fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel United Kids Academy

Özel United Kids Academy

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 08:30/13:00

Özel United Kids Academy Hakkında

İstanbul’un en seçkin muhitlerinden biri olan İstanbul Nişantaşı’nda faaliyet gösteren Özel United Kids Academy , 2012 yılında eğitime açılmıştır. Sabah 08:30’da başlayan günlük eğitim akşam saat 17:30’da sona eriyor. Sınıflar 15 kişilik gruplardan oluşmuş. Okul öncesi hazırlık çağına yani 2 ile 6 yaş arasında olan çocuklara yönelik eğitim verilen Özel United Kids Academy MEB’e bağlı olarak çalıştığı için normal müfredat programını takip ediyor. Buna ek olarak fen ve matematik eğitimine başlangıç olarak tanımlanabilecek Gems programları, Reggio Emilia eğitim metodu, yaratıcı düşünceye ağırlık veren ve göster anlat biçiminde uygulanan Scamper metodu okulda uygulanan eğitim teknikleri arasında sayılabilir. Örneğin Gems programları arasında karıncalar, arılar, uğur böcekleri, yumurtalar, penguenler, kelebekler çocukların basitçe incelediği konular arasında. Bu yöntemle doğayı keşfetmek ve akılcı düşünmeye alışma çocuklara öğretilmeye çalışılıyor. 5 öğretmenin rehberliğinde yürütülen eğitim faaliyetleri arasında geziler de var. Üretim yerlerinin, doğal mekanların, fabrikaların, sergilerin ve müzelerin ziyareti gezi kulübünün düzenlediği etkinlikler arasında sayılabilir. Kütüphane etkinlikleri de programda görülüyor. Her gün belirli bir saat okumaya ayrılmış. Özel United Kids Academy branş dersleri arasında geçen sanat etkinlikleri içinde ise şekil-zemin çalışmaları, basit kolajlar ve portre çizimleri deneniyor. Haftanın bir günü verilen yoga eğiminde ise çocuklara yoga öğretilerek kendi hayatlarında bir farkındalık yaratmaları hedefleniyor. Yapılan bütün bu eğitim çalışmaları yıl sonunda her öğrencinin kendisinin hazırladığı portfolyo dosyası ile anne babalara sunuluyor. Psikolojik danışmanlık hizmeti, uyku odası, hazırlık grubu olarak adlandırılan büyük gruplar için piyano eşliğinde verilen müzik dersi okul faaliyetlerinin içinde yer almakta. Beslenme konusunda ise organik gıdalar tercih ediliyor ve çocuklar katkı maddelerinden uzak tutuluyorlar. Sabah ve ikindi kahvaltıları ile öğle yemeğinin menüleri beslenme uzmanlarınca hazırlanmakta ve her ay velilere gönderilmektedir. Bu arada okul binasının yapım aşamasında anaokuluna uygun olarak projelendirildiği kurum ile ilgili verilen bilgiler arasında.

Özel United Kids Academy Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Gems ve High Scope

- SCAMPER Tekniği

- Tam Zamanlı İngilizce Eğitimi

Özel United Kids Academy Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel United Kids Academy ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel United Kids Academy hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel United Kids Academy hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel United Kids Academy yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel United Kids Academy yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel United Kids Academy psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel United Kids Academy Yorumları (5)

  • MB

    Muhteşem bir eğitim kurumu, çocuğa nasıl yaklaşılmasını bilen dört dörtlük eğitim anlayışının yanısıra güler yüzlü , eğitimli ve tecrübeli öğretmenleri ve yöneticileri sayesinde kızımda çok iyi gelişmeler elde ettik. Okul öncesi için kesinlikle tavsiyemdir.

  • KL

    Okul öncesi eğitim konusunu ciddiye alan bir okul sayın anneler United Kids Academy. Erken yaşta çocuğunuzu emanet edebileceğimiz çocukları çok seven insanlar hepsi. :))

  • KB

    Bu okula 1,5 sene kızımı yolladım. Büyük faydalarını gördük okulun çocuğumuzun gelişimi üzerinde. Son derece memnun kaldığım bir eğitim kurumu.

  • ea

    Öğretmenleri güler yüzlü ancak çocuklara eğitim vereceğiz diye çocukların asıl ihtiyacı olan oyun oynama güdüsü göz ardı ediliyor. İyi yönetildiğini düşünmüyorum, profesyonellikten uzaklar, tavsiye etmiyorum.

  • M

    Kesinlikle güler yüz samimiyet ve her çocuğun farklı olduğundan yola çıkılarak uygulanan bilinçli bir eğitim programı.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel United Kids Academy İletişim Bilgileri

Teşvikiye Mah. Hasan Cevdet Paşa Sokak. No:2/4 (Amerikan Hastanesi Arkası) Şişli/İstanbul
0 212 963 2082
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum