fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Tırtıl Anaokulu

Özel Tırtıl Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 09:00/13:00
Öğlenci: 12:00/17:00

Özel Tırtıl Anaokulu Hakkında

İstanbul Tuzla'da bulunan Özel Tırtıl Anaokulu donanımlı sınıfları ve kaliteli eğitim imkanları ile 3 - 6 yaş arası çocuklara okul öncesi eğitim veren bir kurumdur. Okulda Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, sorumluluk sahibi, bilimsel düşünen, yaratıcı, çağdaş, evrensel değerlerin bilincinde, çalışmayı seven ve arkadaşları ile iyi ilişkiler kurabilen bireyler yetiştirilmek amaçlanmaktadır.
270 metrekare kapalı kullanım alanı olan okulun dört adet dersliği, yönetim odası, arşivi, yemekhanesi, çok amaçlı salonu, bekleme salonu yer almaktadır. Yemekhane hizmetiyle öğrencilere organik besinlerle hazırlanan, yaşa göre besin değerleri hesaplanarak oluşturulmuş eğlenceli menüler sunulmaktadır. Bu bağlamda öğrencilerin küçük yaşta sağlıklı ve düzenli beslenme alışkanlığı oluşturulmaktadır.
Özel Tırtıl Anaokulu'nda çocuklara İngilizce ve Fransızca dil eğitimi verilmektedir. Yabancı dil eğitimleri oyunlar, etkinlikler ve hikayeler ile desteklenmektedir. Bu sayede çocukların daha kolay öğrenmeleri ve kalıcı bilgiler elde etmeleri sağlanmaktadır. Ayrıca okulda çocuklara gelişimleri için spor, sanat, gelişim, sosyal, okuma, yazma eğitimleri verilmektedir. Özel Tırtıl Anaokulu'nda çocukların yeni ilgi alanları ve becerileri oluşturmalarına yönelik bilimsel, sosyal, kültürel, sanatsal ve sportif alanlarda yaptıkları çalışmalar ile kendilerine güvenmeyi ayrıca sorumluluk duygusunu geliştirmeyi hedeflemektir.
Okulda çocukların manevi değerlerini bilmesi, paylaşma, sorumluluk, dürüstlük, sevgi, saygı kavramlarını idrak edebilmeleri amacıyla değerler eğitimi verilmektedir. Yaz ve kış ayları boyunca tüm sene eğitimini sürdüren bu kurum, çocukların zihinsel ve bilişsel gelişimi kadar fiziksel gelişimini de önemsemektedir. Bu bağlamda çocukların yemekhane hizmetiyle beslenme alışkanlığı kazanması dışında çocukların gelişimde önemi büyük olan düzenli uyku, her gün dezenfekte edilen uyku odalarında sağlanmaktadır. Yaz okulunda çocuklarla birlikte MEB eğitim programı kapsamında geniş, ekolojik oyun bahçesi ve eğitmen kadrosu ile birlikte birçok eğitici aktivite gerçekleştirilmektedir.

Özel Tırtıl Anaokulu Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

Özel Tırtıl Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Tırtıl Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Tırtıl Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Tırtıl Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Tırtıl Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Tırtıl Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Tırtıl Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Tırtıl Anaokulu Yorumları (4)

  • B

    Mrb kres müdürümüz Emine hanım çok anlayışlı çözüm odaklı bir insan öğretmen kadrosu çok iyi çocuğunuzun neler yaptığını görebiliyorsunuz sizi merakta bırakmıyorlar paylaşımları çok güzel tirtil ailesine eteklerinden dolayı çok teşekkür ediyoruz iyiki yollarımız kesişti

  • Z

    MERHABALAR, 2 SENEDİR KIZIM ÖYKÜYLE BERABER TIRTIL ANAOKLUNDAYIZ :),BAŞTA EMİNE HOCAMIZ OLMAK ÜZERE VE DİĞER BÜTÜN SINIF ÖĞRETMENLERİMİZE ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.KIZIM ÇOK SEVEREK GİDİYOR OKULUNA. BİZ BAŞKA BİR OKULDAN VE ÇOK SIKINTILI BİR SÜREÇTE TANIŞTIK EMİNE HOCAMIZLA . SAĞOLSUN BİZE ÇOK YARDIMCI OLDU .HEM ÖDEMELER KONUSUNDA HEM ÇOCUĞUMUN OKULA ALIŞMA SÜREÇİNDE.EMİNE HOCAMIZA ,SINIF ÖĞRETMENLEİMİZİN EMEKLERİNE ÇOK ÇOK TEŞEKKÜR EDERİZ.SİZLERİ ÇOK SEVİYORUZ.

  • BE

    Benim çocuğum yaklaşık iki senedir bu kreşe gidiyor. İlk gittiği günlerde bazı şeyler biraz eksikti; fakat okul müdürü Emine hanımla her konuştuğumuzda elinden geleni yaptı, ücret konusunda da her veliye imkanları doğrultusunda yardımcı olmaya çalışıyor. Okulda öğretmenler başladığımdan beri çok değişti; fakat hep yerine daha iyi bir öğretmen geçti. Ben sorunlarımı ne zaman anlattıysam elinden geldiğince çözüm bulmaya çalıştılar. Eksik yanları var ama gözlemlediğim kadarıyla ellerinden geldiğince kendilerini geliştirmeye çalışıyorlar. Ben bu kurumdan kendim ve çocuğum adına memnunum.

  • ŞB

    Ne denebilir ki bilmiyorum. Ogretmenlerin anne sevkatiyle guler yuzuyle bizi karsilamasimi hic bir yerde bensiz bir dakika durmayan huysuz kizimin bir bucuk saat durmasini saglamalarimi neye tesekkur edeyim bilemedim. Evime yakin cok duydum ismini nasip bugunmus. Kizimi kaydettirdigim icin cok mutluyum. Kesinlikle guvenilir tertemiz harika bir okul. İnanin baska okul arastirmaniza gerek yok. En zoru bir gunde basardiklari icin sizlere sonsuz tesekkurler. İyiki varsin Tirtil Anaokulu sizi cok seviyoruzzzHicbir eksik gormedim. Aksine fazlasini karsilayan bir okul. Ozelligini kesinlikle hakediyor. Yavru tirtillar emin ellerde

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Tırtıl Anaokulu İletişim Bilgileri

Aydınlı Mah. Çamlıbelde Yolu Cad. (Emlak Konutları 1. Kısım) No:59/F, Tuzla / İstanbul
0 216 706 6874
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum