fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Yaş Aralığı: 2-6
Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 15
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:30/17:00
Sabahçı: 08:30/12:30
Öğlenci: 12:30/17:00

Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi Hakkında

1985 yılında kurulan, İstanbul Beşiktaş 'ta bulunan Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi, şimdi de deneyimlerini Kurucu Psikolog Gamze Aktan Yozgat liderliğinde Sarıyer Zekeriyaköy şubesiyle çocuklarımızın hizmetine sunuyor.


2-6 yaş arası çocuklara eğlenceli, güvenli ve huzur dolu bir ortamda okul öncesi eğitim vermekte olan Özel Çilek Çocukevi donanımlı okul imkanları, tecrübeli eğitmen kadrosu, şirin bahçesi ve kaliteli eğitim programları ile kendini diğer kurumlardan ayırmaktadır. Okulda uygulanmakta olan programlar çocuk merkezlidir.
Eğitimde çocukların yaratıcılıklarını ön plana çıkarmak, problem çözme becerilerini geliştirmek ve deneyim kazanmalarını sağlamak amaçlanmaktadır.


Zekeriyaköy'de bulunan Özel Çilek Çocukevi’nde İngilizce dil eğitimi verilmektedir. İngilizce dil eğitimi ile çocukları anadil haricindeki bir dile yönelik empati ve merak uyandırarak kendilerini rahatça ifade edebilecekleri bir ortam sağlamak amaçlanmaktadır.
İngilizce ders akışı çoğunlukla grup eğitmeninin ders programları ile paralellik göstermektedir. Bunun nedeni ise öğrencilerin kendi ana dillerinde kullandıkları kurdukları kavram ve sözcükleri, yabancı bir dilde daha iyi anlayabilecek olmalarıdır.

Yabancı bir dil öğrenmenin eğlencesini ve cesaretini hissetmeleri için oyunlarla ve müzik etkinlikleriyle dersler pekiştirilir. Oyun grubunda her gün 35 dakika; 4-5-6 yaş gruplarında ise doğal öğrenme ortamında tüm güne yayılmış İngilizce dil eğitimi uygulanmaktadır.

Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi'nde uygulanan akademik program Gems Programı ile desteklenmektedir.
Bu yöntemde amaç, bilgiye keşfederek ulaşmanın yollarını yaşayarak öğretmek, öğrencilerin fen ve matematiğe ilgi duymalarını sağlayarak bilimsel düşünmelerinin ilk adımlarını atarken onlara rehberlik etmektir. Öğrenciler haftanın bir günü ikindi kahvaltısında yiyecekleri kek, çörek, kurabiye gibi hamur işlerini ve diğer yemekleri minik mutfak önlüklerini giyerek kendileri hazırlamaktadırlar.


Sarıyer, Zekeriyaköy'de bulunan Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi, çocukların enerjilerini oyun oynayarak atabilmeleri için kaydırak, salıncak, tırmanma üniteleri, evcilik oynayabilmeleri için montessori mutfak, duyusal oyun köşeleri, doldurma, taşıma, şekillendirme, yemeklerini yiyebilecekleri, görsel çalışmaları yapabilmeleri için gerekli olan tahta masa ve sandalyelerle sistemli ve planlı bir şekilde donatılmıştır.
Çocuklara bitki yetiştirebilme, hayvanları tanıyabilme ve onlarla olumlu ilişkiler kurabilme olanağı sağlayan yemyeşil bir bahçe içinde olan, grupları; yıldızlar, güneş ve uzay grubu olarak özel dizayn edilmiş 3 katlı ve 2 bahçeli bir okuldur. Yakın lokasyonlarımız; Zekeriyaköy Jandarma, Zekeriyaköy Çarşı

Duyurular ve Etkinlikler

Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi Soru - Cevap

● Okulun benimsediği eğitim sistemi/yaklaşımı nelerdir?

- Montessori Eğitimi

- Klasik Sistem

- Reggio Emilia Yaklaşımı

- Gems ve High Scope

- Oyun Temelli Eğitim

- Waldorf Pedagojisi

- Aktif Öğrenme Sistemi

- Masal Terapisi Eğitimi

● Tuvalet eğitimi veriliyor mu?

- Evet

● Oyuncaklar ağırlıklı olarak hangi materyallerden yapılmış?

- Ahşap

- Plastik

- Geri Dönüştürülmüş Malzemeler

● Branş derslerini kimler veriyor?

- Alanında Eğitimli Branş Öğretmenleri

● Servis hizmeti kimler tarafından ve nasıl sağlanıyor?

- Bağımsız Taşıma Firması

● Okul gezilerinde çocuklara kimler refakat ediyor?

- Öğretmenler

● Güvenlik nasıl sağlanıyor?

- Kamera

● Yemekler okulda mı hazırlanıyor yoksa dışardan mı getiriliyor?

- Okulda hazırlanıyor

● Okulda görev alan öğretmenlerin branşları nelerdir?

- Psikolojik Danışman

- Beden Eğitimi Öğretmeni

- Okul Öncesi Öğretmeni

- Diğer

- Drama Eğitmeni

● Çocuklarla oynanan oyunlarda, onlara hangi becerilerin kazandırılması amaçlanıyor?

- Kaba Motor Becerileri

- İnce Motor Becerileri

- El-Göz Koordinasyonu

- Muhakeme Becerisi

- İletişim Becerisi

- Zeka Gelişimi

- Duygu Gelişimi

- Dil/Konuşma Gelişimi

- Benlik Gelişimi

- Bağımsızlık

- Ahlak Gelişimi

- Denge ve Koordinasyon

● Psikolojik danışman öğrencilerle ne sıklıkla görüşme yapıyor?

- Her gün

● Rehberlik servisi tarafında okulda özel ihtiyaçları (yetersizliği) olan öğrencilere yönelik ne tür çalışmalar yapılıyor?

- Aile Görüşmeleri

- Anne-Baba Eğitimleri

● Okulda Bulunan Eğitim Materyalleri Nelerdir?

- Gems Materyalleri

- Fen ve Matematik Eğitici Materyaller

- Akıl ve Zeka Kutu Oyunları

- Sudoku

- Montessori Materyalleri

- Resim Araç ve Gereçleri

- Lego ve Yapı Blokları

- Çocuk Spor Aletleri

- Koordinasyon Aletleri

- Çocuk Oyun Parkı

- Müzik Aletleri

- Akıllı Düğmeler

● Özel gereksinim öğrencisi (kaynaştırma öğrencisi) kabul ediyor musunuz?

- Evet

Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    15
  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:30 - 17:00 şeklindedir. Kurumda yarım gün eğitim seçeneği de bulunmaktadır. Sabahçı grup 08:30 - 12:30 saatleri arası eğitim görmektedir. Öğlenci grup 12:30 - 17:00 saatleri arası eğitim görmektedir.
  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi yaş aralığı nedir?
    2-6
  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi psikolojik danışman bulunduruyor mu?
    Kurumda psikolojik danışman bulunmaktadır.

Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi Yorumları (28)

  • DP

    Öğretmenler çocuklarla çok ilgili ve aile sıcaklığı ortamında bir okul, kızım hergün koşarak okula gitmek istiyor

  • DK

    Bütün öğretmenleri çok ilgili ve kıymetli insanlar. Oğlumun ikinci evi asla gözüm arkada kalmadan emanet ediyorum. Kapıdan içeri girer girmez o samimiyeti alıyorsunuz zaten oğlumun güven ve sevgiyle büyüdüğü eğlenerek öğrendiğini görmek beni de çok mutlu ediyor..

  • AC

    Kızım 3 yaşında ve 2 senedie çok severek gidiyor. Öğretmenlerimize ve sahibi Gamze hanıma sonsuz teşekkürler gönül rahatlığıyla çocuğunuzu teslim edebileceğiniz ev sıcaklığında bir okul.

  • SU

    Oglum 1 yasinda ebeveynli oyun grubu ile basladi ve kresle devam ediyor, oyun grubundaki ilgi sevgi ve ozen kreste de aynen devam ediyor, cocuklara yaklasim, aktiviteler, okul gezileriyle oglumuzdaki gelisimi gun gun deneyimliyoruz..buyuk bir emek, enerji ve sevgiyle islerini yapan ogretmenler ve kurucusu psikolog Gamze Hn onderliginde harika bir ekip var..bunun disinda okul cok temiz ve hijene verilen onem cok yuksek..ingilizce dersleri cok verimli geciyor ve oglumuzun dil gelisimini hayretle izliyoruz..ve bence cok onemli bir konu da, okul kalabalik degil ve ogrenciler ev sicakliginda okul ortamina alisiyor,bu anlamda zekeriyakoy cevresinde pek bulunamayacak butik bir okul..suan oglumda bez birakma donemindeyiz ve bu gecisi okul sagladi diyebilirim, hem bizi yonlendirdiler hem oglumu bu surece hazirlayip, uygulamaya aldilar..kisacasi cilek her cocukla kendi cocuklariymis gibi ilgileniyorlar ve gozumuz bir an bile arkada kalmiyor..cilek bizim icin mutluluk demek..Okul saatleri gelistirilebilir bir konu idi, bu konuda da 2023 eylul itibariyle bir degisiklige gidilecegi bilgisini edindim

  • Mg

    Muhteşem bir okul aşırı ilgili aşırı güler yüzlü ve butik bir okul her öğrencisi ile ayrı ayrı ilgilenip bol sevgi ile yetiştiriyorlar evimde gibi rahat kızım iyiki çikekliyizHiçbir şey yok siz ne gerekiyorsa yapıyorsunuz biz söylemeden

  • NE

    Güzel bir okul. Kızım akd kids’e daha sonrakı yıl buraya yani çilek anaokuluna basladı. Kızım severek gıdıp gelıyor. Gamze hanım cok ılgılı. Diğer öğretmenlerden de seda öğretmenimizden de çok memnunuz. Sınıflar cok kalabalık degıl. Gamze hanıma ıstedıgınız anda ulasabılıyorsunuz. Bız çok memnunuz.

  • DT

    Ben bu bölgede birkaç okul gezdikten sonra en son burasıyla görüştüm ve görüşmeden sonra o an kayıt yaptırdım. O kadar ama o kadar kafam rahat ki size anlatamam öğretmenler şahane bir tane bile suratı asık insan göremezsiniz. Gerçekten çocuklarla içten ilgileniyolar bi de bence en özel yanı her çocuğun ailesine çocuğuyla özel ilgileniliyo hissi veriyolar ki diğer görüştüğümüz okullarda yakalayamadığımız bişeydi bu. Başta sevgili Gamze hanım olmak üzere kızımın tüm öğretmenleri dünyalar tatlısı insanlar. Hani yaptığı işi seven insanların olduğu yer gerçekten bambaşka bi yer haline geliyor ki çocuğunuzu emanet ettiğiniz yer çok önemli. Çilekli olduğumuz için çok şanslı olduğumuzu düşünüyorum şahsen. Tüm övgüleri hakeden öğretmenlerimize emeklerine sevgi dolu yaklaşımlarına ilgilerine bin teşekkür❤️

  • Es

    Oğlum yaklaşık 5 aydan beri Çilek ana okuluna gidiyor. Öğretmenlerimiz hepsi ayrı ayrı çok ilgili ve disiplinli. Öğrencileri yanı sıra velilerede rehberlik yapan müdüremizede ayrıca minnet duyuyoruz, iyiki çilek diyoruz

  • Gb

    Çoçuğumu güvenle bırakıyorum eğitim sistemi gayet güzel etkinlikler günlük değişiyor ve biz çok memnunuz tavsiye ediyoruz Çocukların gelişimi için her gün değişen etkinlik ve ekstra programların her daim olması

  • Mc

    Oyun grubuyla başladık şimdi yarım gün başladık öğretmenleriyle aktiviteleriyle binasıyla her şeyiyle mükemmel bir okul iyiki çilek

  • Ek

    Çilek ailesiyle tek kelime ile muhteşem❤️ aile diyorum çünkü samimiyetleri kreş ortamının sıcaklı işlerine olan saygı ve sevgisi sizi direk etkiliyor ve kendinizi yabancı bir yerde degil evinizde gibi hissettiriyor. Gamze hanım başta olmak üzere tüm öğretmenlerimiz her konu ile çok ilgili. Oğlum çok mutlu biz çok mutluyuz. İyiki yollarımız kesişti.

  • EA

    Oğlumu sanki ananesi veya teyzesine emanet etmişim gibi içim rahat bir şekilde buraya bırakıyorum. Okulun fiziki şartlarının yanı sıra müzik, jimnastik-yüzme gibi spor ile desteklediği ve İngilizce derslerinin de olması benim beklentimi fazlasıyla karşılıyor. Öğretmenler her bir öğrenciyle yakından ilgili. İyi ki burayı seçmişiz.

  • Mg

    Oğlumun ikinci evi. Her sabah koşa koşa gittiğimiz, istisnasız her gün kocaman gülücükleri ile bizi sarıp sarmalayan bir sürü güzel insanla dolu canım okulumuz. Zekeriyaköy’de neredeyse bütün okulları gezmiş bi Veli olarak. iyi ki gamze hanım böyle güzel bi ekip kurmuş ve yollarımız kesişmiş diyorum her seferinde. Okuldan genel anlamda memnunuz. Çocuk özelinde yaklaşımlara öncelik veriliyor her çocuk farklıdır ve bu farklılıklar çok kıymetlidir. İyi ki çilekliğiz.

  • Dp

    Çilek cocuk evi, evinden sonra aile sıcaklığı veren çok değerli, Kızımın hergün severek koşa koşa gittiği, döndüğünde heyecanla farklı farklı deneyimlerini, öğrendiği yenilikleri anlattığı değerli bir kurum benim için. Yeni başlayacak güzel çocukların ailelerine gönülden tavsiye edebilirim.Herşey harika

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    Güzel düşünceleriniz için teşekkürler. Her şey beraber güzel :)

  • SK

    Tertemiz okul, çok ilgili ve sevecen öğretmenlerHep böyle devam etmesini umuyoruz :)

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkürler, sevgiler :)

  • Mt

    Barisa 2 aydir okul bakiyordum. Sponsorlu reklamlardan cilek anaokulunu gordum. Videoda bile okulun enerjisi konumu renkleri beni cekti. Randevu bile almadan okula gorusmeye gittik gamze hanim ve diger degerli ogretmenlerimizle tanistim. icimde tek bir soru isareti bile kalmadan ogun okulumuza kaydimizi yaptirdik. iyiki gamze hanim iyiki cilek ailesi iyiki canim degerli ogretmenler.

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    İyi ki bizimle canım Barış :)

  • Öncelikle böyle yıllara dayalı köklü bir kuruluşun semtimizde de yer almasından ötürü çokça mutluyum.Aşırı titiz bir anne olmamdan ötürü ve çok fazla okulda gezmeme rağmen tamamiyle istediğim güveni kriterleri vede güleryüzü yakalayabildiğim tek yer diyebilirim.Özellikle sevgili gamze hanımın içtenliği samimiyeti öğretmenlerin işlerini ciddiyetle vede severek çocuklarada yansıtmaları gözden kaçmıyor.Başlarda ciddi kararsızlıklarım alışamaz ağlar alalımmı tonla söylemlerime rağmen gamze hanımın tutumu başaracağız elbirliğiyle üstesinden geleceğiz söylemleri ve kendisine güvenmemi sağlaması beni ziyadesiyle tatmin etti,dediği gibide oldu kızım çok mutlu onlar mutluysa bende mutluyum ilgisinden dolayı şükranlarımı sunuyorumZiyadesiyle yeterli olması gereken herşey abartısız var olmakta

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    Çok değerlisiniz teşekkürler :)

  • Gd

    İlk olarak çilek ismiyle içimi ısıtan daha sonra Gamze hanımın o güzel enerjisi anneliği öğretmenliği ilgisi alakası beni ve kızımızı kalbimizden vurdu 2 yaş için erken mi acaba diye her sorguladığımda ardından okula gittiğinde ne kadar iyi yaptığımı bana hatırlatan mükemmel insanlar emeğinize sevginize sağlık iyi ki geldiniz Zekeriyaköye ❤️ İlk deneyim her aile ve çocuk için o kadar önemlidir ki sizinle başlamak bize çok ama çok iyi geldi

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    İyi ki bizimlesiniz :)

  • Gk

    Çilek çocuk evi ile ilk kez tanıştık ama gerek Gamze hanım gerek diğer öğretmenler ilk değilde her günümüzde yanyanaymışız gibi samimiyetle güvenle özveriyle yaklaştılar. Daha ilk günden güvenimizi kazanan çilek çocuk evi kızımında çok ilgisini çekti güvenini kazandı bizim içinde bu önemliydi. Okula severek isteyerek bir sonraki günü merak ederek gidiyor bu merakı bizide mutlu ediyor Çilek çocuk ekibine çok teşekkür ederiz :)

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    Her zaman yanınızdayız :)

  • Üçüzlerime Zekeriyaköy de okulu arıyorduk ama içime sinmedi o yüzden bu sene vazgeçtik.sonra tesadüfen Çilek anaokulu açıldığını duydum ve gidip konuştuk anlaştık.Gamze hanım bize her konuda yardımcı oldu kendisine çok teşekkür ederim.Çoçuklarım severek gidiyorlar hatta hiç ağalamadılar çabuk alıştılar.Konuşmada sıkıntımız vardı Şuan kısa sürede o kadar fayda gördük ki İngilizce şarkı söylemeye başladılar evde

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    İyi ki Çilek'lisiniz canım üçüzlerim :)

  • Va

    Kandilli’de bile Çilek’in nasıl bir okul olduğunu duymuştuk. Çünkü komşum ikizlerini üşenmeyip Levent’e kadar götürüyordu. Benim de 4 yaşında bir oğlum var ve okul araştırmalarını pandemiden dolayı durdurmuştum fakat yine başladım. Yorumlar harika. Gidip gezme fırsatım da oldu yaklaşımları çok profesyonel ve 37 yıldır bu sekörde oldukları için işi çok iyi biliyorlar. İçerideki çocuklar çok mutlu gözüme en çok bu çarptı. Yol gözümde büyüyordu ki zekeriyaköye taşınma kararı aldık. Mayıs ayında taşındık temmuz’da Çilek’in şubesinin Levent şubenin psikoloğu tarafından buraya açıldığını duyduk. Başka bir şey dilesem olacakmış :) ilk iş geçen hafta görüşmeye gittim ve her şeyiyle özel ilgilenmişler kurucusu da psikolog bu beni ekstra etkiledi. harika bir okul olmuş. Bildiğim de bir yerdi gruplar da hızlıca dolmadan biz kaydımızı yaptırdık. Butik anaokulu isteyenlere tavsiyemdir.

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    İyi ki geldiniz, hoş geldiniz :)

  • Aa

    Bir Çilek mezunu olarak 29 yıl önce beni mezun eden ve aynı zamanda öğretmenim olan Çiler öğretmenimi unutmayıp(nikah şahidim dahi oldu), mezun olduktan sonra da düzenli olarak ziyaret ettiğim, her adımında çocukluğumdan izler gördüğüm ve şimdi de ilk çocuğumla kalmayıp 2.çocuğumu da güvenle teslim ettiğim canım okulum. Şimdi Çilek’te 8 yıl psikologluk yapıp gerek biz velilere gerek çocuklarımıza en faydalı şekilde rehberlik eden Gamze öğretmenimiz Zekeriyaköy’ü de Çilekli yaptı :) Zekeriyaköy çocukları ve velileri artık çok şanslı. Slogan 37 yıl önce de aynıydı. O’na mutlu bir çocukluk armağan edin. İyi ki varsın Çilek!!

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    Ah! Mezun olup okulunu unutmayan ve şimdi de kendi çocuklarını getiren güzel öğrencilerimiz... Ne mutlu bize böyle bir etki bırakmışız :)

  • Ek

    Çilek çocukevi ilk günden ve mezun olduğunuz son güne kadar size gözlerinin içi ile gülen, sizi gerçekten anlayan ve bunu hissettiğiniz bir okul. Kızımın yoğun ilkokul hayatı başlamadan ona başta sevgi dolu kollarını daha sonra gerçekten çocuk odaklı gün doldurmak için yapılmamış hem fiziki hem de akademik bir eğitim programı sundular. İyi ki yollarımız kesişti Çilek çocukevi.

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    Canım Eylül'üm! İyi ki tanıdık sizleri. Her zaman buradayız :)

  • I

    Tüm sürecin pandemi döneminde geçtiği şahane bir 2,5 yıl. Bizi yönlendirmeleri, sağlıklı bahçelerinden ürettikleri ürünlerle çocuklarımızı beslemeleri ve hijyen konusunda titizlikleri. Hep yanımızdaydılar. Ameliyat hastalık alışma vesaire hiç elimizi bırakmadılar.Gamzenin pozitif enerjisi renkli giyimi kapıda kocaman gülğmsemesiyle karşılaması oğlumun hala kalbinde sordum en çok neyi seviyordun diye gamzeyi ve fatma ablanın pizzasını dedi.Annelere yemekleri öğretmeliler.ğ

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    Değerli ailemiz, çok seviliyorsunuz :) Güzel yorumunuz için teşekkürler

  • NM

    İlk çocuğumdan sonra ikinci çocuğumu da güvenle hiç düşünmeden Çilek Çocuk Evi'ne kayıt ettirdim. Hem eğlenip, hem öğrendiği, ev gibi hissettiği şahane bir yer. Çiler öğretmenimize emekleri için çok teşekkür ederiz. Gamze öğretmenimizin de emekleri çoktur ve psikolog olmasının çok avantajını gördük. Çocuklarımla çocuk dilinden konuşmasını bildiler, saygıyı sevgiyi öğrenmesini desteklediler. İyi ki tanıdım sizleri güzel aile

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    Çok değerlisiniz çook :) İyi ki kesişti yollarımız :)

  • Ao

    37 yıllık bir kuruluş işlerinin başındalar ve sektörde oldukca tecrübeliler cocugum 2 yıldır burda kat ettiği yoldan cok memnunuz.

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    Teşekkür ederiz yorumlarınızın bizim için çok değerli :)

  • SY

    Levent şubesinde kızımız kayıtlı psikolog Gamze hanım şimdi Zekeriyaköy şubesini açıyor. Başarılı meslek hayatlarında yeni şubeleri için başarılar diliyorum. :)Muhteşemsiniz :)

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    Çok teşekkür ederiz :)

  • ey

    Psikolog gamze hanımla sürece baslamıstık oryantasyon sürecimizde bizimle bire bir ilgilendi şimdi aynı tecrübeyi zekeriyaköye taşıyor biz gittiği için üzgünüz ama zekeriyaköy velileri çok şanslı:)

  • Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi

    Okulun Cevabı:

    Güzel yorumlarınız için çok teşekkürler :)

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Zekeriyaköy Çilek Çocukevi İletişim Bilgileri

Zekeriyaköy Mah. Tarakçı Cad. No:15/2 Sarıyer / İstanbul
0 212 963 2083
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum