fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yakacık Koza Anaokulu

Özel Yakacık Koza Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Yakacık Koza Anaokulu Hakkında

Özel Yakacık Koza Anaokulu Çocukların en temel ihtiyacının güven ve sevgi olduğunun bilincindeyiz. Bizler onlar için ilkokul deneyimlerinde, ihtiyaç duydukları SEVGİ ve GÜVEN duygularını yaşatmayı hedeflemekteyiz. Bizler ‘’Her çocuk özeldir ‘’ prensibiyle hareket ederken, çocuklarımızda eğitim hayatlarına sağlam adımlar atarak başlayabilmektedir. Eğitim programımız; uygun ve doğru şartlarda çocuklarımızın yaş ve gelişimsel özellikleri, bireysel farklılıkları göz önünde bulundurularak hazırlanmaktadır.


Hedefimizdeki İdeal Anaokulu Klasik anaokullarını unutun. Bizlerin hedefi; Çocukların hayatlarına yeni bilgi ve beceri eklemek, Var olan yetenekleri keşfetmek ve geliştirmek, Onların soran, araştıran, yaratıcı bireyler olma yönünde desteklemek, Geleceğin mutlu, huzur dolu ve başarılı bireylerini yetiştirmektir.

NEDEN Özel Yakacık Koza Anaokulu ?
Uzman eğitim kadromuz ile sevdiğimiz işi yapıyoruz. Öğretmenlerimiz branşlarında eğitim görmüş , tecrübeli ve seçilmiş öğretmenlerdir. Çocuklarımızın psikolojik ve gelişimsel özelliklerini takip eden uzman psikoloğumuz bulunmaktadır. Okul binamız depreme dayanıklı olup, bakımlı, güvenli ayrıca çocukların özgürce zaman geçirebileceği şekilde hazırlanmıştır. Okulumuzun tüm alanları çocukların ihtiyaçları ve güvenlikleri düşünülerek düzenlenmiştir. Bizler için hijyen ve beslenme eğitim kadar önemlidir. Okulumuzda tüketilen yemekler hijyen sertifikalı personelimiz tarafından günlük yapılmakta olup, hazır gıdalar KESİNLİKLE kullanılmamaktadır. Okulumuz için meyve ve sebzelerimizi taze olması için pazardan temin etmekteyiz.
Özel Yakacık Koza Anaokulu
Okulumuz Milli Eğitim Bakanlığına bağlı olup; 125 metrekare açık alan,250 metrekare kapalı olmak üzere 375 metrekare kullanım alanına sahiptir. Ferah ve aydınlık sınıflarımız, çocuklarımız için en uygun eğitim ortamıdır. Çocuklarımızın akademik ve sosyal gelişimlerini destekleyen, farklı materyaller ile zenginleştirilmiş ilgi köşelerinin bulunduğu oyun alanlarının yanı sıra, jimnastik gibi harekete dayalı etkinliklerimiz için spor salonlarımız bulunmaktadır. Çocuklarımızın hareket sınırı olmadan kullanabileceği çardak ve oyun alanlarıyla bezeli bahçemizde yaz aylarında yüzme dersi için kullanılacak açık yüzme havuzumuz bulunmaktadır. Alınan güvenlik tedbirlerinde; okulumuz için acil çıkış kapıları, yangın söndürme tüpleri, yangın tahliye merdivenleri ve alarm sistemi bulunmaktadır.
SAĞLIK
Eğitim yılı başlangıcında tüm velilerimizden çocuklarımızın sağlık durumu ile ilgili gerekli tüm bilgiler temin edilir. Öğrencilerimiz sağlık sorunu yaşadığında bu bilgiler doğrultusunda hareket edilir.
Çocukların ateşli veya keyifsiz olmaları durumunda evde kalıp dinlenmeleri, hem kendi sağlıkları açısından hem de hastalığını arkadaşlarına bulaştırmaması açısından önemlidir. Bu nedenle, hastalığının bulaşıcı olmadığına dair doktor raporu olmayan çocuklarımızı hastalık sürecinde okulumuza kabul etmemekteyiz.
Beslenme, Yemek listemiz çocuklarımızın sağlıklı ve dengeli beslenmelerine uygun olarak, aylık menüler şeklinde hazırlanmaktadır. Her ay çocuğumuzun sabah kahvaltısı öğle yemeği ve ikindi kahvaltısında yiyeceklerini içeren listemiz velilerimize gönderilmektedir. Aylık yemek listemiz, çocuklarımızın günlük alması gereken kalori miktarına uygun hazırlanmakta. Damak ve göz zevkine göre sunulmaktadır. Çocuklarımızın yemek ve kahvaltıları için alınan tüm gıda ürünleri büyük market zincirlerinden, meyve ve sebzelerimiz pazarlardan temin edilmektedir. Yemeklerimiz ve kahvaltılarımız okulumuzda günlük hazırlanmaktadır. Mutfağımızda hazır gıda ürünleri kullanılmayıp, eviniz şartlarında hazırlanabilen (yoğurt, tarhana, domates sosu, marmelat vb.)tüm gıdalar okulumuzda da hazırlanmaktadır. Doğum günlerimiz şeker hamurlu pastalarla değil, okulumuzda hazırlanan kendi pastalarımızla kutlanmaktadır.

EĞİTİM
Temel alışkanlıkların kazanımı, Olumlu kişilik gelişimi, Beyin gelişimi ve yaratıcı potansiyelin keşfedilmesi eğitim programımızın temelini oluşturur. Bu temel doğrultusunda eğitim programımızın içeriği her yaş grubunun gelişim özelliklerine göre biçimlenmiştir. Programlar oyun grubu, 3 yarım gün, 5 yarım gün, 5 tam gün, 5 uzun tam gün olarak planlanmaktadır.

Metodumuz Çocuk merkezli, Etkin öğrenmeye dayalı, High Scope tabanlı, Çoklu zeka kuramına uygun, Kulüp ve yaratıcı etkinliklerle desteklidir.

Eğitim İçeriği Haftalık konular Düzenli günlük akış Değişken içerik Planlı oyun Kitap Sanat Müzik/Ritim Konsantrasyon Zamanı planlama Kağıt kalem çalışmaları Kavramlar Dikkat geliştirme

Eğitimi Destekleyen Etkinlikler Yoğunlaştırılmış İngilizce Drama Akıl Oyunları Modern dans Müzik / Orff Jimnastik Top Oyunları Mutfak Atölyeleri Geziler Açık alan oyunları Ekranlı / Ekransız Kodlama

Yabancı Dil Eğitimi Çocukların yabancı dil öğrenme kapasitelerinin en yüksek olduğu 3- 6 yaş arası dönemi en doğru biçimde değerlendirmek adına, 3-4 yaş ve 4-5 yaş sınıflarımızın programları tam gün İngilizce ve Türkçe olarak planlanmıştır.

Çocuğumuzun kendi anadilinde tanıştığı sözcükleri yabancı dilde anlamlandırabilmesi için, yeni dilin en uygun seviyede sunulması gerekmektedir. Bu gereklilik gözetilerek İngilizce ders programımız Türkçe programla paralel olarak hazırlanmaktadır. Tam gün İngilizce eğitimin sunulduğu eğitim modelimizle çocuklarımızda en ideal şekliyle İngilizce alt yapısı oluşturulmaktadır. 2-3 yaş arası gruplarımızda yabancı dil eğitimindeki amacımız; oyun ve müzik aktiviteleri ile zenginleştirilmiş yarım gün İngilizce programıyla, henüz konuşmaya başladığı anadili dışında başka bir dilin varlığını fark ettirme ve İngilizce öğrenimi için ihtiyaç duyulan ilgiyi uyandırmaktır.

Eğitim kadromuz; Tüm eğitim kadromuz, alanıyla ilgili bölümlerden mezun, konusunda yetkin ve deneyimli eğitimcilerden oluşmaktadır. Sınıf öğretmenlerimiz okul öncesi eğitimi öğretmenliği veya çocuk gelişimi bölümlerinden mezun eğitimcilerdir. İngilizce, Müzik, Beden Eğitimi ve Spor, Drama vb. derslerimizi, bu alanlarda eğitim almış, bıranşlarında yetkin öğretmenler vermektedir. Eğitim dönemi içerisinde, tüm öğretmen ve personelimize hizmet içi eğitimler verilmektedir.

Rehberlik ve Psikolojik Danışmanlık Okulumuzun rehberlik bölümü çalışmaları Uzman Psikolog tarafından yürütülmektedir. Psikoloğumuz yıl boyunca çocuklarımızı sınıf ortamlarında gözlemlemekte, öğretmenlerle işbirliği içinde çocuklar ile bireysel ve grup çalışmaları yapmaktadır. Çocuklara uygulanan psikolojik ve gelişimsel değerlendirmeler doğrultusunda öğretmenler ve ailelerimize rehberlik ve psikolojik danışmanlık hizmeti sunulmaktadır. Dönem içinde belirlenen günlerde, velilerimiz psikoloğumuzdan randevu talep edebilmektedir.

Değerlendirme ve Geribildirim Eğitim yılı içerisinde, her iki dönem sonunda olmak üzere yılda iki kez çocuklarımızın gelişimsel değerlendirme raporları velilerimize gönderilir.

Her çocuğumuz için bireysel hazırlanan gelişim ve eğitim raporlarının sunulduğu veli toplantılarımızda, velilerimiz çocuklarıyla ilgili değerlendirme ve geribildirim alabilmektedir.
Çocuklarımıza birinci dönem sonunda başarı belgesi, ikinci dönem sonunda başarı ve katılım belgesi verilmektedir.

Veli İletişim Öğretmenlerimiz, öğrencilerimiz ile ilgili günlük bilgileri ‘MOBİLDİRİ’ aracılığı ile sağlamaktadırlar.
Her ayın başında işlenecek konular ve yapılacak etkinlikler ile ilgili bilgilendirme velilerimize mobildiri sistemiyle sunulmaktadır.
Yıl içerisinde program ve aktivitelere göre düzenlenmiş zamanlarda aile katılım günleri düzenlenmektedir.
Her ay, uzman psikoloğumuzun belirlediği konular ile ilgili olarak ailelerimize makaleler sunulmaktadır.
Hedefiniz, ‘Çocuğunuz İçin İyi Bir Başlangıç’sa eğer sizlerin de Özel Yakacık Koza Anaokulu ailesine katılmanızı bekliyoruz.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Yakacık Koza Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Montessori Eğitimi

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Oyun Temelli Eğitim

- STEM

- Yaparak Yaşayarak Öğrenme

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

- Okul Personeli

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

- Satranç Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Robotik Kodlama Materyalleri

- Montessori Materyalleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Hayır

Özel Yakacık Koza Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Yakacık Koza Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Yakacık Koza Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yakacık Koza Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Yakacık Koza Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yakacık Koza Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yakacık Koza Anaokulu Yorumları (30)

  • BC

    Bir yılımızı geçirdik burada. içim öylesine rahat öylesine huzurlu bir şekilde oğlumu bıraktım ki. Her anlamda oğlum için iyki olan bir kurum. Kurucusu hasret hanıma ve öğretmenimiz canan hanıma buradan da sonsuz teşekkürlerimi iletiyorum.

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • İki çocuğumda koza anaokulunda, okulların yeni başlamasına rağmen çocuklar okulu benimsedi öğretmenlerini sevdi, güler yüzlü karşılama öğretmenlerin ilgisi sevgisi ictenlikleri , eğitim içerikleri doğru bir karar verdiğimizi gösteriyor umarım bütün bir sezon böyle güzel devam eder, çocuklarımız emin ellerde olduğunu hissetmek bizim için çok önemli, çocuklarımız mutlu biz mutlu

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Bk

    Başka bi okuldan geldim ben ama ilk görüş benim için çok önemliydi hasret hanımla tanıştım çok güler yüzlüydu çok sıcak kanlilar oğlum için zor olucak sandım ama ilk günden sanki 4sene o okulda ikimiz gibi buda kurumdakiler sayesinde . Mutlu bı şekilde ayrılıyoruz okuldaMutlu olsunlar benim için bu yeterli

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Fa

    Okulunuz ve siz değerli öğretmenlerimiz canı gönülden tebrik ediyorum.Gerçekten çocuklarımıza eğitim ve ogretımde katkınız çok büyük çocuguma verdiğiniz eğitim ve bilgi fark ediliyor sızlere teşekkürlerimi sunuyorum başarınızın devamını diliyorumÇocuklarda kı becerilerini fark edıp herhangi yeteneği görüp ailesine bılgı verılebılır çünki çocuklar artık aile ile gün boyu yanlarında olmadığı ıcın çocuktaki yetenegı veya herhangi bırsey göremeyebılır

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • EH

    Bu kadar ilgili okul müdürü ve tüm öğretmelerimize çok teşekkürler ediyorum bizim ailemiz oldular

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Okuldan, öğretmenlerden çok memnunuz. Çocuklarım da öğretmenlerini kısa zamanda çok sevdi. Çok mutluyuz özel yakacık koza anaokulundan

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • AD

    Yakacık Koza Anaokulunda bu sene yeniyiz. Ama kısacık süreçte bile çok memnun olduğumu söyleyebilirim. Öğretmenlerin ilgisi güleryüzü çok guzel. Müdürümüz deseniz anlatmakla bitiremem. O kadar tatlı o kadar guleryuzlu, bir o kadar da mütevazi. Çocuğumu gözüm arkada kalmadan rahatlıkla bırakabiliyorum.

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • DG

    Uzman kadrosuyla sıcak bir aile ortamıyla sevgiyle beraber çocuğuma ilgiyle bakılıyor çocuğum okula mutlu gidip mutlu geliyor

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Fd

    Çocuğunuzu güvenle emanet edebileceğiniz harika bir yuva. Müdürümüz Hasret hanım dokunduğu her yeri güzelleştiriyor. Öğretmenlerimiz başta Canan öğretmenim olmak üzere , Hatice öğretmenim, İlayda öğretmenim ve Kübra öğretmenim, ayrıca branş öğretmenlerimiz çocuklara çok şey kattılar hepsinin de emeği çok büyük. Ne kadar teşekkür etsem az.

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • EA

    Etkinlik ve eğitim anlamında gayet başarılı olup öğretmenlerin ilgi ve alakasıyla birlikte okul öncesinde başarılı bir kurum.

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • SD

    Kurucusundan müdürüne öğretmenleri yeter teyzelerinin pişirmiş olduğu yemekleri,her zaman yenilikçi ve her şeyin en iyisini,en kalitelisini sunan çok değerli canımız okulumuz Yakacık Koza iyiki var.Evlatlarınızı gözünüzü kırpmadan gönül rahatlığıyla bırakacağınız yolu sevgiden geçen tek adresherşeyiyle mükemmel

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • D

    Okul sahibi Hasret hanım çok anlayışlı çok yardımcı öğretmenimiz hatice hanım ve Kübra öğretmenimiz çok ilgili gönüllüm çok rahatKapalı bahçe oyun alanı olsada iyi olur

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Gk

    Veli olarak huzur ve güveni tam anlamıyla yaşadığımız, enerjisi ve guler yüzü hiç bitmeyen değerli öğretmenlerin olduğu çok iyi bir kurum.Cocuklariniz mutlu biz mutlu çok teşekkür ederiz

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • ÖA

    Çocuklarımız için en güzelini yapan bir eğitim kurumu.Bizim evimiz☺️kurucusu,öğretmenleri,yardımcı ablaları çok seviyoruz.Oğlum zorla giderdi başka okula ama 1 yıldır her sabah koşa koşa gidiyor,acaba bugün ne olacak heyecanı ile, çocuklarımızı geleceğe en güzel şekilde hazırlıyorlar.Oğlum 5 yaşında ve İngilizce öğrendi, matematik öğrendi,birde okul psikolojik desteği ile biz birçok şeyi başardık,iyi ki dediğimiz bir eğitim kurumu ben ve oğlum çok şanslı

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • ÇÇ

    Merhaba oğlum ve ben ilk hayat tecrübesi, ilk okul deneyimimizi sizinle yaşadığımız için çok şanslıyız… Profesyonel kadronuz, eğitim kaliteniz ve sıcak bir yuva ortamı sağlayıp geleceğimiz olan çocuklarımıza verdiğiniz ve vereceğiniz her şey için sonsuz teşekürler..

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • GG

    Ferah sınıfları, kaliteli ve zengin eğitim içeriği, hassasiyetle hazırlanan kahvaltı-yemek-ikindi kahvaltıları, güleryüzlü kadrosu, psikolog desteği, sosyalleşme ve konuşma diline verimli katkılarından dolayı Özel Yakacık Koza Anaokulunu her veliye tavsiye ederim. Hasret hanıma ve tüm öğretmenlerimize teşekkür ederim

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Hasret öğretmenimizin eski velisiyim. Çocuklara aktif olarak bir öğretme yolunu seçmesi, öğretirken eğlendirmesi ve her cocuğu ayni sevkatiyle kucaklaması bize cok iyi gelmisti..takipteyim okulu ziyaret ettim cok güzel seyler yapıyor hayranlikla izliyorum.

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • DK

    Kızım 1,5 yaşından beri bu okulda el değiştirdikten sonra Hasret hanım on okulu daha da iyileştirmek için yaptıkları çok değerli çok temiz çalışanları güler yüzlü eğitimin önemsendiği bir yer burası

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Oglumun sabahlari arkasına dahi bakmadan iceriye kostugu, haftasonlari okul diye sayikladigi bir kurum. Bence sadece bu bile yeterli ♥️

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz

  • ŞY

    Öğretmenlerimizden tutun da müdürümüze kadar hepsi çok ilgili, sevgi dolu. İyi ki yolumuz size düşmüş. Çok şanslıyız.

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Ya

    Herşeyden önce güvenimi sağladıkları için tercih etmiştim diğer güzellikleri sonradan gördüm ❤️Çocuklarla ilgili bireysel bilgi verilebilir, gelişimi algısı yeteneği vs.

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • GA

    Güler yüzünü hiç eksik etmeyen canımız Yakacık koza ailesi

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • Ça

    Biz depremzede bir aileyiz zor zamanlarimizda samimiyetleriyle,tüm ictenlikleriyle bize kucak açtılar sonsuz teşekkürler

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizlere biraz olsun destek olabildiysek ne mutlu . Çok geçmiş olsun.

  • Hy

    Kaliteli eğitim anlayışı ,öğrencilere yaklaşımları herşeyi ile beğendiğim tek okul iyiki karşılaşmışız sizleri seviyorum.

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz.

  • MK

    Öncelikle bir annenin ve babanın emanet edebileceği özel bir okul adı gibi özel yalnız çünkü her bir çocukla tek tek ilgileniliyor çok güler yüzlüler o samimiyet zaten konuşunca size geçiyor Allah razı olsun yakacık koza anaokulundan böyle çocuklarımıza eğitici öğretici aktiviteler her gün yeni şeyler öğrenmeleri çok güzel çok mutluyum paranızı sonuna kadar hak ediyorsunuzİnanın aklıma hiç bir olumsuz şey gelmiyor çünkü çok aktivler ve diğer okullardan çok öndeler

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    teşekkür deriz.

  • SK

    Benim komşumun oğlu gidiyor oğlu hem anneci hem yaramaz biz dedik okula gönder diye ama alışma sürecin biraz uzun olur diye kendi bu okulla tanışmış oğlunuda yazdırmış 2 günün sonunda alıştı biz bile şaşırdık okulu ziyaret ettik gerçekten çok ilgililer çocuklar mutlu tertemiz bir okul güler yüzlü inşallah 2 sene sonrada ben kızımı vericem arada gidip kahvelerini içiyorum bir an önce büyümesini bekliyorum Arkadaşımın çocuğundan gelişmesinden ve arada gittiğimde gördüklerimden fazlası var eksiği yok

  • Sh

    İyiki yollarımız kesişmiş ben çocuğumu teyzesine bırakamazken ve okula yazdırırkende açıkçası çok korkmuştum nasıl alışcak ne kadar sürede okula alışır diye çünkü hiç benden ayrılmadığı için süreç için endişeliydim ama hasret hanım oranın kurucusu kübra hanım hatice hanım ve diğer tüm öğretmenler öyle ilgili sıcak samimi dürüst oldukları için çok şanslıyız oğlum üçüncü gün bana bay bay yaptı ve ben şok oldumİşlerini çok iyi yapıyorlar iş gibi değil kendi çocukları yada yeğenleri gibi davranıp çok eğitici öğretici aktiviteler her şey çok güzel

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sizleri seviyoruz teşekkür ederiz.

  • AA

    Merhabalar. Yakacık Koza Anaokulu için aslında ne kadar yazarsam yazayım eksik kalıyorum. Sıcacık yüreği ve güler yüzü ile bizimle ilgilenen Hasret Hanıma, bıkmadan usanmadan bizimle iletişime geçen öğretmenlerine sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi ki bu ailenin bir parçasıyım ve iyi ki siz Koza Ailesi :)

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Her şey çocuklarımız için, İyi ki beraberiz . Teşekkür ederiz.

  • ÖT

    Güzeller güzeli bir ekip ve en önemlisi eğitim,eğlenerek herşeyin en güzelini öğrenen çocuklar.Oğlum için yaptığım en güzel yatırım sizsiniz.Okul değil evimiz dediğim yer.İyiki çıktınız karşımıza iyiki oğlum sizlerle hayatı öğreniyor.Herşey o kadar olması gerektiği gibi ki bulamadım şuan bir şey

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Mahcup ettiniz bizleri teşekkür ederiz sizlerde iyiki varsınız .

  • Bc

    Güler yüzlü kurucusu ve deneyimli kadrosu eğlence ile eğitimin ortak adı olan koza anaokulu ailesi iyiki var❤️

  • Özel Yakacık Koza Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkür ederiz .

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yakacık Koza Anaokulu İletişim Bilgileri

Hürriyet Mah. Vatansever Cad. No:64, Yakacık / İstanbul
0 216 706 6879
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum