fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Lara Düşünür Koleji İlkokulu

Özel Lara Düşünür Koleji İlkokulu verified

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Sınıf Mevcudu: 20
Okul Saatleri:
Tam gün: 09:00/15:45

Özel Lara Düşünür Koleji İlkokulu Hakkında

Özel Antalya Lara Düşünür Koleji İlkokulu, Antalyal’da bulunan ve özgün eğitim programına sahip olan bir özel ilkokuldur. Öğrencilerini geleceğe hazırlayan özel ilkokul, spor ve müziğe ilgili, yabancı dil ve kodlama dillerine hakim, saygılı ve farklı düşünebilen bireyler yetiştirmektedir. Öğrencilerinin donanımlı bireyler olarak hayatına devam etmesi için kurum öğrencilerine oldukça fazla imkan sunmaktadır. Lara semtinde hizmet vermekte olan Özel Antalya Lara Düşünür Koleji İlkokulu fiziksel imkanları bakımından çok güçlüdür. İlkokul çağında olan küçük yaştaki bireylerin enerjilerini doğru bir biçimde boşaltması çok önemlidir. Düzenli fiziksel aktivite yapan öğrenciler enerjilerini sağlıklı bir şekilde atmakta ve derslerine daha verimli odaklanabilmektedir. Lara’da bulunan özel ilkokulda bulunan kapalı ve açık spor alanları sayesinde öğrenciler futbol, basketbol, atletizm, masa tenisi, voleybol gibi sporları yapabilmektedir. Grup sporlarına katılan öğrencilerin arkadaşlık bağları ve iletişim becerileri gelişmektedir. Kurumda birbirinden farklı birçok spor dalını deneyimleme şansı bulan öğrenciler kendilerine uygun olan branşlarda ilerleyebilmektedir. Öğrencilerle özel olarak ilgilenen eğitmenler öğrencilerini yetenekli ve istekli oldukları konularda desteklemektedir. Eğitim hayatının ilk kademesi olan ilkokul döneminde okuyan öğrencilerin sanatla uğraşması onların yaratıcılığını geliştirmektedir. Genel kültürleri erken yaşlarda gelişmeye başlayan öğrenciler, dünyaya daha geniş bir bakış açısıyla yaklaşmaktadır. Özel Antalya Lara Düşünür Koleji İlkokulu’nda sinema, dekoratif sanatlar, modern dans, el sanatları ve tiyatro gibi aktivitelerle öğrencilerin yaratıcılıkları geliştirilmektedir. Öğrencilerinin her açıdan gelişimini destekleyen kurumda bir psikolojik danışman bulunmaktadır. Danışman, öğrencilerle düzenli görüşmeler yapmaktadır. Düzenli olarak psikolojik danışmanla görüşen Özel Antalya Lara Düşünür Koleji İlkokulu öğrencileri hayatta karşılarına çıkan ve çıkacak olan problemlere çözüm odaklı yaklaşmakta ve yardım istemekten çekinmemektedir. Lara’da hizmet vermekte olan kurumdaki rehberlik servisi velilerle düzenli görüşmeler yapmakta ve öğrencilerin durumları hakkında bilgilendirmeler yapmaktadır.

Özel Lara Düşünür Koleji İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Lara Düşünür Koleji İlkokulu ortalama sınıf mevcutları kaçtır?
    20
  • Özel Lara Düşünür Koleji İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 09:00 - 15:45 şeklindedir.
  • Özel Lara Düşünür Koleji İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda Almanca, Rusça, İngilizce dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Lara Düşünür Koleji İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.

Özel Lara Düşünür Koleji İlkokulu Yorumları (5)

  • SU

    Öğrenci ile birebir ilgilenilen butik bir okul. İdare ve öğretmenleri tecrübeli ve çözüm odaklı.

  • MA

    Antalya'nın en iyi eğitim veren özel okulu diyebilirim. Tecrübeli öğretmen kadrosu var . Sosyal aktiviteler oldukça fazladır.

  • NK

    Aile ile güçlü iletişim içinde olmayı önemseyen ve bunu sistemli bir şekilde yürüten, öğrenci merkezli bir okul. Öğretmenlerine değer veren okul, çocukların başarılı ve mutlu olmaları için sağlam adımlar atabilir. Düşünür Lara Kolejinde Genel Müdür Seda ÖZLEM liderliğinde yeniliklerle yeni döneme girerken çocuklarınızı güvenle gönderebilirsiniz.

  • iY

    Seda hanımın yöneticilik görevine gelmesiyle birlikte, A dan Z ye pozitif değişimin yaşandığı çok açık görülüyor. Yeni müfredat, yeni programlar ve yeni öğretim kadrosuyla düşünür koleji hak ettiği yerlere gelecektir.Okul bahçesinin daha fazla yeşil daha fazla çiçekli, daha da ağaçlı olabilir.

  • Güzel bir okul. Gönül rahatlığıyla tercih edebilirsiniz.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Lara Düşünür Koleji İlkokulu İletişim Bilgileri

Güzeloba Mah. Rauf Denktaş Cad. No:62 B Muratpaşa / Antalya
0 242 255 0227
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum