fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Üsküdar Sev Anaokulu

Özel Üsküdar Sev Anaokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/15:20

Özel Üsküdar Sev Anaokulu Hakkında

Özel Üsküdar Sev Anaokulu hizmet veren kurum, okul öncesi eğitimde çocukları ilkokula hazırlayan, onların kendilerini ifade edebilen, problemlerini çözebilen toplumda başarılı ve öz güvenli bireyler olarak yer almalarını sağlayan eğitim anlayışıyla hizmet vermektedir. İstanbul Üsküdar’ da, sabah 08:30, akşam 15:20 saatleri arasında hizmet veren Özel Üsküdar Sev Anaokulu , bahçesi olan müstakil binasında çocukların güvenli, konforlu ve sağlıklı bir ortamda bulunmalarını sağlayacak tasarım ve materyallere sahiptir. Okulun içerisinde ve bahçede özel güvenlik sistemleri bulunmaktadır. Servis hizmeti bulunan okuldaki servisler bakımlıdır, şoförler yolcularının çocuk olduğunun bilincindedir. Aynı zamanda çocukların servis içerisinde sorunsuz bir şekilde yolculuk etmelerine refakat eden yardımcı bir öğretmen mutlaka bulundurulmaktadır. Okula gelen çocuklar kahvaltılarını burada yapmaktadırlar. Ayrıca çocuklara öğlen yemeği ve ikindi kahvaltısı da verilmektedir. Yemek menüleri aylık olarak uzmanlar tarafından hazırlanmış menüler olup, çocukların sağlıklı beslenmelerine özellikle dikkat edilmektedir. Özel Üsküdar Sev Anaokulu'nda eğitim ve etkinlikler belirli bir program çerçevesinde uygulanmaktadır. Her gün aynı konu başlıkları farklı etkinliklerle çocuklara verilmektedir. Türkçe, okuma yazmaya hazırlık, sanat ve mutfak etkinlikleri, fen ve matematik etkinlikleri, hareket (spor) ve oyun etkinlikleri, İngilizce dersi, müzik, dans, drama, bilgisayar ve beden eğitimi etkinlikleri başlıkları altında çocukların zeka, beden, yaratıcılık ve sanatsal yeteneklerinin gelişimlerine destek olunmaktadır. Okulda görev yapan psikolojik danışman da kendi gözlemlerini yapabilmek amacıyla zaman zaman çocuklarla birlikte bireysel ya da gurup çalışmaları yapmakta, onların gelişim ve değişimlerini takip etmektedir. İngilizce derslerine özellikle önem veren okulun İngilizce kitapların bulunduğu özel bir kütüphanesi bulunmaktadır. Gün içerisinde burada toplanan sınıfına öğretmen İngilizce bir kitap okur, konuyla ilgili konuşulur ve kütüphaneden diledikleri kitapları seçen çocuklar bu kitapları evlerine götürürler. Özel Üsküdar Sev Anaokulu aileleri ile de İngilizce eğitimine devam edebilen çocuklara etkinlikler, oyunlar, müziklerle sevdirilen İngilizcenin kalıcı olması için pek çok etkinlikte İngilizce terim ve kavramlara yer verilmektedir. Çocuklara gün içerisinde program çerçevesinde verilen eğitim ve etkinliklerin haricinde, yıl sonu, 23 Nisan gibi özel günlerde sahnede sunmak üzere çocuklarla hazırlanan özel gösteriler için çalışmalar yapılmaktadır.

Özel Üsküdar Sev Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Üsküdar Sev Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Üsküdar Sev Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 15:20 şeklindedir.
  • Özel Üsküdar Sev Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Üsküdar Sev Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Üsküdar Sev Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti sunulmamaktadır.
  • Özel Üsküdar Sev Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Üsküdar Sev Anaokulu Yorumları (3)

  • Okulda pedagoji servisi bulunuyor. Güvenlik hizmetini yeterli buluyorum. genel olarak çocuklarla ilgilenen bir okul. biz de memnunuz.

  • Sev anaokullarının anaokulu sektörüne girmesi güzel elbette ama biraz kurumsallık bu yaştaki çocuklar için çok kuralcı kalabiliyor. Ben çocuğumu alıp butik bir anaokuluna geçtim. Eğer çok yakın değilse ve sev ilkokulu ile devam etmeyecekseniz şart değil. ama sev ilkokulu çok kaliteli ve aklınızda orası varsa doğru anaokulu olabilir

  • GA

    Okulun SEV okulları kalitesine bağlı oluşu güzel bir özellik eğitimdeki kalite ve geçmişlerini hepimizin bildiği bir kurum. Fakat okulda bu yaştaki çocuklar için gerekli boş alanlar maalesef ki yok ve bu yüzden çocuklar biraz dar alanlara sıkışıyorlar

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Üsküdar Sev Anaokulu İletişim Bilgileri

Altunizade Mahallesi, Atıfbey Sokak, No:8, Üsküdar/İstanbul
0 216 706 6895
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum