fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Uğur Böceğim Anaokulu

Özel Uğur Böceğim Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:45

Özel Uğur Böceğim Anaokulu Hakkında

Özel Uğur Böceğim Anaokulu İstanbul ilinin Kartal ilçesinde eğitim hizmeti vermektedir. Okulumuz 2006/2007 eğitim öğretim yılında kurulmuş olup uzman eğitim personeli ile eğitim öğretim hayatına Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı bir şekilde devam etmektedir. Okulda her yaş grubunun kendisine ait sınıfları bulunmakta olup öğrencilerimizin kaliteli vakit geçirebilmeleri için spor salonu, oyun alanları, zeka – duvar oyunları, satranç – müzik – robotik kodlama – görsel sanat ve Montessori sınıfı bulunmaktadır.
Özel Uğur Böceğim Anaokulu olarak anlaşmalı olduğumuz Psiko Kids Akademi bünyesindeki Pedagojik danışmanlar tarafından öğrencilerimiz düzenli olarak takip edilmekte olup gelişimleri ile ilgili velilerimiz bilgilendirmektedir.
Uğur Böceğim Anaokulunda E-veli iletişim sistemi üzerinden Haftalık yemek menüsü, English Kids ders programı, Aylık aktivite programı, öğrencinin günlük genel durumu takip edilebileceği gibi gerek görülmesi halinde okul dışında da öğrencimizin genel davranışlarını öğretmenlerine iletebilecekleri bir uygulamadır.
Okulumuzun yemek menüleri Diyetisyen Aylin Coşkun tarafından hazırlanmakta olup sabah kahvaltısı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı verilmektedir. Haftalık yemek menüsü E-Veli iletişim sistemi üzerinden düzenli olarak yayınlanmaktadır.
Özel Uğur Böceğim Anaokulu'nun ders programı Milli Eğitim Bakanlığı okul öncesi eğitim programına uygun bir şekilde düzenlenmiş ve ek olarak yaş gruplarının seviyelerine uygun bir şekilde branş dersleri;
İngilizce; English Kids Akademi eğitim danışmanı, görsel ve işitsel bilgisayar destekli programlar ile hem eğleniyoruz, hem de İngilizce öğreniyoruz.
Robotik kodlama; Mind Robot'u kullanarak robotların nasıl komutlar verebileceğimizi hem görsel hem de işitsel yönden öğreniyor ve eğitim kitapları ile destekli bir şekilde robotik kodlama öğreniyoruz.
Spor salonumuzda Çocuklarımızın kaba motor gelişimlerini destekleyen çalışmaları, yaz-kış sıkılmadan gönlümüzce spor yapıyoruz.
Satranç sınıfımızda taşlarımızı öğrenirken magnetli duvar tahtamızda daha keyifli, dokunsal, görsel, işitsel çalışmalarla destekledik.
Güzel sanatlar atölyesi çocuklarımız ile masa resim şövaleleriyle tam bir ressam gibi eğlenceli kıldık.
Müzik atölyesinde Ritim, Orf çalışmalarıyla işitsel ve el- göz koordinasyon gelişimlerine öncelik verdik.
Montessori sınıfımızda her çocuğun kendi gelişimine özel tamamı doğal ahşap eğitim materyalleri ile donatılmış montessori sınıfında dokunarak - deneyerek - görerek - hissederek kendimizi geliştiriyoruz.
Kartal, Uğur Mumcu Mahallesi'nde bulunan Uğur Böceğim Anaokulu'nun amacı ilk açıldığı günden beri "Kendine Güvenen Mutlu Çocuklar Yetiştirmektir".

Özel Uğur Böceğim Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Çoklu Zeka Modeli

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Diğer

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

Özel Uğur Böceğim Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:45 şeklindedir.
  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Uğur Böceğim Anaokulu Yorumları (41)

  • CK

    Uğur Böceğim Anaokulu ile tavsiye üzerine başladık. Bu süreçte benim gibi evhamlı bir annenin bile gönül rahatlığıyla çocuğumu bırakabildiğim ikinci evimiz oldu. Yeni sezonda tekrardan görüşmek üzere.Çocuğumu uzaktan izleye bilmem için kamera sisteminizle dışarıya yayın yapabiliyor olmanızı isterdim.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz güzel yorumlarınızla bizleri mutlu ettiniz. Kamera sisteminin dışarıya yayın yapması, bağlı olduğumuz Milli Eğitim Bakanlığı Talim ve Terbiye Kurulu Başkanlığının 04.09.2008 tarih ve 7124 sayılı yazılarında; "Eğitim etkinlerinin kameralı sistemle izlenmesinin uygun olmayacağı, ancak güvenlik amacıyla öğretim etkinlikleri yapılan bölümlerin dışında kalan yerlerin kamerayla izlenebileceği." konusunda görüş beyan etmiştir. Okulumuzda ortak kullanım alanları güvenlik amacı ile 15 gün sesli ve görüntülü kayıt alınmaktadır.

  • AY

    Pandemi gibi zor bir dönemde başladığımız okulumuzdan bu sene çok renkli bir yılsonu gösterisi ile mezun olduk. Pandemi döneminde gösterdikleri hassasiyet ve çocuğuma gösterdikleri özenden ötürü Sevcan ve Nahiyet öğretmen ile okul yöneticilerine teşekkür ederim.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz güzel yorumlarınız için biz teşekkür ederiz. Öğrencimize ilkokul eğitimi ve sonrası için başarılarının devamını dileriz.

  • CK

    Oğlumun güzel okulu ve güzel arkadaşları. Çocuk çocuktan çok şey öğrenir derler, biz bunu sonuna kadar gördük. Oğlumun arkadaşlıkları sadece okulda değil okul dışında da devam ediyor ve hepsi inci gibi. Bize böyle güzel bir ortam sağladığınız için sonsuz şükranlarımı sunuyorum.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz butik bir okul olmamız sayesinde hepimiz burada bir aileyiz çocuklarımızda dediğiniz gibi inci gibiler. Güzel ve içten yorumunuz için çok teşekkür ederiz.

  • ÖA

    Dolu dolu bir yılı geride bıraktık ve mezun olduk. Bu süreçte emeği geçen öğretmenimize çok teşekkür ediyorum.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz güzel yorumlarınız için teşekkür ederim.

  • CK

    Kızımın üç yaşında çok zor bir oryantasyon sürecinden sonra okulunu ikinci evi olarak gördü. Bu süreçte kızımla bire bir ilgilenen Özlem öğretmene çok teşekkür ederiz. Okula başladıktan sonra kızımdaki olumlu değişimleri çok net gördüm.Yemek menüsünün okulun kendi sisteminde takip edemeyen velileriniz için whatsapp üzerinden paylaşmanızı rica ederim.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yemek menüsü okulun e-veli iletişim sisteminde aylık paylaşılmakla birlikte sisteme kayıt olan velilerimizin telefonuna düzenli olarak bildirimler gitmektedir. Yeni sezon için talebinizi değerlendiriyor olacağız.

  • Sa

    Çok ilgilerler çok mutlu olduk sizi tanıdıgımıza çok güzel bir yıl geçirdik

  • GP

    Guleryuzlu ve sabirli ogretmenlerimizden ve okulun genel yapisindan memnunuz.Bilgilendirme ve tavsiyeleriniz cok guzel.kendi adima oglum okula severek isteyerek gidiyor bu demektir ki okulda hersey yolunda en onemlisi bu veliler acisindan.Emeklerinize cok tesekkur ederiz.Sosyal aktiviteler cogaltilmali (at binme,piknik ,muze gezme vs)hayal guclerini ve el becerilerini daha cok gelistirebilecekleri aktiviteler cogaltilmali (bizler sadece resim boyama goruyoruz)yavastan yazi yazmaya gecilmeli (mesela BABA veya MAMA gibi basit kelimelerden olusan)sene basindaki ogrenirken eglendiren videolardan daha cok istiyoruz:)

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz 2021 - 2022 eğitim öğretim dönemine pandemi tedbirleri altında başladık ve bu tedbirler (anaokulları için) Şubat ayında son buldu. Hak verirseniz Mart ayının da dahi kar ve soğuk hava etkisini sürdürdüğü için okul dışı aktivitelerinden at binme ve piknik gibi etkinliklerimizi gerçekleştiremedik. Mart ayının ortasından Mayıs ayının ortasına kadar 2 aylık kısa bir sürede dinozor müzesi, oyuncak müzesi, okul öncesi hazırlık sınıfı için kütüphane gibi gezilerimizi organize ettik. Okul öncesi hazırlık sınıfındaki tüm öğrencilerimiz kendi isim ve soy isimlerini yazabiliyor gördüklerinde okuyabiliyorlar. Küçük yaş gruplarında bulunan öğrencilerimiz yaş grubuna ve yaşına uygun şekilde harfleri tanıyorlar. Değerli velimiz ayrıntılı bilgi almak isterseniz okulumuzu arayabilirsiniz. Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • SG

    Uğur Böceğim anaokulu ile geç tanışan bir veli olarak neden daha önce bu okulu değerlenmedim diye çok hayıflandım. Tam bir aile sıcaklığı. Her şey için sonsuz teşekkür ederim. Bu sene çok güzel çok eğlenceli bir yıl sonu gösterisi ile mezun olduk. Nahiyet öğretmenimiz başta olmak üzere tüm Uğur Böceğim ailesine teşekkürü ederim. Sevgilerle kalın :)

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz güzel yorumlarınızla bizleri onurlandırdınız. Teşekkür ederiz.

  • ÖS

    Değerli, öğretmenlerimiz sayesinde çocuğumuz çok iyi eğitim almakta, Etkinliklerle, Aktivitelerle kendini geliştirmektedir.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz.

  • EN

    Tavsiye üzerine araştırıp gönderdiğimiz okul sene sonunda ailemiz gibi oldu. Tüm öğretmenlerimize, çalışanlarımıza, idaremize ne kadar teşekkür etsek az gelir. Çocugumuzla diğer çocuklarlada olduğu gibi birebir ilgilenildi, altını çizerek söylemek isterim ki her konuda. Sadece eğitim değil kişisel ve sosyal gelişimde de büyük katkıları var. Böylesi önemli bir dönemde böyle doğru eğitimcilerle karşılaştığımız için çok şanslıyız. Herşey için tüm Uğur Böceğim ailesine çok teşekkür ederiz.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz güzel yorumlarınızla bizleri çok mutlu ettiniz.

  • Yt

    Çocuklarınızı gözünüz kapalı teslim edebileceğiniz merhametli güler yüzlü sevgi dolu çok değerli öğretmenlere sahip bir okul kurucusundan tüm öğretmenlere kadar çocuklarımıza tum değerleri ve Atatürk sevgisini aşılayıp geleceğe guzel temeller atmalarina sebep oluyorlar iyi ki varlar canımız öğretmenlerimizYabancı dil eğitimi

  • Yc

    Öncelikle her ebeveyn gibi bizlerde okul öncesi ciddi araştırmalar sonucu karar verdiğimiz bir okul yorumlarıma başlamadan önce net olarak diyebileceğim en önemli konu kartal uğurmumcu semt içinde butik bir okul tercih etmek istiyorsanız eğer en güvenilir ilgili temiz güler yüzlü çalışma sistemi iyi olan tek okul diyebilirim.. tüm dönem boyunca oğlumun okula giderken mutlu olduğunu görmek benim için çok kıymetli… kayıt öncesi çok büyük titizlikle ciddi araştırmalar sonucu karar verdik . Oğlum okulunu seviyor ve mutlu buda ne kadar doğru bir karar verdiğimize emin olmamızı sağladı tüm dönem boyunca okul ve yönetici/ öğretmenlerle alakalı hiç bir olumsuz bir durumla karşılaşmadık özverili ve en önemlisi güvenilir bir okul benim için en önemlisi güvenilir ve eğitim sisteminin özenli olmasıydı öğretmenimiz özlem hanım , özgül hanım ve tüm ekibine teşekkür ediyor başarılarının devamını diliyoruzMerhaba öncelikle yorumlarımda dile getireceğim her bir talebim eleştiri değil fikir ve istektir .. tüm dönem boyunca oğlumun okula giderken mutlu olduğunu görmek benim için çok kıymetli sizlerin ilgisi güler yüzü ve güvenilir yaklaşmanız bizler için çok kıymetli Sizlere önerim haftalık aktiviteleri ve özellikle rakam sayı saymak ingilizce ve türkçe Olarak öğretimine ağırlık verilmesi sosyal aktivitelerin artması her hafta kitap sinema paylaşım oyuncak vs günlerin 3 ayda bir değişmesi böylelikle cocukların daha alışkanlıklar dışında farklı şeyler öğrenmesini eğlenmesini daha verimli sağlayabileceğinizi düşünüyorum Açık oyun alanın bahçenin üst kısmına tel örgüyle kapatılmasını rica ediyorum böylelikle yüksek katlı binada oturanların camlarından herhangi bir tehlike oluşturabilecek felaketlere karşı gelmiş olursunuz.. ve son olarak sınıfların yaş gruplarına göre ayarlanmasını talep ederim emeğinize sevginize sağlık başarılarınızın devamını temenni ederim

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz okulumuzda çocuklarımızın günleri takip edebilmeleri için sene başında belirlenen kitap, yapboz, oyuncak, paylaşım ve sinema günlerimiz var. Haftanın günleri ile kitap, yapboz, paylaşım günleri gibi günleri özdeştirerek haftanın günlerini takip etmesi amaçlanmaktadır. Yaş gruplarına göre ders programlarımız MEB müfredatına güre düzenlenmiş olup çocuklarımızın gülerek, eğlenerek, keyif alarak ders ve aktivite saatlerimiz belirlenmiştir. Bütün öğrencilerimizin sene başında belirlenen kazanımları başarılı bir şekilde tamamlanmıştır. Sınıflarımızın yaş grupları ilgili senenin Eylül ayından itibaren 3 yaş grubumuza 36-48 ay arası, 4 yaş grubumuza 48-60 ay arası ve 5 yaş grubumuza 60-72 ay arası çocuklar kontenjanımız izin verdiği doğrultuda kabul edilmektedir. Değerli yorumunuz için teşekkür eder ayrıntılı bilgi için okulumuza bekleriz.

  • Bk

    Okula semte yeni taşınmamız sebebi ile kasım ayında dahil olabildik ancak gerek öğretmenlerin ilgisi gerekse ortamın sıcaklığı kaynaklı çok çabuk alıştık. Aile ortamını hissettiren muhteşem sıcak bir okul. Seneye yine beraberiz inşallah

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Seneye de aynı kadromuz ile ,aynı enerjiyle yolumuza devam edeceğiz. Sağlıkla kalın

  • GY

    Okulun genel durumu gayet güzel öğretmenler çok ilgililer her konuda yardımlarını esirgemiyorlarÇocuklar için sosyal aktivitelerin biraz daha arttırılması gerektiğini düşünüyorum

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz sene başında devam eden pandemi kısıtlamaları sebebi ile yıllık eğitim programımıza okul dışı faaliyetleri gerçekleştiremedik. İkinci dönemde tiyatro - oyuncak müzesi – dinozor müzesi gibi gezilerimizi yaptık. İlginiz için teşekkür ederiz.

  • TA

    Oğlumuzu 2 senedir Özel Uğur Böceğim Anaokuluna gönderiyoruz. Eşim de Bende Öğretmen ve Okul yöneticileri ile güçlü bir iletişime sahibiz. Tam bir aile ortamı. Sevgi Enerjisi ile yüklü. Ben şahsen Oğlumuzu kuzenlerime emanet etmiş gibi hissediyorum. Gözüm hiç arkada değil. Oğlum ise her gün büyük bir heyecanla Okuluna adımını atıyor. Çıkarken de her haliyle keyifli bir gün geçirdiği tavırlarından hissediliyor. Okuldaki tecrübeli eğitmenlerin uyguladığı program ve aktivitelerin Oğlumun kişisel beceri ve gelişimindeki etkileşimlerini hayret ve büyük bir keyifle izliyoruz. Bütün eğitmen ve çalışanları emeklerinden ve gösterdikleri profesyonellikten dolayı kutluyorum. Çocuğunuzu gözünüz arkada kalmayacak şekilde gönderebileceğiniz yegane yuvalardan biri Uğur Böceğim Anaokulu. Bana tavsiye edende aynen bu şekilde anlatmıştı. Bende aynı şekilde tavsiye ediyorum.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumlarınız bizi çok onore etti. Çok teşekkür ederiz. Sağlıkla kalın

  • AA

    Bir akrabama çocuğumu emanet ediyormuşum kadar güvenli .Butik , elit, çocuklarla birebir çok yakından ilgilenen, gelişimlerine büyük destek sağlayan. Her bir eğitmeni özenle seçilmiş temiz, güvenilir .Seçkin bir yuva,

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız bizim için çok kıymetli. Bizleri çok onore ettiniz. Teşekkür ederiz. Sağlıkla kalın

  • Sk

    Uğur böceği ana okulundan çok memnun kaldım güler yüzleri ilgileri için çok teşekkür ederim halime hanım özlem hanım öğretmenlerimiz özlem ve nahiyet öğretmenimiz kesinlikle tavsiye ederim

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sağlıkla kalın

  • yg

    Bir veli icin en önemli şey güvenli bir okuldur bizde bunu uğur böceğim anaokulnda gördük gercekten severek gonderiyoruz cocugumuzu yöneticileri öğretmenleri cok kaliteli cok sevecen insanlar iyi ki özel uğurböceğim anaokulunu tercih ettikHergun farkli fikirler etkinlikler ile kendilerini geliştirip bunları cocuklarimiza yansittiklari gercekten çok belli.hergunleri dolu dolu geçiyor sadece ben veli olarak gun içinde bizlere cocuklarla ilgili daha cok video fotograf gönderilmesini isterim

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz bu konudaki taleplerinizi sınıf öğretmenlerimize ilettik. İlginiz için teşekkür ederiz.

  • Mk

    Çocuğunuzu asla gözünüz arkada kalmadan emanet edebileceğiniz mükemmel bir okul öğretmenleri çocuk gelişimi anlamında mükemmel bize çok şey kattığı için çok teşekkür ederiz

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız bizim için çok kıymetli teşekkür ederiz. Sağlıkla kalın

  • CK

    Hayatımdaki en kıymetli 2 varlığı kendilerine gözüm kapalı emenatet ettiğim bir Aile kuruluşu. Duyarlı ,disiplinli aynı zamanda sevecen tavırlarıyla herkese tavsiye edilirBahçedeki oyun alanlarının çeşitlendirilmesi .

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz görüşleriniz bizim için çok değerlidir. Okulumuzun birbirinden bağımsız iki adet bahçesi bulunmakta olup çocukların bahçede rahat hareket edebilecekleri şekilde tasarlanmıştır. İlginiz için teşekkür ederiz.

  • MK

    Öğretmenlerimizin ve okulumuzun ilgisi,yeterliliği,öğrencilerinize ve velilerine verdiğiniz değer herşeyden önemlisi paradan maddiyattan ziyade maddin

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sağlıkla kalın

  • MM

    Canımızdan kıymetli yavrularımıza ana kucağından sonra gönül rahatlığıyla emanet edebileceğimiz bir yuvaMevcut hepimizin beğendiği bu değerleri bozmaması en büyük temennimiz

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Hiç merak etmeyin biz hep aynıydık. Yine aynı değerler için çalışacağız. Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sağlıkla kalın

  • ZY

    Ugurbocegim anaokulunu seçerken ince eleyip sık dokuyarak karar vermistik. Zaman gectikce detaylı, titiz özenli bakimlarini gördük e iyiki demeye basladik. Gözümüz arkada olmadı hiçbir zaman. Okul kadrosunun işini iyi bilen insanlardan oluştuğunu ve çocuklarımıza da nasıl egitim vermesi gerektiğini iyi bildiklerinden eminiz. Herşey için teşekkür ederiz.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz bu güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sağlıkla kalın

  • ŞA

    Kocaman bir seneyi bitirdik. Gonul rahatligi ile gonderdim kızımı. Zaten ilgi ve alakalari cok guzeldi. Buradan halime hn özlem hn özgül hn ve ogretmenimiz nahiyet hn cok tesekkur ederim kizima kattiklariniz ve sevginiz için

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Biz teşekkür ederiz. Biz kocaman bir aileyiz. Her zaman ziyarete bekleriz. Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler. Sağlıkla kalın

  • ST

    Sevginin saygının hoşgörünün güvenin mutluluğun özverinin eğitimin hepsinin birleştiği uyguladığı bir yuva olarak kızıma ve bize yasattığınız güzel bir sene için ne kadar teşekkür etsek az. Hepiniz çok kıymetlisiniz.Iyiki siz .Iyiki Uğurbocegim AnaokuluHer anlamda kendini yenileyen hep bir fazlası olması için çabalayan bir okul ne diyebilirimki îyiki siz

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Yorumlarınız ile bizleri çok onore ettiğiniz iyi ki sizlerde varsınız. Çok teşekkür ederiz. Sağlıkla kalın

  • FE

    Kizimin okul hazirlik doneminde tercih ettik iyi ki de etmisiz.Orasi bizim icin bir okuldan cok oteye gecti ailemiz oldu.Kurucusu Halime Hanim basta olmak uzere sevgili Ozlem Hanim degerli ogretmenimiz Nahiyet Hanim ,cocugumuzu kendi cocuklari gibi gorup ellerinden gelen butun ozveriyle butun ogrencilerini piril piril ve donanimli yetistirmeye calisiyor ustelik tum bunlari sevgiyle yapiyor ticari sorumlulukla degil ve siz veli olarak bunu gercekten hissediyorsunuz.Cocugunuzu guvenle emanet edebileceginiz sayili kurumlardan biri kesinlikle burasidir

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz değerli yorumlarınız için. Biz bir aileyiz. Bunu hissettirebildiysek ne mutlu bizlere.. Sağlıkla kalın

  • AT

    “İyi öğretmenler bizi biz yapmada önemli bir rol oynarlar ve başka hiç kimsenin yapamayacağı bir şey yapıyorlar: dünya görüşümüzü değiştirmek ve bizi daha önce olduğumuzdan daha iyi bir yere taşımak” İşini aşkla yapan Uğur Böceğim Anaokulu çalışanlarına teşekkürü borç bilirim özellikle Sevcan öğretmenle yollarımız kesiştiği için çok şanslıyız .. Pınar Eylül’ün annesi

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Sizleri de iyi ki tanımışız. Sağlıkla kalın

  • TG

    Eylulden beri kayitli oldugumuz okulumuzdan cok memnunuz. Ozlem ogretmenimizin ilgisi,alakasi ve anlayisi icin minnettariz.Genel anlamda cok memnun olmakla beraber, siniftaki ogrencilerin yas ortalamasinin dusuk olmasi sebebi ile biraz sikinti yasadik. Umarim onumuzdeki yil sinif kadrosu ayni yas grubundan secilerek daha uyumlu olacaktir.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz sınıflarımızın yaş grupları ilgili senenin Eylül ayından itibaren 3 yaş grubumuza 36-48 ay arası, 4 yaş grubumuza 48-60 ay arası ve 5 yaş grubumuza 60-72 ay arası çocuklar kontenjanımız izin verdiği doğrultuda kabul edilmektedir. Örneğin kayıt esnasında 46-47 ay öğrencilerimiz genel durumu gözlenerek ve veli onayı alınarak bir üst sınıf "4 yaş grubu" olarak değerlendirilebilir. Değerli yorumunuz için teşekkür eder ayrıntılı bilgi için okulumuza bekleriz.

  • MA

    Okulumuzdan çok memnun kaldık oğlum severek gidip geldi. Sosyalleşti,arkadaş iliskileri kurmayı öğrendi, hayal gücü gelişti, kendi kendine oyun kurma becerisine sahip oldu. Yardımsız yemek yemeye başladı. Okul öğretmenlerimiz çok ilgili ve sevgi doluydu.Yemek ve hijyen açısından çok başarılıydı,yemediği birçok yemeği yemeye başladı.Sorunlarimiz olduğunda çözüm odaklı yaklaşım sergilemeleri bizi çok mutlu etti kısacası okulumuzu çok sevdik.Doğaya yönelik etkinlikler yapılabilir doga gezisi, yürüyüş, kamp vs,çocuklarla birlikte basit yiyecekler hazırlanabilir,drama veya tiyatro etkinlikleri yapılabilir,hazır yiyecekler(puding,nugget vb) yerine daha sağlıklı yiyeceklere yer verilebilir,sinema günlerinde eğitici içerikli animasyon veya filmlere yer verilebilir

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz bildiğiniz üzere birinci dönemde pandemi tedbirleri altında faaliyet gösterdik. Bu sebepten okul dışı gezilerimizi gerçekleştiremedik. İkinci dönemin başında Şubat ve Mart aylarında havaların mevsim normallerinin altında seyretmesine rağmen Mart ayının ortasından Mayıs ayının sonuna kadar (tiyatro, oyuncak müzesi, dinazor müzesi) gezilerimizi gerçekleştirdik. Bir diğer husus okulumuzda puding ler hazır puding değil okulumuzda aşçımız tarafından (süt-kakao-şeker ve nişasta) ile hazırlanan ev tipi pudingler kase tabaklar içinde soğuduktan sonra servis edilir. Okulumuzda çocuklarımızın severek tüketeceği Nugget lar tavuk göğüslerinin fileto şeklinde kesilip çıtır pane harcı ile hazırlanıp kızartılıyor. Bütün çocuklar nugget sevdikleri için “bugün okulda nugget var” dediğimizde sofraya koşarak gelen çocuklarımız var. Değerli velimiz okulumuzda hangi yemeklerin ne şekilde hazırlandığını merak ediyorsanız okulumuzdan detaylı bilgi alabilirsiniz. Okulumuzda sadece sinema gününde yaş gruplarına uygun filmler eğlence amaçlı izletiliyor olup eğitici içerikli film ve videolar okul öncesi programına uygun olarak ders programı içerisinde öğrenmeye yardımcı olarak kullanılmaktadır. Okulumuza gösterdiğiniz ilgiden dolayı teşekkür ederiz.

  • Hem okulumuzdan hemde öğretmenlerimizden özellikle Özgül ve Özlem öğretmenimizin ilgi ve alakasın'dan son derece memnun kaldık onlara sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum....

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için teşekkür ediyoruz. Sağlıkla kalın

  • Cana yakınlık , samimiyet önemlimolup, bunları okulumuz fazlasıyla karşıladı.Çocukların psikolojik yönlerine daha yakından takip edip, velilere bunun hissettirilmesi gerekiyor.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz yorumlarınız için çok teşekkür ederiz. Okulumuz Psiko Kids Akademi danışmanlık firması ile çalışmakta olup çocuklarımızın gelişimleri yakından takip edilmektedir. Pedagog görüşmesi talep eden velilerimize randevular verilip görüşmeleri gerçekleştirilmiştir. Yeni sezonda değerli önerilerinizi de dikkate alacağız. Teşekkür ederiz. Sağlıkla kalın

  • En değerlimiz çocuklarımız her adımı onları düşünerek atıyoruz okul arayışı içerisindeyken ,bir yakınımızın tavsiyesi üzerine başladık ,ilk dönemlerde okulu ret eden oğlumuz şimdi tatil günlerinde dahi okula girmek istiyor.Bizim de birincil amacımız buydu aile olarak çocuk zorunluluk olarak görmemeliydi severek gitmeliydi okula.Gerek kişisel ihtiyaçlarının beceresi,gerek kendini ifade edebilmesi ,sosyalleşme yolundaki ilk adımları bizim için mükemmel geri dönüş oldu :) iyiki Uğur Böceğim Anaokulu ailesi var minnettarız.Öğretmenlerimize,yönetimimize,ahçı ablamıza yeni başlayan dönem için şimdiden yürekten başarılar …

  • Kızımızın hayata ilk adımlarını atarken iyiki dediğimiz bir okul. Muhteşem öğretmenlerimiz ve okulumuz bizim için bu yolda iyiki karşımıza çıktı. Küçük adımlarımızı atarken sonsuz güvendiğimiz bir okul her yönüyle ilgili hiç bir zaman keşke demedik bu yolda. Kızımız bu okulda büyüdü ve büyümeye devam ediyor sonsuz guvenebileceginiz eğitim yönündende muhteşem bir okul çocuklarımıza en önemlisi merhameti sevgiyi öğreten ve Atatürk sevgisiyle büyüten okulumuz kısacası bizim için ailemiz.Kesinlikle kendini geliştiren sürekli adımlar atılan bir okul. Sadece İngilizce egitim olarak daha çok ağırlık verilebilir.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz okulumuzda yaş gruplarının seviyesine uygun İngilizce dersleri verilmekte olup değerli yorumunuzu değerlendiriyor olacağız. Değerli yorumunuz için teşekkür ederiz.

  • HG

    Okul,öğretmen ve yöneticilerinden çok memnunuz.İlgi ve alakalarıyla gözümüz hiç arkada kalmadı.Oğlumda bizde hepsini çok seviyoruz.Herşey için teşekkür ediyoruz.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli yorumlarınız için teşekkür ederiz. Bizlerde sizleri çok seviyoruz. Sağlıkla kalın

  • MD

    Gönül rahatlığı ile evladımı emanet edip, huzur içinde aklım onda kalmadan çalışma hayatıma odaklanmamı sağladığınız için teşekkür ederim.Eğitici etkinlikler biraz daha fazla olabilir.Belki de yaş grubu ile alakalı değişiklik gösterecektir.

  • SG

    güleryüzlü ve güvenilir personeliyle tam bir aile sıcaklığı bulabileceğiniz, zamanla da gerçekten aile olduğumuz canımız okulumuz. Kurucusundan öğretmenine, halkla ilişkilerinden aşçısına hepsi birer çiçek. Kartal Uğur Mumcu Mahallesinde butik olarak hizmet veren dürüst, ticari düşünmeyen, güvenilir bir anaokuludur. biz oğlumla 3 yıl bu deneyimi yaşadık ve her zaman "iyi ki" diyorum. iyi ki yollarımız Uğur Böceğim Anaokulu ailesi ile kesişti.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Değerli velimiz göstermiş olduğunuz ilgiden ötürü Uğur Böceğim Ailesi olarak teşekkür ediyoruz.

  • FK

    Kızımızı bu okula gönderdik. Bizimkinde davranış bozukluğu varmış meğer bunu okula gittiğinde farkettik.. Öğretmenler çeşitli yöntemlerle bu sorunu çözmeye çalışıyorlardı. Biz başta işe yaramayacağını düşündük ama zamanla gördük ki gerçekten işe yaradı. Kızımdaki gelişme inanılmaz.

  • FK

    Kızımızı bu okula göndermiştik başlarda okulu sevmiyor akşamları eve mutsuz bir şekilde geliyordu Öğretmenleriyle sürekli iletişim halindeydik arkadaşlarıyla kaynaşmakta zorluk çekiyormuş rehberlik hizmetinin de yardımıyla kısa bir sürede bu sorunu atlattık. Şimdi mezun oldu ama hala görüştüğü arkadaşları var. Okulda gerçekten öğrencilerin sorunlarıyla birebir ilgileniliyor.

  • ES

    Atatürk ilke ve inkılaplarını benimsemiş bunları da çocuklara en iyi şekilde aktaran bir okul. Çocuklara doğayla ve çevreyle barışık olmaları için çeşitli etkinlikler yaptırılıyor. Oğlum okula başladığından beri pek çok şey öğrendi. Ayrıca kişisel bakım, kendini ifade edebilme yetenekleri arttı evde her ne kadar öğretsek de arkadaşlarıyla birlikte okulda daha hızlı öğreniyor tabii öğretmenlerinin başarısını da es geçmemek gerekir.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz değerli yorumlarınız için..

  • AG

    Fiziki imkanları bakımından yetersiz sınıfları olsun materyaller olsun ama eğitim anlayışı ve öğretmenleri bakımından takdir ettiğimiz bir okul. Ayrıca okulda yemekler ve güvenlik açısından son derece titizler. Sosyal etkinliklerle çocukların hem eğlenmesini hem de ufkunun artmasını hedeflemişler.

  • NG

    Kızım yarın ilk karnesini alacak o kadar heyecanlı ki.. biz de onunla gurur duyuyoruz. Bütün dönem boyunca her gün güle isteye gitti okula öğretmenleri her zaman ilgili ve sevecen yaklaştı hem kızımıza hem de bize. Ders çeşitliliği ve içeriği bakımından çok iyi bir okul ve kızım pek çok şey öğrendi kısa zamanda. Tüm Uğur Böceği ailesine sonsuz teşekkürler.

  • Özel Uğur Böceğim Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili velimiz yorumlarınızı yeni gördük. Çok teşekkür ederiz

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Uğur Böceğim Anaokulu İletişim Bilgileri

Ugur Mumcu Mah. Serce Sok Ozan Ap. No25 Ugur Bocegim Anaokulu Kartal İstanbul
0 216 706 6902
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum