fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yenibosna Dilek Anaokulu

Özel Yenibosna Dilek Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30
Sabahçı: 09:00/12:00
Öğlenci: 12:00/15:00

Özel Yenibosna Dilek Anaokulu Hakkında

Özel Yenibosna Dilek Anaokulu olarak; her bireyin gelişim seviyesinin ve yeteneğinin en üst noktasına taşınabilmesinde, toplumsal hayatın içinde kendisine ve çevresine sorumlu, duyarlı, sosyal, özgüvenli ve en önemlisi yaşam becerisini kazanmış mutlu bireyler yetiştirmeyi hedefledik.

Çocuğa özgü bir ortamda, ne istediğini bilen, kendisini ifade edebilen, özgüveni gelişmiş, problem çözebilen, iletişim kurabilen, mutlu, başarılı, araştırma duygusu geniş, Atatürk ilke ve inkılaplarına bağlı, ahlaki değerlere önem veren çocuklarımızın ilk okul deneyimlerini en mutlu şekilde geçirmeleri en büyük amacımızdır.

2019 yılında faaliyet göstermeye başlayan Özel Yenibosna Dilek Anaokulu , MEB programı ile beraber Kurucusunun ve Okul Müdürünün yabancı dil öğretmeni olmasının da avantajı ile yurt dışı temelli kaynakları da esas alarak 3 yaş itibari ile yabancı dil ağırlıklı eğitim programları uygulamaktadır. Erken yaşta alınan dil eğitiminin yabancı dil öğrenimine önemli katkısından dolayı hem İngilizce hem de Fransızca olmak üzere 2 farklı dil eğitimini anaokulumuz beraber sunmaktadır.

Okulda 9-9.30 sabah kahvaltısı, 12.00-12.30 öğle yemeği ve 15.00-15.30 ikindi kahvaltısı olmak üzere 3 öğün bulunmaktadır. Yemekler anaokulun mutfağında, kendi personelleri tarafından sağlıklı ve hijyenik ortamlarda pişip, aylık menülerimiz gıda mühendisi tarafından hazırlanmaktadır.

Özel Yenibosna Dilek Anaokulu 'nda müzik odası, bahçe, oyun odaları, spor odası, sanat atölyesi, yabancı dil atölyeleri gibi birçok imkan bulunmaktadır. Çocukların bilişsel, motor, dil ve sosyal gelişimleri için okulda birçok etkinlik, atölye çalışması ve branş dersleri verilmektedir. Bale, drama, beceri koordinasyon, ritim, akıl oyunları, matematik dünyasında yolculuk, İngilizce, Fransızca, interaktif eğitim, doğa ve organik yaşam, sanat etkinliği, bilime hazırlık dersleri bunlardan bazılarıdır.

Çocukları eğlendirerek, öğrenmeyi öğreterek ilköğretime hazırlığın yanı sıra, ailenin dışına attıkları ilk adımlarında çocuğun içinde var olan yeteneklerin serpilip gelişmesine yardımcı olmayı hedefledik. Tüm bu bilgi ve deneyimin 6 yaşından önce kazanılmasının asıl önemi çocuğun zihinsel ve duygusal gelişimi için bu yılların çok önemli yıllar oluşudur. Bu dönemde edinilen bilgiler hem çok kolay öğrenilmekte hem kalıcı olmakta ve öğrenme alışkanlığı geliştirmek açısından önem taşımaktadır. Okulumuz güvenlik kameraları ile izlenmektedir. Aynı zamanda güvenli bir bahçeye sahip olup ve yangın merdiveni bulunmaktadır. Okulumuz öğrencilerimize çok keyif alacakları yaz okulu programları da sunmaktadır.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Yenibosna Dilek Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Benlik Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Rehberlik

- Psikolojik Danışma

Özel Yenibosna Dilek Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yenibosna Dilek Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Yenibosna Dilek Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 09:00 - 12:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 15:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Yenibosna Dilek Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Fransızca, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yenibosna Dilek Anaokulu yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Yenibosna Dilek Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yenibosna Dilek Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yenibosna Dilek Anaokulu Yorumları (25)

  • Çg

    Kızım iki yıldır özel dilek ana okulunda geçen sene kreşti bu sene anaokulundayız şimdiye kadar hiç bir sıkıntı yaşamadık eğitimi güzel gün içinde rahatlıkla bilgi alabiliyorsunuz idari kadroyada öğretmenlere de rahatlıkla ulaşabiliyorsunuz branş derslerimizde çok iyi konusunda başarılı öğretmenlerle çalışıyorlar biz çok memnun kaldık okul düşünenlere de kesinlikle tavsiye ederim bu vesileyle çok kıymetli ve güleryüzlü müdürümüz berna hanıma ve eda hanıma ve yine çok kıymetli ve değerli öğretmenimiz aleyna şafaka çok teşekkür ediyorum

  • NK

    Şubat ayında 2,5 aylık bir kayıt sürecimiz oldu. Pandemi nedeni ile zorunlu bir ayrılık yaşadık. Dil problemi nedeni ile 2,5 yaşında oğlumu göndermeye başladım. Kısa sürede çok olumlu dönüşler aldım. Sorun sayılmayacak ufak pürüzleri aktardığımda ise hızla aksiyon alındığını birebir deneyimledim. Yeni ama her geçen gün kendini geliştirmeye devam eden bir kurum. Ekibi çok güler yüzlü ve pozitif. Oryantasyon sürecimiz muhteşem geçmişti. Vakaların azalmasını sabırsızlıkla bekliyoruz. Berna Hanım orada olduğu sürece çözülmeyecek bir sorun olduğunu düşünmüyorum. Canımız Müdürümüz ve Öğretmenlerimize kavuşmak için gün sayıyoruz.

  • Çocuğumuz okula severek gidiyor. Öğretmenlerin güler yüzlülüğü sadece çocuklara değil, bize karşıda her zaman güler yüzlüler. Fiziksel aktiviteleri, oyun aktiviteleri ve dahası çocuğuma çok iyi geliyor. Tavsiye ederim.

  • Cg

    Detaylı bir okul araştırmasından sonra özel Dilek anaokuluna karar verdik. İçimize en çok sinen yerdi. ikizlerimin bu kadar çabuk alışması okula sevinerek mutlu gitmesi bizi de çok mutlu etti. İşlerini severek yapan öğretmenler, kaliteli zaman geçiren çocuklar daha ne olsun. Biz çok memnunuz. Beni bu okulla tanıştıran okul.com.tr ye ve okulumuza teşekkür ederiz.

  • ba

    bence bahçelievler çevresinin en iyi okullarından biri oğlum bu okulda branş dersleri çok başarılı aynı zamanda sınıf öğretmenleri çok ilgili bu okulu oğlumda bende cok seviyoruz her sabah seve seve geliyoruz:)

  • YY

    İlk olarak şehir içinde olmasına ragmen Okulun konumu ve çevresindeki ağaçları gördüğümüzde çok hoşumuza gitti sakin ve erişimi kolay bir okul çocuklar için bahçesinin genişliği ve oyun alanlarının park gibi olması çocuklar için yapılan aktiviterin eğlenceli ve öğretici olmasi bizi çok memnun etti idari ve eğitim kadrosunun ilgili ve sevecen tavırları içimizi rahatlattı ve güven verdi.

  • Hd

    Başta kızımı okula vermekte çok tedirgindim. Yarım gün olarak başladığım da yaza kadar böyle devam ederim diye düşünüyordum ama daha 1 ay içerisinde kızım da olan değişiklikler ve gün içerisinde aldığım bilgiler beni çok mutlu etti.Gün içerisinde kızımı merak etmeden mutlaka bilgilendirmeler yapılması olağanüstü.Özellikle Berna hanım ve seda öğretmenimiz

  • FT

    Çoğu arkadaşımın da çocuğunun kayıtlı olduğu bu okul gerek idari kadrosu gerek öğretmenleri ile yeni öğretim, yöntem ve tekniklerini içinde bulundurarak, çocuklar için yeterli altyapı ve donanıma sahip naçizane okullardan bir tanesidir. Gözünüz arkada kalmadan çocuğunuzu teslim edebileceğiniz ilgili ve güler yüzlü öğretmenler sayesinde de hızlı bir gelişim gösteren bu okulu tüm velilere tavsiye ederim.

  • ÖK

    Oğlum için okul arayışında önceliğim sadece onun mutlu olması,eğlenmesiydi. Bu ihtiyaçlarımızı karşılayan bir okul. Çalışan öğretmenler özellikle Berna hanım her konuda çok yardım etti bize. Fikir alışverişleri, Güler yüzleri ve emanet ettiğim oğluma güzel davrandıkları için çok teşekkür ederim hepsine

  • E

    Hijyen,eğitim kalitesi, samimiyet hepsini bir arada bulduğumuz bir kurum. Oncelikle çocuklarla çok ilgililer gün içerisinde çocuğunuz ne yemiş ne kadar yemiş ne yapmış bilgi iletiyorlar akşamı beklemiyorsunuz acaba ne yapıyor kaygısını azaltıyor. Her an ulaşabiliyorsunuz bu da kocaman bir artı. Yemekler kurumda pişiyor taze taze yiyorlar ve menüleri gerçekten harika mutlaka her çocuğun sevebileceği birşey oluyor. Müdüresinden tuttun öğretmenleri hatta yardımcı ablası bile çok candan çok samimi. Çok memnunuz iyi ki kesismis yollarımız ♥️

  • Pe

    Okulun bulundugu konum itibariyle sakin bir yerde yer almasi,ogretmenlerin guler yuzlu,anlayisli ve donanimli olmasi ve okulun egitimde ingilizce,fransizca olmasiyla bizim isteklerimizi tam olarak karsiladi.Hic tereddut etmeden gonul rahatligi ile tercih edebilirsiniz

  • Ms

    cok memnunuz keske daha once gonderseydik kizima cok iyi geldi cok mutlu ogretmenlerini okulunu arkadaslarini cok seviyor iyi ki varsiniz hersey icin cok tesekkur ederim.Yok ki.

  • Ea

    Oğlum 2 aydır bu okula gidiyor ve çok memnunum önceleri arkadaşlarıyla oyun oynamayı başaramıyordu oyuncaklarını paylaşmayı bilmiyordu şimdi arkadaşlarıyla güzel oyun kurup oyuncaklarını paylaşıyor bunun yanı sıra okulda 2dil eğitimi almasıda çok güzel öğretmenlerimiz de çok anlayışlı ve çocukların gelişimi ile çok ilgililer çok teşekkür ederiz...

  • ŞK

    Eğitim Kalitesiyle Hijyen Ve Güler Yüzlü Tam Kadrosuyla Biricik Oğlumu Cok Severek Gönderdiğim Okuldur.En Basta Da Fransızca Ve İngilizce Derslerinin Başlangıç Olarak Eğitim Almasıdır. Özellikle Mutfakta Yemekleri Kendi Aşcilari Pisirmeleri Son Derece Anne Baba Hassasiyetlikle Yapılmasıdır . Özel Dilek AnaOkullarına Her Gün Mutlu Bir Çocuk Bırakıp Gün Sonunda Mutluluğunu İkiye Katlanmış Ve Ev Hanımı Bir Anne Olarak Aldığı En Güzel Ödül Benim İçin...Kres Ve Anaokulunun Tek Vazgeçilmez Adesi Özel Dilek AnaOkullaridir....

  • S

    Okul trafikten uzak çocuklarımızı güvenle bırakacağımız bir yer olması beni çok mutlu ediyor aklım hiç arkada kalmıyor ayrıca gün içinde sürekli irtibatta olmamız çocuklarımız dan her zaman haber almamız neler yaptıkları ne yedikleri gün içinde sürekli fotoğraf almam beni çok mutlu ediyor çocuğumun Eve geldiği zaman mutluluk ile öğretmeninden bahsetmesi beni ayrıca mutlu ediyor :) İyi ki varsınız Dilek Anaokulu Ailesi

  • SY

    Benim için bir okulda olması gerek hersey bu okulda var. Gerek fiziki koşulları gerek eğitim programları olsun hepsi çocukların eğlenirken öğrenmesi için hazırlanmış. İki dil öğrenilmesi de muhteşem. Çocuğumun fransızca ve ingilizce bilerek ilkokula gidecek olması beni gururlandiriyor. Sevgi dolu öğretmenleri, güler yüzlü çalışanları, her sorunumuzla bizzat ilgilenen idaresiyle, mis gibi ev yemekleriyle, tertemiz sınıflarıyla iyi ki Özel Dilek Anaokulu ❤️

  • ŞK

    2. Eğitim öğretim yılında da tercih ettiğim eğitimden temizliğe alanında uzman öğretmen ve idareci kadrosundan temizlik personeline aşçısına kadar kusursuz hizmet veren bir kurum oğlum severek gidiyor ,yabancı dil Fransızca ve İngilizce öğretiliyor oğlumun psikolojik desteğinden incemotor gelisimine oldukça ilgili bir kurum ve çocuğunuzun ilk bir haftada bile nekadar degistiğine olumlu yönde ilerlediğinde şahit olacaksınïz oğlumu bıraktığımda gözümün arkada kalmadığı gün içinde ne yediği neler yaptıkları an an bilgilendirildigim bir okul.

  • B

    2 yabancı dil olması gerçekten etkileyici , aldığımız detaylı bilgiden sonra erken kaydımızı yaptırdık. hem eğitici hem oyun arkadaşı olarak uyarlanmış programı çok beğendik. yemekleri ve tüm okulun temizliği de ayrıca muazzam. gözümüz arkada kalmayacak

  • BT

    Bir anda instagramda karşıma çıktı ve sonrasında görüşmek için okula gittim. Öyle güzel bir program hazırlanmış ki hayran kaldım... Erken kaydımı tamamladım ve önümüzdeki dönem dilek anaokulunda olacağımız için çok mutluyuz. :) herkesin emeğine sağlık

  • Ta

    Yenibosnaya yeni taşındık çok okul baktım öğrenci sayısı az olması başta düşündürsede bunun çok avantajlı olduğunu farkettiğimde eşimle iyiki kayıt yaptırdık diye konuştuk, çocuğuma ilgi evindekinden farksızdı bu her anaokulunda malesef mümkün değil ve en önemlisi ilgi! mutfaklarında ki ürünler markalarda beni cezbeden nokta oldu bu yaş grubu için yemek çok önemli ve çocuğumun ne yediğini bilmek beni mutlu ediyor. Şimdi herşey çok yolunda önümüzdeki yıl içinde kayıt düşünüyorum fiyatlar çok makul bu fiyatlara bu kalite için teşekkürler umarım hep bu şekilde devam ederOkulun eksik yanı bulamıyorum idari ilgisi yemekleri herşey çok yolunda , aksi durum olursa yazarım ama sanmıyorım

  • A

    Eğitim kalitesiyle, hijyen kalitesiyle ve güler yüzlü kadrosuyla çocuğumu severek bıraktığım yerdir. Diğer anaokullarından farkı hem butik olup çocuklarla neredeyse birebir ilgilenmeleri hem de İngilizce ile beraber Fransızca derslerinin olmasıdır. Benim bir anaokulunda en çok titizlikle aradığım diğer bir konu ise sağlıklı yemektir. Dilek anaokulu kendi mutfağında, kendi aşçısıyla ve özel diyetisyen eşliğinde hazırlanmış menüleri çocuklarımıza yediriyor. Mutfağı ve yemekhaneyi gezdim, gördüm ve çok memnunum. Erken kayıt dönemi başlamış ben tekrardan kaydımı yaptırdım bile bütün annelere tavsiye ediyorum. Kesinlikle gözününüz arkada kalmıyor.

  • ŞK

    Öğretmenleri ,idaresi,çalışanları son derece kaliteli,işlerini titizlikle sevgiyle yapan bir kadro oğlumu bırakıyorum ve almaya gittiğimde eve gelmek istemeyecek kadar çok seviyo okulunu bu anneler için bulunmaz bir nimet yemekleri çocuklara özel sağlıklı menülerden oluşan dört dörtlük bir okul herşey için tesekkurler

  • O

    TRAFİKTEN UZAK KONUM VE KURUM OLARAK GÜVEN KONUSUNDA GÖZÜMÜZ ARKADA KALMIYOR.. BRANS DERSLERİ İKİ YAPANCI DİL MUTFAK HİZMETİ HERŞEY SON DERECE ANNA BABA HASSASİYETİYLE YAPILIYOR... BURADAN DA TEŞEKKÜRÜ BORC BİLİRİM

  • sy

    Çocuklara gosterilen ilgi,eğitim sevgi dolu öğretmenleri güler yüzlü kadrosu ile gözünüz arkada kalmadan cocugunuzu emanet emanet edebileceginiz bir okul hem okuldaki brans derleri hem de 2 yabanci dil olmasi ayirt edici ozelliklerinden ....

  • NA

    öğretmenleri ve idari kadro personeli ile oldukça ilgili, güller yüzlü bir kadroya sahip olan, Özeli Dilek Anaokuluna her gün mutlu bir çocuk bırakıp gün sonunda mutluluğunu iki kata katlamış olarak almak, çalışan bir anne olarak her güne aldığım en güzel ödül... yemekler sınıflar eğitim kalitesi herşey ile şahane..

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yenibosna Dilek Anaokulu İletişim Bilgileri

Yenibosna Merkez Mah., Erdal Sok., No:3 Bahçelievler/İstanbul
0 212 963 2072
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum