak İspanyolca dil eğitimi verilmektedir. Çocuklar okul öncesi dönemde yoğun bir şekilde İngilizce dil eğitimi almaktadırlar.
Her yaş grubu için farklı teknikler uygulanırken öğrencilerin şarkılar, tekerlemeler ve oyunlar ile yabancı dili keşfetmesi sağlanmaktadır. Yabancı dil eğitiminin yanı sıra öğrencilere; Görsel Sanatlar, Duyusal Atölye, Montessori Eğitimi, Erken Yaş Hareket Eğitimi, Müzik, Doğadayız, Robotik Kodlama ,Satranç, Yaratıcı Drama ve Adab_ı Muaşeret eğitimleri de verilmektedir. Bu doğrultuda öğrencilerin sosyal ve bilişsel gelişimi hedeflenmekle birlikte aldıkları eğitimler ile bir sonraki eğitim dönemlerine hazırlanmaktadırlar.

Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Hayır

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Gems ve High Scope

- (PYP) Primary Years Programme - İlk Yıllar Programı

- Oyun Temelli Eğitim

- Aktif Öğrenme Sistemi

- SCAMPER Tekniği

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

- Catering firması tarafından getiriliyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Sudoku

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:00 şeklindedir.
  • Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu Yorumları (18)

  • sk

    Yaklaşık 7 yıldır çocuklarımızı güvenle yolladığımız, aile gibi sıcacık okulumuz.. İki oğlum da Tema öğrencisi; biri 3,5 yaşında yaz okulu ile başladı ve bu sene ilk okuldan mezun olacak  diğeri 2,5 yaşında başladı ve bu sene anasınıfından mezun olacak. Okulda çalışan her kademe okulun bir parçası gibi özveri ve şefkatle çalışıyor, yıllardır hiç huzursuz olacağımız bir durum yaşamadık. İlkokul öğretmenimiz Müveddet Öğretmen efsane bir öğrenmendir ve her öğrenciye akademik ve insani katkısı olmuştur; tam bir ilkokul öğretmenidir; ilgili, sevgi dolu biridir. Anaokulu 5 yaşlar, Özge Öğretmen çocuklara okulu ÇOK sevdiren, bu yaş grubuna alabildiklerince bilgi veren; hatta oğlum kitapların üzerinde Barkod numarasına bakarak ayrıştırıyordu ve “Bu Türkiye kodu değil” dediği zaman şoke olarak öğretmenimizi arayarak ilgisi ve desteği için teşekkürlerimi iletmiştim. Yönetim kadrosundan Büşra Öğretmenimizin yeri çok özeldir, gözü, kulağı tüm çocukların üzerindedir, işini severek ve layığıyla yapan öğretmenlerdendir. Okulun yapısı binaların içinde sıkışmış İstanbul için ayrı bir şanstır, gezip gördüğünüz zaman ortamın samimiyetini, yeşili bol bahçesi ve tek katlı binası ile hissedeceksiniz.

  • Ma

    Beklentimizin üzerinde ilgi ve alakadan fazlası ile memnunuzYüzme gibi amatör spor branşlarının yapılabileceği imkanı sağlamasını isterdik.

  • Ek

    Okuldan ve özellikle öğretmenimizden çok memnunuz. Büyük bir keyifle okula gidiyor hasta oldupunda bile gitmek istiyor evde zor tutuyoruz.Her cuma o haftanın gotoğrafları tarafımıza iletiliyor. O hafta ile ilgili spor, ingilizce ve nırnal derste ıldukları zamanlar için birkaö dakikalık videolarda olursa süper olur.

  • CK

    Oğlumuz 4 yaşında. Yaz okuluyla beraber okula adaptasyon sürecini atlattık. Gerçekten öğretmenlerimiz çok ilgili ve profesyoneller. Okul müdürümüz, rehberlik öğretmenimiz ve diğer tüm öğretmenlerimiz ve çalışanlar. Oğlum Şafak Arıcı öğretmenini çok seviyor ve hergün giderken gelirken mutlu oluyor. Teşekkürler Şafak Hanim, teşekkürler Tema Okulları :)

  • OA

    Geleceğin güvencesi sağlam temellere dayalı bir eğitime, eğitim ise öğretmene dayalıdır.

  • Zf

    İlk oglum da ikinci oglumda tema okullarina geliyor baska okulalr denedim ama asla memnun kalmadim . Fiziksel acidan genis acik ferah olmasi , ogretmenlerin ilgisi alakasi ve herseyden onemlisi cocugumun gelirken cok mutlu olmasi beni ayrica cok mutlu ediyor .Daha cok video paylasimi yapilmasi olabilir .

  • İlgili Öğretmenleri, gün boyu farklı aktivite ve dersleri açısından çok memnun kaldığımız bir eğitim kurumu ☺️ Ayrıca okulun güzel bir bahçesi var ve bu kısmı yağmur çamur demeden mevsime uygun kıyafetler eşliğinde sık sık kullanıyorlar.Bizim açımızdan her şey olması gerektiği gibi ☺️

  • SE

    3 yaşındaki kızım için en doğru kararı verdiğimizi düşünüyorum. Gerek okul yöneticileri gerek Tuğçe öğretmenimiz ve tüm kadrosu inanılmaz ilgili ve güleryüzlü. ‘Kötü hava şartları yoktur kötü kıyafet vardır’ mottolarıyla çocuklar doğada daha da mutlu. Günlük raporlar, ders programları yemek listeleri her anlamda şeffaf bir kurum. Büyük bir emekle hazırlanmış ders programları çocuklarımızın gelişimine her anlamda katkı sağladığını düşünüyorum. kızımı gönül rahatlığıyla gönderiyorum okuluna. kızımın mutluluğuna mutluluk kattığınız için minnettarım. Her şey için teşekkür ederim. Tuğçe öğretmenimizi çok seviyoruz tekrar eklemeden geçemeyeceğim:)

  • EY

    Okul, hem yapı olarak hem de kadrosu ile oldukça iyi ve başarılı. Kızım bazen gitmekte güçlük çekse de çıkışlarda aksine gelmek istemiyor :) yemek konusunda da oldukça iyi firmayla çalışmaktalar. Tuğçe Öğretmenimize de ilgilerinden dolayı teşekkür ediyoruz.

  • SG

    Gerek sınıf öğretmenimiz gerekse okuldan çok memnunuz beklentimizi karşılıyor ve her konuda geri bildirimleri çok hızlı bir şekilde alabiliyoruz her aşamada şeffaf olunması ve çocuğumuzla ilgili her konuda erişebilir bilgiye sahip olmamız her anlamda bilgilendirilme yapılması bizim için çok önemli Tema Anaokulunu seviyoruz ❤️

  • Bf

    Okulun ilgi alakası çok iyi özellikle canım öğretmenimiz Tuğçe hanımın hakkını yiyemem oğlumun okula adaptasyonunda elinden geleni yaptı yapıyor :)

  • SB

    Özellikle öğretmenimizden çok çok çok memnununuz. (Uğur böcekleri meltem hn). İletişimi ilgisi alakası yaklaşımı çok başarılıGünlük aktivite fotoğrafları paylaşılmalı. Yemekz oyun bahçe vs gibi. Hatta günün belirli saatlerinde sistemli olarak paylaşılırsa çocuklarımızı daha az merak edebiliriz. Bir de bazı öğretmenlerin dışarıya çıktığı ayakkabılarla içeriye girdiğini gözlemliyoruz.

  • Dt

    Oğlum her sabah keyifle okula gidiyor ve keyifle geliyor. Okulda herkes çok ilgili. Bilgi ve donanım olarak da her gün yepyeni bir cümle ile okuldan geliyor. Öğretmenimiz ve kurumdan çok memnunuz.

  • ZT

    Bu yıl 4 yaş grubuna oğlum başladı henüz yorum yapmak için erken ama şuan için iyi gidiyor bir problem yok

  • Ms

    I would like to thank all the teachers and school administrators who have contributed to our child growing. It’s gratifying to see the positive change in our child attitude

  • Muhteşem bir öğretmenimiz var. Tuğçe Çubukçu öğretmenimize çok teşekkür ederiz.

  • ST

    Aile sıcaklığı ve samimiyetinde olması, Kurucu ve eşinin bir anda yanınıza gelip hatırınızı sorması, hemen hemen her aktivitenin doğayla bağdaştırılması, kalabalık olmaması, tüm çalışanların ilgili ve içten davranışları oldukça cezbediyor insanı.. Huzurla ve gözüm arkadan kalmadan bırakıyorum çocuklarımı...

  • ÇA

    Bina yapısıyla, kadrosuyla tam bir butik okul. Aydınlık ve az mevcutlu sınıflar çok şirin.. Mutlaka görmeniz lazım. Biz çok memnunuz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Tema Eğitim Kurumları Anaokulu İletişim Bilgileri

Pınartepe Mahallesi, Orhangazi Caddesi, No:43/A, Büyükçekmece / İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum