fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana

Lütfen Bekleyin...

Doğrulanmış Profil
Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu

Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu

Okulu Paylaş!
  • whatsapp share
  • twitter share
  • facebook share
  • mail share

Genel Bilgiler

Psikolojik Danışman: Var
Okul Saatleri:
Tam gün: 08:00/18:00

Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu Hakkında

Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu, öğrencilerine verdiği eğitimler dahilinde çok yönlü şekilde gelişim sağlamayı hedefleyen özel ortaokul öncesi eğitim kurumudur. Öğrencilerinin modern eğitim sistemleri doğrultusunda geleceğe hazırlanmasını hedefleyen kurum bu bağlamda derslerinde uzman öğretim görevlilerini bulundurmaktadır. Fiziki imkanları oldukça geniş olan kurumda öğrencilerin eğitimden sıkılmadan ders alabilmesi adına çok yönlü şekilde hizmetler sürdürülürken donanımlı sınıflar dahilinde eğitimler dersin anlanması ve kavranması artırılmış şekilde devam etmektedir.
Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu içerisinde bulunan geniş yemekhane dahilinde menüler organik ve taze gıdalardan hazırlanmakta, belirli aralıklarla gerçekleştirilen veli toplantıları dahilinde öğrencilerin dönemlik raporları yemek menüleriyle aktarılmaktadır. Bu bağlamda öğrenciler eğitimlerde çok yönlü şekilde hizmet almanın yanı sıra veli-okul işbirliğinde ailesi yardımıyla da eğitime teşvik edilmektedir.

Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu Sıkça Sorulan Sorular

  • Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu hangi saatlerde hizmet veriyor?
    Tam gün eğitim saatleri 08:00 - 18:00 şeklindedir.
  • Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu hangi yabancı dil imkanlarını sunuyor?
    Kurumda İngilizce, İspanyolca dil eğitimi verilmektedir.
  • Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu yaz okulu hizmeti sunuyor mu?
    Kurumda yaz okulu hizmeti bulunmaktadır.
  • Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu hafta sonu eğitim veriyor mu?
    Hafta sonu eğitim verilmektedir.

Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu Yorumları (5)

  • ma

    Arkadaşlarımızın tavsiyesi ile Yönderle tanıştık. Normal eğitimin sisteminin dışında bir eğitim anlayışı var ezber bozan bireysel düşünmeyi ve araştırmayı kendine güvenmeyi öğretiyorlar. Çocuğumda bunu fark etmek bizi çok mutlu ediyor iyiki yönder okulları ile tanışmışız.

  • TK

    Eğitime farklı bakış açısı,uyguladıkları yöntem ve tekniklerle akademik başarısı yüksek olan bir okul.Kızımda 4 senedir gözlemlediğim değişimlere bakacak olursak Bursa Yönder Okuluyla ilgili söyleyebileceğim tek keşkem,daha önce karşılaşmamamız olmasıdır.Kızımın hem akademik hem de sosyal anlamda gelişimi beni çok mutlu ediyor.Bursa Yönder Okulları yönetici ve öğretmenlerine çok teşekkür ederim.

  • TA

    Kızımın okul seçiminde birçok okulla görüştüm.Fiziki imkanlarının yanı sıra eğitim kalitesi ve uyguladıkları programlar kayıt görüşmesinde eşim ve beni çok etkiledi.Okula kayıt yaptırdıktan sonra kızımızın okula gitmek için can attığını görmek, her güne ayrı bir heyecanla okul kapısında bulunmamız bizi çok mutlu etti.4 yaşında olmasına rağmen öğrendikleri ve öğrendiklerini bize de öğretmesi,gözünün ışıldayarak okulunu anlatmasıyla iyi ki Yönderliyiz dedik,4 yaşta başlayan serüvenimiz seneye bursa yönder okullarında 1.sınıfla devam ediyor olacak.Merakla ve heyecanla bekliyoruz seni ilkokul:)

  • ZA

    Atatürkçü çizgileri , öğrencinin şımarmasına izin vermeyen duruşları ve öğretmen seçimleriyle öğrencilere aidiyet hissi vermeleri takdir edilesi, normal eğitim sisteminin dışında bir eğitim anlayışı var. Çocuklara ezberciliği değil bireysel düşünmeyi, araştırmayı, grup çalışmasını, fikirler üretmeyi, dünyada doğada olan olayların farkındalığını, kendine güvenmeyi öğretiyorlar. Herhangi bir konuda çocuklar kendilerine baskı yapıldığını hissetmiyor özgürce kendi seçimlerine göre araştırma yapıyorlar. Ödevler dozunda ve gerekliliği olan konuları öğretecek şekilde. Gereksiz detaylar yok. Her gün için normal derslerinin dışında etkinlik seçimleri var kendi seçtikleri alanda örnek, dans, seramik, habercilik, bilimsel proje, doğal yaşam üretim, piyano, buz pateni vs. istedikleri dersi alıyorlar. Yeteneklerinin keşfedilmesi açısından farklı etkinliklerde kendilerini denemiş oluyorlar. Okul sonrası çocuğun yeteneğine göre etütler var. Ders sonrası etütlerde de servis eve getiriyor. Kahvaltı, öğle yemeği ve ikindi kahvaltısı veriliyor. Mutlu ve kendini daha iyi ifade edebilen, utangaçlığını üzerinden atmış ve kendine güvenen bir çocuğunuz olsun istiyorsanız kesinlikle tavsiye ederim.

  • SS

    Bursada yaşıyoruz. Çalışan bir kadın olduğum için çocuğuma iyi eğitim veren aile ortamını sağlayan okul olması temennimdi. Çocuğuma okul arayışı içinde olduğum dönemde Yönder Okullarını çok araştırdım. Gerçekten kaliteli eğitim veren bir okul olduğunu çocuğumu bu okula yazdırarak ne kadar doğru bir tercih yaptığımı anladım. Okul öncesinden 4.sınıfa kadar devam eden sürecimiz inşallah lise sona kadar da devam edecek. Eğitim sisteminin haricinde çocuğumu huzurlu bir aile ortamında okutmanın mutluluğunu bizzat yaşıyorum.Kızım okula seve seve ve koşa koşa gittiği için bu beni ekstra mutlu ediyor. Ne demek istediğimi ve ne hissettiğimi, bu okulu ziyaret edip, bizzat yaşayarak görmenizi isterim.

icon Senin Yorumun
icon

Bu okul hakkındaki yorumunu çok merak ediyoruz!

Bu okul ile ilgili tecrübelerini yazarak
çocuklarını bu okula yazdırmak isteyen velilerin karar sürecine yardımcı
olabilirsin.

Özel Nilüfer Yönder Okulları İlkokulu İletişim Bilgileri

Demirci Mah. Kavaklıdere Cad. No:15A Nilüfer/Bursa
0 224 433 0670
Okul Hemen Sizi Arasın!
Fiyat bilgileri, erken kayıt avantajları, randevu talepleri ve sorularınız için formu ücretsiz doldurun. Okul sizi hemen arasın.

Aradığınız Okul ile Hemen Ücretsiz İletişime Geçin!
Sizi arayalım.

Okul Seçerken
Yardıma mı İhtiyacınız Var?
Hemen Arayın!

0212 963 08 28
Harita
Lütfen Bekleyin

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum