fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Kocaeli Çayırova Anaokulları

Çayırova anaokulları eğitim farklılıklarını, fiziki imkanlarını, veli yorumlarını, tanıtım yazılarını görüntüleyerek size en uygun kurum ile anında iletişime geçin!
11 okul bulundu.
Özel Çayırova Alfa Kuşağı Anaokulu Özel Okul
Çayırova / Çayırova Mah.
Özel Çayırova Alfa Kuşağı Anaokulu verified

Özel Çayırova Alfa Kuşağı Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
  • Okul Saatleri:
    07:00 - 19:00
  • Okul Fiyatı:
    Giriş Yap!
Özel Çayırova Sevgi Bahçesi Anaokulu Özel Okul
Çayırova / Özgürlük Mah.
Özel Çayırova Sevgi Bahçesi Anaokulu

Kesinlikle tavsiye edilcek tek okul başarılı düşünmeden korkmadan gidilcek okul.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
  • Okul Saatleri:
    07:00 - 19:00
Özel Çayırova Şirinler Anaokulu Özel Okul
Çayırova / Özgürlük Mah.
Özel Çayırova Şirinler Anaokulu

Aile sıcaklığında bir yuva kaliteli eğitim. çocuğumu guvenli ellerde cok memnunum. tüm personele teşekkür ederim.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
  • Okul Saatleri:
    07:00 - 18:00
  • Okul Fiyatı:
    Giriş Yap!
Özel Kentin Melekleri Anaokulu Özel Okul
Çayırova / Emek Mah.
Özel Kentin Melekleri Anaokulu

Gerçekten bir çok kurumla görüşme sağladıktan sonra içimize en çok sinen ve en çok beğendiğimiz bir okul. çocuğumuzu göz...

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
  • Okul Saatleri:
    07:30 - 18:30
  • Okul Fiyatı:
    Giriş Yap!
Özel Yuvam Yağmur Anaokulu Özel Okul
Çayırova / Atatürk Mah.
Özel Yuvam Yağmur Anaokulu

Özel Yuvam Yağmur Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
  • Okul Saatleri:
    08:00 - 17:00
Özel Çayırova Dost Anaokulu Özel Okul
Çayırova / Akse Mah.
Özel Çayırova Dost Anaokulu

Özel Çayırova Dost Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:00
  • Okul Fiyatı:
    Giriş Yap!
Özel Ayferce Kreş ve Gündüz Bakımevi Özel Okul
Çayırova / Özgürlük Mah.
Özel Ayferce Kreş ve Gündüz Bakımevi

Özel Ayferce Kreş ve Gündüz Bakımevi aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    2 - 6
  • Okul Saatleri:
    07:00 - 18:30
  • Okul Fiyatı:
    Giriş Yap!
Özel Çayırova İlkadım Anaokulu Özel Okul
Çayırova / Yeni Mah.
Özel Çayırova İlkadım Anaokulu

Özel Çayırova İlkadım Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
  • Okul Saatleri:
    10:00 - 16:00
  • Okul Fiyatı:
    Giriş Yap!
Özel Yenimahalle İnci Anaokulu Özel Okul
Çayırova / İnönü Mah.
Özel Yenimahalle İnci Anaokulu

Özel Yenimahalle İnci Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    2 - 6
  • Okul Saatleri:
    07:00 - 19:00
  • Okul Fiyatı:
    Giriş Yap!
Özel Çayırova Mini Eller Anaokulu Özel Okul
Çayırova / Akse Mah.
Özel Çayırova Mini Eller Anaokulu

Özel Çayırova Mini Eller Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6
Özel TOSB Gebze Emine Eyüboğlu Anaokulu Özel Okul
Çayırova / Tosb otomotiv (osb) Mah.
Özel TOSB Gebze Emine Eyüboğlu Anaokulu

Özel TOSB Gebze Emine Eyüboğlu Anaokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Yaş Aralığı:
    3 - 6

Kocaeli Çayırova Anaokulları

Çok sayıda köklü okul öncesi kurumun bulunduğu Çayırova anaokulları arasından öğrencinize en uygun olanı zaman kaybetmeden bulun! Devlet ve özel okulların bir arada bulunduğu bölgede kurumlar öğrencilerin gelişimlerine en doğru katkıyı sağlayabilmek adına eğitim faaliyetlerini renklendirmektedir. Eğitim bakımından birçok çeşitliliğe ev sahipliği yapan bölgede 0 ile 6 yaş arası öğrenci kabul eden kreşler de bulunmaktadır. Çayırova kreşleri, gündüz bakım evleri ve anaokulları hakkında detaylı bilgiler edinmek adına Okul.com.tr'nin oluşturduğu listeleme sayfalarını inceleyebilir, öğrencinize ve size en uygun kurumları görüntüleyebilirsiniz.


Kocaeli Çayırova özel anaokulları genellikle 3 ile 6 yaş arası öğrencileri bünyelerine kabul etmektedir. Öğrencilerin okul öncesindeki eğitim gereksinimlerini en doğru biçimde kazanmasını sağlamak adına eğitim faaliyetlerini özgün içeriklerle güncel tutarak kapsamlı bir model oluşturmaktadır. Alanlarında donanımlı ve uzman öğretmenler önderliğinde yürütülen eğitim programları sayesinde öğrencilerin kişisel, bilişsel ve duygusal gelişimleri desteklenmektedir. Özel Çayırova anaokulları fiziki imkanlarını öğrenci odaklı çalışmalar sonucunda hazırlamaktadır. Bölgedeki tüm özel okullar geniş ve ferah eğitim ortamlarında öğrencilerin ufkunu genişletecek aktif eğitim çalışmaları sürdürmektedir. Genellikle merkezi konumlarda eğitim faaliyetlerini devam ettiren kurumlar öğrencilerin güvenli seyahatini sağlamak adına servis imkanı da sağlayabilmektedir. Çayırova özel anaokulu fiyatları öğrenci yaşına, sağlanan hizmetlere ve okulun akademik seviyesine bağlı olarak farklılıklar gösterebilmektedir. Öğrencilerin her açıdan gelişimini desteklemek ve kaliteli bir gelişim süreci yaşatmak adına Çayırova kreşleri yaz okulu hizmeti de sağlayabilmektedir.


Çayırova kreşleri ve anaokulları öğrencilerinin okul öncesindeki eğitim ihtiyacını en doğru biçimde karşılayabilmek adına yenilikçi yaklaşımlarla faaliyetlerini sürdürmektedir. Öğrencilerin kişilik ve duygu gelişimini sağlamak adına güncel eğitim modelleri ile kapsamlı bir öğrenim sunmaktadır. Çayırova kolejleri, sarmal bir düzen içerisinde tamamlayıcı bir eğitim hizmeti sunmaktadır. Öğrencisi uyum sorunu yaşayan veliler öğrencilerini anaokulundan itibaren kolej bünyesinde eğitim görmelerini sağlamaktadır. Bölgedeki köklü kolejler, özel anaokulları, adından söz ettirmiş devlet okulları hakkındaki detaylı bilgileri Çayırova Anaokulları listesi üzerinden inceleyerek öğrencinize en uygun kurumu görüntüleyin!

Çayırova Kreş Fiyatları

Çayırova kreş fiyatları 2000 - 4000 TL aralığında bulunmaktadır. Okulların eğitim ücretleri, kurumların öğrencilere sağladığı eğitim avantajları doğrultusunda farklılık göstermektedir. Okul fiyatına etki eden faktörlerden birisi, kurumların öğrenciler için hazırladığı eğitim programlarıdır. Okul öncesinde sürdürülen eğitim programları yaştaki öğrenciler için oldukça önemlidir. Öğrencilerin temel becerilerinin ve motor gelişiminin en üst seviyelerde gerçekleştiği bu dönemde sürdürülen eğitim programları oldukça hassas olmalıdır. Çayırova kreş ve anaokulları öğrencilerin ayrıcalıklı eğitim almalarını amaçlamaktadır. Kurumlar alanlarında donanımlı ve uzman öğretmenlerle birlikte ayrıcalıklı eğitim çalışmaları sürdürmektedir. Çayırova anaokulu fiyatları 1500 - 4000 TL aralığında değişebilmektedir.


Çayırova Kreş Tavsiyeleri

Kreş ve anaokulu tercih ederken, kurumların; eğitim olanaklarına, fiziki imkanlarına, aktivite programlarına ve yorumlarına dikkat edebilirsiniz. Çayırova kreş ve anaokulları arasından öğrenciniz için en doğru olan okulu Okul.com.tr'den inceleyin! Listeleme sayfasındaki filtreleri kullanarak kriterlerinize uyan kurum ya da kurumlarla anında iletişime geçin. Çayırova'da tavsiye edilen kreşler;


Çayırova Anaokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum