fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Tuzla Seval Altınel Anaokulu

Özel Tuzla Seval Altınel Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/16:00
Sabahçı: 09:00/13:00
Öğlenci: 13:00/16:00

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Tuzla Seval Altınel Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

- Oyun Temelli Eğitim

- Masal Terapisi Eğitimi

- İşbirlikli Öğrenme Modeli

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

- Öğrenci Merkezli Eğitim Modeli

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

- Ekoloji Temelli Eğitim Modeli

- Tam Öğrenme Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Sınıf Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Satranç Öğretmeni

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Tuzla Seval Altınel Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Tuzla Seval Altınel Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 16:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Tuzla Seval Altınel Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Tuzla Seval Altınel Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmamaktadır.

Özel Tuzla Seval Altınel Anaokulu Yorumları (66)

  • Ma

    Seval hanım cok ilgili, alakalı, özverili ve çocukların kalbine dokunan bir öğretmen. Eğitim hayatına ilk adımlarını atacagi çok güzel bir okul samimi içten bir ortam. Mutlaka yolunuzun kesilmesi gerek bir okul.

  • Mi

    Öncelikle söyle baslayayım benim kızım içine kapanık ve kendi öz bakımında zorlanan biriydi ben montesori hakkında hiç bir bilgiye sahip değildim görüşmeye gittiğimde az çok hakkında bilgi sahip oldum ufkumu açan bir yol göstericisi aslında çocuklarımızın sayılar, alfabeler değil zeki yapan. Seval hoca bir çocuğun kalbine dokunmak isterken ailelerin aslında çocuklarımızın hangi davranışından bize ne anlatmak istediğinden bahsetti ve çocuklarımız bir makine değil bir birey olduklarını gösterdi bana önce duygular dedi. Bize öyle değerli bir şey kazandırdı ki çocuklarımızın duyguları derken yetişkin bir birey olarak ailelerinden duyguların tanımasını ister hep ve şunu söyler Seval hocam okul evde baslar ailede diye çok da doğru söyler sevgili Seval hocam aslında kızımla çok bilgi kattılar tabi ki diğer diğer değerli öğretmenlerim Fatoş hocam,Kübra hocam hepsine sevgiler Seval hocam bir çocuk yetişir dünya değişir 😘Çok değerlisiniz

  • ŞY

    Seval Altınel Anaokulu Tuzlanın Montessori Eğitim ve öğretimdeki öncüsüdür. Kaliteli, özverili ve Montessori eğitiminin gerçek anlamını öğrencilerine birebir uygulayan anaokuludur. Rehberlerin öğrencilerine ilgi, alaka ve destekleri her öğrencinin yaş grubuna ve gelişim düzeyine göre uygulanmaktadır. Daha kapıdan içeri girer girmez sizi güler yüzlü gerçek samimi hislerle karşılayan rehberlerle karşılaşmak paha biçilemez. Böyle bir okulun ilçemizde olması Montessori eğitimi alacak yaş grubundaki çocuklarımız için büyük bir fırsattır. Sizinle yollarımızın kesişmiş olmasından dolayı çok mutluluk duymaktayım.

  • EB

    Eğitim metodu ve ilgili kadrosuyla tercih edebileceğiniz kaliteli bir eğitim merkezi. Zaten ilk tanıştığınızda bu enerjiyi alacaksınız.

  • Sevgili Seval Rehberimiz, bir anne olarak çocuğunu güvenli ellere teslim etmenin rahatlığını bize yaşattığınız için size minnettar olduğumu belirterek düşüncelerime başlamak isterim. Montessori sistemini hakkıyla uygulayan buna gönül vermiş kişilerle buluşup çocuklarımızın bireyselleşmesi için çaba harcayan sizlere çok teşekkür ederim. Kızımın ilk okul hayatına bu kurumda başlamasına çok seviniyorum. Çünkü klasik sistemin tükettiği çocukları sizler güçlü, ayakları yere basan bireyler olarak yetiştiriyorsunuz. Okul ortamında sınırlar içinde özgürleşmenin tadını çıkaran çocuklar oluyorlar. Çocuklarımızın boşuna geçen anaokulu saatleri yerine kaliteli ve dolu geçen zamanları olduğunu bilerek gelişimleri hakkında tüm soruları konuşabildiğimiz bir okulsunuz. Şefkat, sabır, ilgi ve merhamet ile bu işi yapıyorsunuz. Bu yolda emeği geçen tüm ekibinize başarılar dileriz.

  • B

    Özellikle erkek çocukları için eğitimli ve profesyonelce düzenlenen bir uygulama . Ve cinsiyet fark etmeksizin her işi ve mesleği yardımlaşarak ve paylaşarak sevgi ile yapılan ve çok güzel öğreten bir eğitim türü.

  • Ms

    Bir anaokulu öğretmeni ve aynı zamanda bir veli olarak eğitimine hayran olduğum çocuklar ve aileler için kesinlikle tavsiye edebileceğim bir kurum. Dört duvar içi klasik eğitimlerin dışında yeni keşiflere açık bir dünya. Güvenim sonsuz.Sürekli yeni fikirler ürettikleri için diyecek başka bir şey yok. Başarılarının devamını diliyorum.

  • Çocuğunuzu gönül rahatlığıyla kaydedebilirsiniz; orman okulu, montessori metodu, ebeveyn geliştirme atölyeleriyle eğitimde çok ön plana çıkıyor.

  • BB

    Öncelikle kapıdan ilk girişimizdeki karşılanma ile ne kadar özel olduğumuz hissettirildi bu şekilde pozitif bir giriş yapmış olduk okulumuza. Seval hocamın bana ve oğluma olan yaklaşımı, çocuklarla olan iletişimi, sıcakkanlılığı bize direk aidiyet duygusunu hissettirdi. Oğlum da bu duyguyu almış olacak ki Seval hocamın elinden tutup diğer odaları bensiz rahatlıkla gezdi. Atölye gezdirildi, oldukça geniş bir oryantasyon verildi, tüm sorularım güler yüzle yanıtlandı. Montessori eğitim modeli üzerine kurulmuş atölyede aradığım şeyi bulduğumu söyleyebilirim. Bir eğitim modeli benimsenmemiş standart kreşlerde, bir program akışı ile ilerlenmemesi, daha çok saat doldurma, çocuğu oyalama mantığından oldukça rahatsız ve iyi bir kreş arayışındaydım. Seval hocamın atölyesindeki programın bir akışı bir mantığı ve bir hedefi var. Çocuğun sağlıklı bireyselleşmesi ve mükemmel bir eğitim programına tabi tutulması açısından bu okul benim için biçilmiş kaftan. Üstelik atölyenin ferah, geniş ve düzenli olması da insana daha girer girmez huzuru hissettiriyor. Oğlum ve ben çok sevdik okulumuzu. Böyle güzel bir eğitim programı hazırlayıp bizlere sunan Seval hocam ve ekibine çok teşekkür ediyoruz 🙂

  • NU

    Anaokulu çağında bir çocuğunuz var ise gözünüz kapalı teslim edebileceğiniz bir yer burası,gerçek anlamıyla montessorinin hakkını veren,ebeveynlerini ebeveyn atölyeleriyle destekleyen ve aynı pencereden bakmaları için çabalayan, gerçekten sevginin hakim olduğu bir okul,okul da diyemiyorum bir ev gibi😊Orman okulunu da söylemeden geçemeyeceğim.Keşke daha çok olsa böyle kurumlar,çünkü her çocuk böylesi bir yerde büyümeyi hak ediyor,iyi ki yollarımız kesişmiş .

  • Su

    İkiz çocuklarımın bu dönem için kayıtlarını yaptırdım kayıttan öncesi ve sonrasına kadar süreç çok güzel ilerledi çocuklarım çok sevdiler okullarını sonrasında eve gelmek bile istemiyorlar profesyonel bir ekiple çok güzel bir okulları var çocuklarımın iyi ki Seval hanımla ve güzel öğretmenlerimizle yolumuz kesişmiş ❤️Herhangi olumsuz bir yanı yok çok memnunum

  • GP

    Ebeveyn destekli eğitimleri olan, duvarları olmayan (gerçekten fiziki anlamda yok her yer şeffaf cam), ev sıcaklığında ve her daim güleryüzle pozitif rehberleriyle içimizi rahat ettiren bir yuva oldu bize. 3 yıldır gönül rahatlığı ile birlikteyiz. Hepsine teşekkür ediyorum.

  • Su

    İkiz çocuklarımın bu dönem için kayıtlarını yaptırdım kayıt öncesinden sonrasına olan sürece kadar gerçekten harikaydılar bir aile gibi benimsediler beni ve çocuklarımı o yüzden çocuklarım okullarını çok seviyorlar ordan çıkıp eve gelmek bile istemiyorlar , değerli öğretmenlerimizin öğrencilere yaklaşımını çok beğendim iyi ki tuzlaya böyle bir okul gelmiş çok şanslıyız ❤️

  • Fa

    Her çocuk cevherdir, doğru ellerde büyür ve eğitilirse mücevher olur. Biliyoruz çocuk büyütmekle çocuk eğitmek arasında ki farkı o çocuk insan içine çıkınca anlıyoruz. çocuklarımızın istediğimiz kadar iyi insanlara dönüşmesini istiyorsak gereğine inandığımızın 2 katı kadar zaman, yarısı kadar para harcamalıyız. Şu dünyada her şeyin en iyisine layık çok özel ve çok güzel bir çocuk var! Oda sizin evde yaşıyor. Amacımız çocuklarımızı iyi insan olarak büyütmek. “İyi insan” kavramının içini hep birlikte doldurmak amacıyla yavrularınızı bize emanet ettiniz . Dünyaya gelen ve özenerek büyüttüğünüz muhteşem emanetleri bizimle paylaştınız. Onlar için kurduğunuz ve kurduğumuz hayallerin gerçekleşmesi adına ortak adımlar attık . Biz değerlerimizi yükseltmek için çocuğa giden yola ulaşmak için aynı dili konuşup aynı duyguları paylaşmalıyız. Biliyorum ki, sizin desteğiniz olmadan bunu başarmamız imkansız. Çocuğun ilk temel bağları aile oluştuğundan mütevellilen Ebeveyn Geliştirme Programında Geliştiniz Bizlerle Aynı Dili Uyguladınız ve çocuklarınızın üzerindeki o şefkat dolu değişimi herbirlikte gözlemledik . Çocuklar ancak onlara açtığınız alan içerisinde gelişirler öğrenirler büyürler . Bu alanları nasıl oluşturacağınız sosyal , psikolojik, somut , soyut olarak Seval Hanım ve ekibi birlikte evlerinize gelerek doğru adımlarla çocuğa hazırlanmış çevrenin değerini konuşursak ev alanlarını oluşturduk . Çocuklarımız Orman okulunda bağımsızlığı , gelişimi , duyguları desteklenirlerken sorumluluk ilkelerine yatırım yaptılar . Montessori Eğitiminin çocuklar üzerindeki ilgi keşif ve merak duygusunun önemi ile var olduğumuz okulumuzda daha çok çocuklarımızı ebeveynlerimizi tanımak ve onlarla buluşmak dileklerimle . Çocuklarınıza güzel bir gelecek oluşturmak adına bizimle bu yola çıktığınız ve işbirliğiniz için çok teşekkür ederim.

  • Güvenilir,işini severek yapan canım Seval hocamız ve aynı değerde güler yüzlü ekip ile karşılaşıp gözünüzün arkada kalmayacağı anne sıcaklığı ile yaklaşılan ve eğitim sistemleri ile farkındalıklarıyla hem çocuğa hem anne babaya çok çok fazla artı yönü olan referanslı bir kurum iyi ki Sevalin Çocuk Evi ☺️🥰

  • ZA

    Merhabalar ben okulumuzu Trabzon'dan takip ediyorum büyük bir hayranlıkla izliyorum bütün paylaşımlarını çünkü çocuğun kalbine dokunmayı o kadar güzel yapabiliyorlar ki her ince ayrıntı düşünülmüş, yapılmış ve sonuç mükemmel mutlu çocuklar o kadar şanslılar ki keşke bizim çocuklarımızın da böyle güzel bir eğitimle ilk adımlarını atma şansları olsalardı.Her şekilde tamam olduğunu düşünüyorum ve başarılarının devamını diliyorum.

  • Aa

    Okul öncesi eğitimde Bir çocuk için gereken nedir? İlgi, güven, destekleyici öğretim, deneyimleme, ve benlik kazanımı.. Bu okula kızımız 3 yıldır gidiyor. İmkan olsa ilk okul için de göndermeyi düşünüyorduk ancak yok :) Neden göndermek istiyoruz ve 3 yıl gönderdik? Kızımızın bu dünyada var oluş sebebini öğrenmesi, olaylara karşı ne yapması gerektiğini EZBERE bilen değil, olayı değerlendirip ne yapması gerektiğini düşünüp duruma göre aksiyon alabilmesini sağladılar. Önemli olanda budur. Bir sorun karşısında kendine güveni olan bir kişi önce değerlendirip sonra aksiyon alır. Soğuk kanlılıkla. Hayatta en önemli olan şey budur. Duygularımızı kontrol etmek ve zamanında duygumuzu yaşabilmek. Bu gibi kişisel gelişim noktalarında kızımızın karakter gelişimine çok fazla katkı sağladıkları için Başta Seval öğretmen ve diğer öğretmenlere sonsuz teşekkür ediyorum. Ayrıca çocukların ilgisini çekebilecek bir çok aktivite, orman okulu, çocuk mutfağı ve bir çoook materyal ile hem ince hem kaba motor becerileri gelişirken hem de karakterleri gelişiyor. Kızımızı bir okula değil bir eve verdiğimizi 3 yılın sonunda anladık. Kızımızın Gelişim gösterebileceği alanları gözlemleyip duruma göre aksiyon alan bir eğitim sistemleri var. Bu da her bireyi farklı kılıp özelleştiriyor. Her çocuk eşsizdir. Önemli olan bu değeri onlara vermektir. Bu değeri verdiğiniz için teşekkürler🙏İlkokul açmalısınız :)

  • Ka

    Seval öğretmenimle 7 yıl önce yollarımız kesişti. O günden beri hep iyi kilerle hayatımda. Sadece çocukların kalplerine değil annelerin, öğretmenlerin kalplerine de dokunuyor. Kendimi değerli hissettiğim, özel hissettiğim ve taktir gördüğüm bu okulda iyi ki Seval öğretmenimin aracılığıyla minik kalplere dokunabilme şansım oluyor. Sadece öğretmenliğimde değil anneliğimde de bana rehber olup, sabretmeyi değil genislemeyi, bakış açımı değiştirip farkındalığımin oluşmasında yardımcı olan ve daha nicesi için tekrar İYİ Kİ demek istiyorum ❤️

  • Gy

    Çocuk merkezli ve çocukların çok mutlu olduğu bir okul .Seval hanım, Fatoş hanım ve diğer öğretmenler o kadar sıcak ve içtenlikle çocuğum hafta sonu bile okula gitmek istemiyor.kuruma başladıktan sonra kızımda gözle görülür değişimler oldu duyarlılıkları arttı ve en önemlisi davranışları düzeldi Ebeveyn geliştirme programıyla biz velilere de rehber olan Seval hocam sayesinde bizlerde sıkıntı yaşadığımız durumlarda neler yapabileceğimizi fark ettik İyiki yollarımız kesişti 🥰

  • EA

    Merhabalar ben Seval Altınel Anaokulunda bir rehberim. Seval hoca ile daha öncesinde kuruculuğunu yapmış olduğu bir okulda tanıştım. O zamanlar henüz mezun olmamış, kendini geliştirmek, çocuklar ile can cana iletişim kurmak adına o okula üniversitemin olmadığı günler gidiyordum. Daha önce deneyimlemediğim ama teorik olarak edindiğim bilgilerle montessori sisteminde bir okulda Seval hocamla tanıştım. Sistemi daha çok içselleştirme fırsatı edindiğim bu yolda aslında durumun sadece bir sistem olmadığını, insan kişiliğinin göz önüne alınması gerektiğini deneyimledim. Seval hocam kendi okulunu açtığında onunla ve Fatmanur hocam ile çalışacağım için çok heycanlıydım. Üniversite okurken deneyimlediğim farklı alanlarda gözlemlediğim çocuğa ve aileye olan ön plandaki değer ile arka plandaki değerin uyuşmuyor olması çok üzücü ve rahatsız edici durumlardan biriydi. Fakat Seval Altınel anaokulunda bir Öğretmen olarak şunu gönül rahatlığıyla söylebiliyorumki burada “Her çocuk tektir, özeldir ve biriciktir” ilkesi ile devam ediliyor. Her çocuğun kendi hızında, ilgisinde ilerleyen bir okulumuz var. Bu ekibin bir bireyi olmak, varolmak, birçok çocuğun ve ailenin kalbine dokunuyor olmanın mutluluğunu yaşıyorum.

  • BA

    İki buçuk sene önce Orman Okulu eğitimine kızım ile katıldığım programda Seval hocayı tanıma fırsatı buldum. İçtenliği, çocuklara karşı yaklaşımı, çocuklara karşı sesi tonuyla onların en içten dünyasına dokunduğunu bizzat şahit oldum. Orman okulundan sonra ise kızımla anne-çocuk eğitimine katıldığımda bizi okulunda misafir etmişti . Okula ilk girdiğimde sanki bambaşka bir dünyaya ayak basıyor gibi hissettim çünkü burası bir anaokulu olmasına rağmen büyük renkli peluş oyuncaklar yerini kayın ağacından yapışmış özel materyallere bırakmış bir yerdi. Montessori sisteminde materyallerin dolaylı ve doğrudan amaçları öğrenmendikçe hayranlığım kat ve kat arttı. Tuzla da böyle bir okulun olması bizim ve çocuklarımız için büyük önem arz etmekte… Seval Hanım ve ekibine çok teşekkür ediyorum 🌸 Başarılaarınızın devamını diliyorum, daha nice minik kalplere sevgiyle dokunmaya niyet ediyorum 🌸

  • HT

    Çocuğum bu okulda 3. senesine başladı bu sene. Başka bir okul olsa asla 2 yaşında baslatmazdım okul hayatını, tatillerde okulunu cok büyük özlemle bekliyor hastayken evde zor tutuyorum 😍 Güzel kalpli ögretmenlerimiz, özel ve ayrıcalıklı okulumuz sizleri çok seviyoruz. Sizlere minnettarım Allah yolunuzu hep açık etsin ❤️

  • Gb

    Ah benim canım okulum güzel okulum. Nasıl anlatsam sevgimi acaba? Ne büyük şans içine sinen sevdiğin bir okul bulmak. Çocuğunun orada iyi, mutlu olduğunu bilmek. Bin şükür🙏 Sevalin çocuk evi ile gecen sene oğlum 41 aylıkken tanıştım. Oğlumun bu denli özenli öğretmenler ile çocuğa birey olarak yaklaşan, montesorri eğitimini hakkını vererek, kendini sürekli bu konuda geliştiren öğretmenler ile okul denen kavramı öğrenmesinden çok mutluyum. Bu eğitim modelinin tam anlamıyla karşılık bulması için Seval öğretmenin biz veliler için hazırladığı eğitim programı da aslında kurumun tek derdinin çocuk olduğunu çok güzel anlatıyor. Çünkü Seval öğretmen bir çocuk için ne yapabilirim, nasıl daha faydalı olurum diyerek her çocuğa dokunmakla kalmayıp, velilerine de elinden geleni yaparak bütünsellik ile yol alıyor. O kadar çok şey öğrendim ki bizim için hazırladıği Ebeveyn geliştirme atölyelerinden.. Her hafta sabırsızlıkla bekledim. Tıkandığım yerlerde beni çok güzel aydınlattı. Oğlum ile ilişkime çok güzel çözümler bulmama vesile oldu. Bu bütünsellik tabi ki oğlumun duygusal ve sosyal gelişimini çok iyi destekledi. Henüz okula başlamadan önce kafamda çok kaygı vardı. Çok araştırdım ve bir okula gidecekse oğlum burası kesinlikle doğru yerdi. İlk görüşmede eğitime bakışı, çocuklar için hevesle atan kalbi zaten doğru yere geldim dedirtiyor. İlk defa okula vermek ve ayrılmak benim için de zordu. Hem beni hem de oğlumu çok güzel kucaklayan bir yer oldu sevalin çocuk evi. İkimizde güvende olduğumuzu hissettik. Oğlum öğretmenlerine olan sevgisini anlatırken gülüşünü seviyorum, konuşmasını seviyorum, sesini seviyorum gibi şeyler söyler. Ve bu bana iletişim konusunda (ki en önemsediğim konudur) ne kadar dikkatli özenli olduklarını gösteriyor. Yani tüm duygularımı okula olan sevgimi ve güvenimi kelimeler ile yazıya dökmek zor. Seval öğretmen dönem başında, bana bir zaman verin ben çocuğu gözlemleyeyim der. Sonra konuşuruz her şeyi. Ve ilk veli toplantısına kadar beklemek ilk ayrılık için zordu. Sabırsızım merak ediyorum. Sonra toplantı yapıldı ve heyecan ile mutluluk ile gurur ile dinledim. Biz notlarımızı aktaralım sonrasında sizin sormak istediklerinizi konuşalım dediler. Ve öyle bir aktarım oldu ki benim hiç bir soruma gerek kalmadı. Bu çok çok güzel bir şey. Çocuğumu çok iyi gözlemlemişler çok iyi notlar alıyorlar her çocuk için. Çalışılması gereken duygu veya davranış için benim yapmam gerekenler ile okulda yapılacakların paralelliğine kadar her şeyi konuştuk. Ve mutlulukla kuş gibi çıktım okuldan. Gönül rahatlığı ile huzurla bir yerden ayrılmak müthiş bir his. Ve bu sene yine aynı okulda çok şükür 🌈ve hiççç bir şey sormadan başladık sürece. Çünkü zaten biliyorum ki bir çocuk için olması gereken neyse bizim okulumuz bunu yapar ve yapıyor 🎉 yolları hep ışık olsun umarım çok daha fazla çocuğa ulaşırlar. Çünkü değdikleri yer bahar bahçe 🥰🥰🎉

  • TA

    Merhaba,Özel Seval Altınel Anaokulunda oğlum geçen sene eğitim görmeye başladı. Daha öncesinde kötü bir okul geçmişimiz oldu ve bu bende resmen travma yarattı. Geçen sene İlk kayıt için geldiğimizde Seval hanım verdiği enerji beni mest etti,çocuğumla olan diyaloğu benimle konuşurken verdiği güven tartışılmaz…Oğlumuzla ilgili soruları paylaştığımızda içtenlikle cevaplayıp ilk günden itibaren hep yol gösterdiler..Her zaman çocukları kazanmaktan yana olan bir kurum…Bu yaşlar ilerisi için çok önemli,sorunları erkenden çözebilmek için sorunu bulabilmekte çok önemli ve siz bu işte gerçekten başarılısınız…! Ve benim içim sizin sayenizde çok rahat 😌 Sizin gibi eğitimcilerin hep var olması dileğiyle,iyi kiiii🫶🏼🫶🏼🫶🏼

  • İk

    Çok güzel çok samimi bir ortam var. Herkes çok güvenilir oğretmenler hepsi mükemmel insanlar.Yok gerçekten gayet güzel bir yer. Her şey gelistirilince dahada güzelleşir ama bu okul bambaşka bir yer ve kendini o kadar güzel geliştirmiş ki söyliyecek kelime bulamıyorum.

  • AA

    Merhabalar ben Seval Altınel anokulunu arkadaşım vasıtası ile tanıdım. Yollarımız iyi ki kesişmiş kızımı 3 yaşında güvenli ellere teslim etmenin mutluluğunu yaşadım kızım şu an 4 yaşında ve gelişmelerini bu denli yakından gözlemliyor olmak harika! Bir okulöncesi mezunu bir birey olarak çocuk sonrası mesleğime ara vermiştim. Anokullarında deneyimim olduğu için biraz kaygılıydım ta ki Seval hanım ve ekibiyle tanışana kadar okula girdiğinizde alışılagelmiş okullardan çok farklı mesela siz hiç camdan, şeffaf, kapalı duvarları olmayan içerisine girdiğinizde evinizde gibi hissetiğiniz bir okul tanıdınız mı? Çocuklara olan bakış açıları, yaklaşımları gerçekten çok değerli. Seval hocam ve çok değerli ekibini kucak dolusu sevgi ile selamlıyorum.

  • GB

    Çocuklarına değer veren velilerin dikkatine! Eğitimci bir aileden gelen ve eğitim sektöründe çalışmış biri olarak çocuğa böylesi değer veren, onu geliştiren, özgürleştiren, var eden bir kurum görmedim. Oğlumun ilk eğitim hayatı için oldukça endişeli olduğum zamanda açıldı okulumuz🙏🏼 Oğlumun koşarak gittiği tatil boyunca rehberlerinin adlarını sayıkladığı böylesine sevgi dolu bir kurum. Sınırsız sabirlari, muhteşem eğitimleri diğer kurumlarla karşılaştırılamayacak kadar değerli. İyi ki varlar hep var olsunlar. Rabbim böyle öğretmenlerin sayısını arttırsın daha çok çocuğa dokunsunlar🙏❤️

  • Ed

    Merhaba Sevalin çocuk evinde bu sene 2.ci senemiz daha öncesin de oğlum 14 aylıkken kreş konusunda kötü bir tecrübemiz oldu Seval hamımın okulu bize ilaç gibi geldi başta Seval hanım olmak üzere öğretmenlerimizin hepsi samimi içten sıcak güler yüzlü insanlar olması oğlumun da bu süreçte okulu sevmesini sebep oldu. Montesorri eğitimi de benim de veli olarak desteklediğim bir eğitim şekli olup bu eğitim sistemini tam anlamıyla çocuklara aktaran bir okul ve bu sistemi aynı zamanda velilere detaylı anlatılması bizimde süreç hakkında bilgi sahibi olmamızı sağlamıştır..Okul yönetimi ve öğretmenlerimiz de problemler karşında yapıcı ve çözüm odaklıdırlar Bu sebeple problem yaşadığımız ortak bir karar alabiliyoruz

  • H

    Çocuk merkezli okul, gerçekten çok sevdik! Her anne babanın ihtiyacı olan dokunuşlar burada mevcut. Çocuklarımız için harika bir ortam sunuyor, onların gelişimine katkıda bulunuyor. Kesinlikle tavsiye ederiz!

  • NG

    Ana okul bir çocuğun ilk okulu, ordaki ortam ve kazanımlar ilk tohum ve bir ömür boyu unutulmaz İLKLER ASLA UNUTULMAZ ve DEGİSTİRMEK COK ZORDUR.iste burda en doğrusunu öğrenecekleri için ekstra hiç bir şeye ihtiyaç yoktur

  • YK

    8 ve 6 yaşında iki oğlumda 3 yaşlarında Seval ve Fatoş rehberleri ile tanıştılar. İlkokula başlayana kadar her gün heyecanla ve sevinçle okullarına gittiler. Sevgi dili ile konuşmaları, çocuk merkezci yaklaşımları ile hem bizlere hem çocuklara katkıları inanılmaz oldu. Yollarımızın iyi ki kesiştiği harika rehberler ve muhteşem bir okul. Çocuklar için sevgi dolu , ebeveynler içinde güven dolu bir yuva🙏.

  • Bu yıl kızımın Seval Altınel Anaokulu'nda 3.yılı olacak inşallah. Öncelikle kızım için okul ararken Seval hocamın okulunda en hoşuma giden şey diğer okullardan farklı olarak sınıf ortamının olmaması, çocuğa geniş bir alan sunması. Okula başladığımızda oryantasyon sürecinde hiç zorlanmadık diyebilirim. İlk günden beri kızım severek gitti okuluna. Montesseri eğitimi ile çocuğa duyusal alanda kendini geliştirme fırsatı veren, günlük yaşam becerileri kazandıran bir kurum. Gerek oryantasyon süreci olsun, gerek ebeveyn geliştirme atölyeleri ve veli bilgilendirme toplantıları olsun eğitimi bir bütün olarak yürüten bir anlayışa sahip Seval Hanım. İyi ki yollarımız kesişti, iyi ki sizi tanıdık. Böyle okulların ve Seval Hanım gibi eğitimcilerin sayılarının artması temennisiyle...

  • Sa

    Kendimizi hep şanslı hissettiğimiz okulumuza geçen sene kızımız ilk başladığında bir çok çocukta olduğu gibi yoğun bir ayrılık kaygısı ile başlamıştık bu süreçte profosyonel oryantasyon süreçleri ile hem fatma öğretmenimiz hem seval öğretmenimiz kızımızın yara almadan bu süreci tamamlamasını sağladılar.montessori eğitim sisteminin bireyselleşmeye katkısını da sene içerisinde kızımızda aşama aşama gözlemleme fırsatı bulduk ilk dönem karne günü kendi pişirdiği kahveyi bize ikram edecek kadar beceri kazanabilmiş olması ebeveynleri olarak bizi çok mutlu etmişti.Bunun yanı sıra matematik alanında dil alanında günlük yaşam ve öz bakım becerileri gibi alanlarda hiç sıkılmadan eğlenerek öğrenmiş olması, orman okulundan her döndüğünde bişeyleri başarmış olmanın mutluluğuyla dönmüş olması,aklımıza takılan her soruda ya da yaşamış olduğumız sorunlarda seval öğretmenimizin çözümcü yaklaşımı bizi her zaman çok memnun etti.iyi ki bu ailenin bir parçasıyız.

  • C

    Yeğenim 2 yıl gitti mezun oldu artık 1.sinif öğrencisi olacak..Hayatta ki en değerli varlığınız çocuklarınızı gözünüz kapalı içiniz rahat verebileceğiniz bir okul kurum demiyorum yuva ev diyorum . Merhametli sevgi dolu kalplerine emanet edebilirsiniz .

  • ÖD

    Özel Tuzla Seval Altınel Anaokulun’da ilk yolculuğum orada stajyer öğretmen olarak başlamaktı çocuğum klasik eğitim veren bir kolej’de eğitim alıyordu . Montessori alanının kapsamlı eğitimini ve Seval Altınel Anaokulu’nun ilgili , sabırlı , çocuklara , çocuklarımıza sevgiyi , bilgiyi sabırla öğretmeyi hedeflemiş ekibini görünce ve montessori alanının çocuğuma akademik ve sosyal alanda katacakları adına kendi çocuğumu ilkokul öncesi bir sene daha Özel Tuzla Seval Altınel Anaokulu’nda eğitim almasını istedim . Bir okuldan daha fazlası bir ev sıcaklığında . Çocuklarımızı şefkâtla saran başta Seval hocam , Fatoş hocam ve diğer öğretmenlerimize kucakla sevgiler …

  • ya

    Ablam vesilesiyle tanıştığım ve yeğenlerimin eğitim aldığı bir okul. Gerek yeğenlerimde gördüğüm olumlu değişim ve gelişimlerden gerekse okulun kurucusu Seval hanımın görüşmelerimizde ışık gibi parlayan yetkinliği ve çocuk odaklı eğitim anlayışı beni arabayla yarım saat süren bir yolculuğu göze alıp kızımı Seval'in Çocuk Evi'ne götürmeye ikna etmeye yetti. Sürecin en başında bile kararımın ne kadar doğru olduğunu rehberlerimizin davranışlarında ve kızımın mutluluğunda görebiliyorum.

  • Ee

    Seval hocamla geçen yıl 3.5 yaşındaki oğlumu gönderebileceğim okul arayışında iken tanıştık. İlk izlenim olarak okula girdiğimde o kadar sıcak ve samimi geldi ki sonrasında Seval hocam ile yaptığımız görüşme ile ilk hissettiğim samimiyet katlanarak arttı. Okulumuzun ebeveyn eğitimli olması sayesinde oğlum ile aramdaki iletişim çok daha sağlam ve keyifli bir hal aldı 1 yıl boyunca acaba mi diye düşünmeden gönül rahatlığıyla her sabah oğlumu okula bıraktık. Seval hocam Fatoş hocam ve diğer rehberlerin sayesinde oryantasyon sürecimiz de oldukça kolay gerçekleşti. Bu yıl oğlumun sevalin çocuk evinde 2. Senesi. Ayrıca orman okulu gibi bir seçeneğin olması çocukları doğayla bir araya getirmeleri de benim açımdan mutluluk sebebi.Müzik ve sanat atölyelerindeki çalışmaları arttırabilirler.

  • GA

    Seval hanımın üstün çabası ve performasıyla çocuklar için mükemmel bir kurum

  • FA

    Seval’in Çocuk Evi ile tanışalı 2 seneyi geçti.Canım arkadaşım Seval ile tanışmamız daha uzun yıllar tabiki.Onun sayesinde Montessori ile tanıştım.Gözüm kapalı olarak kızımı sahibi olduğu okula emanet ettim.Kızımın 3.senesi.Gitmekten o kadar keyif alıyor ki.. Çocuğuma bağımsız yaşam,bilişsel ve sosyal iletişim becerilerini her çocuğun kendi seviyesine uygun araçlarla doğal ortamda güler yüzlü rehberleriyle öğretiyorlar.Potansiyeli ortaya çıkarmayı amaçlayan bir sistem.Malesef biz potansiyellerini çıkartamıyoruz,bilemiyoruz.Kendisi deneyimleyip keşfediyorBirey olarak kabul edip,biricik,özel ve tek olduğuna saygı duyuyorlar. Ebeveyn Geliştirme programları ile de ebeveynlere bu süreçte çocukları ile ilgili destek olup bizleri bilgilendiriyor ve soğru bilgilerle nasıl davranmamız konusunda yardımcı oluyor. İyi ki Seval’in Çocuk Evi var.Kızımdaki Gelişimini fazlasıyla görüyoruz.Teşekkür ederiz.

  • Py

    Nasıl başlamasam bilemedim değerli kıymetli seval hocam bendeki yeriniz çok çok özel yazarken bile duygulanıyorum 😢 emeğiniz kıymetiniz çok büyük oğluma ve bana o kadar güzel dokundu ki oğlumda özel durumlar vardı 2,5 yaşından bu yana beraberiz çok şükür seval öğretmenimin gözlemleriyle değerlendirmeleriyle beraber bu yollardan geçtik hocam sizi anlatmaya kelimeler yetmez çok özel birisiniz size dokunması yeter rabbim utandırmasın yolunuz her daim açık olsun hep dualarımdasınız sizi çok seviyoruz kendisinden ebeveyn geliştirme atölyesinden ders aldım annelik konusunda o kadar geliştim ki kaygılı bir anneydim tabi cocuğumada tam odaklanamıyordum bunu bana o kadar güzel öğrettiki aldığım dersler hayatımın dönüm noktası oldu ne güzel olgunlaştım tekrar tekrar çok teşekkür ediyorum hocam canımızsınız dokunduğu çocuğu bambaşka yerlere taşıyansınız söylediğim gibi tek güvendiğim insandır kendisi benim bambaşka bir limanım sevgiler diliyorum 🙏❤️Her şey mükemmel

  • SS

    Kurucuları ile yaklaşık 4 senelik bir beraberliğimiz var. Çok yönlü bakabilen bireyi olduğu gibi kabul edip destekleyen ailelerle yapılan doyurucu toplantıları ile bakış açılarını net ortaya koyan kapsamlı ve titiz çalışan bir kurum diyebilirim. Okul öncesi eğitime bakış açıları geleneksel eğitimin çok dışında ve çocukları gerçek yaşama hazırlayan güzel bir sistem var. Bu da kurumu diğer kurumlardan ayrı kılan bir özellik diyebilirim . Keşke böyle okullara ait ilkokullar olsa diye ümit ediyoruz. Rehberlerinin nezaketi sevgi dili şahane. Daha nice ailelere küçük kalplere dokunmanız dileğiyle. .Çocukların ilgi ve yetenek alanlarına göre kulüpleri olsa ne güzel olurdu Müzik kulübü Spor kulübü Sanat kulübü Satranç kulübü Dans kulübü gibi

  • st

    2 yıldır güvenle emanet ediyorum. gözlemlerim doğrultusunda öğretmenlerimiz çocuklara o kadar anaç yaklaşıyorlarki çocuklar öğretmenlerine karşı sevgi ve güven dolular. benim ilk önceliğim çocuğumun bulunmuş olduğu ortamda kendini mutlu ve güvende hissetmesiydi. çocuklara özellikle kendilerine yetebilmeleri için alan yaratan ,eksik kısımlarını deneyimleterek ustalaştıran bir montessori okulu. ebeveyn desteği de sağlanıyor. gözünüz kapalı seval hocaya çocuğunuzu emanet edebilirsiniz.

  • ŞB

    Kısaca şöyle özetleyebilirim, bu harika okul eğitim ve öğretimin yaşandığı, aile şefkatinin de içinde yer aldığı sıcacık bir yuva..Başta Seval hn, tüm öğretmen ve çalışanlara çok çok teşekkür ediyoruz. Bir de Maria Montessorü ekolünü birebir yaşatmaya çalışan kendi dinamiklerini de kaybetmeden emin ve sağlAm adımlarla ilerliyor..Yolunuz açık olsun👏🏻👏🏻

  • GU

    Ben montessori egitimini Hollandada tamamlamis bir anne olarak Turkiyeye dondugumde ayni egitimin devamini burda kizlarimla beraber yasamakdan buyuk mutluluk duyyorum.. Benim daha onceki okul hayatimdaki ogrendiklerimi, gorduklerimi kesiflerimi , cocuklariminda ayni sekilde ogrenip gelistiklerini gormekden buyuk keyif aliyorum.. Okul sistemi, cocuklarla ilgilenme sekli onlari anlamaya calisma sekli onlarla beraber sorunlari cozme sekli ve daha bir cok seyiyle sevalin cocuk evine kocaman bir❤️ birakiyorum.. Kizlarimi buyuk bir keyifle Sevalin cocuk evine kayit ettirdim ve kessinlikle her Anneye&Babaya gönül rahatligiyla tavsiye edebilirim🥰 Iyiki siz❤️

  • Sa

    2019 yılında eğitmen olarak başladığımız süreci bu sene veli-rehber olarak ilerletiyoruz.kızımı güvenle emanet edebileceğim tamamen çocuk odaklı tek yer tabi ki sevalin çocuk evi okulu. Montessori felsefesini kendine düstur edinmiş ve en güzel şekilde uygulayan rehberlerimize gözüm kapalı güvenebiliyorum. İyi ki yollarımız kesişmiş ve iyi ki seval hocamı tanımışım💗✨😍

  • Tt

    Ebeveynlere ve çocuklara karşı olan içtenliğinizle , sevgi dilinizle harikasınız

  • ZY

    Seval hoca ve Fatma hocayla yaklaşık bir yıldır tanışıyorum öğrencilerimizin servis işleriyle ben ilgileniyorum bir çok anaokulu ilkokul ve kreş servisine gittiğim ortamla çocuklara karşı olan yaklaşımla Seval hocanın okulunun açık ara kendi çocuğum kardeşim için acaba tabularımı yıkamama acaba çocuklarımıza nasıl davranılıyor acaba öğretmenlerin hareketleri yapmacık mı diye çoğu ortama sıcak bakmadığım halde Seval hocanın ve onun çalışanlarına çocuklara olan sevgisi ilgisi yapmacık olmadığını gördükçe bir anne ve babanın yaklaşımından farksız ayrıca eğitim yönünde bir anne ve babadan çok daha üstün bir yaklaşımda olduklarına birebir şahidim zaten çok saygıdeğer bir meslek yaptıkları aşikar ama bu mesleği de hakikaten içtenlikle yaptıkları için öğretmenlere olan güvenimizi ve sevgimizi artırdıkları için ben kendim adına çok teşekkür ediyorum bence imkanı olan kimse Seval hoca gibi bir kişinin bilgisinden ve eğitiminden mahrum kalmamalı Yeni sezonumuzun güzel ve verimli geçmesi dileğiyle.

  • Eğitimlerine hayran kaldığım, çok değerli hocalarımın okulu. Çocuklarla çalışan bir öğretmen olarak gerçek öğretmenlik nasıl yapılır kendilerinden öğrenme fırsatım oldugu için çok şanslıyım. İçerisinde her çocuk ne kadar değerli olduğunu farkedip gerçek sevgi ile buluşuyo. Hayata çok güzel hazırlanıyolar. Gerçek bir montessori okulu. Bütün çevreme önerdiğim gibi kendi çocuklarım içinde hayalim olan okul.

  • Yy

    Çocukları benimsemeleri, merkezde çocuk aile olması , güler yüz sevecen tavırları olması. Sevgi bağının bulunması.❤️

  • GB

    Kesinlikle iyi ki dediğim bir okul doğrusu okuldan ziyade bir ev sıcaklığı.. İyi ki seval hocam çok samimi bir şekilde iyi ki siz Ege Okula gitmekten çok mutlu Öğretmenlerimiz hepsi birbirinden kıymetli Oğlumu Gözü kapalı emanet ettiğim güven duyduğum hem oğlumun hem de benim mutlu olduğum evimiz.. Okulumuzun faydalarını fazlası ile gördük Ege kendini ifade edemiyordu konuşma anlamında çok güzel ilerleme kaydettik Ebevyn olarak kendimde de faydasını çok gördüm Ebevyn geliştirme atölyesinde aldığımız Eğitim lerle çocuğuma karşi daha sabırlı olmayı ve dünyaya kendi çocuğumın gözünden bakabilmeyi öğrendim.Doğru güzel şefkatle yönlendirilmek Çok kıymetli SEVAL HOCAM Siz bizim için Çokça kıymetlisiniz ben Enerjinize hayranım İçten olmanıza hayranım Mesleğini Aşkla Sevgiyle yapan Kıymetlimiz sevalimiZ

  • MK

    Özel Tuzla Seval Altınel Anaokulunda şu an 4.5 yaşında kızım eğitim görüyor. Seval öğretmenimizin eğitime bakış açısı diğer geleneksel okullardan farklı çocuğun geleceğini inşa etmek üzere yol alıyor 0-6 yaş çocuğun gelişiminde önemli bir dönem olduğu için şuan Seval öğretmenimizle eğitimimize devam ediyoruz Ayrıca anne ve baba ile aynı dili konuşabilmek adına ebeveyn geliştirme atölyeleri var. Bu eğitimler benim ve kızlarımın hayatında olumlu yönde değişim yer teşkil etti İyi ki yollarımız kesişmiş!!❤️❤️❤️

  • B

    2 yıl evladımı gözüm kapalı emanet ettiğim; koşulsuz sevgileri, sınırsız sabirlari,guleryuzleri, alışılmış ezberleri bozan harika eğitimleri, (arka tarafta ebeveyn gelistirme atolyesiyle desteklenen) birbirinden leziz yemekleri, camdan olabildigince şeffaf sevgi yuvaları bizim için unutulmaz yıllar olarak hafızamızda en guzel yerini aldı. Evladımı evlatları bildiler.. bir kere bile acaba dedirtmeden 2 koca yıl geçirdik iyki yollarımız kesişti iyki evladimin yüreğine dokundunuz ne kadar tesekkur etsek azdır...nice cocuklara dokunabilmeniz ümidiyle sevalin cocuk evi 🙏🥰

  • MA

    Bir çok kreş gezdikten sonra en çok içime sinen kreş olmuştu sonra veli sunumuna katıldık ve inanılmaz samimi,cana yakın öğretmenlerle tanıştık 3 saat sunum yapıldıktan sonra kesinlikle başka bir kreş düşünmedim tam bir montossori okulu. Ev ziyaretleri ile oryantasyon başladı ve çocukların duygularına onem verilerek gecistirilmeden sabırla oryantasyon sureci devam ediyor güvenli bağlanmaya çok önem veriyor öğretmenlerimiz.ayrica hiçbir Kreste görmediğim ve çok kıymetli olan evebyn geliştirme okulu var bizler için ayrıca haftalık sunumlar oluyor. Özverili güler yuzlu samimi ve gerçekten değer veren öğretmenlerimize teşekkür ediyorum.

  • M

    Kızımızı 2 yaşında sevale başlattık başlayalı 2 yıl oldu. Bu süre içinde hem hayatımızda hemde kızımızda bir çok değişiklik oldu. Gerek taşınma sürecimizde gerek 2. çocuğumuz dünyaya geldiğinde öğretmenlerin hem ailemize hem kızımıza çok olumlu katkıları oldu. Şimdi aynı yaş grubundaki diğer akranları ile biraraya geldiğinde davranışları daha seviyeli olması beni mutlu ediyor.Başlama saatinin biraz daha erken olması gerektiğini düşünüyorum. İngilizce eğitimi var ama daha yoğun bir ingilizce eğitim olsa iyi olurdu.

  • MG

    Diğer okullardan çok farklı çok güzel çok sevgi dolu bir okul okuldan çok ev gibi aslında. Öğretmenlerin sıcaklığı ortamın sıcaklığı bir kere yüz yüze geldikten sonra vazgeçilmez bir hal alıyor. çocuğumuzu gözü kapalı emanet edebileceğimiz çok güncel bilinçli çok sevgi dolu anne şefkatine sahip bir yuva. En ince detayına kadar düşünen güven veren bir kurum. Herkese gönülden tavsiye ederim.

  • SA

    Sadece görüşme için gittiğimiz okulun bu kadar ilgili olacağını beklememiştik. Biz Seval öğretmenden bilgi alırken kızımızın bir öğretmen ile oyunlar oynaması bizi çok duygulandırdı. Sonra okul hem kızımız hem bizim için başladı. Yanlışı doğruyu bu kadar kolay öğrenemezdik. Okuldaki bütün öğretmenler çok ilgili ve çocuklara sevgiyle yaklaşıyor.

  • RT

    Seval hocam ve Fatoş hocam’ın elinde yetiştim koskoca 3 sen bana kattıkları herşey için çok teşekkür ederim ikisine de. Ben iki hocama da gözüm kapalı güvenirim ki etrafımda bana kim sorsa direk sevalin çocuk evine gidin ve çocuğunuzu gözünüz kapalı kalbinizde kuşku kalmadan bırakabilirsiniz derim ki çok velide yönlendirdim. Duruşları, çocuklara karşı ses tonları, yaklaşımları olsun çok iyi nasıl anlatılır bilmiyorum ama daha önce çok yerde çalıştım ama ne Seval hocam nede Fatoş hocam gibisini gördüm çocukları ve çocuklarla birşeyler keşfetmeyi öğretmeyi öğrenmeyi çok çok seviyorlar ve bu bir çocuğa verilebilecek en güzel şey ona her konuda rehberlik eden onunla çocuklaşıp bir şeyleri keyifle öğreten bir rehber. 💖 bana kattıklarınız için çok teşekkürler canım hocalarım. 💖🌸

  • MB

    Öncelikle çocuğun kendi kendine yetebilmesini amaçlayan bir öğretim sistemini benimsiyorlar.El becerilerini geliştirmek adına düğme açıp kapama fermuar çekme ayakkabısını bağlama gibi etkinliklere de yer veriliyor.Daha sonraki yaşlarda çocuğun zihnine koymak istenilen şeyleri (harfler,sayılar) dokunsal olarak öğretip bilinçaltına yerleştirerek ilkokula hazırlanması amaçlanıyor.

  • Çİ

    Evim okulun yerine çok yakındı. Kızım 6 aylıkken günlük park gezimizde kreş çocuklarını parka getirişlerini, vakit geçirmelerini ve yaklaşımlarını gözlemleme şansım olmuştu. Daha o zamanlardan kızımın okul seçimi için doğru bir yer olabileceğini öğrenci odaklı yaklaşımlarından gözlemlemiştim. Bir kere kurucu Seval Hanım çocuklarla nasıl iletişime geçmesi gerektiğini çok iyi biliyor. Alanında uzman ve konulara hakim olduğu çok belli. Okul öğrenci odaklı, montessori yaklaşımıyla her şeyi çocuklara uygun hale getirmişler. Kendilerinden ve yaptıkları işten gayet eminler. Bu durumda ebeveyn olarak bizlere çok olumlu yansıdı ve güven verdi. Nitekim ebeveyn geliştirme programlarıyla biz anne ve babaların hayat telaşesinde çocuklara nasıl daha iyi daha geliştirici yaklaşabileceğiniz konusunda destekliyor olmaları harika. Çocuk ebeveyn, okul ve öğretmen üçlüsünün iş birliğiyle gelişecek. Bizim serüvenimiz 2 yıl önce başladı. Şu an kızımızın ilk okul macerasını yaşamak için sabırsızlanıyoruz. Ve böyle bir okulla karşılaştığımız için kendimizi çok şanslı hissediyoruz.

  • CU

    Güzel bir oryantasyon süreciyle başladık.Ev ziyareti yaparak çocuğumuzla güzel bir bağ kurulmuş oldu. Okulumuzun kendine has bir tarzı var.Bu bölgede çıtayı yükselttiklerini düşünüyorum. Öğretmenlerimizin hepsini doğal ve içten buldum. Çocuğumuza, tüm çocuklara değer verdiklerini hissediyorum. Çocuğuma katkılarının olacağından şüphem yok. Kendim de bir öğretmen olarak çocuğumu huzur ve güvenle teslim ediyorum. Oğluma katacaklarını görmek için sabırsızlanıyorum.

  • Mg

    Oyun grubu için katıldığımız güzel okul.birbirinden tatlı eğitimci öğretmenler💕 İyi bir anne çocuğunu onunla güzel iletişim ,doğru iletişim kurabilen öğretmenlerin olduğu okula vermek ister. Seval hocam ve meslektaşları kadar tatlı dilli insanlar tanımadım hepsini çok seviyorum. Gerçekten çocukların dillerinden çok iyi anladıklarını düşünüyorum ve onlara kazandırdıkları herşeyi çok değerli buluyorum. Çocuklar ile iletişim halindeyken gözlerinin sevgi dolduğunu görebilirsiniz, bir o kadar da nazik ve kibar üsluplarına hayran kalabilirsiniz. İyi ki varlar böyle eğitimciler hep var olsun 💕💕

  • Kr

    Bir çocuk için okula başlamak zor olduğu kadar bir ebeveyn içinde zordur fakat sevalin çocuk evine 2 kız çocuğumu göndermiş bir Veli olarak söylemeyim ki çocuklarımın bilişsel duygusal ve psikomotor becerilerini ortaya çıkarmasının ve geliştirmesinin yanında bir anne olarak acaba “ cocuguma nasıl davranıldı ? Cocugum orada güvende mi ? Mutlumu gibi kaygılarımı tamamen geçiren ve montessoriyi içselleştirmiş bir eğitim sistemine sahip bir okul

  • AU

    Çocuğumu çocuğunuz gibi düşünüp ona karşı hassas ve duyarlı olmanız beni çok mutlu ediyor teşekkür ederim.

  • Gg

    AİLE olmak zor iştir; SABIR ister, SEVGİ ister, HOŞGÖRÜ ve KABULLENİŞ ister… AİLE olmak dünyanın en güç ve en güzel hissidir. Ancak; gerçek bir aile olduğunuz zaman hissedebilirsiniz, ne kadar muhteşem bir duygu içinde yaşadığınızı ve biz hissediyoruz… “Sevalin çoçuk evi montesseri ailesi sayesinde sizler bizim 2.AİLEMİZ oldunuz. Keşke ilkokulu da olsaydı dediğim, sonsuz güvendiğim, gözümün arkada kalmadığı, koşulsuz sevgiyle çocuklarımızı sarmalayan, öğreten, anlayan, yargılamayan öğretmenlerimizin sıcaklığıyla bütünleşen okulumuz,Seval Ailemiz 🙂 Çocuklar hayal kursunlar, öz güvenleri gelişsin, yaratıcılıkları artsın,eğlenirken öğrensinler, içlerindeki yetenekleri ortaya çıksın, öz değerlerini unutmasınlar ve tabi ki mutlu olsunlar diye kurulan ve içinde işini bu kadar sevgi ve özveri ile yapan gizli kahramanların olduğu okulumuz. Herşeyden önce her anne ve baba gibi bizimde tek isteğimiz oğlumuzun mutlu olmasıydı.Ve Oğlum yaklaşık olarak 3 yasından beri bu güzel ailenın en mutlu uyesi. Okula bu kadar istekli ve koşarak gideceğini hiç düşünmemiştim.İyi ki varsınız. Geç kalınmış bir teşekkür oldu belkide…Oğlumu gözüm arkada kalmadan sizlere teslim edebildiğim için, ona verdiğiniz anne şefkati için ve yaşattığınız güzel şeyler için gönülden teşekkür ederim. Güler yüzü,sevgisi ve ilgisi ile bizi karşılayan kurucumuz SEVAL Hanıma, pozitif enerjisini yansıtan FATOŞ Hanıma, öğretmenimiz ESRA hanıma ve diğer öğretmenlerimize,çocuklarımıza sevgisini katarak güzel yemekler yapan rabia hanıma emeklerinden ötürü sonsuz teşekkür ederim.🥰sizleri seviyorum

  • Üy

    Ben öncelikle iyiki sizin gibi güzel insanlar var diyorum.Çocuklara bu kadar değer veren onları kapsayan sizin için çok değerli çocuklar sadece okula gelsin demiyorsunuz çok emek veriyorsunuz ebeveynlere ayrı değer verip onlara hayata çok şey katıyorsunuz çok çok güzel bir duygu önce annelere eğitim veriyorsunuz sonra çocuklarını alıyorsunuz bu bir anne için çok şanslı bir eğitim okulu .Emeklerinize sağlık olsun bir çocuğa bir büyük gibi değer verip onların gönüllerine dokunduğunuz için yolunuz açık olsun inşallah Rabbim sizi çok sevsin sevdiklerine de sevdirsin🌹🫶Ü-YÇokça evlatların gönlüne dokunabilmeniz eksiğiniz yok fazlanız var maşşallah

  • SY

    Ebeveynleriyle işbirliği yaparak çocukları birey olarak kabul, eden ve kişisel gelişimlerinde ilmek ilmek, özenle yanında olan harika bir okul.. Bu tür okullar ülkemizde artmalı ve rol model olmalıdır.Daha çok çocuğa ulaştırılmalı... Kontenjanı arttırılmalı

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Tuzla Seval Altınel Anaokulu İletişim Bilgileri

Aydinli Mahallesi̇, Tokcan Sokak, No: No: 2/A İç Kapi No: 1 Tuzla / İstanbul
0 216 706 6884
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum