fb
İstanbul Ankara İzmir Antalya Bursa Kocaeli Adana
Doğrulanmış Profil

Bursa İnegöl İlkokulları

İnegöl İlkokulları hakkında detaylı tüm bilgilere hemen ulaşabilir, veli yorumlarına göz atarak sizler için en uygun okulu bulabilirsiniz! Evinize en yakın özel ilkokulları keşfetmek isterseniz İnegöl özel ilkokulları sayfamıza göz atabilirsiniz.
10 okul bulundu.
Özel Devrim Kosova Okulları Alanyurt İlkokulu Özel Okul
İnegöl / Cerrah Mah.
Özel Devrim Kosova Okulları Alanyurt İlkokulu

Özel Devrim Kosova Okulları Alanyurt İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    09:00 - 17:00
Özel İnegöl Sınav Koleji İlkokulu Özel Okul
İnegöl / Süleymaniye Mah.
Özel İnegöl Sınav Koleji İlkokulu

Özel İnegöl Sınav Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İnegöl Osmangazi Okulları İlkokulu Özel Okul
İnegöl / Yeniceköy Mah.
Özel İnegöl Osmangazi Okulları İlkokulu

Özel İnegöl Osmangazi Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel İnegöl Doğa Koleji İlkokulu Özel Okul
İnegöl / Cerrah Mah.
Özel İnegöl Doğa Koleji İlkokulu

Özel İnegöl Doğa Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 18:30
Özel İnegöl Bahçeşehir Koleji İlkokulu Özel Okul
İnegöl / Fatih Mah.
Özel İnegöl Bahçeşehir Koleji İlkokulu

Özel İnegöl Bahçeşehir Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 17:00
Özel İnegöl Kavram Okulları İlkokulu Özel Okul
İnegöl / Yunusemre Mah.
Özel İnegöl Kavram Okulları İlkokulu

Özel İnegöl Kavram Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:30 - 16:40
Özel İnegöl Elit Grup İlkokulu Özel Okul
İnegöl / Süleymaniye Mah.
Özel İnegöl Elit Grup İlkokulu

Özel İnegöl Elit Grup İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:45 - 16:15
Özel İnegöl Okyanus Koleji İlkokulu Özel Okul
İnegöl / Deydinler Mah.
Özel İnegöl Okyanus Koleji İlkokulu

Özel İnegöl Okyanus Koleji İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

  • Okul Saatleri:
    08:00 - 17:30
Özel Altın Nesil Okulları İlkokulu Özel Okul
İnegöl / Mahmudiye Mah.
Özel Altın Nesil Okulları İlkokulu

Özel Altın Nesil Okulları İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Özel Zarafet İlkokulu Özel Okul
İnegöl / Yeni Mah.
Özel Zarafet İlkokulu

Özel Zarafet İlkokulu aktiviteleri, fiziksel imkanları, yabancı dilleri ve daha fazla bilgi için hemen inceleyin.

Bursa İnegöl İlkokulları

İnegöl ilkokulları, 21. yüzyıl gerekliliklerine göre donattığı eğitim ortamlarında öğrencilerin her yönden gelişimini desteklemekle birlikte onlara temel eğitim sayılabilecek bu dönemde kaliteli bir hizmet sunmayı hedeflemektedir. Öğrenciler için temel nitelikte sayılabilen ilkokul döneminde doğru ve kalıcı bir eğitimin sunulması hedeflenmektedir. Bu hedefleri doğrultusunda İnegöl'deki ilkokullar, branşında uzman, deneyimli, tecrübeli ve başarılı öğretmen kadrosu ile kalıcı ve interaktif bir eğitim hizmeti sunmaktadır. İnegöl bölgesi okul sayısından birçok çeşitliliğe ev sahipliği yapmaktadır. Büyük ve geniş yapısı ile birçok okula ev sahipliği yapan İnegöl, özel ve devlet ilkokulları bakımından zengindir. Veliler genellikle dersliklerdeki öğrenci sayısına dikkat etmektedir. İnegöl özel ilkokulları, sınıflardaki öğrenci sayısını az tutarak öğrencilerle yakından ilgilenmekte ve gelişimini takip ederek raporlamaktadır. Çeşitli eğitim yaklaşımlarını benimsemiş olan kurumların yanı sıra bazı özel ilkokullar Milli Eğitim Bakanlığı müfredatına sadık kalarak ekstra çalışmalar sürdürebilmektedir.


İnegöl devlet ilkokulları, anaokulundan çıkan öğrencilerin gelişimlerini devam ettirmek adına MEB müfredatı ile çalışmalarını sürdürmektedir. Bölgedeki tüm kurumlarda rehberlik hizmeti bulunmaktadır. Bu rehberlik birimi öğrencilerin gelişiminde oluşabilecek sorunların önüne geçmek, gelişimlerini yakından takip ederek doğru ve etkin bilinçlenmesinde etkin rol oynamaktadır. İnegöl kolejleri geniş bir ölçekte ve çeşitlilikte bulunmaktadır. Okul.com.tr bölgedeki kurumları tek bir sayfa üzerinde toplayarak vakit kaybetmeden İnegöl ilkokullarını inceleme fırsatı sunmaktadır.


İnegöl ilkokulları listesini inceleyerek kriterlerinize uygun kurumları bulabilirsiniz. Özel eğitim platformunun sunduğu bu destek ile kolej profillerinden, kurumların; fiziki imkanlarını, aktivitelerini, branş derslerini, çalışma saatlerini görüntüleyebilirsiniz. Aynı zamanda kurumları tecrübe edinmiş kişi ya da kişilerce yapılan okul yorumlarını görüntüleyebilirsiniz. İnegöl özel ilkokulları fiyatları hakkında detaylı bilgilere okul profillerden ulaşarak aradığınız okulu görüntüleyebilirsiniz. Bölgedeki kurumları incelemek için yeterli vaktiniz bulunmuyor ise Okul.com.tr'nin sizler için hizmete sunduğu Ücretsiz Eğitim Danışmanlarından yardım alarak aradığınız kriterlere uygun ilkokulu bulabilirsiniz.

İnegöl İlkokulları - Sıkça Sorulan Sorular

Yükleniyor...

Üye Girişi

Şifremi Unuttum

veya

Facebook İle Giriş Yap Üye Ol | Kurumsal Giriş

Üye Ol

veya

Facebook İle Üye Ol Üye Girişi | Okul Kayıt | Şifremi Unuttum