fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Bursa Nilüfer İlkokulları

Nilüfer ilkokulları içerisinde yer alan kurumlar arasından sizler için en ideal okulların detaylı tüm bilgilerine hemen ulaşın! Nilüfer'de bulunan özel ilkokulların detaylı tüm bilgilerine ulaşmak isterseniz Nilüfer özel ilkokulları listemizi inceleyebilirsiniz.
36 okul bulundu.
Özel Özlüce Doğa Koleji İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Yüzüncüyıl Mah.
Özel Özlüce Doğa Koleji İlkokulu

Oğlumun koşarak ve severek gittiği güzel okulumuz ✌️bütün öğretmenlerimiz özellikle sınıf öğretmenimiz nazan hanım ve di...

  • Okul Saatleri:
    08:15 - 17:30
Özel Özlüce MBA Okulları İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / 19 mayıs Mah.
Özel Özlüce MBA Okulları İlkokulu

Güler yüzlü, alanında iddialı insanlardan oluşan kadrosuyla öğrencilere dersi sevdirecek ve çocuklarımızın gidip gelmekt...

Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Demirci Mah.
Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu

Bursada yaşıyoruz. çalışan bir kadın olduğum için çocuğuma iyi eğitim veren aile ortamını sağlayan okul olması temennimd...

Özel Bursa Meltem Koleji İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Esentepe Mah.
Özel Bursa Meltem Koleji İlkokulu

Gittik, gezdik, gördük. aile sıcaklığı olan butik okul. eğitim kalitesini de araştırdık. iyi.

Özel İlk Güneş Okulları İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Cumhuriyet Mah.
Özel İlk Güneş Okulları İlkokulu

Özverili dinamik milli ve manevi değerleri ile eğitim -öğretime güneş in ışık ve sıcaklığını veren adı gibi bursamıza 3...

  • Okul Saatleri:
    07:45 - 17:50
Özel Şahinkaya Okulları İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Altınşehir Mah.
Özel Şahinkaya Okulları İlkokulu

Özel Şahinkaya Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:45 - 18:00
Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Görükle Mah.
Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu

Özel 3 Mart Azizoğlu İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:30 - 18:00
Özel Demirci Sınav Koleji İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Demirci Mah.
Özel Demirci Sınav Koleji İlkokulu

Özel Demirci Sınav Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Özlüce Sınav Koleji İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / 29 ekim Mah.
Özel Özlüce Sınav Koleji İlkokulu

Özel Özlüce Sınav Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Uludağ Koleji İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / 29 ekim Mah.
Özel Uludağ Koleji İlkokulu

Özel Uludağ Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:45 - 18:00
Özel Ahmet Yesevi Tan İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Ahmet yesevi Mah.
Özel Ahmet Yesevi Tan İlkokulu

Özel Ahmet Yesevi Tan İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 18:00
Özel Özlüce Osmangazi Okulları İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Özlüce Mah.
Özel Özlüce Osmangazi Okulları İlkokulu

Özel Özlüce Osmangazi Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Nilüfer Bahçeşehir Koleji İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Odunluk Mah.
Özel Nilüfer Bahçeşehir Koleji İlkokulu

Özel Nilüfer Bahçeşehir Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Özlüce Tan Okulları İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Yüzüncüyıl Mah.
Özel Özlüce Tan Okulları İlkokulu

Özel Özlüce Tan Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:00 - 18:00
Özel 22. Yüzyıl Okulları İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Barış Mah.
Özel 22. Yüzyıl Okulları İlkokulu

Özel 22. Yüzyıl Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 18:00
Özel Bursa Çözüm Koleji İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Alaaddinbey Mah.
Özel Bursa Çözüm Koleji İlkokulu

Özel Bursa Çözüm Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:45 - 18:00
Özel Görükle Final Okulları İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Kurtuluş Mah.
Özel Görükle Final Okulları İlkokulu

Özel Görükle Final Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Beşevler Cebir Okulları İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Beşevler Mah.
Özel Beşevler Cebir Okulları İlkokulu

Özel Beşevler Cebir Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Ataevler Koleji İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Çalı Mah.
Özel Ataevler Koleji İlkokulu

Özel Ataevler Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 17:45
Özel Çakır Okulları İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Çamlıca Mah.
Özel Çakır Okulları İlkokulu

Özel Çakır Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 18:00
Özel Aydın Okulları İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Demirci Mah.
Özel Aydın Okulları İlkokulu

Özel Aydın Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00
Özel Nilüfer Era Koleji İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / İhsaniye Mah.
Özel Nilüfer Era Koleji İlkokulu

Özel Nilüfer Era Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:30
Özel Karaman Final Okulları İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Karaman Mah.
Özel Karaman Final Okulları İlkokulu

Özel Karaman Final Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 19:00
Özel Gümüştepe Koleji İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Gümüştepe Mah.
Özel Gümüştepe Koleji İlkokulu

Özel Gümüştepe Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 16:30
Özel Nilüfer Osmangazi İlkokulu Özel Okul
Nilüfer / Ertuğrul Mah.
Özel Nilüfer Osmangazi İlkokulu

Özel Nilüfer Osmangazi İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    07:00 - 18:00

Bursa Nilüfer İlkokulları

Nilüfer ilkokulları, eğitim açısından birçok çeşitliliğe ev sahipliği yapmaktadır. Bursa genelinde en çok okulun yer aldığı bu bölgede kurumlar teknolojik altyapısı ile ön plana çıkmaktadır. Nilüfer ilkokulları, öğrencilerinin 21. yüzyıl becerilerini kazanması adına çeşitli yaklaşımlar ve çalışmalar düzenleyerek onların beceri gelişimlerini karşılamaktadır. Her öğrencinin potansiyelinin zirvesine çıkmasını sağlamaya yönelik yaklaşımlar düzenleyerek onların donanımlı bireyler olarak yetişmesini desteklemektedir. Aynı zamanda Nilüfer ilkokulları, fiziki imkanlarını öğrenci merkezli çalışmalar sonucunda oluşturmaktadır. Gelişen ve değişen dünya teknolojisini yakından takip ederek öğrencilerinin gelişimine doğrudan fayda sağlayabilecek, nitelikli eğitim ortamları hazırlanmaktadır. Temel dönem olarak nitelendirilen ilkokul döneminde, Nilüfer'deki ilkokulları çeşitli çalışmalara imza atarak öğrencilerin gelişimini doğru ve etkin bir biçimde sağlamaktadır.


Nilüfer özel ilkokulları genellikle kolej bünyesinde hizmet sağlamaktadır. Bunun nedeni ise anaokulundan liseye kadar örgün bir eğitim sağlamaktır. Sarmal bir yapıda ilerletilen eğitim programları öğrencinin bilgiyi kabul ederek hayat boyu sürdürmesine olanak sağlamaktadır. Her dönem, bir önceki dönem sunulan bilgileri tamamlamaktadır. Böylece öğrenci yoğun tempoya maruz kalmadan etkin öğrenme ortamlarında bulunmaktadır. Nilüfer özel ilkokulları, uluslararası çalışmalar sonucunda oluşturulan eğitim programları ile öğrencilerinin birer dünya vatandaşı olmalarının temelini ilkokul zamanından atmaktadır. Bu süreçte öğrencilerin dil bilgisi konusunda da gelişimi çeşitli çalışmalarla desteklenmektedir. Öğrenciler öncelikle Türkçe konusunda yetkinlikler kazandıktan sonra, İngilizce dil eğitimi öğrencilere branşında uzman eğitmenlerle sunulmaktadır. Dil eğitimi konusunda ezberden uzak, öğrencilerin dil edinimini kolaylaştırmak amacı ile çeşitli oyunlar, şarkılar ve çalışmalar sürdürülmektedir. Böylece öğrenciler yabancı dili hayatının bir parçası haline getirmektedir.


Nilüfer ilkokulları, sayısı her geçen artmaktadır. Bölgede birçok devlet ve özel okul bulunmaktadır. İlçede genellikle veliler özel okulları tercih etmektedir. Bunun sebebi olarak da Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına ek olarak sürdürdüğü çalışmalarla öğrencilere çeşitli kazanımlar yüklemesidir.


Nilüfer'deki kolejler genelinde psikolojik danışmanlık ve rehberlik hizmeti bulunmaktadır. Bu hizmet sayesinde eğitim sürecinde oluşabilecek sorun ya da problemlerin önüne geçilmektedir. Aynı zamanda rehberlik hizmeti, öğrencilerin geleceğe hazırlanmasında aktif rol oynayarak onları ilgi ve yetenekli olduğu alanlar konusunda bilinçlendirmektedir.


Nilüfer özel ilkokulları fiyatları, bölgede çok kurum olduğundan dolayı geniş bir aralıkta bulunmaktadır. Kurumların fiyat bilgileri; sunduğu imkanlar, eğitim farklılıkları, yaklaşımları ve detaylarına göre değişebilmektedir. Okul.com.tr Nilüfer ilkokulları listesini oluşturarak bölgedeki tüm kurumları tek bir sayfa üzerinde bir araya getirmektedir. Bu listeyi incelemek için yeteri kadar zamanınız yoksa Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alarak kriterlerinize uygun okul ya da okullar hakkında tavsiyeler isteyebilirsiniz.

Nilüfer İlkokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum