fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Yurdagül Anaokulu

Özel Yurdagül Anaokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 1,5-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 13
Okul Saatleri:
Tam gün: 07:00/19:00
Sabahçı: 08:00/13:00
Öğlenci: 13:00/17:00

Özel Yurdagül Anaokulu Hakkında

Çocukların erken yaşlarda kaliteli eğitim almasını destekleyen Özel Yurdagül Anaokulu, İstanbul’un Avcılar ilçesinde bulunan 23 yıllık bir anaokuludur. Bu anaokulu 1 ile 6 yaş arası çocuklara eğitim vermektedir. Çok küçük yaşlardaki çocukların bile kendi yaşıtları ile zaman geçirmesi, eğlenmesi ve eğlenirken de öğrenmesi gelecek yaşantılarındaki başarılarını da olumlu olarak etkilemektedir. Bunu en doğru şekilde yapmaya çalışan Özel Yurdagül Anaokulunda psikolojik danışman da görev yapmaktadır.
Anaokulu sabah 07.00 da eğitime başlayıp akşam saat 19.00 a kadar açıktır. Çocukların hem yaz aylarında hem de kış aylarında rahatça oyun oynayabilmeleri için anaokulu dışında bahçesi ve okul içerisinde kapalı oyun alanı bulunmaktadır. Bu sayede çocuklar güzel havalarda bahçedeki oyun alanında oynayabilirken, havalar kötü olduğunda da anaokulu içerisindeki oyun alanında oyun oynayabilirler.
Özel Yurdagül Anaokulunda sağlıklı yemeklerin sunulduğu bir de yemekhane vardır. Bu yemekhanede her yaş grubu için olan uygun yemekler sunulmakta ve çocukların sağlıklı beslenmeleri de desteklenmektedir. Anaokuluna göndereceğiniz çocuğunuzun okula rahat erişimi için okulun bir servisi ve serviste çocuklarınızın güvenli seyahat edebilmeleri için bir de eğitimli personel vardır. Personel, çocukları seyahat sırasında neler yapmaları gerektiği şeklinde bilgilendirmektedir. Okulun yaz okulu hizmeti de bulunmaktadır. Özel Yurdagül Anaokulunda pek çok sanatsal aktivite yapılmaktadır. Tiyatro ve dans yapılan sanatsal aktiviteler arasındadır. Çocuklar bu aktiviteler ile hem eğlenirler, hem de bu sanatlar ile ilgili birçok eğitim alırlar.
Okulda eğitim Türkçe olarak verilmektedir. Lakin yabancı dil eğitimi de Özel Yurdagül Anaokulunda vardır. Anaokulunda yabancı dil olarak ise İngilizce eğitimi vardır. Anaokulu içerisinde görev yapan öğretmenler ve diğer personeller yaptıkları işler konusunda özel eğitim almış ve uzmanlaşmış kişilerdir. Bu kişiler Özel Yurdagül Anaokulunda sabahın erken saatlerinden akşam kapanış saatine kadar çocuğunuzun en iyi şekilde eğitilmesini desteklemektedirler.
Ayrıca anaokulu düzenli aralıklar ile günde birkaç kez detaylı olarak temizlenmekte ve dezenfekte edilmektedir. Bu sayede anaokulu daha en başından çocukların sağlığına zararlı olacak her türlü durumun da önüne geçmektedir.

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Yurdagül Anaokulu Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- MEB Odaklı Eğitim

- Çoklu Zeka Modeli

- Montessori Eğitimi

- Klasik Sistem

- Eklektik Yaklaşım

- GeniuSpy Düşünme Becerileri Programı

- Oyun Temelli Eğitim

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Metal

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

- Karton/Mukavva

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- İdareciler

- Öğretmenler

- Okul Personeli

- Stajyer/Yardımcı Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Yardımcı/Stajyer Öğretmen

- Psikolojik Danışman

- Yabancı Dil Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Sınıf Öğretmeni

- Temel Cimnastik Öğretmeni

- Yoga Öğretmeni

- Robotik Kodlama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Haftada birkaç kere

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

- Yönlendirme

- Psikolojik Danışma

- Bilgi Verici Danışmanlık

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Okulun Kendi Aracı

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Yurdagül Anaokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Yurdagül Anaokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    13
  • Özel Yurdagül Anaokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 07:00 - 19:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:00 - 13:00 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 13:00 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Yurdagül Anaokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, Rusça, Türkçe dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Yurdagül Anaokulu yaş aralığı nedir?
    1,5-6
  • Özel Yurdagül Anaokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Yurdagül Anaokulu psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Yurdagül Anaokulu Yorumları (48)

  • Ak

    Gözünüz kapalı güvenebileceğiniz çocuklarınızı emanet edebileceğiniz bir yer ben okulu İnstagram sayfasından buldum ve 2 senedir ailem oldular oğlumla çok güzel bakıyor ,ilgileniyor iyi ki Yurdagül Anaokulunu seçmişim ve hiç pişman olmadım herşey için öncelikle okul sahibi olan yeri geldiğinde bir anne ,bir abla olan Yurdagül hanıma ,sonrasında ger konuşa destek olan Zeynep hocama bana en çok destek olanım ve sonrasında Meltem hocamıza çok teşekkür ederim .Meltem hoca geldikten sonra oğlumda olan değişiklikler gözle görülür şekilde iyi ki varsınız hocam

  • Özel Yurdagül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz ve taktiriniz için teşekkür ederiz.

  • de

    iyiki siz dıyorum sızı allah karsıma çıkardı çok sanslıyım guvenle kızımı bıakıyorum okula gozum arkada kalmıyo eğitmi aktıvelerı cok ıyı denız öğretmenımıze ayrıca tşkederım yurdaguul anaokulun guzel meleklerı şenay hanıma ayrıca tşklerımı borç bilirim okadar guzel kalplı okadar merhametlıkı anlatmak az kalır onu sonsuz tşk ederım bızım için yaptıklarını hiç unutmıcamkısacası bu okul bır aıle gıbı her anlamda muhtesem iyiki siz dıyorum

  • Özel Yurdagül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz ve taktiriniz için teşekkür ederiz.

  • de

    iyiki siz dıyorum sızı allah karsıma çıkardı çok sanslıyım guvenle kızımı bıakıyorum okula gozum arkada kalmıyo eğitmi aktıvelerı cok ıyı denız öğretmenımıze ayrıca tşk ederım yurdagul anaokulun guzel meleklerı şenay hanıma ayrıca tşklerımı borç bilirim okadar guzel kalplı okadar merhametlı kı anlatmak az kalır onu sonsuz tşk ederım bızım için yaptıklarını hiç unutmıcam kısacası bu okul bır aıle gıbı her anlamda muhtesem iyi ki siz dıyorum

  • Ha

    Basarılı bır egıtımı var , ogretmenler cok ılgılı , velı ıletısımlerı gayet basarılı

  • Özel Yurdagül Anaokulu

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz.

  • KB

    Yurdagül anaokuluna yaklaşık 4 yıl oğlumu gönderdim. Tam manasıyla ailem oldular. Desteklerini hiçbir konuda esirgemeyen Yurdagül hocam, Şenay hanım ve Gülçin hanıma çok teşekkür ederiz❤️❤️Mümkün olduğunca güzelleştiriliyor ama tabi keşke daha geniş bir mekanları olsa. Yine de tüm bina onların olduğu için güzel.

  • KK

    Kurumun sahibinin eğitim dünyasına ve işine olan hassasiyetini bildiğim için gönül rahatlığı ile tavsiye edebileceğim bir kurumdurÖğrencilerin algoritmik düzeyini geliştirme

  • EB

    Yurdagül Anaokulunun eğitmenlerinden çok memnunuz .Etkinlikler çok eğlenceli ve çok öğretici .Çalışan bir anne olarak çocuğumu gönül rahatlığıyla emenet ediyorum ve tafsiye ediyorum.Gezi etkinlikleri olsa daha iyi olur.

  • BK

    Geçen sene kızımı gönderdim.çok iyi ilgilenildi.çok memnun kaldım.Temizlik,hijyen,beslenme çok iyiydi.Çocuğumun güvenilir ellerde olması içimi çok rahatlatıyordu.

  • GY

    Merhaba benim oğlum 2 yil gitti cok memnum kaldim sorum olmadi ama oldugu zaman bile sizi anlayışla karşılayan insanlar var en önemlisi guler yüzlüler benim oğluma cok şey kattılar acikcasi tsk ederim burdan tekrardan.2 sene gitti ama ilk seneye gore 2 sene daha iyidi çünkü her seferinde değişim oluyor cocuklara ne katabiliriz diye çalışıyorlar dışarıdan da belli oluyor zaten.

  • İD

    Her iki çocuğumu da güvenle verdiğim, ilgi alaka sevgi ve özveri ile yaklaşım sergileyen samimi bir kurum

  • AK

    2 kızımıda 3 yıl arayla Yurdagül Anaokuluna gönderdim. Çok eğitici ve eğlenceli bir anaokulu. Öğretmenler çok ilgili ve bir okadarda sıcak.Şenay hanım ve Yurdagül hanımla tanışan pişman olmaz. Arayış içinde olanlara gidip görmelerini tavsiye ediyorum.

  • DG

    Yurdagül hanım gördüğüm en iyi eğitimci öğrencilerine öğretirken eğlendiren hiç bir şekilde sıkılmalarına izin vermeyen güvenle çocuklarımızı emanet edeceğimiz bir okulOkulun geliştirilecek bir yanını görmedim gayet kendini ileri derecede geliştirmiş bir okul gerek öğretmenleri gerek diğer çalışanları ile birlikte ben kendi adıma teşekkür ediyorum Yurdagül Hanıma

  • MS

    Bizim için anaokulundan çok fazlası oldu. İkinci evimiz ailemiz oldu!! İlk okula başlayacağız bu sene ancak biz hala haftada bir gün kesinlikle Şenay müdürümüzü ve Gülçin öğretmenimizi ziyaret etmezsek olmaz :) Sadece kendi öğretmenimizi değil birde Deniz öğretmenimiz var , Zeynep ablamız , Koray abimiz :) hepsine sonsuz teşekkürler , özellikle Yurdagül hanıma teşekkürler ki bu kadar güzel yöneticiler ve öğretmenlerin hepsini bir araya getirdiği için .. Bize yaşattığınız o ilk anaokulu mezuniyet törenini hiç unutmayacağım , emeklerinize sağlık . Hayatımıza dokunduğunuz için çok ama çok teşekkürler , sizden ayrılmadık sadece bizi büyüttünüz emek verdiniz ve artık ilkokulluyuz ancak ziyaretlerimiz hiç bitmeyecek :) Tekrar emekleriniz , özveriniz . ilginiz , sıcaklığınız için çok çok teşekkürler .

  • Yöneticileri başta olmak üzere bütün çalışanlarının güler yüzlü ve ilgili olmasıyla çocuğumu gözüm arkada olmadan emanet edebildiğim bir okul iyi ki Yurdagül Anaokulu diyorumHer geçen gün bünyesine kattığı yeniliklerle daha da iyi olmaya çalışıyor devamını dilerim

  • Ea

    Benim için çok önemli bir konu eğitim konusunda çok iyi bir yer oğlumun gelişmesinde eğitimde çok önemli rol oynadılar çok memnunum aynı şekilde personel yönünden de çok kaliteli bir kurum

  • Fs

    İyi ki Yurdagül anaokuluyla tanışmışım içim rahat bir şekilde çocuğumu güler yüzlü ilgili öğretmenlerimize emanet edebiliyorum.

  • EE

    Kızımın konuşma geriliği nedeniyle psikolog desteği alırken okul önerisinde bulundu ve bizde ilk etapda çok düşünsekde kaydımızı yaptırdık. O dönem bezleniyordu. 2 ay sonra öğretmenlerinin desteği ile aktif konuşmaya ve 4. Ayda ise kendi isteği ile öğretmenlerinimizin desteği ile bezi bıraktık. Ben takıntılı diye tabir edilen annelerden biri olarak tek bir sorun dahi yaşamadım. Çocuk öz bakımında tertemizler. İstediğim an öğretmenlerimiz ve yöneticilerimiz ile iletişim halindeyiz.Verdikleri güven sayesinde oğlumda bir senedir öğrencileri.Yeni kayıt yaptırmayı düşünen herkese gönül rahatlığı ile tavsiye ederim. Yöneticileri ve öğretmenlerimize sonsuz teşekkürler.

  • NN

    Başta yurdagül hanım ve şenay hanım olmak üzere okulda hizmet veren tüm çalışanlarin anlayış sabır ıkili diyalog öngörülen aktiviteler ve çocuklarımızla olan ilgili ilişkilerinden dolayı çok teşekkür ederiz. Basarilanizin devamını dileriz...Aktivite alanları geliştirilebilir.

  • Benim pırlanta gibi bir evlat yetiştirmeme yardımcı olan yurdagül ablam ve değerli öğretmenlerimize ne kadar teşekkür etsem azdır.

  • Yurdagül hanım ve çalışma arkadaşlarını teşekkür ederim yoklugumuzda 2 evladıma büyük ölçüde katkı sağladıkları için minnattariz

  • Ha

    Daha önce ki kreş deneyimim hiç parlak olmadı. Önceki kurumda çocuğumla ilgili öğretmenden hiç bilgi alamiyordum. Ama sağolsun Şenay hanim bu konuda çok duyarlı ve ilgili bir yönetici. Oğlum artık severek okula gidiyor. Temizliği okul personelinin Güler yuzlulugu tam anlamıyla bir aile hıssi veriyor. Teşekkürler

  • Fk

    Ben ve oğlum okulumuzdan çok memnunuz öğretmenimiz gülçin hanım her sorunumuzda yanımızda olan şenay hanım anlayışınız bizi dinlemeniz sorunları çözmek için cabaaniz var en önemlisi çocuğuma gösterdiğiniz özen için teşekkürler sizi seviyoruzDaha büyük bir bahçesi olsa iyi olurdu çocuklar icin

  • SK

    Okul ile 2012 den beri beraberiz artik aile gibi oldum çok şükür hiç gözüm arkamda kalmadı istanbul gibi büyük bir şehirde.Cok şanslı benim çocuklarimFazlasi ile yapıyorlar

  • Uk

    İki oğlumda orda büyüdü çok memnunum ve derslerinde başarılı olmalarındaki payları çok. Bir çocuğum daha olsa yine gönderirim

  • GD

    Sizi nasıl tarif etmek istesem sözler yetmez.İyiki tam 20 yıl önce ilk göz ağrım oğlumu Polat'ım sizin ilk öğrencilerinizden biri oldu.20 yılda sizi kaybettiğim ablamın yerine koydum çok değerli ve önemli siniz benim için .Şimdide torunuma babaanne oldunuz .Rabbime şükürler olsun ki sizin gibi candan bir insanla karşılaştım.Kısaca sizi çok seviyorum Yurdagül hanım

  • TY

    Yurdagul hanimin cana yakinligi,iyi bir egitimci olusu,gercekten cocuklara sahip cikmasi bence cok onemli....Benim cocugum etut icin gitmisti 4 .sinifta memnun kaldik.Tavsiye ederim.

  • Ak

    Harika bir okul başta Yurdagül hanım ,Şenay hanım ve Meral öğretmen olmak üzere bütün bütün öğretmen ve diğer personeller mükemmel ve hepsine ayrı ayrı tesekkurlerim sunarım.iyiki varsınız♥️

  • Sk

    Şuan 18 yaşındayım ve bu okulda unutamadığım çok güzel anılarım oldu bütün öğretmenlerimin ismini hâla hatırlarım yurdagül hocamı da hâla çok severim kesinlikle aile ortamı olan bi okul gözünüz kapalı güvenebilirsiniz

  • ÖT

    Şahane bir altyapısı var. Sevgi ile bakılan, eğitilen çocuklar.Daha fazla gezi düzenlenebilir.

  • AC

    Sıcacık bir aile ortamında vakit geçiriyor çocuklarımız ev yemekleri ,pastaları lezzetiyle besleniyorlar. Gülümseten sıcacık karşılamaYabancı dilde daha iyi olabilir

  • Oğlumu neredeyse bebeklikten itibaren gözü kapalı gönderdiğim bir kurum. Okulun yöneticileri öğretmenleri ve diğer çalışanlarından çocuklara karşı ilgisi .sevgisi ve eğitimden çok memnunum. artık bir aile gibi olduk diyebilirim.Avcilar çevresinde bundan daha iyi kreş ve anaokulu olduğunu sanmıyorum evime daha yakın kreşler odasına rağmen 5 yıl boyunca bir kere bile başka bir okulu düşünmedim herhangi bir olumsuzluk dahi asla yaşamadım. sevgili müdürlerimiz ve öğretmenlerimiz iyiki var.tum emeklerimizin için çok teşekkür ediyorum.

  • Zk

    Kelimelere bile sığdıramam müdürlerimiz ve öğretmenlerimize cok tesekur ederim hiç tereddut bile etmedim 1 yıldır oğlum o kadar güzel gelisiyor ki allah razı olsun çok büyük sevgile gidiyo oğlum iki sizleri tanıdık iki oğlumu teslim ettim her sey için çok teşekkür ederim senay hanım ve öğretmenlerimize hiç bir daka bile aklım kalmıyor allah razı olsun hepinizden sizi çok seviyoruz ❤❤❤❤Sevgi alaka ve ve cocukta büyük gelişim herseyile mükemmel okulumuz iyi ki yurdagül Anaokulu

  • GK

    Kızım 11 aylıktan beri hala bu okulumuza kayıtlı gördüğüm tuttuğum en güzel okul. Şuanda kızım 5 yaşında gerek eğitimi gerekse güler yüzlü öğretmenlerimizin güzel yaklasimlariyla biz gayet mutluyuZ.Yabancı dillerimizin biraz daha fazla olmasını istiyoruz

  • BG

    Merhaba öncelikle çalıştığım için büyük oğlumla başlamıştık 3 yaşındaydı ilgileri alakaları sevgileri verdikleri eğitimleri çok iyi .oğlum benim çoğu sebze ve kahvaltıda bişey yemezken bunların hepsini değerli öğretmenlerimiz ve okul yöneticimiz sayesinde oldu.çok memnun olduğum için 2 oğlumu 8 aylık bebekken verdim ve 2 inci oğlum şuan 3 yaşına girecek çok memnunum verdikleri eğitim sevgi saygı her konuda özellikle hasta olduklarında verdikleri daha fazla ilgi ve hassasiyet adeta bir aile ortamı ☺️ Herkese her konuda önerebilecegim bir anaokulu

  • İK

    Merhaba ismim İnci benim kızım 4 yıla yakındır Yurdagül anaokulunda yani benden çok onlarla vakit geçiriyor Zaten eksik olan herşeyi yapıyorlar gözüm hiç arkada değil

  • Eğitim kalitesinden ve öğretmenlerden çok memnunuz. Şenay hanım çok ilgili bize çok yardımcı oldu, çocuğumuzla ilgili her sorumuzun cevabına anında ulaşabiliyoruz.

  • As

    Kızım 3 yaş gurubunda daha önce verdiğim kreşlere severek göndermedik Şenay hanım bu süreçte çok yardımcı oldu.Şenay hanım ve öğretmenlere çok teşekkürler Kızım severek gidiyor❤️

  • DU

    Okulun odalarının ferah ve aydınlık olması öğretmen ve idarecinin sevgi olması beni çok cezbetti dogrusu oğlum için önemli kriter sevgi ve güvenlik bunlar burada var içim rahat ve çalışırken aklım onda kalmıyor

  • AO

    Okulumuzu çok seviyoruz. Verdiğiniz özveri için çok teşekkür ederiz. Çocuğumuzu gönül rahatlığıyla sizlere emanet edebiliyoruz. her şey için teşekkürler

  • AO

    Okulumuzu çok seviyoruz. Verdiğiniz özveri için çok teşekkür ederiz. Çocuğumuzu gönül rahatlığıyla sizlere emanet edebiliyoruz. her şey için teşekkürler

  • Ek

    İnsanın evladı için kendinden başka guvenecegi ikinci bir adres burası güven içinde çocuğumu size emanet ediyorum teşekkürler

  • lo

    Bir arkadaşımın tavsiyesi üzerine kızım Oya yı bu anaokuluna gönderiyorum. Eğitiminden çok memnunum herkese tavsiye ederim.

  • ÇC

    Bahçe etkinlikleri yapılıyor hava kötü olduğunda bina içindeki oyun alanını kullanıyorlar. Çocukların hem eğlenmesi hem de öğrenmesi sağlanıyor. İmkanlarıyla eğitimiyle iyi bir okul tavsiye ederim

  • EA

    çocukların erken yaşta kitaplarla, okumayla barışık olmaları için okuma etkinlikleri yapıyorlar. Yabancı dil eğitiminde konuşma odaklı ve renkli materyallerle çocukların eğlenebileceği şekilde işleniyor.

  • ÖK

    uyku odası, sınıflar, tuvaletler her daim temiz tutuluyor çocukların hastalanmaması ve kaza yaşamaması için her şeye dikkat ediyorlar. Eğitimi oldukça iyi ilkokulda çok faydası olacak bir eğitim aldı çocuğum

  • MA

    Bir anaokulunda aranabilecek her şey mevcut okulda. Eğitmen profili, verilen hizmetler, derslerin işlenme şekli dört dörtlük bir okul. Fiyatları da verilen hizmete göre çok uygun

  • SK

    Oğlum iki senedir bu okula gidiyor. Okulda bir çok şey öğrendi ve burası ikinci evi oldu diyebilirim. Herkese bıkmadan öğretmenlerini ve arkadaşlarını anlatıyor böyle güzel bir ortam sundukları için teşekkür ederiz.

  • EG

    çocuğumu bu okulda oyun grubuna gönderiyorum bezli bebek bakımında çok dikkatliler. Yoğun çalışan bir veliyim ve çocuğumu emanet edebildiğim tek yer.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Yurdagül Anaokulu İletişim Bilgileri

Ci̇hangi̇r Mahallesi̇, Ormanli Caddesi̇, Firat Sokak, No: 8 Avcilar/İstanbul
0 212 963 2073
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum