fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu

Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 10
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00

Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu Hakkında

Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu, İstanbul Tuzla'da eğitim vermekte olan butik bir anaokuludur. Kurumda müfredata ek olarak çocukların gelişimlerini en üst düzeyde destekleyecek eğitim sistemleri kullanılmaktadır. Montessori, Reggio Emilia ve Çoklu Zeka Sistemi eğitim modelleri okulda eğitim sürecine dahil edilen eğitim sistemleridir. Okulun açılış ve kapanış saatleri 07.00 ve 19.30'dur. Kurumda yemekhane, uyku odası, sanat ve mutfak atölyeleri, spor odası gibi fiziksel imkanlar çocukların ihtiyaçlarını karşılayacak niteliktedir.
Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu çocuklara sunduğu havuz, hayvanat bahçesi, sera gibi imkanlarıyla diğer anaokullarından ayrılmaktadır. Okulda verilen branş dersleri öğrencilerin zihinsel ve bilişsel gelişimlerini desteklemeye yönelik olarak verilen derslerdir. Bale, çocuk yogası, origami, seramik, el sanatları, satranç, akıl ve zeka oyunları gibi birbirinden farklı alanlarda eğitmenler eşliğinde yapılan etkinliklerle çocuklara tam donanımlı bir anaokulu eğitimi sunulmaktadır.
Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu bünyesinde bulunan rehberlik servisi ile çocukların gelişimlerini de yakından takip etmektedir. Böylelikle çocukların gelişim sürecinde yaşanabilecek sıkıntılar erkenden çözüme kavuşturulmakta, çocukların anaokulu eğitimlerini sekteye uğratabilecek etmenlerden çocuklar uzak tutulmaktadır. Çocuklara okulda verilen yemekler, okulda doğal olarak hazırlanan katkısız gıdalardır. Yiyeceklerde kullanılan ürünler organik, katkısız ve çocukların gelişimleri için faydalı ürünlerden seçilmektedir.
Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu çocuklarda erken yaştaki dil eğitiminin öneminin farkında olarak hareket etmektedir. Bu bağlamda çocuklara anadil bilgilerini pekiştirecek etkinlikler düzenlemenin yanında çeşitli yabancı dillerde de eğitimler verilmektedir. Kurumda verilen yabancı diller İngilizce Fransızca ve Almanca şeklindedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Çoklu Zeka Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Güvenlik Görevlisi

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Anne-Baba Eğitimleri

- Psikolojik Danışma

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Montessori Materyalleri

Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    10
  • Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir.
  • Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, İngilizce, Fransızca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu Yorumları (37)

  • İyi ki yollarımız kesişti ora bilim ailesi sizleri çok seviyorum Öğretmenlerimizi çok seviyoruz ipek Hanım elinden gelenin fazlasını yapıyor ben mutlu çocuklarım mutlu

  • ÖA

    Kızımız için okul aramaya başladığımız ilk günlerde eşimle çok tedirğin olmuştuk.Kafamızda binlerce cevapsız soru ile kendimizi yollara attık.Kızımızın 3 yaşında olması, yaş bakımından çok küçük olması konuşma ve sosyalleşme açısından yaşadığı sıkıntılar tercih yapmamız konusunda bizim çok titiz olmamıza neden oldu.O günleri düşündüğümde bu kadar titiz davranmamızın ne kadar dogru bir karar olduğunu şimdi daha iyi anlıyorum.Ora Bilim Anaokulunun fiziksel koşullarını anlatmakla zaman harcamakta istemiyorum resimlere bakmanız yada bir kere ziyaret etmeniz sizi bu konuda aydınlatabilir ama burada hizmet veren insanların kalitesini tecrübesini güler yüzlü tavırlarını ve benim evladıma kendi çocukları gibi davrandıkları için hepsine teşekkürü bir borç biliyorum.

  • ÖA

    Bizim için en önemli başlangıçların tek ve ilk yeri.oğlum için okul aramadan direk İpek hanımın yanındaydık 3 yaşında peşimden biran ayrılmayan annekolik çocuğu verdikleri sevgiyle benden ayırabilen tek yer burası acaba noluyor napıyorlar diyede gözümün arkada kalmadığı endişe duymadığım . İpek öğretmen ve melekleri ... Bırakın görselliği içinde sevgi var mı diye sorguluyorsanız hiç tereddüt etmeden duracağınız tek adres .

  • ÖA

    İki oğlumu da yaklaşık 2 senedir gözü kapalı emanet ettiğim Tuzla'nın en iyi anaokulu. Öğretmenlerinin ve yöneticilerinin hepsi kaliteli ve samimi, veliyi anlayan ve dinleyen kişilerden oluşan ; işletme gibi değil gerçek bir okul gibi yönetilen , aile hissi veren bir kurum. İyi ki yollarımız kesişmiş.

  • ÖA

    Merhaba, kızım bir yıldır Ora Bilim Anaokulu öğrencisi.İpek hanım ve kadrosu oldukça ilgili. 2.yıl için erken kayıt yaptım.çoçuğunuzu güvenle teslim edebileceğiniz bir kurum. Tavsiye ederim.

  • ÖA

    Kızımız Zeynep için okul arayışımızda ilk telefon görüşmesinden itibaren çok samimi karşılandık.Zeynep her gün severek okula gidiyor, öğrendiği şeyleri evde bizlere anlatıyor ve onun mutluluğu bizi heyecanlandırıyor. Gelişimi için verdiğiniz destek ve en az benim kadar kızımı düşündüğünüzü bilmek size olan güvenimi arttırıyor. Samimiyetiniz,sabrınız ve emeğiniz için öğretmenlerimize ve kurucumuza teşekkür ederim.

  • ÖA

    Kızımız yaklaşık 1 aydır okula gidiyor. 3 yaşında olduğu için başlarda duyduğumuz kaygıların tamamı deneyimlerimiz ve gözlemlediğimiz değişikliklerle ortadan kalktı. Hatta hafta sonu bile okula gitmek istiyor:). Çocukların akranlarıyla vakit geçirmesi gelişimleri açısından çok önemli. Bize keyifli, güvenli ve kaliteli bir okul deneyimi yaşattıkları için Ora Bilim ailesine teşekkür ederim.

  • AK

    Okulun konumu olsun kadrosu olsun,gözünüz kapalı çocuğunuzu gönderebileceğiniz aile sıcaklığında huzurlu bir yuva olduğunu belirtmek isterim. Her şeyiyle mükemmel bir okul gönül rahatlığı ile çocuklarınızı gönderebilirsiniz

  • ÖA

    Çocuğum 2 yıldır Ora bilim de çok memnunum özellikle Müdüremiz İpek hoca ve eğitim koordinatörümüz Emel hocamızın ilgi ve alakası bizi okula bağladı.Anne sevgisi ve sıcaklığı arayan herkese tek referansım Ora Bilim Anaokuludur.İyi k varsınız sonsuz sevgiler

  • ÖA

    Okula görüşmeye gittiğim ilk sıcaklığı hala hissediyor olmak mutlulukların en güzeli.Kızıma gösterilen ilgi ve özen beni çok mutlu ediyor.Kurum müdürümüz İpek Papatya hocam ve ekibi bir harika , herşey için çok teşekkür ederim.İyi ki ORA`lıyız..Her alanda beklentimi karşılıyor.Size minnetttarım

  • ES

    Ora Bilim'le tanışmadan önce başka bir okula kayıt olmuştuk.3 yaşındaki kızım adapte olamadı kızınız ağlıyor lütfen gelip alın diye kaç defa aradılar beni. Ama Ora Bilim'de tam tersi oldu, ilk önce kızımın güvenini kazanmak için,onu mutlu etmek için ellerinden gelen her şeyi yaptılar.Çok sakin ve anlayışlı bir dönem geçirdik, öğretmenlerimizle devamlı iletişim halindeydik.Kızım çok kısa bir zaman zarfında okula alıştı. Çünkü ilk önce bizim değil kızımın güvenini kazandılar. İyi ki ORA BİLİM'le yolumuz kesişti. Teşekkürler ORA BİLİM AİLESİ

  • İü

    Çok ilgili ve çok titiz öğretmenler. Sahibi İpek hanım çok emek veriyor. Çocuğumuzu içimiz rahat bir şekilde emanet edebiliyoruz.Geliştirilmesi gereken yanı sadece branş öğretmen sayısı olabilir. Bu da zamanla olacağından eminiz.

  • AZ

    Kuruluşunun ilk günlerinden beri birlikte olduğumuz bir kurum. Her sınıfı düzenli, pırıl pırıl, geniş ve ferah, ayrı uyku odası mevcut. İpek hanım her detay üzerinde şahsen çalıştı (aynı site içinde olduğumuz için kuruluş esnasında melişi kağıtlarıyla süs yapmaktan, bahçesindeki parkın kurulumuna kadar her anına şahidiz) ipek hanım ayrıca bireysel olarak her çocuğun ihtiyacı olan farklı desteği ve ailelerin beklentisini de en kısa zamanda yerine getirmeye gayret gösterdi. Zamanla aile olduk. Kendi çocuğumda dahil tüm çocukların ipek hanıma olan özel ilgisini giriş çıkışlarda gözlemlemekteyim ve bu bana daha da güven vermekte. Zamanla öğretmen kadrosu da kendisi gibi sevecen ve güleryüzlü öğretmenlerimizle doldu. Ayrıca çocuğumuzun Türkçe ve İngilizce dil gelişiminden, geçirdiği zamanın oldukça kaliteli olduğunu gözlemliyoruz. Tüm öğretmenlerimize ve yönetime burdan tekrar teşekkür ederiz.Fotoğrafları ve günlük yeme içme uyku durumlarını takip edeceğimiz uygulamamız aktif olsa daha güzel olur. Çocuğumu almaya geldiğimde zaman zaman sormayı unuttuğum şeyler oluyor elbette hemen cevap alıyorum mesajlarıma ama böyle bir uygulamada anlık durumdan haberdar olmak iki taraflı kolaylık sağlayabilir diye düşünüyorum.

  • Ev

    Ora bilim ailesi ile gorusmeye gittim tam bir aile sicakligi cocugunuzu guvenle birakabileceginiz bir kurum bizde artik oraliyiz

  • Dc

    Okulun konumu olsun kadrosu olsun her şeyiyle mümkemmel bir okul gönül rahatlığı ile çocuklarınızı gönderebilirsiniz

  • DA

    Ora Bilim Anaokulu değil gerçekten cocuklar icin sıcacık bir aile ortami..Çocugumun konusamamasindan dolayi cok endiseliydim kreşe verip vermeme konusunda çok endişeliydim fakat İpek Hanımın samimi açıklamaları benim tüm kaygilarimi bitirdi.Oglum kreşe başladıktan çok kısa süre içerisinde konuşmaya başladı ve inanılmaz bir gelişme gösterdi.Basta İpek Hanım, sevgili öğretmenimiz ve tüm ekibe sağladıkları egitim,destek kisacasi bu sıcacık ve güvenilir ortam için çok teşekkür ederiz.Aldiklari sorumluluğun farkını bilen çocuklarımıza alması gereken disiplin,egitimi sevgiyle harmanlayarak sunan ve veliye dahi her türlü desteği sunan bir okul ortami..İyiki yollarımız kesişti

  • BE

    Okul Müdürümüz Ipek hanim basta olmak üzere tüm ögretmenlerimiz gayet ilgili ve sevecen. Cocuklarimiz eglenerek ve ögrenerek yasitlariyla birlikte kaliteli vakit geciriyorlar. Ora Bilim ailesine cok tesekkurler:)

  • Ct

    Aile sıcaklığını hissedip çocuklarınızı güvenerek verebileceğiniz güzel eğlenceli ve başarılı bir kurum

  • Ba

    Okul müdürümüz canımız ipek hocamız ile 2 yılı aşkındır birlikteyiz ve canımızdan öte oğlumuza kendi evladı gibi bakıyor gözümüz asla arka kalmıyor iyiki sizi tanımışız ve iyiki ora bilim li olmuşuz. Emeği geçen tüm öğretmenlerimize çok teşekkür ediyorum sizlerin güveni emeği sayesinde gözümüz kapalı çocuklarımızı sizlere emanet ediyoruz.Elinizden gelen her imkanı değerlendirdiginizi düşüyorum , teşekkür ediyoruz.

  • Db

    Herkese merhabalar öncelikle okul öncesi eğitim benim gibi tüm ailelerin çok önemsediği bir konu başlarda bizde bir kaç okul gezdik böyle samimi tertip düzen olan bir okulla karşılaşmadık.Oğlumuza aile şefkatiyle yaklaşan bir okul bulduğumuz için kendimizi şanslı hissediyorduk oğlum o kadar sevdiki hafta sonu bile okula gitmek istiyor Mutlu çocuklar mutlu anneler daha ne olsun

  • Nt

    İpek hanım gerçekten içten Teşekkürler ilk önce maddiyata bakmayıp öğrencilerinizi düşündüğünüz için aile ortamı verdiğiniz için öğretmenimiz e çok teşekkürler ilgisinden dolayı emel hanım in ilgisi öğretiminden de çok memnunuz hepinize sonsuz teşekkürler

  • Tk

    Okulumuz bizim evimiz aile sıcaklığını,sevgiyi, gülümsemeyi ve şefkati uzaklarda aramanıza gerek yok ipek hocamıza ve öğretmenlerimize minnettarız iyiki varlar iyiki oralı olduk diyoruz sevgiler Gelişime her açıdan açık olan orabilimin daha iyi yerlere geleceğine eminim

  • Okuldan cok memnun kaldık cok ilgililer her şeyden oncesi çocuğumuz bu okulda cok mutlu her şey için başta okul yöneticimiz ipek hanima ve tüm öğretmenlerimize cok teşekkür ederim iyi ki yollarımız kesişti.

  • de

    Daha önceki okul tecrübelerimizde çocuğumuzu hiçbir şekilde okula adapte edememiştik ve buradaki güveni alamamıştık ama burada çok kısa sürede çocuğumuz yıpranmadan adapte oldu.Sizde aynı problemleri yaşıyorsanız bu okul size gerekli desteği en sağlıklı bir biçimde verecektir.

  • Çç

    Bu okula kizimi kayd ettiğim için çok mutluyum kızımda sosyal ve beşeri münasebetleri çok değişti ve çok eğitim aldini fark ettim bu yüzdende okul yönetimine ve öğretmenlere çok teşekkür ederimGercekden başarılılar

  • Güvenilir,temiz,sosyal aktivitelere de önem veren,güzel bir kurum.. 3 yaşındaki oğlumu güvenle bırakabiliyorum. Çocukların kişisel ve bilişsel gelişimlerine katkı sağlıyorlar.. öğretmenleri olarak çocuklarla ilgililer.. Tavsiye ederim :)

  • NA

    Oğlum 3 senedir özel tuzlaorabilim anaokula gidiyor etkinlikler,oyunlar,verilen ders eğitimden çok memnunuz muduremiz ve öğretmenlerimiz çok iyi ve güle yüzlü iyi başarılı eğitmenler gönül rahatliyla çocuğumuzu bıraktığımız okulumuz

  • ED

    Kardeşimin çocuğu orabilimin öğrencisi , yeğenim adına hepimiz çok mutluyuz. Öncelikle okula severe gidip geliyor , ora da mutlu, iyi bir kadrosu var çocuğumuz solu dokungeliyor eve sürekli sorular etkinlikler . Çocuğunuzun hergün yeni bişey öğrendiğini görmek çok güzel.Yok

  • ET

    Sevgili Orabilim ailemiz çocuğumuzun mutlu sağlıklı ve tertemiz bir ortamda güvenilir ellerde olmasından dolayı sizlere çok teşekkür ederiz iyi ki varsınız.

  • ZA

    Yılların vermiş olduğu tecrübe ile çocuklarınızı güvenerek gönderebileceğiniz bir okul

  • ZA

    Gözümüz kapalı güvenerek gönderdiğimiz bir okul, öğretmenlerin ve kurum sahibinin ilgisi mükemmel.

  • Eu

    İlk görüşmede güler yüzlü, ilgi alaka ile sorduğum tüm sorulara olumlu,ikna edici cevaplar aldığım an çocuğumunda hızlı uyum sağlayacağını anlamıştım... Ama bukadar hızlı olacağını tahmin edememiştim. Çok teşekkürler.

  • sb

    okul kadrosuyla ögretmenlerin ilgisi ile çocuklara sıcak bir egitim ortamı saglıyor

  • YD

    Eğitim seviye çok yüksek bi kurum. Tamamen eğitim odaklı ve yaparak yaşayarak öğretmek temel ilkeleri. Çocuğun kendini tanıması yapabileceklerini farkına varması hedeflenmiş

  • Bu

    Çok özenli çok özverili bir kurum eğitimcileri ve yönetim i efsane çocuklar inizi güvenle gönderebilir siniz hiç tereddüt etmedenGayet gelişmiş bir okul

  • Db

    Okulun konumu olsun kadrosu olsun her şeyiyle mümkemmel bir okul gönül rahatlığı ile çocuklarınızı gönderebilirsiniz

  • ZA

    Bu kadar ilgili bir okul daha önce görmemiştim. Kadrosu, müdürü, yemekleri ve çocuklara ilgisiyle mükemmel bir okul olmuş.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Tuzla Ora Bilim Anaokulu İletişim Bilgileri

Aydıntepe Mahallesi Beydağı Cad.c 1 Parsel Evora Tuzla İstanbul
0 216 706 6880
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum