fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yeşilköşk Anaokulu

Özel Yeşilköşk Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 18
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:30/18:30

Özel Yeşilköşk Anaokulu Hakkında

Özel Yeşilköşk Anaokulu VİZYONUMUZ: Baş Öğretmenimiz Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün gösterdiği hedefler ve ilkeler doğrultusunda hareket etmek, merak eden ,soran-sorgulayan,özgüveni yüksek,kendini ifade eden ve çevresine karşı duyarlılık gösteren bir birey olarak yetişmesine katkıda bulunmaktır. MİSYONUMUZ: Eğitimde kaliteyi arttırmak, çocuklara bilgiye nasıl ulaşılacağının yollarını öğretmek, öğrenmekten zevk alan, birey olma özelliklerini kazanmış, yaşadığı dünyaya saygılı ve duyarlı ,empati gücü yüksek, özgür ve yaratıcı çocuklar yetiştirmektir. FARKLILIKLAR: Etkin öğrenme metodunu kullanmaktayız. Her çocuğun öğrenme hızının farklı olduğu bilinci ile yola çıkar ve çocuğun yaratıcılığını destekleriz. Eğitim programlarımız çocuğun gerçek hayatla uyumu göze alınarak hazırlanmıştır. Araştırmaya ve gelişmeye açık, eklektik bir eğitim modeli benimsenmiştir. FİZİKSEL OLANAKLAR: 750 m2 kapalı kullanım alanı ve 350 m2 bahçe kullanımı ile çocuklar her gün açık havada oynayacak fırsat bulurlar. Doğa ile baş başa kalırlar, keşfederler, üretirler. Bu zaman aralığı hiçbir yapılandırılmış oyuna tercih edilemeyecek kadar değerlidir. Sınıflarımız bol ısı ve ışık alan geniş metrekareye sahiptir. Okulumuz yerden ısıtma sitemi ısıtılmaktadır. Okulumuz sabah nöbetçi öğretmen tarafından 07:30’da açılır,18:00’da kapanır. YABANCI DİL OLANAKLARI: İNGİLİZCE: Okulumuzda dil eğitimi ders şeklinde verilmez. Tam zamanlı şekilde oyunlarla, şarkılarla, tekerlemelerle dolaylı yoldan eğlenerek öğretilir. Biliriz ki en etkili öğrenme oyunla öğrenilendir. Orta yaş ve hazırlık gruplarımız ikinci yabancı dil olarak İspanyolca ile tanışırlar. AKTİVİTE ve ETKİNLİKLER: DRAMA: Özel Yeşilköşk Anaokulu'nda drama çocuğun kolay öğrenmesini ve öğrendiğini rahatlıkla pratiğe dönüştürmesini sağlar. Yaratıcı drama eğitiminde temel amaç; çocuğun drama etkinliğine tam manasıyla katılım sağlamasını, oyunu gözlemleyerek, yaşayarak, gerektiğinde tartışarak içselleştirmesini sağlamaktır. YOGA: Okul öncesi dönemde yapılan yoga egzersizleri çocukların beden ve zihin bağını güçlendirir. Onların özgüvenini arttıran ve istedikleri zaman başarabileceklerinin somut bir göstergesidir. Hem eğlenceli hem de öğretici bir aktivitedir.

Özel Yeşilköşk Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Klasik Sistem

- MEB Odaklı Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Keçe

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Veliler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada 1 kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

Özel Yeşilköşk Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yeşilköşk Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    18
  • Özel Yeşilköşk Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:30 - 18:30 şeklindedir.
  • Özel Yeşilköşk Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yeşilköşk Anaokulu yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Yeşilköşk Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yeşilköşk Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yeşilköşk Anaokulu Yorumları (12)

  • Öı

    Yesilkosk anaokulunda oglum icin 4. Ve son senemiz maalesef. Bu yaz abisi mezun olmadan kizim da yaz okulu ile Yesilkosk e baslayacak. Okulumuzdan cok memnunuz, ogretmenlerimizi, muduremiz canimiz Selda hanimi, okulmuzun sahibesi Nalan hanim ve Berkcan beyi cok seviyoruz. Berkcan bey yaz okulunda okul bahcesine cocuklarin sisme havuzlarda su ile oynamasina gonlu el vermeyip, cocuklara kendi insiyatifi ile icinde kolluk ile yuzebilecekleri bir havuz almis gectigimiz sene biz de resimlerde gorup ogrendik, yaz okulunda hafta ici hergun oglum havuzda arkadaslari ile vakit gecirdi. Okulun yemeklerini yapan Nadire hanim da dahil, tum calisanlari, yoneticileri cocujlari cok sever ve dusunur, biz 4 yil boyunca farkli sekillerde hep buna sahit olduk, en buyuk gosterge bizim icin oglumun okula mutlu ve sorunsuz gitmesi tabiki, okuldan mutlu donmesi.Oglum seneye ilkokula baslayacak ve devlet okulu dusunuyoruz, Yesilkoskun ozverili egitimi ve ilgisi ile oglum su an daha 2. Donemin basinda okuma yazma biliyor, temel matematik biliyor, ozellikle devlet okulunda bunun bir avantaj olacagini dusunuyorum. Siniflar cok kalabalik degil, ogretmenimiz her cocuga hakim, siz sormadan gun icinde gerekli tum durumlarda olumlu veya olumsuz bir durum icin arayarak ya da sesli mesaj gindererek bilgi verir, geri bildirimlerinden sinif ve cocuklara hakimiyetini anlarsiniz. Son sinifa kadar oglum okulunda hem ogrendi hem eglendi, en onemlisi bol bol oyun oynadi, ogrendiklerini de oynayarak oyun icinde ogrendi. Yemek secen bir cocuk olarak evde asla yemediklerini okulda yedigini biliyorum, Nadire hanimin ismi ilk olarak evimizde 1 aksam yemeginde yemeklerimizin oglum tarafindan karsilastirilmasi ile olduIlkokulu eksik, bu konuyu gelistirmeliler, acilir ise ne guzel olur...

  • Özel Yeşilköşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz; Güzel yorumlarınız,güveniniz için çok teşekkür ederiz.4 yıl gibi uzunca bir süre çok güzel bir okul dönemi yaşadık hep birlikte. Oğlumuzun gideceği ilkokulda da çok mutlu olması tek dileğimiz.Güzel kızınız ile de aynı keyifle geçeceğini bildiğimiz güzel yıllarımız olsun.

  • Ba

    Yeşilköşk... 3sene önce ilk adım attığımız günden beri verdiği güveni hiçbir zaman boşa çıkarmayan, Selda Hanımın ve bütüün öğretmenlerin güler yüzü ilgi ve alakasıyla bizi fazlaca etkilemiş güzel anaokulumuz

  • Özel Yeşilköşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Bize güvenerek canını bize emanet eden sevgili velimiz, eksilmeyen güven ve sevginiz için bizler de size teşekkür ederiz

  • IB

    Sevgili Özel Yeşilköşk Anaokulu ailesi; Sevgi, saygı ve disiplinin, çok emek ve içtenlikle çocuğa ve veliye ne kadar iyi aktarıldığının en iyi örneğidir okulumuz. Her zaman iletişime açık, hiçbir soru ve konunun yanıtsız / çözümsüz bırakılmadığı, iş birliği ve çözüm odaklı bir sistemin içinde, çocuğa yapılabilecek en iyi ilk eğitim adımıdır Yeşilköşk. Ben bir anne olarak, gönül rahatlığı ile ilk eğitim / oyun hayatının burada sevgi ve disiplin ile çok iyi ilerlediğini ve gün geçtikçe de geliştiğini söyleyebilirim. Değişmeyen öğretmen ve müdür kadrosu, geniş ve ferah sınıflar, kalabalık olmayan öğrenci grupları, ilgili ve okul içinde hep aktif psikolog, lezzetli ve yararlı yemek menüleri, oyun ve eğitim içeriğinin dengesi, her zaman ulaşılabilir olması, ekran/tv/dijital dünyanın olmaması, ailenin gerçekten dinlenmesi ve çözüm odaklı işbirliği içerisinde olunması, güler yüz ve saygıya dikkat edilerek kurulan güçlü bir sevgi bağı.. Siz bir adım attığınızda, değerli kadro size fazlasıyla dönüş yapıyor. İyi ki ilk eğitim hayatımıza sizinle başlamışız ve devam ediyoruz..

  • Özel Yeşilköşk Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumunuza çok teşekkür ederiz.Bizler kocaman Yeşilköşk Ailesiyiz

  • AC

    Büyük, güzel bir bahçenin içinde, yüksek tavanlı ve ferah bir köşk. Sınıflar havadar ve geniş. Sınıf mevcutları kalabalık değil. Çocukların paketli gıda yemesine izin verilmiyor. Sevgi dolu bir ortamda büyüyor çocuklar. Ve sınıf içi bir sorun olduğunda çözüme odaklanılıyor. Yöneticisi işinin başında ve her an ulaşılabilir. Veliyi dinlemeye çok açık.. Özetle memnunuz, tavsiye ederiz.

  • AA

    pedagogun ilgisinden çok memnunum. veli öğretmen ilişkileri çok iyi. sanatsal faaliyetlerde el sanatları ağırlıkta.

  • ÇC

    Yemekhane ve güvenlikten memnunuz. sinema ve tiyatro gezileri var düzenli olarak, folklor bale dans dersleri var. İngilizce eğitiminden memnunuz. Pedagog çocuğumuzun gelişiminde destek oluyor. Okulla ilgili olsun olmasın her konuda yardım alabileceğimiz bir kurum.

  • M

    Yeşillikler içinde bir okul ve ilgili öğretmenler var. Derslere gereken ağırlığı veriyorlar. Spor faaliyetleri yönünden zayıflar.

  • ŞD

    Biraz içine kapanık çocuğum var ve onu bi yere emanet etmekte çok zorlanıyordum.. ilk ay emin olmadım ama ikinci aydan sonra farki hissetmeye başladım. daha çok konuşma ve iletişime geçme istekli oldu. Çok ilgililer.yemek konusunda çeşitliliği arttirmalarını kendilerinden rica etmiştim bizimki herşeyi yamiyor.

  • CA

    Yemyeşil bahçesi daha okula girerken bile huzur veriyor insana çocuklar dilediğince eğlenebiliyor. oyun oynarken güzel de bir eğitim alıyor. tavsiye ederim.

  • Çok güzel ve tarihi bir binaları var fakat keşke bahçelerini biraz daha temiz tutabilseler. ama verdikleri ders ve eğitimler konusunda gerçekten iyiler.

  • Eğitim alanında yılların tecrübesi. gerçekten çocuklara kavrama yetisini çok kısa sürede kazandırıyorlar. Binalarının ve bahçelerinin güzelliğinden etkilenmemek elde değil

  • FD

    Yeşillikler içinde, geniş,ferah bir binası var. Ayrıca güvenlik konusunda da hassaslar. Çocuğunuzu gönül rahatlığıyla yollayabileceğiniz Kadıköydeki en güzel anaokullarından biri bence.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yeşilköşk Anaokulu İletişim Bilgileri

Zühtüpaşa Mah. İstasyon Arkası Sok. No:3 Kadıköy / İstanbul
0 216 706 6896
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum