fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Türkay Anaokulu

Özel Türkay Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Türkay Anaokulu Hakkında

Okul öncesi eğitim çocukların öğrenme potansiyellerinin en yüksek olduğu dönemlerdir. Bu nedenle İstanbul Kartal’da kurulmuş olan Özel Türkay Anaokulu çocuklara yaşam boyu sürecek olan öğrenme sürecinin temelini hazırlamaktadır. Okulda çoklu zeka kuramı benimsenmiştir. Bu kurama göre zekanın çok yönlü olduğu kabul edilir ve zekanın dinamik olduğu belirtilir. Çocukların beslenmesini oldukça önemseyen kurum sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısından meydana gelen öğünlerde bakliyat, et ve sebze ağırlıklı bir beslenme şekli belirlemiştir. Gıda mühendislerinin desteğiyle hazırlanan yemek listesinde kalori hesabı da yapılmaktadır. Özel Türkay Anaokulunda İngilizce, matematik ve sayısal kavramlar, okuma ve yazmaya hazırlık çalışmaları, Türkçe anadil eğitimi, fen ve doğa etkinlikleri, sanatsal etkinlikler, müzik, oyun ve spor ile satranç eğitimi verilmektedir. Çocukların okuma yazmaya hazırlık çalışmaları kapsamında kitaplara yakınlaşması ve yazma eylemini gerçekleştirebilmek için kas ve iskelet olarak gelişmesi sağlanmaktadır. Bunu destekleyici etkinlik olan Türkçe dil etkinlikleri ile çocukların kelime haznelerine yeni kelimelerin girmesi ve diksiyonlarının düzgün olması sağlanmaya çalışılmaktadır. Okulda yabancı dil eğitimi verilmesinin temel amacı çocuklarda kulak dolgunluğu yaratarak İngilizce kelime dağarcığını geliştirmeye çalışmaktır. 3 ile 6 yaş aralığında İngilizce öğrenmenin avantajları bulunmaktadır. Bu dönemde öğrenilen İngilizce hem kalıcı olmakta hem de kolay bir şekilde öğrenebilmektedir. Gelecekte İngilizce dil eğitimi alırken çocukların bir altyapısı oluşmaktadır. İngilizce dil eğitimi sadece dil öğretme ile kalmaz, çocukların düşünce güçlerinin gelişmesine katkı sağlamaktadır. Özel Türkay Anaokulun 'da bale dersleri de verilmektedir. Sanatın evrensel bir dil olduğunu kabul eden okul branş öğretmenleri aracılığıyla bale dersleri de vermektedir. Çocuk yogası, kil atölyesi, nefes atölyesi ve dama atölyesi temel aktiviteler arasında yer almaktadır. Çocuk yogası ile çocukların rahatlayarak gevşemesi sağlanmaktadır. Kil atölyesi ile çocukların el becerilerini geliştirirken eğlenceli zaman geçirmektedir. Okul sabah saat 08.00’de başlamakta ve akşam 16.30’da son bulmaktadır. Geç çıkacak çocuklar için 18.30’a kadar nöbetçi öğretmenlerin yer aldığı etüt çalışması yürütülmektedir. Çocuklar okulda rahat hareket etmelerini sağlayan eşofman giymektedir. Sadece Çarşamba günü serbest kıyafet günü olduğu için serbest gelebilmektedir. Çocukların doğum günleri öğretmenler ve arkadaşları tarafından özenle kutlanmaktadır. Okulun yaz okulu seçeneği de bulunmaktadır ve hafta içi her gün 1 saat İngilizce eğitimi verilmektedir.Yaz döneminde çocuklara eğlenceli anlar yaşatan yaz okulu programında pek çok aktivite düzenlenmektedir.

Özel Türkay Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

Özel Türkay Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Türkay Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Türkay Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Türkay Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Rusça dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Türkay Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Türkay Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Türkay Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Türkay Anaokulu Yorumları (5)

  • AK

    Okulun rehberlik servisi iyi bir hizmet veriyor her zaman çok ilgililer çocukların yaşadığı problemlerde velilerle konuşup evde de nasıl davranmamız, nelere dikkat etmemiz gerektiğini konuşabiliyoruz. Öğretmenleri tecrübeli ve işlerini severek yaptıklarını görebiliyorsunuz. Yemekler sağlıklı ve lezzetli ancak çeşitlilik az.

  • RK

    Konumu bakımından ulaşımı kolay ve güvenilir bir bölgede. Fiziksel imkanları tatmin edici özellikle bahçesi çok güzel. Okula daha kayıt yaptırmaya gittiğimizde çok etkilenmiştik. Verilen eğitim de gayet iyi ezberci bir eğitim anlayışından uzaklar onun yerine özümseyerek öğrenmeyi sağlıyorlar. Çocuklar okulda bunalmıyor ilkokul öncesinde güzel bir hazırlık.

  • Çeşitli sosyal etkinliklerle çocukların kendisiyle barışık ve kendisini özgürce ifade edebileceği bir ortam hazırlanmış. Tüm çalışanlar öğretmenler de dahil olmak üzere uyumlular ve aile ortamı var.

  • FA

    Yeni açılmış bir okul olmasına rağmen sistemi oturmuş ve iyi bir eğitim hizmeti veriliyor. Personel seçiminde tecrübeli ve alanında uzman olmasına dikkat edilmiş. Okul müdürü her zaman güleryüzlü ve ilgili her sorunumuzla ilgileniyor. Başarılarının devamını dilerim.

  • AD

    Çocukların iyi bir eğitim alarak eğlenceli vakit geçirmesi ve sosyalleşmesi sağlanıyor. Matematik, okuma- yazma becerileri geliştiriliyor ve ilkokula iyi bir hazırlık. Okulda güvenlik önlemleri de sıkı bir şekilde alınmış.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Türkay Anaokulu İletişim Bilgileri

Orhantepe Mah., Köprü Çıkmazı Sok. 6/1, Dragos-Kartal/Kartal/İstanbul
0 216 706 6895
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum