fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Vadi Çocuk Akademisi

Özel Vadi Çocuk Akademisi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel Vadi Çocuk Akademisi Hakkında

Özel Vadi Çocuk Akademisi, İstanbul'un Gaziosmanpaşa ilçesinde eğitim vermekte olan özel bir eğitim kurumudur. 3 ila 6 yaş aralığındaki öğrencilere okul öncesi eğitim hizmeti vermektedir. Kurum öğrencilere sağladığı fiziksel imkanlarla eğitim sürecini çeşitlendirmektedir. Açık ve kapalı spor alanları, oyun alanları, uyku odası, müzik odası, mutfak ve sanat atölyesi gibi imkanlarla çocuklara birden fazla branşa özel olarak ayrılmış alanlar sağlamaktadır. Özel Vadi Çocuk Akademisi çocukların bilişsel, sanatsal ve fiziksel gelişimlerini bir bütün olarak ele almaktadır. Bu sebeple kurum içerisinde ebru dersi de, dans dersi de, robotik kodlama dersleri de ve jimnastik dersleri de verilmektedir. Böylelikle öğrenciler günlük ders akışı içerisinde birden fazla duyuya ve yeteneğe hitap eden aktiviteler gerçekleştirmiş olurlar. Özel Vadi Çocuk Akademisi çocukların büyürken iyi birer birey olmaları adına da çaba göstermektedir. Bu sebeple kurumda müfredat derslerine iyi bir şekilde sindirilmiş değerler eğitimi dersleri verilmektedir. Böylelikle öğrenciler iyi bireyler olmanın gerekliliklerinden olan erdemleri küçük yaşta öğrenmiş olurlar. Çocukların beslenmeleri kurum içerisinde sağlanmakta, gelişimlerini iyi yönde etkileyecek doğal besinlerle beslenmelerine önem gösterilmektedir.

Özel Vadi Çocuk Akademisi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Vadi Çocuk Akademisi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Vadi Çocuk Akademisi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Vadi Çocuk Akademisi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Vadi Çocuk Akademisi yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Vadi Çocuk Akademisi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Vadi Çocuk Akademisi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Vadi Çocuk Akademisi Yorumları (7)

  • TA

    Herşeyiyle mükemmel bir okul. İki çocuğumuda yolladım ve herkese tavsiye ediyorum

  • Öğrencilerini gerçek bir birey olarak yetiştirme yolunda ilerleyen ve bunun için gerçek anlamda çabalayan eğitmenlere sahip bir okul. Özellikle sosyal aktivitelere büyük önem vermesi çocuklarımızın özgüvenli bir birey olmasına büyük katkı sağlıyor. Eğitmenlerimiz gerçekten çok çabalıyor ve çocuklarımıza gerçekten değer veriyorlar ki kendileri de çok değerli kişiler.hijyene çok önem veriyorlar en değerli varligimi kızımı boyle bir okula gönderdiğim için çok şanslıyız Bir okulda olması gereken her şeye sahip bir okul

  • AY

    Çocuğumuz ikinci dönem okula başlamasına rağmen ondaki değişimi görmek harika. Sabah okula gitmek için saatinin gelmesini sabırsızlıkla bekliyor. İyiki vadi çocuk akademisi ailesine katılmisiz. Okul müdürü ve oğretmenleri güler yüzüyle kapıda karşılıyor ve akşam çıkışa kadar güler yüzlerini çocuklarımızdan eksik etmiyorlar. ❤️

  • KC

    Çocuklarım okulunu ve öğretmenlerini çok sevdi iyiki sizleri tanıdım her öğretmen bı harika Güleryüz eğitim donanımı şefkat ne ararsan vadi çocuk akademisinde.

  • Ts

    Öncelikle eğitim hassasiyetleri, samimiyetleri ve güleryüzleri ile çocuğunuza sımsıcak bir yuva ile birlikte kaliteli bir eğitim hizmeti veriyorlar. Çocuğunuz hem sıcacık kollarda hemde emin ellerde oluyor. İçimiz rahat. Çok teşekkür ederiz iyi ki varsınız.

  • ST

    Son derece güven verci, güleryüzlü eğitimcilerle donanmış,önceliği çocuklar olan bir kurum. Çocukların hem cok eğlenerek hemde öğrenerek katıldıkları zengin etkinlikler var. Ayrıca pandemiden korktuğumuz şu sürecte hijyene son derece önem veriyorlar. Eğer gerçek güven ve kaliteli bir eğitim istiyorsanız başka okul araştırmanıza gerek olmadığını düşünüyorum.

  • ZT

    Hiç düşünmeden başka yer aramayın çalışan ve aklı fikri çocuklarında olan anne ve babalar gönül rahatlığıyla kayıt ettirebilirler bu okul bu bölgedeki en iyi okul tüm öğretmenlere sonsuz teşekkürler

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Vadi Çocuk Akademisi İletişim Bilgileri

Fevzi̇ Çakmak Mah. Hekimsuyu Cadvali̇desuyu Konutlari, C-1 Blok Gi̇ri̇ş Kat, Gazi̇osmanpaşa/İstanbul
0 212 963 2084
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum