fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yeşilköşk Çocuk Evi

Özel Yeşilköşk Çocuk Evi

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 3-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 14
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00
Sabahçı: 08:00/13:30
Öğlenci: 12:00/17:00

Özel Yeşilköşk Çocuk Evi Hakkında

İstanbul Kadıköy 'de bulunan Özel Yeşilköşk Çocuk Evi alanında uzman eğitmen kadrosu ve kaliteli eğitim anlayışıyla okul öncesi dönemde çocukların gelişimlerini takip etmekte ve başarılı olmalarını, çevreleriyle iyi iletişim kurabilen, sorumluluk sahibi, yaratıcı ve aktif bireyler olmalarını amaçlamaktadır. Geniş bir bahçeye sahip olan okulda çocukların rahatça aktivitelerde bulunabilmeleri sağlanmaktadır. Okul yazın ağaçların gölgesinde serin oyun ortamları yaratmakta, renkli oyuncakları ve yapısıyla çocukların birinci tercihi olmaya devam etmektedir. Özel Yeşilköşk Çocuk Evi , iyi bir eğitimin sadece derslerle sağlanmadığını düşünmekte ve okul içerisinde sağlamış olduğu etkinlik alanlarıyla çocukların yaratıcılığının, anlama, kavrama becerilerinin gelişmesi, sosyal ve duyarlı bireyler olmaları sağlanmaktadır. Özel Yeşilköşk Çocuk Evi 'nde bloklar, resimli kitaplar, boyalar, kuklalar, yap-bozlar, legolar, kutu oyunları gibi birçok aktiviteyle gün içinde çocuklar meşgul olmaktadırlar. Öğretmen bireysel olarak öğrenciler ile çalıştığı gibi küçük ve büyük gruplar ile etkinliklerini de sürdürmektedir. Sınıflar, öğrencilerin kendi yaptıkları ürünler ile doludur. Sergileme çocuklara eşit hak tanıdığı gibi aynı zamanda tek, iki ve üç boyutlu ürünler olmak üzere çeşitlilik göstermektedir.Bitki ve hayvanların doğal yaşamını araştıran etkinlikler, grup ile birlikte yenen öğle yemeği ve ikindi kahvaltıları, mutfak etkinlikleri, bahçe oyunları çocuklar için tasarlanmış anlamlı etkinliklerdir. Çocuklar okulda projeler üretmekte ve ürettikleri bu projeleri sunma imkanı bulmaktadırlar. Öğretmenler çocuklara gün içinde hikaye zamanı olarak sınırlandırılmış bir zaman aralığı olmadan ve çocukları sıkmadan kitap okuma alışkanlıklarını kazandırmak amaçlı kitap okuma etkinlikleri düzenlemektedir. Çocuklar kitapları kendileri anlatarak resimli okuma yapmaları için fırsatlar bulmaktadır. Program desteğe ihtiyaç duyan öğrencileri destekleyecek, beceri olarak gelişmiş öğrencileri daha da geliştirecek esneklikte tasarlanmıştır. Çocuklar becerileri, öğrenme deneyimleri ve ilgileri ile birbirlerinden farklıdırlar. Dolayısıyla her çocuk aynı zaman, aynı etkinlik ve aynı yöntem ile öğrenmez. .

Özel Yeşilköşk Çocuk Evi Soru - Cevap

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Sınıf Öğretmeni

- Psikolojik Danışman

- Müzik Öğretmeni

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Görsel Sanatlar Öğretmeni

- Yabancı Dil Öğretmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- MEB Odaklı Eğitim

Özel Yeşilköşk Çocuk Evi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yeşilköşk Çocuk Evi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    14
  • Özel Yeşilköşk Çocuk Evi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Yeşilköşk Çocuk Evi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yeşilköşk Çocuk Evi yaş aralığı nedir?
    3-6
  • Özel Yeşilköşk Çocuk Evi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yeşilköşk Çocuk Evi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yeşilköşk Çocuk Evi Yorumları (8)

  • Öı

    Okul muduresi Selda hanim basta olmak uzere ilk gunden beri guvenle oglumu okula teslim ediyorum, velilere iletisim akisi muazzam, gun icinde surekli iletisim akisi, video ve fotograflarla mevcut, hangi saat diliminde ararsaniz arayin mutlaka bir yetkiliye ulasabiliyorsunuz, okuldan cok bir aile ortami gibi, bu sene okulumuzda 3.yilimiz. Okulun temel prensibi oncelikli cocuklarin mutlulugu ve yas grubuna gore egitimi, temel becerilerin kazandirilmasi. Geri bildirim verme ve alma konusunda cok basarili, paylasilan talep ve onerilere acik ve hemen aksiyon alan bir anlayisa sahipler. Bu sene hazirlik grubunda ve son senemizdeyiz, yabanci ogretmenden ana diki ingilizce olan, ingilizce derslerine agirlik verildi, ayni zamanda okul oncesi derslerine de, bu noktada bu yas grubu icin, eglenerek ogrenme bizim icin onemli bir noktaydi Yesilkosk anaokulunun bu prensibi bizim yaklasimimizla ortustugu icin de cok memnunuz.Bu mesajimi gecen sene de sozlu olarak veli toplantisinda dile getirmistim, okulun devami olarak bir ilkokulunun olmasini cok isterim, keske olsa da okulumuzdan devam edebilsek egitimimize. Insallah bu konuda bir aksiyon alinir ve oglum seneye kendi okulunun devami olan bir ilkokulda devam eder.

  • Özel Yeşilköşk Çocuk Evi

    Okulun Cevabı:

    Sevgili Velimiz; Güzel düşünceleriniz ve güveniniz için çok teşekkür ederiz. Söz konusu olan çocuklarımız ve onların mutluluğu. Bizi tercih eden siz değerli ailelerimize gönülde teşekkür ederiz

  • So

    Öncelikle güvenlik, sağlık, beslenme konularında son derece güvendiğimiz bir yer oldu. Kerem yeşilköşk’ü öğretmenlerini ve arkadaşlarını çok sevdi. Pandemiye rağmen bütün kış çocuklar özel partilerle, tiyatro gösterileriyle çok güzel vakit geçirdiler. Yoga, müzik, drama dersleri çok verimliydi. Hepsine emekleri için çok teşekkür ederiz.

  • Özel Yeşilköşk Çocuk Evi

    Okulun Cevabı:

    Kerem'e eğitim hayatında başarılar dileriz. Sevgilerimizle

  • EY

    Tam 20yil önce oğlum Yesilköşk'ün öğrencisiydi. Burası sayesinde çok şefkatli,başarılı, özgüvenli bir insan oldu. Başta Nalan hanım sayesinde tüm okul çalışanları sayesinde mutlu bir cocukluk geçirdi. O yıllardaki arkadaşları ile hala beraber, hiç kopmadılar. Bunca yıl sonra tekrar teşekkür etmek istedim

  • DA

    Oğlum 2 yıldır Özel YeşilKöşk Çocuk Evi'ne devam ediyor. Okula başladığı ilk günden beri başta Nalan Hanım olmak üzere, her bir öğretmeninin ayrı ayrı sevgisini, ilgisini, şefkatini eksik ettiği tek bir günümüz olmadı. En temelde olması gereken güven duygusu, ilk andan itibaren öyle sağlam oluştu ki, gözüm kapalı ve içim rahat bir şekilde teslim ettim oğlumu. Yaşadığımız tüm iniş çıkışlarda, zorlandığım her konuda desteklerini asla esirgemeden hep yanımızda olup oğlumun gelişimine katkı sağladılar. Profesyonellikle işlerini en iyi şekilde yaparken, aynı zamanda aile samimiyetinde hissettiren her biri ayrı değerli eğitimcilerden oluşan biricik okulumuzu çok seviyoruz.

  • Selamlar, Ahmet Emre ben spor öğretmeni ve fiziksel performans antrenörüyüm .Yaklaşık 8 Aydır Yeşilköşk ailesinde öğretmenlik yapmaktayım . Yeşilköşk ana okullarının diğer okullardan ayıran bir çok neden var ;öğretmen kadrosu ,okulun hijyeni ve belki de önemlisi Okulu ticarethane olarak değil de gerçekten bir eğitim kurumu olarak görmeleridir. Ben her okula gittiğim de yönetim kademesinden öğretmenine ve çalışan bütün personeline kadar bugün çocuklarımıza ne katabiliriz heycanı vardı. Başda Nalan hanım ve emeği geçen herkese Türkiye Cumhuriyetine böyle bir eğitim kurumu kazandırdıkları için çok minnettarım.

  • GA

    Yeşilköşkte sevgi, güven ve keyifle geçirdi yıllarını oğlum. Öğretmenlerinin sevgisi ve güveni, yemek yeme alışkanlığı, kişisel bakımı, okula sevgisi, birey olabilme kabiliyeti onun gelişimi bizi çok mutlu etti. Yeşilköşk ekibine öğretmenleri, psikologu, ahçısı, temizlik görevlisi ve yöneticileri.. hepsine sonsuz teşekkür ederim . Oğluma dört yıl boyunca sevgilerini esirgemedikleri için.

  • EB

    Oğlum oyun oynamayı bilmiyordu, pek sosyal bir çocuk değildi ve yemek yedirirken çok zorlanıyorduk. Yeşilköşk'e başladık ve başta bir çok endişelerim vardı ancak zamanla çocuğumdaki gelişimi değişimi gördüm. Tabii ki bu konuda öğretmenlerinin sabrı, ilgisi, bilgisi, tecrübesi etkili oldu. Yeşilköşk ailesine ne kadar teşekkür etsem azdır.

  • TL

    Oğlum 4,5 yaşındayken başladı ve iki yıl Yeşilköşk Çocuk Evi'nde devam etti. Yeşilköşk öğretmenlerinin ve yönetiminin ilgisinden çok memnun kaldık, son derece güleryüzlü ve kibarlar, hepsine tek tek teşekkür ediyorum. Özellikle çağdaş ve Atatürkçü tutumlarını, kültür ve sanata değer vermelerini, yavrularımızın gelişimi için çok farklı alanlardan etkinlikler düzenlemelerini beğeniyorum.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yeşilköşk Çocuk Evi İletişim Bilgileri

Göztepe Mahallesi, Mustafa Mazhar Bey Caddesi, No:81, Kadıköy / İstanbul
0 216 706 6902
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum