fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu

Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:30
Sabahçı: 09:00/13:00
Öğlenci: 11:00/16:00

Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu Hakkında

Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu, öğrencilerinin öğrenme isteğini artırarak merak duygusunu geliştirmesini destelemektedir. Öğrencilerin okul öncesindeki eğitim becerilerini karşılamak adına oluşturduğu eğitim programları ile çok yönlü bir hizmet sağlamaktadır. Öğrencilerinin öz güvenini kırmadan eşit bir eğitim ortamı oluşturarak onların kendilerini keşfetmesini desteklemektedir. Çeşitli sanatsal faaliyetler düzenleyerek öğrencilerin uygulamalı dersler içerisinde bulunması desteklenmektedir. Bu sayede öğrenciler yaratıcılıklarını kullanarak ortaya somut bir çalışma koymaktadır. Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu, 2-6 yaş arası öğrencilerin okul öncesindeki eğitim gereksinimlerini en doğru biçimde kazanmasını desteklemektedir.
Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu'nda alanlarında donanımlı ve güçlü akademisyenler görev almaktadır. Öğrencilerin Türkçe dil eğitimini de etkili eğitim faaliyetleri beraberinde sürdürmektedir. Öykü temelli Türkçe dil eğitiminin bulunduğu Bil Koleji, öğrencilerin dil bilgisel gelişimini her noktadan desteklemektedir. Bu yaklaşımla birlikte öğrencilerin konuşma becerisi gelişirken kendisini doğru ve net bir biçimde ifade etmesi sağlanmaktadır. Okul öncesinde öğrencilerin her noktadan gelişimini destekleyerek ilkokul seviyesine hazır hale gelmesi Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu'nda sağlanmaktadır.

Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 11:00 - 16:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu Yorumları (5)

  • TB

    Bölgede, okul öncesi eğitim için tercih edilebilecek en iyi kurum. Çocuğumuzun gelişimine verdiği katkı gözle görülür seviyede. Öğretmenler çok ilgili ve sevecen. Diğer çocukların da mutlulukları yüzlerinden okunuyor. Etkinlikler, geziler, müzik, İngilizce, spor ... Aranan her şey burada mevcut. Biz çok memnunuz ve ilkokula başlayana kadar devam etmek istiyoruz. Okul sahibi Duygu Hanım'ın da çocuklarla iletişimi çok iyi. Güvenilir ve kaliteli bir okul ve kesinlikle tavsiye edebiliriz.

  • Ay

    Bir kreşten bir okuldan çok daha fazlası gerek öğretmen kalitesi gerek idari yönetim hem çok profesyonel hem kocaman bi yapı, hemde çok butik. Gerek pandemi gerek salgın hastalıkları yönetme şekli yemek listeleri eğitim şekli öğretmen kalitesi olsun hiç düşünmeden her yıl kayıt yenilemenize yardımcı oluyor.

  • ö

    4 yıl boyunca çocuklarımla yakından ilgilenen kıymetli öğretmenlerine ve idarecilerin çok teşekkür ederim. İyi ki yollarımız kesişti. Çocuklarınızı gönül rahatlığı ile emanet edebileceğiniz bir kadroya sahipler. Şiddetle tavsiye ederim.

  • Nb

    Çok memnunuz baya ilgililer karşılıklı güven ve samimiyetle çocuklarımıza karşı ilgilerini hissettiriyorlar eğitim olarak öğretmenlerin ilgisi olarak çok memnunuzVelilere gönderilen Fotoğraflar daha profesyonel çekilebilir

  • “Yazın ortasında oryantasyon eğitimi ile başladığımız süreçten bu güne kadar yaşadığımız olumlu gelişmeler okul arkadas sevgisinin kazanımı ile ilgili çok memnun kaldık idarenin ilgisi ve ögretmenlerin çocuklara olan şefkatli davranışları ilgisi çok güzel hiç tereddütsüz bir şekilde gönül rahatligiyla verebileceginiz bir anaokuluHer şey okadar yerli yerinde düşünülmüşki yoruma gerek kalmadı bence

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Ümraniye Bil Koleji Anaokulu İletişim Bilgileri

Aşağı Dudullu Mah. Çobançeşme Cad. Barut Sok. No:3 Ümraniye / İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum